Promenad med Carro!

Sitter och väntar på att Carro ska komma hem, så vi kan gå ut o gå vår runda runt karstorp! Tycker vi sköter det rätt bra faktist, eller va säger ni? Hoppas vi kan hålla detta nu. För det är riktigt skönt att gå en runda om dagen. Fast det som är det jobbiga nu är att snön börjar smälta och det är inte alls lika kul att gå på, Isen på sjön smälder bort, träden är inte längre täkta med snö.. det börjar dras måt den där tråkiga perioden, ni vet den innan våren tittar fram! Först blir det slask och tråkigt, sen kommer solen fram och man får den där sommar känslan men när man kommer ut så är det hur kallt som helst! Usch säger ja bara.. Antingen ska det vara snö och kallt, inget slask. Eller så ska det vara sol och varmt och inget mittemellan väder!


Åh, hon är seg i dag lilla Carro, men hon messade precis och skrev att hon var på bussen, så ja får nog ta på mig nu så ja kan möta henne direkt! :)
Postat av: emi

jag vet faktiskt inte men de är nog så

å dels så mår ja så pass dåligt så jag kmr nog avboka tiden å boka om den när ja är frisk igen , för ja är verkligen inte i form att sitta där imorgon

2010-01-19 @ 12:52:03
URL: http://timetorun.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: