Vilken kanon dag!

.. bortsett från oskan. Det va riktigt hemskt, och att efter någon minut se brandbilen åka förbi. ja håller tummarna för att inget illa har hänt.

Dagen började med 5 timmars arbete, gick fort och bra. Hem färden va dock inte lika kul. Hur varmt som helst, upp försbacke och svetten bara rann. Mötte Carro som va lika varm som ja, haha! Vi va helt slut när vi kom hem båda två så vi bestämmde oss för att åka upp till stugan och doppa oss i poolen för att sedan plugga lite *....* As gött, solen stekte och vi njöt. Men när solen gick i moln och vi kolla upp på himlen så var himlen helt svart och vi bestämmde oss för att plocka ihop våra saker och sätta oss inne, och tur va det så fort vi fått ihop alla grejer kom reng, åska och en jäkla massa blixtrar. usch, riktigt läskigt!

Nu på kvällen har vi suttit hemma i lägenheten med mina syskon barn och spelat monopol, Alexandra, mitt älsta syskon barn gav upp direkt och ville heldre se på fotboll. Men ja, Carro och Amanda kunde inte sluta. Gud va kul vi hade!



Imorgon blir det ut till stugan och med monopol;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: