Working all the time

Imorses vaknade jag upp brevid värdens underbaraste pöjk, han får mitt hjärta att slå. Vi myste lite och tiden gick! Så jag och mammsen cyklade iväg till jobbet. så jag kom nyss hem, vart inne o duschat  o käkat en macka. Nu sitter jag här och kollar på gammla avsnitt från sjukhuset. Måste snart sova för i morgon jobbar jag 8-15 sen ska ja o jonna till maxi och shoppa lite, sen iväg till pappa på grillfest! Alla som ska till rhodos ska ses och förbereda sig lite :D

Ne nu mst ja sova så ja orkar upp i morgon! Godnatt, Hanna


Solen lyser och ja jobbar!

Kan ni gissa hur jobbigt det är när solen skiner och ja går inomhus och jobbar! Jobbade ju iof kväll i dag så det blev ju lite bättre på kvällen.

Klockan är mycket så det blir ett mycket kort inlägg idag, och älsklingen ligger i sängen och väntar, Godnatt!


Hanna


Bada, sola och älsklingen

Idag åkte jag,älsklingen, Hanna och Becka till brevik och badade, as gött i vattnet. Men innan vi åkte och käkade pizza i Karlsborg. Sen badade vi då, blev vell kanske inte riktigt så happy face men men.. Efter att vi badat och solat så åkte ja o älsklingen hem till honom och strax efter kom mamma och Micke. Dom skulle hämta någonting till grösmattan i stugan. Sen åkte jag med dom hem och ringde Jonna. Vi tog med oss min hund, Linus och gick till affären och köpte choklad (L). Så fortsatte vi vidare till stugan och softade lite. Runt halv 10 blev det hemmåt och duscha o kolla på sjukhuset, missat rätt många avsnitt så ja kollar på internet!


Fattar inte varför folk lägger sig i andras liv, vill jag vara tsm med min owe, så är jag det. det är ingenting någon kan ändra på. Vi kanske har ett lite annurlunda förhållande. jag och mina klagomål och aggrisationer (?) Men jag kan berätta att mina kännslor för Owe Fredriksson är stora. Jag tvekar ibland och tycker allt har gått fort fram. Vi har inte lärt oss varandra än, men det kommer ;) Han är det bästa i mina ögon! <3

Imorgon är en ny vecka och mer jobb. Imorgon blir det kvällen, så lungt :)

Nu ska ja ringa älsklingen och sen kolla på film och sova.

Godnatt / Hanna

Solen skiner och halsen värker

Åh, det är värkligen underbart väder idag! Solen lyser och det är vindstilla. Nästan så där perfekt, men då är det klart att jag har värdens ondaste i halsen,kan inte prata och inte svälja. Åt nyss lite choklad som fick ligga och smälta i munnen för att få en annan smak. Jag värkligen hatar på morgonen när man vaknar och har andats med munnen hela natten och det är helt tort och äkligt, sen när man får lite saliv så blir det geggigt och äkligt, ja ni vet säkert vad jag menar.
Förövrigt sitter jag hos pöjken och kikar lite på internet medans han är uppe i affären. Sen ska vi sätta oss och käka frukost, om det går! haha.. Efter det går vi nog ner till stranden. Ja,juste! Det mst jag berätta. Han bor i mölltorp (och ni som har vart här förstår nog vad jag menar) och bakom grannhuset så ligger värdens mysigaste badstrand. Det är en jätte fin lång brygga och en wollyboll plan, jätte mysigt:) Men nu ska vi äta lite frukost, kanske skriver mer ikväll!


Puss, Hanna!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen gjort en ny blogg som jag ska försöka att uppdatera lite bättre! Hoppas ni kommer att tycka om den :)


Puss och kram!