PARTY PARTY!

Är as stressad, men slänger in ett inlägg ändå! ;)

Snart bär det av till Lidköping för att festa med de bästa! Carro ska givetvis följa med mig, vi båda två är stressade som hönor och har ingen koll på något.. HAHA!

I stan sen ska vi förbi stadium och hämta min tröja, underbart!
Och praktiken i dag var mycket spännande, men hinner inte berätta nu utan vi tar det efter helgen eller något, i morgon åker jag till syster och får se om datan får följa med ;)

Va händer hos er en kväll som denna då? Valborgsmässo afton och allt :)


Där flög min sista tusenlapp!

Denna dagen flög mina sista pengar för denna månaden iväg! Tur att det snart kommer studiebidrag :)
Idag spenderade jag mina pengar på 3par skor. Så nu klarar jag mig ett tag fram. underbart!



Sen har jag även betalat in premurationen av Vecko revyn, och avslutat min premunitation(haha, vilken idiotisk stavning!). Känns kanon!

Annars har jag haft full fart hela dagen, kom hem för en stund sen från praktiken. Och nu ska ja lägga mig för i morgon ska ja på mitt hemliga uppdrag,är fortfarande inte klar med det. Får vell se hur det blir med det dunder hemliga. Har tröttnat totalt nu och ja förstår inte va ja gett mig in på.. !



Jag förstår absolut ingenting, vill du äta kakan eller vill du ha den kvar?

Ännu fattigare..

Åkte till Elins esplanad med Carro en sväng och gjorde ett bra kap, snygga thits med drag kedjor. Det var 20% rea också så köpte dem utan tvekan. Sen blev det ett linne också, så jag och Carro kommer ha likadana linnen på fredag, gulligt va? ;)



Ne, nu får det bli sängen. I morgon är det Nationella Engelska, skrivning som gäller. Önska mig lycka till..!


(y)

Nu har jag klickat hem en tröja från Stadium, 199:- as snygg!
Känner att mina pengar kommer försvinna fort denna månaden.. hm.. tur att man fått lite extra denna månaden (y)
 WARP W WCT LS WS091 BLACK

Skor ♥

Blev riktigt sugen på att köpa nya skor! Kikade in på skopunkten och hittade många snygga skor ;)


Skokanonen 149:-



Skokanonen 199:-


skokanonen 299:-


Skopunkten 249:-


Skopunkten 199:-

Imorgon är en ny start!

Imorgon börjar min sista praktikperiod för detta året, känns jätte skönt! Fast, ändå inte. Känns väldigt speciellt att börja praktisera i morgon. Jag är nervös och det känns som ja inte kommer klara av det. Men ändå känns det som att det kommer vara en lärosam period. Inte bara för utbildningen utan för mig själv också. Men ja kämpar på och gör mitt bästa. Går det inte så gör det inte, då får ja försöka byta. Men 6 veckor ska ja nog klara av! Sen är det en vecka i skolan och sen är det redan sommar lov, yeah!

Här kommer en ledtråd för vart ja ska vara;


Imorgon börjar en ny dag, ny praktik period och ny praktikplats. Spännande!

Minns ni.. ?

Lästa på bezie´s blogg förut. Han skriver ett inlägg om att han inte förstår varför folk väljer att vara mulliga och feta. Fick värdens ryck på honom och kommenterade hans blogg. Efter en stund får ja en jätte gullig kommentar av en tjej som heter Alicia .

"Hej hej=) Läste din kommentar på: Bezie.blogg.se
Vill bara säga att du har stärkt mitt självöfrtroende och önskade att det fanns mer människor som du<3 Jag blir iblnad retad men försöker att inte ta åt mig men det är så himla svårt att inte göra det."
Blir så glad av att höra sånt!:)

Och efter detta så kom jag och tänka på trasdockorna! Minns ni dem? En tecknad serie som gick på tven för många år sen, och ja kan lova er att ja följde vart enda avsnitt!;) haha.

"Att va söta och lika som bär, va e de att ha? Lite annurlunda är inget fel o va, om man är av en annan sort, varför ska man kastas bort? Lite trasig och knasiga, är vårt trasdocks gäng. Lite trasiga och knasiga, de är vår refräng. Är din näsa sne eller armen ur led, och din tå är gul och blå, lappri (?) säger trasdockan, du är lika bra ändå. Fast trasiga och knasiga, vi sjunger vår refräng. Lite trasiga och knasiga, är vårt trasdocks gäng" 


Vart med Carro och fotat idag, många riktigt fina bilder!









Det finns en blomma
vit som snö
kan ej vissna
kan ej dö
Den blomman
känner du nog igen
evig vänskap heter den.♥


Skol inlägg,

sitter i skolan nu, och väntar på att lektionen ska börja som är 10 i 1, nu är klockan 10-16.. så det är lite segt. Har gjort prover i psykologi iaf, gick skit bra! Hoppas bara på bra betyg nu. Vad gör man i skolan när knappt någon är här? Det är så segt att ja vet inte va ja ska ta mig till ><'

Tur att ja tog med datorn iaf, men synd att bok rummet är upptaget, annars kunnde man lagt sig i soffan och kollat på film (a)

Hoppsan..

Har gått några dagar nu sen ja bloggat sist, sorry! men ja skyllder på att ja haft mycket o göra ;) Har några prov och inlämningar som ska in till skolan och så nu innan vi går ut på praktik. Nästa vecka är det nämligen dags! Vet inte om ja berättat för er vilken avdelning ja ska vara på? jo, gyn! Gynekologen på KSS. Känns lite sådär mysko.. men det blir nog spänande. Kul att pröva på någonting nytt. Fast hade ja fått välja själv hade jag inte valt det, jag hade nog viljat va på infektion eller någonting med sår och liknanden.

Nu ska ja läsa igenom psykologin en gång till, har prov i det klockan 8 idag! Önska mig lycka till ;)
Sen ska ja kolla en liten stund på Vakna med the vois och fixa håret, sen blir det bussen!

Idag fick ja vakna upp bredvid finast, och ja trode dagen skulle bli lika bra som morgonen! Men nejdå, ja känner mig bara kass och klarar inte av allting som måste göras nu. Snart är det praktik, skönt! Hoppas ja hinner ikapp med allt då. Inte bara läxor utan att hitta mig själv igen. Det är mycket som är på spel, aldrig vet man hur framtiden kommer bli. Jag oroar mig alldeles för mycket. Jag lever idag och i morgon får vi se.


"Love is of all passions the strongest, for it attacks simultaneously the head, the heart and the senses!"

På gång!

Nu är ja hemma från mötet med Happy go lucky. För er som inte vet; (Var så lat att ja kopierade informationen från facebook. På Face book heter vi Hgl skövde! Håll koll! )

 "H.G.L. Skövde står för Happy-Go-Lucky ochvi är en arrangörsgrupp bestående av ungdomar, gruppen har sitt säte i Skövde men givetvis är ungdomar utanför skövde också välkommna att gå med i gruppen.
Vi har tagit som uppdrag att arrangera olika evenemang för ungdomar i Skövde med omnejd och det vi tjänar under de olika evenemangen går direkt till nya att arrangera nya evenemang.
Här på vår Facebook kan ni följa oss och hålla er uppdaterade, kanske arrangerar vi något som passar just dig! Vi är en väldigt flexibel grupp som består av många eldsjälar och därför kan några fokusera på att exempelvis fixa en spelning medan andra fixar något annat." (Var så lat att ja kopierade informationen från facebook. På Face book heter vi Hgl skövde! Håll koll! )


Idag på Mötet pratade vi mycket om Matfestivalen som vi redan börjat prata lite om. Sen har vi en spelning på lördag i loke, kolla facebook för mer info.

Vi kom på massor av nya saker som vi kommer att arrangera! Hiphop kväll, battle, smink och hår uppsättningar, drama kväll, humor kväll osv. Har ni några tips på vad ni skulle vilja ha i skövde så hör av er!

Jag ska vara med och arrangera ett Tjej-lan. Vi har inte pratat så mycket om det, men det kommer endast vara tjejer där. Jag tycker det låter as coolt! Men jag lovar att hålla er uppdaterade!:)



Värdens sötaste bell ♥

Bell frågar först om hon får smaka på min glass, och självklart får hon det. Men tro inte att ja får tillbaka den! haha.




Bell och Mummi matar hönnsen på Aspö, Lyssna på hur hon pratar. så söt! <3


Saknar dig så bell, önskar att tiden går fort nu så ni kan flytta!

Kusin!

Sitter och lyssnar på lite musik ifrån youtube samtidigt som jag skriver några skoluppgifter, väldigt intresant faktist! Skriver om Psykologins historia. " I dårhusen vistades patienterna i små celler som oftast saknade fönster och ibland bara hade en liten lucka i taket. Enligt anteckningar från ett ”dårhus” i västerås sorterades oatienterna in i följande kategorier: Svagsinta, Tokiga, Vansinta, Ursinniga eller Rasande. De som ansågs höra till kategorin rasande var de som mådde sämst. Patienternas behandling kunde bestå av bojor, tvångströjor, kalla duschat, lacermedel och svältkurer." Det är helt sjuk hur hemskt det var förr, tur att vår värd blivit bättre,men tyvär är påväg mot det sämre. Enligt mig då.

Men det var inte det ja tänkte skriva om, utan att när ja sitter och klickar mig igenom alla klipp på youtube så hör ja plötsligt att ja känner igen rösten. Och gissa.. då är det min kusin! haha. Min andra kusin, Sanna, skickade en låt till mig i helgen som han gjort. Det var därifrån ja kände igen rösten. Lyssna!



Bra eller dåligt? Rätt coolt!

Sorryyyyyy!

Har blivit några dagar utan bloggande nu, men ja har verkligen ingenting att skriva!

Helgen var underbar då Bell var här och ja har gosat och lekt med henne.

När hon åkte hem i söndags så dröjde det inte många timmar innan min sötnos kom. Allt känndes så underbart, det va som om man levde i en dröm, du är underbar bebii! <3

Men eftersom ja inte har så mycket tid nu heller så tänkte ja ge er ett klipp från youtube som ja bara ÄLSKAR!!


kvälls inlägg,

Tänkte ja skulle slänga in ett inlägg nu när Bell lagt sig. Sitter här och kollar på tv med ena ögat, någonting på fyran. Minns inte ens va den heter (haha). Och med andra ögat kollar jag på data skärmen, vi tjejer kan ju göra fler saker samtidigt! ;)

Idag har vi vart på aspö och kollat på djuren, och ja tänkte att ja berättar mer samtidigt som ja laddar upp bilderna. På söndag någongång tror jag :) .. eller juste.. söndag är visst redan i MORGON ?! tiden går fort när man har kul.

Nu ska ja återgå till mitt pluggande, tro det eller ej men ja sitter här en lördagskväll med skoluppgifter. Men varför inte plugga en kväll som denna när man hållt igång hela dagen och det behövs göras. Duktighets poäng till mig!


En sak till! Till alla tjejer, fick frågan om att hålla i ett "evangeman" för ENDAST tjejer, men säger inte vad det är förens det är bestämt att det blir någontinga av det. Men håll koll, det kommer någongång i veckan:)


Film klipp på Bell♥

Här är två videoklipp på bell, hon har blivit så stor!

Bell berättar någonting, men vet inte riktigt vad hon försöker förklara, hihi!
"Sen, sen, sen, sen, ..."



Här Dansar hon tillsammans med Amanda till Moraträsk som rullar på tvn!



Åh så söt hon är! Vill att klockan ska rulla på så ja får ge henne en STOR kram!

Godmorgon FREDAAAG!

Idag är det fredag och vi har inga lektioner, så klockan är snart 10 och ja ligger fortfarande kvar i sängen och myser med mig själv!

Dagen kommer bli kanon bra, Min syster kommer med hennes underbara dotter Bell, Vi ska till min andra syster och träffa de andra galna syskonbarnen ^^, Sen ska ja iväg och jobba på Omsorgs Disco. Jag tycker det är underbart. Att se alla dansa och ha kul, det gör mig glad! :)

Så, eftersom att bell kommer i helgen kan ja redan nu förvarna att ja kommer nog inte uppdatera bloggen så mycket.




Hipp hipp hurra!

Höll ju på att glömma min lilla söta Anna som fyller 20 år idag. Ett STORT Grattis till min fina tjej!



Tack för att du finns tjejen, du betyder mycket för mig! ♥

Lyxfällan

Dagen började bra, som ja skrev.
Men efter skolan gick det helt åt andra hållet, det började med att Ronak sa att hon va sugen på Chees burgare från donken, och ja va inte så peppad för det. Men det fick bli så ändå, och när vi satt där och tjockade oss så orkade vi inte dra till gymmet så det blev några timmar i stan istället.  När ja kom hem så kom även Jonna till mig och vi somnade både två i sängen rätt så fort. Haha!

Nu ligger jag åter i sängen och kollar på Lyxfällan, kollar ni på det? Och va tycker ni om det?

Kors i taket!

Herregud, klockan är 8 och ja sitter här och pluggar.. borde fått ett slag i huvudet. Haha!! Men nu går min buss om en halvtimma så ja måste nog sluta nu och packa ner träningskläder och kolla vilka böcker som ska med till skolan osv, ni vet nog va som behövs göras innan man går iväg, kolla håret, toalettbesök och blablabla ;)


Godmorgon Torsdag

Godmorgon!
En utav mina favorit låtar, en som ja ALLTID sjunger på singstar.
Natalie Imbruglia - Torn
(Ignorera videoklippet, kunde inte bädda in de klipp med bättre video.)



Torsdag idag då, har förste lektionen inställd så har lite sovmorgon vilket är underbart! Efter skolan blir det gymmet med Ronak, vi hörs sen!

Alla har en dröm om någonting..

Nu har jag duchat och krypit ner under täcket.. samma grej varje kväll^^

Men idag i duschen stog jag och tänkte på framtiden. Alla har vi en dröm om hur vår framtid kommer se ut, men blir det ofta så? Blir vår framtid så som vi tänkt oss? Jag har många drömmar och tankar! Tänkte dela med mig av några, skulle bli glad om ni också kunde berätta någon dröm eller framtids plan och om ni tror de kommer bli så eller om ni kanse drömt om något när ni var mindre som nu blivit er verklighet?

Som sagt har ja hur många drömmar som helst men vi kan börja att gräva i mina drömmar sisådär 5 år framåt. Då ska ja bo i en etta tillsammans med min kanin och/eller en hund. Antingen pluggar jag till sjuksköterska eller assistent, eller så är ja färdigutbildad och arbetar som det ja utbildat mig till. Beroende på om ja har jobb direkt efter studenten för då jobbar ja ett år och sparar pengar.

Om vi hoppar fram 5 år till, altså 10 år ifrån i dag. Så bor jag i hus tillsammans med någon snygging (haha) vi har två barn och ja jobbar på sjukhus eller som assistent, och om ja är sjuksköterska vill ja utbilda mig till läkare.

Det är vell de ytliga, sen har ja massor av små detaljer och sånt, hur det ska se ut i huset och vart o när o blabla.. haha! men det är kul att drömma, leva i framtiden och leva för någonting som kommer bli bra!!

Ne nu ska ja lägga mig och kolla på bombay dreams, önskar att J låg här bredvid mig och pillade mig på ryggen. hahah, någon mer än ja som älskar det? (a)

Godnatt!

!!

Kollade nyss på Andra avenyn med Jonna, på Svtplay men nu blir det efterlyst! :)



Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu har Rohdin börjat jobba och ja har vart duktig och hjälp mamma o handla! Nu ska ja dammsuga och möblera lite, byta plats på sängen och soffan.

Mmmh, har fönstret helt öppet och ja känner att någon grillar! Fuskigt! (a)

Solen skiner och jag är lycklig!

GODmorgon!

Denna morgonen är verkligen toppen, eller.. aa bortsätt från att jag försov mig och missade ett möte. men det är bara o se det från den ljusa sidan och fortsätta dagen. Jag sitter istället på balkongen i bara linne och det är underbart. Har pluggat lite, skrivit på en uppsats men nu orkar jag inte mer. (haha) Ska snart in och dricka iskallt vatten, för de va värst va varmt det va här. Snart kommer Hanna och då blir det Kaffe, det kan behövas så man kommer igång.


Godnatt Tisdag

Nu ska ja krypa ner och kolla på offside, blev tipsad av Cajsa om den filmen igår. Början verkar ju lite rolig iaf så det blir nog bra.

Har inte så mycket mer att säga, onsdag i morgon vilket betyder LEDIGT! underbart, ne nu ska ja lägga mig är hur trött som helst. Hörs i morgon Godnatt!

I like you♥

åh, dessa tråkiga rubriker!

Underbar dag idag, förs skola i några timmar sen blev det hem till Rohdin (också kallas kocken) som stog och förberedde grillning. Och nej, ja kunde inte låta bli att smaka lite. Så det blev något grillat kött(vet inte va det va men gött vare!) hemmagjord klyft potatis och paprika & chili sås, jätte gott!

Sen blev det några butiker i stan köppte lite allmänt nödvändiga grejer tex sparbössa, strumpyxor m.m

Men nu är jag hemma och tänker bara slappa,  kolla på pelle svanslös , i någon timma iaf sen blir det till att städa och plugga!


Gomorgon Tisdag

Nu har jag vaknat, lite försent. Förstår inte att jag alltid snoozar (?) min väckarklocka.. Sover ju en halvtimma längre än vad jag borde. Aja, Sitter nu och äter en macka och dricker lite kaffe och snart ska ja fixa mig lite och cykla iväg till stationen. Så skönt att vi bara har en lektion så behöver inte bära på en massa böcker, och den enda lektionen vi har är Varmkök. Soft dag, börjar 8- 11 och sen blir det (tror jag) stan med Rohdin.


Här kommer ännu en bild från i helgen då micke (min mammas sambo) ska såga ner trädet, och han ser så LITEN ut bredvid detta stora träd ^.^


Godnatt Måndag

Min och Hannas cykel tur blev till Stallsiken och kolla i lite affärer, bla mio och chilli och pratade mycket om va vi ville ha när vi flyttade hemifrån, hur det skulle se ut och vart vi ska bo. Man blir riktigt sugen att flytta när man går och kollar på alla grejer. Men det var en trevlig eftermiddag med Hannapanna. Imorgon tar vi nog en tripp på stan och kollar läget i de butiker ;)

Men eftersom att Karro tjötar så om bilderna från när vi gick hinderbana på Aspö så får jag vell lägga upp några bilder då.

börjar med en bild på kungen själv, gillar faktist denna bilden.

Karro, jag och Cissi går någon slags hinderbana på aspö.

Karro, Jag och Cissi


Cissi


Nu ska ja lägga mig och kolla på film, koppla av och hoppas på att kunna somna tidigt ikväll!

Godnatt


Äntligen..

..fattar jag hur man laddar upp filmer på Youtube.. haha! Ibland känner jag mig rätt smart ;)

Här kommer iaf två filmer på systerdotter när hon dansar, min lilla stjärna!



Ignorera det sista i den andra videon, glömde stänga av (a)

Nu ska ja och Rohdin ut och cykla!


Och Karro.. bilderna från hinderbanan kommer ikväll!;)

Bilder på Linus 11 April

Blev inget gym idag, somnade för en timma sen och vaknade nyss.. HAHA! Aja jag har ju iaf cyklat så det får räcka idag. Är Jätte trött och seg som f*******n.. Så jag tänkte ta fram ett skolarbete och sitta med det istället. Låter nog bra det med.

Men innan det tänkte ja ladda upp några bilder på min otroligt söta hund som va med ute i stugan i går och bara hade det skönt.

 

 


Visst är han söt, min sötnos!

En annan bild ja tyckte blev rätt fin;

Åh, vilken sommar känsla!

Hej måndag!

Hann inte skriva någonting i morse först sov jag en halvtimma längre än vad ja skulle göra och sen fick ja för mig att cykla iväg några minuter tidigare än va ja skulle göra egentligen. Men ja ska säga er att ja tänker fortsätta cykla till Resecentrum (Ca 6-7 km) gud va skönt det var! Hemvägen ska vi inte tala om, det var sol och varm, solglasögonen på och sen var det bara o börja trampa. Haha, Nu är jag hemma och ska snart ta bussen till gymmet och träna lite (y)

Jag är as glad!!
I skolan så ringde chefen från min förra praktik plats (Hon ringde för någon vecka sen och sa att ja inte fick något sommar jobb) och sa att en tackat nej till sit sommar vikariat så hon frågade om ja kunde ta det och NATURLIGTVIS vill jag göra det! Så ska ringa henne igen klockan 3 och prata mer :D

YEES, kan bli en bra sommar detta ändå! ;)

Men nu ska ja vila en stund och sen iväg till gymmet.

Några bilder från djuren på Aspö!

Nu har Hanna åkte hem och ja tänkte slänga upp några snabba bilder från dagen på Aspö, en bondgård här i skövde. Det var lammets dag idag och eftersom att vi har stugan så nära där så tänkte ja, Hanna och Malin att vi skulle gå dit och fota djuren.











Påväg hem såg ja vårens (min sedda) tusselago!




Nu ska ja lägga mig och prata med Jonna i tele och sen ringa och säga godnatt till J!

Imorgon ska ja försöka ta cykeln till stationen :)

Godnatt!


mys på balkongen

Nu är ja hemkommen från stugan tillsammans med Hanna. Vi sitter och myser på balkongen efter en mycket trevlig och varm dag! Vi tog en sväng förbi aspö och kollade på alla djur, bilderna kommer upp senare :)

Nu blir det Kaffe och taco chips<3

Godmorgon underbars sol!

Idag ska vi ut till stugan och grilla och bara njuta utav att solen kommit till oss! så hinner inte skriva så mycket för ja ska ta ut min rosa cykel ur förådet och börja trampa iväg till stugan :)

Hoppas ni får en lika solig dag som ja får ;)


Lördagskväll

Nu har ja krypit ner under täcket, äntligen! Har inte mått så bra idag så det ska bli jätte skönt att få vila.

Malin ligger här i sängen intill, hon kom hit i morse och åker hem i morgon tror jag. För er som inte vet så är malin min.. hm.. va säger min.. pluss syster? Altså mammas sambos barn.

Kvällen i övrigt har vart lugn och skönt, och ja kan säga att det behövdes.

Va det många av er som såg Talang i går? Haha.. my baby balla balla! Roligast på länge, har suttit och kollat på de klippet hela kvällen!!

För er som inte såg fredagens avsnitt så kolla här ;


Guud, Tobbe och Markku (?) va dom är underbara! "woow, såg ni snörren?"

Ne nu ska ja sova, Godnatt my baby balla balla!

IQ - test

Wow, vilken bra IQ ja har! ;)
Någon som vågar utmana mig ? Klicka här och försök slå mig :D



Tänk att jag är smartare än hela 93% av befolkningen, frågar ni mig tycker ja det låter underbart!;)

Amandas dansavslutning

Ieftermiddag har jag och mamma vart och kollat på min systerdotters dansavslutning, dom var hur bra som helst! De var dansare från 6 år och uppåt, och vilken show dom bjöd på tänkte lägga upp några bilder ja tog. Filmande också Amandas båda nummer men fattar inte riktigt hur man laddar upp videoklipp här,haha (a) 

   
           












   
       



Jätte trevlig föreställning!

Men måste säga att amanda var BÄST!


Lidköping + grillning = Tummen upp!

Efter skolan åkte jag till Lidköping och mötte anna, vi har suttit vid ån och käkat glass tillsamans med min klasskompis. Så kom vi på en underbar ide,GRILLA! Så det va bara ta fram mobilen och ringa till J, och han va på så nu sitter vi hos honom medans han står i köket och förbereder våran lilla utflykt på en SOOOOOLIG gräsplätt, är så taggad!

Efter grillningen blir det hem till Anna och Markus för att spela Wii och se på tv, Kommer bli en mycket mysig fredags kväll!

Pregment?

Rohdin kom och höll mig sällskap i tvättningen, sen tog vi oss en stor kopp kaffe och glass och pratade om framtiden.. vilka drömmar vi har! haha. Barn, hus, man osv. Ja tror ni förstår ;)

Sen ballade det ut och ja, ni ser själva;


Men kul hade vi och man fick ju ännu mer tankar och drömmar!


Grädde.. ny ansikts mask?

Äntligen hemma från en helsjuk dag i skolan.
-Bella var med hela dagen för att pröva på hur det är på Lärling.
-Ingen av klassens killar var på första lektionen (hmm.. några som inte gillar mäniskan socialt och kulturellt?)
-
Blev ner kletad med GRÄDDE i hela ansiktet och typ över allt. Men kinderna och hakan är nu väldigt mjuka, så pröva vettja!
- Sexualkunskap, där vi pratade om HBT Homosexuella Bisexuella och Transor. Riktigt intresant och man fick veta mycket man inte vetat innan. Men lektionen spårade typ ut när man kollade på vår 64 åriga gammla lärare var med på detta. Och hon kollade på oss med STORA ögon när vi ställde oss upp för att hålla med om att det är okej att vara Homo/Bi.. haha! Hon lever verkligen inte i nuet!

Men nu mst jag sortera tvätt, för idag är den stora dagen för mig att börja tvätta kläder... help me! Hur ska detta gå... ? HAHA Men någongång måste jag också bli vuxen.

Stressa!

Jag sov lite för länge så nu är ja jätte stressad och hinner inte skriva så mkt mer än detta!

Vi hörs senare

Godnatt onsdag,

nu har jag krypit ner under täcket och tänkte slänga in ett litet inlägg innan J ringer.

Hur många av er kollar på Andra avenyn?
Vilket skämt det har blivit, seriöst! Förslår inte riktigt det roliga i det längre, men har ja börjat kolla så kan ja inte släppa det. Som idag tex. Hästen (en äldre, kriminell man i serien) spelar död för att slippa betala skulden han har till en annan kriminell gubbe. hur kommer man ens på iden om det? Och att han dör på natten och begravning typ dagen efter?.. hm, någonting som inte stämmer. Sen ligger han i kistan då de andra tror att de är på hans begravning och så börjar idioten hosta där o kistan.. hahah. Någon borde vell förstå?
Och ja vill veta vem som våldtagit Liv, vart de andra tjejerna är och hur de går fördom, de är så många som försvunnit, vart är karim? Olga? Jossan? Alla som man tyckte om att följa.. david då? han stack för den jävla roxanna som alltid är så sur! (precis som jag, haha!)

Ne nu ska ja sluta klaga.

Glöm dina bekymer i morgon kommer nya!

Andra avenyn

Jag och Jonna sitter ligger i sängen och gottar oss samtifigt som vi kollar på kvällens avsnitt av Andra avenyn. Morötter, gurka, dipp, godis och... VATTEN! ;) Mums^^,

Men jonna sprang ut för o hämta eller möta någon, uppfattade inte riktigt vad hon sa när hon sprang iväg ;)

Men nu hörde jag att det slog i dörren där nere, och steg upp för trappan.
Vi hörs sen

Jobbigt med rubrik!

Hoppas mamma blir glad nu när ja dammsugit hela lägenheten, diskat och bokat tvätttid tills på torsdag. Någonting jag annars aldrig gör, Haha!


Nu ska ja ta på mig lite kläder och springa till bussen som tar mig till Elins Esplanad och träffa Jonna som vill ha råd om vilken parfym hon ska köpa till sin Pöjk som snart fyller år, och självklart ställer jag upp ;)


Våren kom hit!

Häääärligt att solen äntligen tittar fram, och att ja är på så bra humör!

Slutade jätte tidigt i skolan och så åkte hem med 12 bussen, hur skönt som helst.
Kommunal var och pratade med oss idag, så nu har man gått med i det. Fick en skit snygg tröja som ja tänkte visa för er sen (Haha!) ;)

Satt ute på balkongen och planerade lite med kalendern, och gissa om ja fick en sån riktig vår-kick. Kanske är därför jag är så glad?

Saknar min J!


Kvälls inlägg

Vissa dagar stör man sig verkligen på allt.
Just idag är en sån dag, vet inte varför men ja har verkligen stört mig på allt. Försökt att hålla det inom mig men det är inte alltid det funkar!

Men över tillnågot annat; Cajsa har precis vart här och umgåtts med mig och J, vi har kollat på Dejting in the dark och skrattat ;)
Vi följde henne en bit och sen hoppade jag in i duschen, nu väntar jag på att J ska fika ( halv 10 på kvällen Oo) Klart så vi någongång kan kolla på A walk to remember. Riktigt längesen ja såg den, och ja tvivlar faktist på att ja orkar se hela. Är jätte trött!

Men vi hörs i morgon

Ibland börjar man undra..

Liten promenad

Kom nyss in från en liten promenad med Carro och söt, gick och mötte Carros syster i Lunden typ.

Ja kom på en rolig sak som hände när ja, Carro och Cajsa va ute i går. Vet inte om jag berättade för er om i vintras då Carro och jag var ute och åkte pulka vid Karstorp och hennes hund slarvade bort hennes vante(?) Men iaf, igår när vi var ute så fick vi en ide om att gå och kolla om vi kunde hitta den i backen där vi åkte. Självklart ligger hennes vante där, haha, Vilken tur den damen har!
Stackars vante som legat där sen i typ December.. (HAHA!)


Äntligen hemma

Åkte hem några timmar tidigare från skolan, orkade verkligen inte med 1 tim och 45 min rast för att sen sitta ENSAM på en lektion och gå igenom hur min TRÅKIGA praktik tid har vart.

Så ja messade bebii och bad han komma och hämta mig tidigare, sagt och gjort! Nu ligger vi här och skrattar åt någonting vi själv inte vet typ^^, Så skönt att man bara kan ha kul utan att göra någonting spec! Men nu tänkte vi kolla på film och mysa!


Godmorgon Tisdag!

Usch va jobbigt det var att vakna. Första dagen i skolan nu efter påsklovet..Suck!

Har knappt vart i skolan på tre veckor, känns jätte läskigt. Fröst hade vi praktik i två veckor och sen påsklov på det. Praktiken hade jag på Frejans Dagcentral i skara, där dagarna flöt på. Inte det roligaste men.. Om TRE veckor ska jag vara på KSS, sjukhuset här i skövde. Och det bästa är att ja kan ta cykeln dit, och då ska vi va där i 7 Veckor! Oo Men det orkar jag, känns som en evighet.

Tillbaka till idag, Om en timma går min buss och ja ligger här i sängen och orkar inte gå upp! (HAHA!) Ska snart ta mig i nackskinnet och hoppa in i duschen.
Efter skolan kommer Bebii och hämtar mig, underbart!

I like you, bebii ♥


Bilder från festen hos Johannes

I fredags festade vi hos Johannes, och det togs många fina bilder så jag tänkte att ni skulle få se dem! 

  





  



  










En riktigt trevlig kväll med fina mäniskor! ♥


Promenad med C & C

Har vart ute på en härlig promenad med Carro & Cajsa och så klart följde hundarna med. Det är så skönt att va ute och gå nu när snön är borta! Fast det snöade lite i morse och i går var det hur varmt som helst.. konstigt? Det spelar inte så stor roll för snön är redan borta och ja ser bara fram emot de ljusa dagarna!

Tänkte ladda upp lite bilder från festen i fredags, först ska ja bara fixa lite grejer och sen tänkte ja krypa ner undertäcket och mysa med datorn lite, vi hörs snart ")

Hipp hipp hurra!

Idag gratulerar vi Anna som fyller 17 år

Grattis!




Äntligen!

Nu är bloggen sig lik igen.. eller?

Det blev ju något krångel med min designe när ja försökte pilla i det själv, så ja tog hjälp av en gullig och duktig tjej, Adeline.
Själv är jag nöjd med designen och ivrig till att börja blogga "på nytt". Det är så mycket som hänt undertiden så det finns mycket att skriva om!

Men nu måste ja fixa mig för ja ska iväg till syrran på middag, undra vad de kan vara för något. Fick ett sms av systerdotter Alexandra där det stog "Det blir värdens godaste efterrätt!" så nu är vi nyfikna på vad det kan vara ;)
Va tycker ni om Designen ? :)