Gårdagen

Blev inget inlägg i går, orkade helt enkelt inte!!


Men i går var det skola, hade varmkök för första gången. Vi gjorde Ost & skink paj och blåbärs paj till efterrätt. Smakade vell sådär ^^, Ost & skink pajen var as god! Men blåbärs pajen blev blåbärs soppa! HAHA Men den va rätt god ändå. Sen Skulle vi göra ett resept och en efterätt som alla ska göra någongång. Och det gick vell sådär, haha. Det blev iaf kyckling spett & ris och choklad mousse till efterätt.
  


När vi slutat åkte ja in till stan för att träffa Carro. Så vi gick upp till vasastan för att hämta pengar från hennes mamma. Sen tillbaka till stan, jössös va trötta vi va efter det. Haha.. Sen gick vi och kollade efter en trafikskola. Vi fick lämna en lapp med våra telefon nummer på så skulle dom höra av sig sen. Sen gick vi o kolla i lite affärer, köpte smink och ett par thits! Sen tog vi 4an till friskis & svettis och kollade lite priser o så. och det känndes kanon så där börjar ja o Carro så fort som möljigt! Sen tog vi bussen hem för vi båda va så trötta. Men vi hoppade av vid centrum för vi blev plötsligt sugna på kebabbrulle, och så fick det bli. Efter vi käkat så följde vi med mamma och Micke upp till stugan. Ja fick köra, haha.. gick inte så bra. Blev as nervös bara för det satt så många i bilen ><'
Vi gick nästan direkt ut i skogen och fotade lite.

Våran söta stuga


Karstorp


Karstorp


Carro, hon kommer inte tycka om detta! (A)



Karstorp


Karstorp


Och till slut en oerhört snygg bild på mig! (;




När batterierna till kameran tog slut så tröttnade vi och gick hem. Men väl hemma kom ja på att nycklarna låg kvar i stugan, så vi fick sitta ute och vänta på att mamma skulle komma hem, men istället gick vi till Carro en sväng. Vi kollade lite på datorn och snackade. Sen när ja tänkte lägga mobilen i jackfickan och gå hem så ringer det. Det var från körskolan och ja blev as glad. Han babblade hur länge som helst, trodde aldrig ja skulle få gå därifån. Haha!


IDAG
Är jag ledig, vet inte varför ? Antagligen ingen som vill ha lektioner med oss idag? Hehe (a) Vi kommer vara lediga alla onsdagar fram till jul tror ja? Hoppas ja!
Va ska man göra i dag då? Tänkte ja skulle gå ner och lägga mig i solariumet, det var riktigt längesen och ja börjar blekna :( Men det hör till vintern att vara vit, men inte så vit att man försvinner när det snöar (a) Sen ska ja iväg till pappa och kolla hur det ser ut hos honom efter att killarna var där och gjorde om hans framsida. Sen ska ja möta carro o ja tror vi ska ut o gå!

Men vi får se vad som händer, vi hörs sen!


It´s over / Hanna

Postat av: carro

Hanna du körde fan mig aså bra ;o

detta kommer du lyckas med.. <3

2009-10-14 @ 11:42:25
URL: http://caaberg.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: