Tisdag 31 Augusti

Tisdagar är underbara skoldagar, 8-11! Sjukvård och Historia. Sjukvård är ett ämne som drar mycket utav mitt intresse.
Men nu är ja iaf hemma och det känns som att ja har hela dagen på mig och göra vad ja vill! Inte förens kl 4 måste jag åka iväg till skara.

Nu är det förövringt bestämt att ja ska va ledsagare åt en kille två dagar i veckan, 2 timmar på tisdags kvällar (dock inte ikväll) och 2 timmar på söndags morgon. Känns gött att ha några timmar i veckan!:)


Måndag 30 Augusti

Gokväll på er!

Har haft fullt upp idag därför uppdateringen inte vart på sin höjd.
Först vart det skolan, Svenska B och Samhäll. På svenskan fattar jag ingenting, vi pratar om något stort troll som petat ut ögat på någon... och sen om de gammla grekerna.Vet inte riktigt vart kopplingen går mellan dem, men vi får hoppas ja snart förstår eftersom att vår lärara påminner oss om att vi snart har prov i varje mening hon säger.
Samhäll är lite roligare då ja iallafall förstår att vi pratar om politik och valet. Men eftersom att ja inte alls är insatt idetdär så lockar det inte mig heller.

Imorgon börjar vi kl 8 med Sjukvård som lockar mig till max!


Nog om skolan. Efter skolan tog vi bussen mot skövde och gymmet. Sprang/gick i en halvtimma, det börjar komma igång. Svettet bara rinner, och finns inga omklädnings rum för tillfället eftersom att de håller på och bygger om, så vi får byta om i en lite skrubb som luktar pyton! Men ja hoppas omklädnings rummen kommer bli super bra, fräcsht och bra duschar, med drapperi!! (a)

Efter gymmet gick ja en sväng på stan med Ronak och Jonna. Köpte lite vård prudukter och lite kläder,linnen och thits o så, inget märkvärdigt.

Jonna har nyss gått hem efter att vi kollar på Fångarna på fortet, det är absolut mitt favorit pogram och har vart så länge ja minnats! Men ja trodde det skulle va föräldra laget mog barn kaget idag... blev lite besviken, men får kolla i morgon igen.

Hoppsan, ikväll kände ja riktigt för att skriva!

Min helg

Ojoj, vilken helg!

Det har ju vart Matfestival här i stan. Och ja kan lova att jag haft roligt hela helgen!
I fredags vart det förfest hemma hos mig med Sandra och Amanda från klassen och Cajsa & co. Vi sjöng singstar och fixade oss det sista och sen bar det av in till stan. Åkte karuseller, träffade massa trevligt folk och letade efter en spanior! Haha... Mer vill ja nog inte minnas från kvällen. Vaknade upp i duschen, antagligen somnat där. Men gött vart det så ja sov vidare i duschen.

Lördag blev ingen dag förens fram mot förmiddagen då ja drog med Cajsa & co. in till stan och käkade lite. För att sen börja jobba i tältet. Det blev singstar hela kvällen. Många tävlingar med trevligt folk!
Runt 11 tiden började min och Sandras natt-tur, blev några vändor till skara, hjo, axvall och ryd. Jag och Sandra var hemma vid halv 4 och kröp då ner i sängen och sov.

Idag har ja bara latat mig med film och kycklingtallrik!

Tack för en mycket trevlig helg mina vänner! ♥

hejsan svejsan!:D


Amanda här! sitter vid mosters dator:D
Kommer inte på något speciellt att skriva om men:P
Tack för den snälla kommentaren av Maija när jag dansar och sjunger till manboy!
Och så vill jag bara säga att min moster (Hanna) gör den bästa bloggen i världen.
Och till sist vill jag hälsa till alla och hoppas att ni har det bra!

Grafitti nails

Första skoldagen på sista året gick hur bra som helst! Jag ska få ha idrott med 1orna, för ja inte har godkänt i det. så nu har vi fixat det och ja ska ge allt!

Efter skolan som var från 8-15.40.. suck! Så sket ja och Ronak i gymmet och tog med oss Sandra och Amanda till stan och kollade lite i affärer. Och ja gick på att köpa det nya nagellacket från Isadora. Det är typ något mystiskt med detta nagellack. För det drar typ ihop sig till olicka mönster. Kan berätta lite snabbt hur man gör.

1. Måla dina naglar som vanligt med Isadora's nagellack.
2. Låt det torka.
3. Måla på detta special nagellack som heter Grafitti nails
4. Låt torka. Och kolla noga på det så ser ni hur det bildar olicka mönster.


Tex; Bilden under, där har det målat med ett rosa baslack och sen Grafitti färgen över.





Vet inte riktigt om ja gjort rätt o så, men ja blev lite besviken. Men det kanske är som allt annat att man måste göra det några gånger för att bli bra på det.


Fångarna på fortet

Underbart med fångarna på fortet tredje kvällen i rad. Har alltid älskat det pogramet. Kollade jämt på det när ja va liten och nu ska ja inte heller missa ngt avsnitt ;)


Tisdag 21.55

Nu har ja krypit ner i sängen, sista gången på mitt sista sommar lov! Känns lite segt faktist. Men som jag sagt många gåner förut så känns det riktigt gött att börja första dagen på sista året ^^

Men men, ikväll har jag inget satt berätta faktist.. Eller i morgon kommer min syster hit och då ska vi beställa en Iphone till mig. underbart! Fåt btw min ena lön i morgon, det är också underbart! Dock har ja bara jobbat på det stället en dag så det är inte så mkt pengar.. men ändå :) Lite är alltid gott nog.

Ne, klockan slog precis 22.00. Nu är det dags att kolla på någon film och somna till den.
Godnatt!

Tisdag 15.42

Sådär ja, nu har man vart duktig och sprungit på gymmet! Kan ju säga att det känns att man slarvat under sommaren. Men nu är det igång igen. Så i morgon blir det ett pass till! :)

Imorgon för övrigt är det skola, känns sisådär. Men för det mesta roligt. Roligt att börja sista året!!

Matfestival

Sådär ja, nu har ja krypit ner i sängen. Så härligt att kunna ta med sig datorn och gosa ner sig ;) haha. Inte så bra för en som mig som inte kan slita sig i från datorn men.. haha!

Nu hoppar vi fram till helgen, då det är matfestival här i skövde. Då det är tält uppsatta i hela stan med en massa olicka maträtter, en massa karuseller, aktiviteter och många artister och band. Jag kommer som förra året stå i ett aktivitets tält. På fredagen är det Bubbelclub. Är inte så hundra på vad det innebär. Men ja antar att det är musik, plats för dans, chillout hörna och kiosk. Men på Lördag kommer vi köra singstar tuneringar hela kvällen. Kommer även då finnas chillout hörna och kiosk. Så ta med era Nyktra kompisar och kom dit!:)

^^

Hemma efter ett möte i stan nu, om matfestivalen. Ja tänkte berätta mer senare om det.
För nu blir det varm macka och fångarna på fortet! :D

Lidköping

Jag och Carro fick för oss att åka till Lidköping, så då gjorde vi det! Och det blev en riktigt bra kväll. Va med Julia i några timmar, pratade, flummade och strögade runt i Lidköping. Sen plockade vi upp Anna och Drog till Donken (a)

Är så fruktansvärt glad över att ja klarat KÖRKORTET, hur underbart som helst!

Det va riktigt jobbig och ta det men för minsta lilla kan de ta det tillbaka.

Ledigheten börjar..

.. och slutar snart!

Äntligen hemma efter sista dagen på jobbet. Nu har jag ledigt i två dagar, sen börjar skolan. Så på dessa två dagar vill ja inte ligga hemma och dega. Ja vill göra någonting. Spela ett spel, gå en promenad, åka till göteborg eller vad som. Bara ja inte ligger hemma.

Fast först måste jag damsuga!


Kalas dag!

Började morgonen med att städa faktist, möblerat om och lite så. Sen började det med Kalas klockan 3, då var det Joels 8års kalas. Klockan 5 skulle vi fira syrran och syster dotter, Alexandra. Så det har bjutts på många godsaker idag.

Nu på kvällen blev det en sväng till KSS, till min favorit. Jag håller tummarna för dig att allt ska gå bra. Du fyller mitt hjärta med varma vibbar, jag älskar dig! <3

oj, redan hemma.

Klockan är strax 4, och ja kom hem för en liten stund sen. Lovade Andreas och Johanna att skussa hem dem till Töreboda. Så ja åkte och hämtade Hanna och hennes pojkvän så de kunde hålla mig sällskap på vägen. Tur det, annars hade jag nog somnat, inte för ja är trött eller så men det va rätt tråkigt att åka den vägen när det är kolsvart.

Plockade med mig Carro tidigare idag, vi tog en sväng förbi min dunder coola farmor. Riktigt mysigt att hälsa på henne. Fikade lite och sen åkte vi vidare. Fick bensin pengar utav farmor, så på måndag ska hon och jag åka till Coop forum och handla och sen till farfar <3

Men nu ska ja kolla på ngn film och försöka sova, godnatt!


Iám happy!

Godmorgon!

Tycker vi backar tillbaka till i går på en gång.
Eller egentligen till 23 juni, då jag klarade min uppkörning! Det va så häftigt att jag kunde inte hålla det tyst, så det spred sig rätt fort. Men skrivningen gick inte lika bra, den klarade jag på fjärde försöket, fjärde och sista! Eftersom att efter att man klarat uppkörningen så har man två månader på sig att klara teorin, så gissa om ja hade press på mig, usch!

Men nu är allt över och det känns riktigt gött! Så nu sitter ja och firar för mig själv med varma mackor och obóy :D


KÖRKORT!

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, YEEEEEEEEEEEEEES!

"Jag klarade det!"

Idag (Eller igår, eftersom att klockan är över 00.00) klarade jag äntligen teoriprovet för körkortet. Så det som länge vart min hemlighet har plötsligt förvandlats till ett körkort. YES! Jag har så svårt att handera press och liknande grejer så därför valde jag att inte gå ut med det för mycket. Mina närmsta vänner har vetat om det nästan helatiden. Men nu har jag det! På 4e försöker så fick jag 52, trode jag aldrig att ja skulle få.

Så nu har ja vart ute och kört ända sen ja slutade kl 9. och klockan är nu 01.55.. Hehe.. börjar bli riktigt trött faktist. Så nu ska ja sova. Kan berätta mer i morgon för er som är intreserade :)

PUSS OCH KRAM

Nytt försök

Inte bloggat på ett tag nu, men ni vet hur det är när man har mycket att göra! Igår var ja så trött så ja orkade knappt starta datorn. Men nu har ja sovit ut och är mkt piggare, som tur är. För idag ska ja åka iväg, syrran ska med som stöd så får vi se hur det går.

Jobbar ikväll också så kanske blir det ett inlägg ikväll, vi får se :)

Godmorgon Tisdag!

Dagarna bara rullar och skolan närmar sig. Både roligt och tråkigt på samma gång. Roligt att träffa alla vänner, börja läsa massa roliga ämnen och att börja 3dje året känns riktigt speciellt! Det tråkiga är att sommarjobbet slutar (Trivs riktigt bra där!), det kommer gå några dagar och sen börjar det snöa.. När skolan börjar då tar sommaren slut.

Ikväll är det sista nattpasset på jobbet och sen har ja två pass till, sen är det slut. Vi får hålla tummarna om att det blir mycket extra jobb! :)

Flum och dum

Gick upp till Carro runt 3 och då började vår galna kväll.
1. Bestämde att vi skulle beställa lite kläder från Ellos och Halens! Ibland kan man hitta riktiga fynd hos dem :D
2. Lagade mat, mäster kockarna är på plats igen. Minns ni när vi lagade mat i början utav sommaren? Då brandlarmet gick i gång och grejer? HAHA.. shit! Inget sånt idag utan det blev kyckling och mos.
3. Spelade skip-bo med Erika, och vi kan säga att ja vann. Blir lättast så ;)
4.Skulle ut och fota Carros hundar. Men när vi fått upp våra feta rumpor från där vi satt så skulle ena hunden iväg, men vi tog med oss den ena och gick hem till mig och hämtade kameran och självklart börjar rengnet ösa ner.. suck! Så vi plockade med oss min lilla Linus och monopol och stack upp till Carro igen.
5. Spelade monopol. Och gissa vem som vann? Jag!! 100.000 mot typ 11.000 och då fick hon betala skatt till mig för 22.000.. wohoo!
6. Fick för oss att fota, sagt och gjort. Vi stack hem till mig igen och plockade fram lakan och massa roliga grejer, sminket åkte på och plattången skötte sitt jobb och sen var det bara o köra.



Vill ni se några bilder? - Det hoppas ja!















Tack för en toppen kväll!


Godmorgon söndag!

Här får man inte sova länge än till halv tio, då fåglarna är i fullgång! Åååh, ja får damp. Aldrig en tyst stund på dom.

Har suttit och pysslat med en ny blogg. Får se hur det kommer att gå med den. Men just nu är den bara i uppstarten så vill inte lämna ut den riktigt än. Berättar också då om vad den handlar om :)

01.33

Go kväll, eller go natt!

Kom nyss hem från Carro, vart en lång dag idag.
Började på Jobbet, sen vidare till Töreboda för att hälsa på Andreas och Johanna. När vi fikat misslyckad blåbärspaj och druckigt kaffe så körde vi vidare till Tibro för att lämna Malin. och sen tillbaka till Skövde, och då sprang jag raka vägen hem till Carro ;) Vi pratade, skrattade, kollade på teater som fick oss att le och sen när ja va påväg hem så kom hon på att vi skulle spela skip-bo. Ajjemen, ja är på! Så ja har precis kommit hem efter två förluster och en vinst!!

Men nu tänkte ja kolla lite på internet, sen kanske kolla på en film och sen får vi se om ja är trött, GODNATT!

Go kväll Lördag!

Äntligen hemma!
När ja och syrran kom hem till henne så städade vi lite snabbt och sen stack ja till stugan och hon började måla. Morsans sambos bror + familj kom till stugan ikväll så vi har grillat gott och pratat väl. Men det tröttnade ja på rätt fort och stack till Hanna och hennes pojkvän där det blev monopol! :) Trevligt trevligt.

Men nu har ja sån tandvärk.. eller om man tagit bort tanden så blir det bara värk? där-tanden-satt-förut-värk, hålvärk? Aja hur som hälst så har ja ont efter att ja dragit ut tanden.. suck! Har nu tagit två alvedon och ska försöka sova. Imorgon blir det jobb (y)


I Motala

sitter i Motala nu på en blöt gräsmatta och kollar på fina nordsvenskar! skriver på syrrans iphone nu, blir bara mer och mer sugen på att köpa en! Tror jag ska bestsälla en snart faktist. förstår inte riktigt hur den fungerar, men det kommer väll :D

Godmorgon Lördag!

Har precis ätit lite yoghurt och sitter nu och försöker trycka ner kaffet! ^^ Dels gör det fort lite ont där tanden satt så ja försöker dricka med halva munnen och dels så är inte kaffe det godaste ;)

Sen är det bara sminkningen som väntar och sen beger vi oss till Motala. Syrran sa att det tog ca 1-2 timmar. tur att hon har en iphone och att ja har en fruktansvärt tråkig bok ja mst kunna.


Gókväll!

Sitter hos syrran nu och små kollar på någon film som rullar på tvn, inte så intreserad utav någon film nu faktist. Är jätte trött och det värker i munnen där tanden satt.. usch!
Imorgon bär det iallafall av till Motala, ingen aning om vart det ligger.. ja följer bara med ;) Men det ska bli kul och komma iväg med syrran lite. Inte ofta vi gör någonting ihop, bara hon och jag. Och hästar är ett gemensamt intresse så det blir nog jätte bra. Kameran ska med och det ska tas massor av bilder!!

Ska närsom helst, när värktabletten gett sin effekt, bädda ner mig i soffan och försöka sova. Imorgon kl 7 åker vi här ifrån och mot Motala! :)

Ajajaj..

Nu är ja tillbaka från tandläkaren. En tand mindre.. skönt! men fyfasiken va ont det gör. och ja är skit hungrig, men ingen mat på 3 timmar. En och enhalvtimma kvar.. suck!

Nu ska vi iväg till stugan och grilla lite o så, Malin är här också.. Ikväll blir det att sova hos syrran :) Imorgon åker vi iväg och kollar på nordsvenskahästens dag!

Hörs ikväll!

Oshit.

Fredag den 13, värdens tandvärk, tandläkar-tid om ca 1 timma, rengnväder ute och ja ska snart åka buss.. kul! Nej, vilken jävla dag. Ne, vi får höras när ja kommer hem igen, förhoppningsvis med en tand mindre :)

Godmorgon

Nu sitter ja här igen och väntar på att klockan ska ticka.. precis som på skol-tider ^^ då man alltid satt och väntade på bussen. Men nu väntar ja på att få cykla iväg.

påtal om skolan, så börjar den snart igen. Sista året på gymnasiet börjar snart.. shit!:D Snart är det klart, snart är det slut, snart springer vi ut! Känns riktigt skönt. Sen får vi se hur det blir efter det, har ju lite planer om man säger så ;)

Ne, nu orkar ja inte vänta mer.. ja tar på mig skorna och trampar iväg på cykeln. Tror ni man behöver jacka? /: -A,kanske, ja får se.

Btw, inte hemma förens i morgon, har natten så blir inget inlägg ikväll.

God natt!

Nu ligger ja i sängen och pustar ut efter kvällens arbete, inget jobbigt så, men man behöver vila huvudet lite.
Imorgon börjar ja vid 10 tiden och då drar vi iväg med några boenden till Skara sommar land, NICE! Ska bli riktigt mysigt tycker jag.
Imorgon har ja bara en vecka kvar på mitt sommar jobb, fyfan va tråkigt det känns, ja vill ju va kvar!! Hoppas de ringer mycket under året så man får komma dit !:)
Om ja inte sagt det förr så säger ja det nu- I love my work! Om man får jobba med rätt presonal vill säga.. haha!;) Ne men alla är bra på sitt sätt!

Tranan på sommarland är bara så kul. Det är ett måsta åk i morgon! :)


Lika?

Måste bara visa er Lottas pojkvän simon!
Liknar han någon tycker ni?



Robert pattinson kanske?



Ja, det tycket iaf ja!


Pikku G - Romeo ja Julia

En underbart bra låt på finska. Som jag och mina kusiner lyssnar på varje gång vi ses och flera gånger om!



Du är mitt ljus i mörkret
 lyser klart framför mig
och även om du inte är bredvid mig så känner ja din hand i min


Bröderna Karlsson

Ikväll har jag och Cajsa vart på bio. Vi såg bröderna Karlsson, riktigt rolig film med massor av skratt och spänning!

Jag rekomenderar verkligen er att se den, 5 hjärtan från mig!




Girls just wanna have fun

Minns ni att ja berättade en kväll att ja och mina kusiner haft det riktigt roligt? Och ja kan säga att ja skrattar så fort ja ser bilderna, så nu tänkte ja visa er också :)

- Working mother (Fuck the father)
- Popstari
- Neerd
- Big'sis
- Lil'sis
- Äitin tyttö (Mammas flicka)


(Tryck på play och kolla igenom bilderna!)




























