Göteborg

Idag har jag och kusinerna vart och shoppat i Göteborg, lite annurlunda än att shoppa i lilla skövde! Kusinerna tyckte det först var lite obehagligt med så mkt folk, men sen satte de igång och sprang från butik till butik. Sedlarna bara flög omkring, rika som vi är.. not! ;) Ett stående skämt annars, så fort vi köpte något "Äcsh, ja köper den, är ju rik så" haha, låter roligare på finska och i våra sammanhang.

En mycket trevlig dag med mycket skratt och många kassar. Detta har ja verkligen saknat, att kunna göra helt vanliga grejer med mina älskade kusiner! :)

Btw, så har ni säkert märkt att ja inte bloggat på ett tag. Men ja tror ni förstår varför? Mina kusiner är här, och ja försöker jobba och umgås med dem så mkt som möjligt så datorn får gå i sista hand.

Men vi hörs när ja har tid. Imorgon blir det borås djurpark och massor av fina bilder! :D


"Heipa .. Hei"

Inatt skrev ja med min kusin, Iitu, på msn, som är hos min andra kusin. Hon skrev att hon hade det tråkigt så kom vi på att hon kunde komma hit. "heipa" skrev hon och sen plötsligt var hon här! Gud va härligt att ha de så nära, tog inte många minuter och sen satt vi tillsammans med mamma och skrattade så tårarna flög.

Nu ligger sömntutan i min säng och sover. Hon låg uppe och kollade på film medans ja somnade hur fort som helst ^^

"Söt näsa!"

Fick nyss en komentar om att ja hade en söt näsa!
Haha, tror det är den roligaste komplimang jag någonsin fått. Nog för att alla näsor ser olicka ut, men kan dom va söta? Fina? Snygga? Sexiga?
Jag personligen tycker inte om näsor över huvudtaget. Kanske för ja har mkt utslag på min egna?

Va tycker ni, har ja en fin näsa? - Frågar ni mig så är svaret nej! ;)


Mombasa

Idag har vart en sån underbart bra dag!
Mina kusiner och compani från finland får mig på så gott humör, puss på det.
Vi går med små flin på läpparna och skrattar hela tiden, pratar om minnen och massa dumheter vi gjort, gör nya saker vi länge kommer att minnas och bara känner varandras närhet. Detta har ja saknat ♥

Men i morgon blir det jobb igen, och inte för att det är tråkigt på jobbet eller så.. så kommer det bli riktigt segt att gå dit när man vet att all glädje kommer att stanna här hemma. Eller ah, hos min andra kusin då.

Har legat och kollat på Mombasa om och om igen, flera gånger.
En film som vi altså Jag, Emma och Iitu kollar på när vi är tillsammans. Varje gång ser vi minst en gång på Mombasa, en helt underbart bra film (Y)





HAPPY!

Åh, vilken underbar natt!

Mellan 00 och 01 kom äntligen dem vi väntat på hur länge som helst. Jag och Lotta tog på oss skorna och bara sprang ut till dom, pussades och kramades. Värdens längsta kramar, mysigt!
Vi gick nog hem vid 02-03 tiden, efter att sett hur de krånglat med sovplatser i en liten lägenhet så kunde vi gå hem och lägga oss hemma i lägenheten, haha!

Men idag ska de komma till oss och äta lunch, underbart!
Så ja mst städa klart det sista, som ja fort inte gjort. (a)

Men nu ska ja ringa min chef :|


Äntligen!

Nu har Moster och kusinerna gått i land, nu är det på svenska marker och påväg hit. Det riktigt kurrar i magen så mkt som ja längtar efter dem! ♥


Åååh!

Ibland blir ja så trött på detta, har skrivit ett inlägg tre gånger nu och det bara försvinner, TYPISKT! och ja klarar verkligen inte av sånt, inget tålamod.

Har iaf vart en sväng hos Jonna och hennes lillebror med Isabell, hon tyckte det va jätte kul :) Det var bara massa traktorer o kill-leksaker som hon inte är van vid så det tycte hon va spännande. 

Men ja skiter i att skriva mer, så får vi se om detta laddas upp! -.-' MORR!

Latis

Ne, gud va lat man blir när man jobbar kvällar. Sover till 10, vaknar, gör ingenting sen åker man o jobbar. Idag får det inte bli en sån dag. Iof sov ja till 10 i 10, men ja mst sätta igång på en gång. På söndag natt kommer mina underbara kusiner ifrån finland! Men mitt rum ser ut som en katastrof så idag ska ja ängna dagen åt att STOR STÄDA.
Börjar jobba kl 2, och slutar i morgon kl 3. Så har iof en stund i morgon också. Men Bättre det blir gjort idag.

Vi hörs sen!

Godmorgon!

För en gångs skull så vaknade jag före Bell. Går verkligen inte att sova på sommaren. Även fast ja sover med en filt och en fläkt som blåser bredvid.. suck! Men ja är hur seg som helst. Och ikväll ska ja jobba på äldreboendet, riktigt längesen ja var där. Vi får vell se hur det går^^, Det är ju lite mer o göra där än på Tallstigen i stöpen där ja sommarjobbar i år.

Ne, nu sitter Bell vid köksbordet och ska äta frukost och ropar på mig.

Hörs senare, tjingeling!


Hitta Nemo

Har jobbat kväll ikväll. Riktigt trevligt med Kycklingsallad och kollat på film :)

Nu har ja äntligen kommit till sängs och ligger och kollar på Hitta Nemo med värdens sötaste Bell. Hon sover hos oss själv i natt, utan mamma och pappa. Riktigt duktig tjej ;)

Åh, va skönt det känns att ha dom så nära!
Ne, nu ska ja njuta av att kolla på film med Bell och Mamma ;)


En fråga ett svar!


Anonym
om Hemma hos syrran!:
hej, jag såg på nåns bloggatt du hade haft i läppen och i näsan.. men jag undrar blir de ett stort ärr på din läpp? efter du tog ut den asså xd , kan du typ inte lägga in en helbild på ditt fejjs? :D vore najs

Svar: Antar att du menat piercingar? Jag har haft i både läppen och näsan. Näsan är ja lite tveksam om ifall ja ska låta det växa ihop eller inte. Men läppen har växt ihop och ja har ett väldigt fult märke efter det. Jag hade i mitten på under läppen, så vet inte om folk tänker så mkt på det för det är ju en liten skugga under läppen. Men har man umgåtts med någon ett tag så kan det komma "Har du haft piercing i läppen?" haha. Inte så kul faktist, ångrar att jag gjorde den i läppen. Har även haft i naveln och även där har det blivit ett ärr. Inte lika stort dock!

Inte den bästa bilden på piercingen, men hittade faktist ingen annan. Några årsen man såg ut så ^^




En annan bild, något år efter den över.


Hittar dock ingen där mitt ärr syns, men ja kan försöka ta någon bild.
Kolla noga på bilder under så kan man se LITE!


Dan före dan,

Nu har vi lastat i en del lådor i lasbilen, och i morgon blir det iväg till skövde!

På kvällen blir det iväg till Pappa en sväng och vidare till Cajsa.Det är faktist våran dag i morgon, det är ju Johanna dagen. Jag heter ju egentligen Johanna och Cajsa heter Johanna i mellan namn. Så vi får vell se vad som händer i morgon.

Men nu är ja helt slut, tänkte bara säga goodnatt och gå och lägga mig!

Godnatt!

Uppe med tuppen

Vaknade tidigt i dag, va på lekplatsenredan halv 10! Busigt värre ;) 
Jag och bell har gungat, sprungit och kastat boll hela morgonen. Nu är Mummi (mormor) ute och går med henne en sväng i vagnen så då passade ja på att ta datorn! Rätt så skönt ändå att inte ha någon dator och va fast klistrad framför hela dagarna. Kvällarna är ju iof en annan femma! 

