Fin fina julklappar

Som ni vet så har ja lite blogg torka, men nu ska ni iaf få se vad ja fått i julklapp! Jag tycker det är jätte kul att se va andra fått, så därför hoppas ja ni vill se va jag fått ;)

Börjar med lite smått och gott.
- 1kg´s hantlar - från mamma
- Parfym, TIARA - från Alexandra
- Ficklampa - från mamma- Vatten kokare - från mamma
- Bak formar - från alexandra
- Bakbok + formar - från amanda

-Leggings, vitt linne och mammas stickade strumpor - från mamma

Lite grejer till min framtida bil!
-Ratt muff, snöborste och isskrapa- från mia
- Isskrapan/vanten - från Alexandra

- Tre böcker, Digital fotografi - Från pappa
Och sen lite smått och gott som jag vann på julklapps spelet ;)
- Näsdukar
- Plåster
- Pännor
- Lypsyl
- Mapp


Tror de lärt sig att ja gillar rosa, eller va tror ni? ;)
Fick lite mer grejer också, men de va inget kul att visa upp ^^ 
 
Tusen tack alla som gjorde dagen till det bra och TACK för alla fina julklappar ♥

PS. Ska också säga att ja höll mig i 23 dagar från godiset. I går åt jag två knäck, två choklad bitar och några skumgranar! Men ja fortsätter att ha godis förbud, gått ner några kilon på kuppen också :) DS.


11 december

.. Och ni förstår alla vad som menas med det, Godis fri i 11 dagar och 1 kilo lättare ;)
Sitter i hjo nu och snodde datorn en stund ^^,
Kan ju berätta för er att det mumsades på godis utav grabbarna här, i två olicka påsar. Men jag ignorerade det och drack te och åt melon istället. Duktigt duktigt!
När ja kommer hem i morgon kommer några få bilder upp som ja roade mig med i dag att ta..

Godnatt, i morgon när ni vaknar är det 3:e advent!

Lite glädje i mörkret!

Dag 8 är snart över,och ja har inte stoppat i mig ngt godis!

Sitter och dricker en stor kopp te och kollar på bilder från i helgen då vi bakade pepparkakor.
Så söta syskon barn jag har.
 
Moster älskar er, alla 3! ♥

Här är de tre bilder som får mig att le.

 Pyssel-Hanna

Suttit i några dagar och klippt & klistrat!
Bilder från i sommras då vi var på borås djurpark klistras in i ett svart foto album.
Tycker det är jätte kul med små pyssel, kan visa er det riktiga resultatet när det är klart.
Alla kort är nu fast klistrade, nu gäller det bara att "piffa till det", fram med pyssel lådan!


Dag 6, avklarat!

Som rubriken lyder så har jag klarat min sjätte dag (med ett fusk, som jag erkänt!).

Vart så rastlös och sugen på godis förut när ja kom hem från skolan, men ja satta på musik på spotify och började träna lite på egen hand, och kan säga att de övningarna ja gjorde ger lika mkt som de på gymmet. Och mkt härligare att göra det hemma. Så om ja klarar det nu innan ja säger upp mitt gym kort så fortsätter ja med mitt egna gym pass hemma på min svarta matta!;)

Har lust att berätta någonting för er, men vet inte riktigt va ja ska skriva ^^,
Har jag nämt att jag gör en fotobok till min systerdotter i julklapp (och Amanda om du läser, så behöver du inte va nyfiken för ja tror du vet vilken bok ja pratar om och den är inte till dig!;)) Det är bilder från i sommras då vi var på borås djurpark. Hon älskar kort och pratat mkt om djur, så varför inte kombinera de två och samtidigt få mig i lite sysselsättning! Kanske blir klar med boken i morgon. Isåfall visar jag den här i bloggen ihopp om att min 2åriga systerdotter inte kikar in.. haha!

I morgon börjar dag 7, och det känns bra!

Föresten.. eftersom att jag är finsk så får jag ju inte missa att HURRA på finlands nationaldag. Hurra, hurra, hurra!

Clementin!

Mums, precis suttis och gottat mig med en clementin! Det är nästan godare än godis faktist.. jätte gott! Så ännu ett tips va man ska göra när man är godis sugen, ät en frukt! :)


Dag 5 och andra advent!

Mitt godisförbud har börjat att gå åt det andra hållet.. tog en bit kexchoklad idag! men.. ja ska inte ge upp. en bit kexchoklad på 5 dagar, är ingenting emot en fet godispåse varje dag. Jag ska fan bli av med mitt beroende, och så ska det bli :) Det är bara att fortsätta.

Det var rätt jobbigt i fredags då mina sötnosar, Amanda och Bell kom in i rummet och bjöd mig på godis " Hanna, vill du ha godis?" .. det var jobbigt att säga emot dem, men de blev nog glada. Då fick ju dom mer ;) Så snäll kan ja va ibland!

Får väll se nu hur långtid det tar innan ja tar nästa godisbit.. hihi(a)

Dag 3

Oj va det går. Redan inne på dag 3 och jag har klarat mig bra. För er kanske det låter hur lätt som helst, men från att ha stoppat i sig gosig varje dag till att inte få äte en bit är ett stort steg! Och kan säga att det är svårt att hålla sig när tex mamma fyllde på skålen med sånna små choklad kulor med nötter i, så goda men jag stog emot! Det är nog lika svårt för dem som försöker sluta röka.. Nu förstår jag er. Och ni har det nog ännu svårare.. Ett tips som jag andvänder då jag blir sugen, gör något annat när du blir sugen. Som i går då när mamma fyllde skålen så gick ja in på mitt rum och rensade mina papper, bara man gör något! Eller stoppa in ett Floyd tuggumi i käften så blir tandläkaren glad också ;)

Första dagen avklarad

Yes, dag 1 utan godis! Det vart lite jobbigt i skolan när ja hade 3 timmas hål och riktigt ryckte i fingrarna på mig, men NEJ sa jag och då är det nej. Samma sak på jobbet, det stog en öppnad choklad ask på bordet och ja stod där en stund och funderade på vilken ja skulle ta, alla såg så goda ut. Men sen så kom ja på mig själv "visst fan, idag började mitt godisförbud" Duktigt, duktigt! Jag var nära, men sköt ingen hare ;)

Ne, nu ska ja krypa ner i sängen och kolla på första delen av Pella svanslös. Minns ni när den gick som julkalender? Efter som ja gör tvärtemot denna "väntan på tomten" så ska ja kolla på min egna julkalender. Och den går precis den tiden ja vill, as smart :)

1 December= 1a dagen utan godis

Tidigare år, vid denna tid har jag nästan hoppat upp ur sängen för att få öppna första luckan i julkalendern, få suga på en chokladbit och kolla på julkalendern på tv. Räkna ner dagarna till julafton, om 23 dagar kommer tomten! Men i år har jag beställt mig för att göra motsatsen.. INGET godis under denna gotte månad, december. Tror ni jag klarar det? Från att ha ätit godis nästintill varje dag till att vara en månad utan godis? Jag kommer att hålla er som vill uppdaterade här genom bloggen. Tror det kan va rätt bra, för då har jag någon att berätta för, och jag vill ju skriva varje dag att jag klarat mig! Har prövat detta många gånger förut, men nu får vi se hur det går. Önska mig lycka till :)