Miss the time!


Farväl sommar´10

Kom precis hem från Carro och för er som inte vet så är det BLÄCK svart ute, blåser och är kallt och det ligger massa blad på marken... sommaren är snart slut. Men inga sura miner för det, snart börjar 3 året på gymnasiet vilket betyder ett år med massor av skoj och mycket nya lärdommar. Längtar riktigt mycket till studenten och alla planer med Carro. Hoppas bara allt kommer att funka! Kommer berätta mer om det när vi närmar oss. Just nu är det bara tankar och drömmar, men de vi tänker de utvecklar och utför vi! :)

Egentligen skulle ja bara skriva Godnatt, men att sommaren snart är över är faktist riktigt tragiskt, men den kommer igen :) Godnatt!


Borås djurpark

En bildbomb från borås djurpark, där vi var förra veckan en solig dag!

Bongo antilop








En stor mini gris



Giraff




Elefant






Zebra



Mamma & Bell


Emma & Nemi
 

Norshörning



Apor
(Spana in rumporna!!)









Sebramanguster







Tigrar



(En väldigt suddig bild, pga att ja zoomade på ett pogram ja har på datorn, men blev väldigt nöjd ändå :))





Lejon









Vargar


Björnar








Lo-djur

Visent
(En som precis föddes, var lite läskigt att se!!)



(efter en stund så stog den lilla krabaten på benen)


Sälar







Jag & Bell


Emma


Pingviner





Kossor



Getter




Jag,Iitu, Lotta & Emma

I Love you <3


00.54

Nu har tårarna tagit slut, kusinerna har gett sig av mot hamen i stockholm för att sedan ta färjan över till finland. Så nu är det bara räkna ner på dagarna, ca 300 dagar kvar tills vi ses igen. Inte alls mkt... Åååh, ja önskade att de bodde närmare!

Imorgon när ja är piggare ska ja visa er bilder och berätta vad vi gjort, ja vill kunna spola tillbaka tiden!

nu är klockan snart ett och ja mst verkligen sova, har inga krafter alls.. Godnatt!

:'(

Idag åker mina kusiner och moster hem.. sorgens dag! Har redan hunnit gråta två gånger. Det är sån lycka när de kommer och sen gråter vi floder när vi skilljs. Och att man sen inte vet hur nästa sommar serut om vi kommer ses då eller inte. Livet är hårt :/ känns som att någon drar ut mitt hjärta. Men igår kväll hade vi super kul, som varje dag!;)

Klädde ut oss, flummade och tog massa kort!

Kommer sakna er mina ÄLSKADE kusiner ♥


Emma & Iitu (Ida)

till sist vill ja också grattulera Emma som fylller 17 år idag!
Ett fyrfaller leve, Hurra hurra hurra hurra :)


Hänt sen senast?

Ursäkta för en dålig... eller ursäkta för att ja i min egna blogg inte skriver så ofta!
Som ni märkt så är det riktigt dålig uppdatering, men det gör mig ingenting för ja har det så bra tillsammans med mina kusiner. Men ikväll är de i Lidköping hos Lotta och i morgon åker ja till IKEA, så det blev att sova hemma för mig :)

Men vi har gjort mkt foliga grejer. Vart på borås djurpark, gått på stan och shoppat, ätit på Deluxe (Favorit pizzerian! ;)) Emma har vart med mig på Jobbet, sjungit singstar och mkt annat. Men när de far hemmåt så kommer ja berätta mer och visa bilder :)

PS. ja blir så iriterad på folk som tror att de klarar av saker de inte kan, men skryter ändå att de är så duktiga.. hm? DS.

mys!!

Låg och sappade igenom kanalerna på tv:n nyss, medans bilderna från resan förs över. Och GISSA va ja sitter och kollar på nu? (a)




Scooby do, i love it!