Här städas det och packas, i kväll kommer det en lastbil och ställer sig på tomten så vi får packa in annan lådor o sånt så de kan städa ordentligt. Men ja har ju den bästa uppgiften, att leka med Bell ;) haha. 

Fått väldigt mkt kommentarer det sista (för o va i denna blogg så är det mkt!),vilketär super kul!  Tänkte att ja svarar på dem när ja kommer hem, efter som att det är mkt Anonyma så skriver ja ut svaren här så får de anonyma reda på sina frågor. 

Nu ska ja vila en stund medans man har chansen ;)  

Uppe med tuppen

Vaknade tidigt i dag, va på lekplatsenredan halv 10! Busigt värre ;) 
Jag och bell har gungat, sprungit och kastat boll hela morgonen. Nu är Mummi (mormor) ute och går med henne en sväng i vagnen så då passade ja på att ta datorn! Rätt så skönt ändå att inte ha någon dator och va fast klistrad framför hela dagarna. Kvällarna är ju iof en annan femma! 

Här städas det och packas, i kväll kommer det en lastbil och ställer sig på tomten så vi får packa in annan lådor o sånt så de kan städa ordentligt. Men ja har ju den bästa uppgiften, att leka med Bell ;) haha. 

Fått väldigt mkt kommentarer det sista (för o va i denna blogg så är det mkt!),vilketär super kul!  Tänkte att ja svarar på dem när ja kommer hem, efter som att det är mkt Anonyma så skriver ja ut svaren här så får de anonyma reda på sina frågor. 

Nu ska ja vila en stund medans man har chansen ;)  

Hemma hos syrran!

Sitter nu nere i soffan efter ett försök att natta Bell men " Inte sova, inte sova" hör man bara, och inte kan ja tvinga henne heller (a) så vi gick ner och kolla på tv ist!

Lotta på Liseberg är på tvn så ja lånar datorn lite. Är inte van vid denna datorn så det är jätte svårt att skriva haha ^^

Men men, ikväll har ja o Bell sprungit runt på baksidan och sparkat boll. Så man tycker ju att hon borde va trött, men nej då, förstår inte vart alla barn får sin energi ifrån? Ja är jätte trött! Iof så har ja jobbat natt;)

Ne nu ska ja lämna ifrån mig datorn och va lite social!

PS. Blir så iriterad på folk som tror de kan leva som några jävla prinsessor och bara ligga hemma och få ALLT de vill ha. Åh, va e de för liv? Det värsta är att denna person ja just nu tänker på har många gånger sagt till mig att ja inte skulle komma någonstans i livet. MEN VART FAN HAR DU SJÄLV KOMMIT? - knappt upp ur sängen förf'n! DS.

Packning!

Nu har jag tagit en liten paus från min packning. En väska till jobbet och en väska till syrran. Så ja kommer inte sova hemma på tre nätter, jobbigt ^^ Första natten nu jobbar jag, och slutar kl 3 i morgon, hem en snabbis och iväg med tåget till Kathrineholm som går 16.29 så får se om jag hinner med ett snabbt inlägg när ja hämtar väskan o så. Men ja tar inte med mig datorn till K-holm denna gången. Kanske sista gången man besöker den staden då. Eller iallafall för att hälsa på syrran min, hihi (a) Äntligen flyttar de "hem", till skövde!

Medans ja packar så lyssnar ja på Caj Karlsson, mh va ja gillar hans musik! En kompis syster som tipsade mig om honom faktist & sen dess har endast hans röst kommit från mina högtalare.





Lätt road!

Klickade mig in på mitt kusinbarns blogg nyss och får se att hon hittat en sida där man kan se va ja skulle haft för snoppstorlek om ja vart man, och för er killar så kan ni kolla va ni skulle haft för storlek på brösten. Lite kul el ? Haha. Finns massor av roliga grejer man kan kolla upp.

Okej, här är mitt resultat om snoppstorleken;



Haha, helt puckat! Men hur vet man om det stämmer? Det va ju helt sjuka frågor!

Vill du kolla din snoppstorlek? - Klicka här

Vill du kolla din bröststorlek? - Klicka här


Va tycker ni?

Dessa dräckter skriver många om nu, va tycker ni egentligen?
De kostar lite över 1000 lappen, är de värt det?

Första gången ja såg dem på Isabells blogg så tyckte ja den såg jätte mysig ut. Men när Kissie sen lagt upp den så var den plötsligt skit ful! (Haha, vet inte om det är för ja inte tycker om henne!) Nu klickade jag in på sidan där det går och beställa dem, och de finns i massor av olicka färger och mönster och ser riktigt mysiga ut! Tänk att springa runt i en sån hemma, eller kanske på jobbet? Kanske tillochmed i skolan?
Nack delen är, som i alla andra fall priset. Ja tycker de är alldeles för dyrt! Okej 7-800kr men 1090 kr + frakt, sidar är inte svensk så antar att frakten är rätt så hög. Klicka här för att komma till sidan.

OnePiece Pink
 OnePiece Pink Chess

OnePiece Summer Pink OnePiece Lollipop

Dessa rosa är absolut mina favoriter!

Godmorgon Lördag!

Skönt med Lördag kan man tycka, men inte ja. Det rengnar och det varnas för åska på radion. Men det hindrar inte mig för att gå upp från sängen, ta med mig datorn och gå ut och sätta mig i gungan ute på balkongen, mysigt! En annan sak som inte gör min lördag till en bra dag är att ja ska jobba kväll, förstör hela dagen /: Iof har ja inge annat för mig ikväll, men ändå! Det är ju lördag ^^

På Måndag efter jobbet så tar jag och Mamma tåget till kathrineholm. Min syster ska ÄNTLIGEN flytta tillbaka till skövde. Så vi ska åka iväg och hjälpa till med städ och packning. Ska bli kul faktist, har inte vart där på länge och nu blir det för sista gången. Sen har ja cykel avstånd till dom, underbart!

Ne, nu börjar det kurra i magen, får bli en macka och te!

Natt låt,

En riktigt mysig låt. Hörde den första gången under konfirmationen, sen dess har ja älskat den!

Lyssna och njut ;)

Jason upton - No Sacrifice ♥


Amanda spelar gitarr, sjunger och dansar

Videoklippen från igår. Så otroligt duktig!


Min lilla stjärna!










Idag är ingen vanlig dag..

FÖR DET ÄR AMANDAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

Grattis till värdens sötaste, energiska och underbara systerdotter.

Lilla Amanda blir nu 11 år, tiden går. Du blir äldre som alla oss andra, men du kommer ändå va lillen (a)
Håller på att föra över videoklipp på henne från i går då hon Dansar, sjunger och spelar gitarr. Så vi får se hur lång tid det tar innan de kommer upp här :)

Grattis igen till mosters sötnos!


Torsdag

Hemma från jobbet en sväng nu, ska snart iväg och fira Amanda som fyller år idag :)

Gud va det rengnar här! Och ja ska säga er att jag har tur som har min underbara mamma som mamma, hon kom och hämtade mig från jobbet för det rengnade så. Tänk att ja skulle cyklat ca 7 km i ÖS regn! Direkt när vi lagt cykeln i bagaget och satt oss i bilen så ÖSTE det ner och vi såg knatt vägen framför oss ^^, ja skulle inte vart hemma än, haha!

Jag väntar nu på att mamma och Micke ska bli klara så vi kan dra oss iväg till födelsedags barnet!


Mina drömmar

Jag vill till ett ställe där ingen känner mig, till ett ställe där ja kan finna nya intressen och saker ja inte ser nu.
Jag vill få en ändring i livet och komma iväg, någonstans för att prova någonting nytt.
Jag vill iväg för att sedan komma tillbaka, ja vill kunna klara mig själv.
Jag vill ha en egen lägenhet och eget ansvar.
Jag vill någonstans där ja får va mig själv, bli mig själv och fortstätta vara mig själv.
Fast med en tids spännande stunder med mig.

Jag är så trött på vardagen som är som den alltid har varit.
Jag vill iväg och upptäcka något nytt.


Jag vill, jag planerar och jag utför!

Minns ni.. ?

Kolla va ja hittade när ja städade i någon låda förut!

Massor av kompis-kort, minns ni när man bytta sånna varje år med sina vänner?



Hittade även några på mig genom åren, haha.
Gud va pinsamt!


(hade någon fel inställning på, därför denna bild är blåare än den andra ^^)


sommar och sol

Gud va skönt det är att vakna upp till ett så vackert väder!
Igår va ja ledig och slappade hela dagen ute i stugan med syskon barna och Carro. As varmt med dopp i poolen och vatten krig, skönt!

Idag börjar ja jobba kl 13 och har natten så är inte hemma förens i morgon efter 10 någongång.

och idag blir det inga mer inlägg för nu ska ja vakna till och packa ner vad ja behöver ha med mig och sedan iväg till stugan, otroligt skönt!

Vilken kanon dag!

.. bortsett från oskan. Det va riktigt hemskt, och att efter någon minut se brandbilen åka förbi. ja håller tummarna för att inget illa har hänt.

Dagen började med 5 timmars arbete, gick fort och bra. Hem färden va dock inte lika kul. Hur varmt som helst, upp försbacke och svetten bara rann. Mötte Carro som va lika varm som ja, haha! Vi va helt slut när vi kom hem båda två så vi bestämmde oss för att åka upp till stugan och doppa oss i poolen för att sedan plugga lite *....* As gött, solen stekte och vi njöt. Men när solen gick i moln och vi kolla upp på himlen så var himlen helt svart och vi bestämmde oss för att plocka ihop våra saker och sätta oss inne, och tur va det så fort vi fått ihop alla grejer kom reng, åska och en jäkla massa blixtrar. usch, riktigt läskigt!

Nu på kvällen har vi suttit hemma i lägenheten med mina syskon barn och spelat monopol, Alexandra, mitt älsta syskon barn gav upp direkt och ville heldre se på fotboll. Men ja, Carro och Amanda kunde inte sluta. Gud va kul vi hade!



Imorgon blir det ut till stugan och med monopol;)


Godmorgon söndag!

klockan är typ halv 8 på en söndags morgon och ja har precis tagit på mig ska snart cykla iväg till jobbet. KUL! Känns så ovärt att jobba 9-14, det är typ bara att cykla dit och sen hem igen ^^ men det är rätt gött ändå, va gör man inte för sina pengar ?


Jag och Carro har ju två grejer på gång till nästa sommar. Det ena är en resa, och som alla vet behövs det pengar dit. Det andra vågar jag inte berätta för er än, men ja är riktigt taggad och håller tummarna för att det verkligen kommer att bli så!
Så alla mina "sommar-jobbs-pengar" kommer gå till nästa sommar. Ja iaf nästan alla, ska iväg till IKEA någon dag och köpa min efterlängtade garderob (a)

Ne, nu ska ja sätta mig på balkongen och dricka kaffe!

Fredag kväll,

Ikväll drar jag med mig Carro iväg till Lidköping för att kolla läget. Hälsa på några vänner, och se vad som kan hittas på! Men först blir det Pizza med mammas vänner från Finland, de är redan påväg ner för trappan så ja mst avsluta. Vi hörs kanske ikväll efter hemkomst ;)


Biderna ifrån Trollhättan

Berättade ju igår att ja vart med Cajsa hos hennes pojkvän och att vi besökte någon klippa. Nu tänkte ja visa några få bilder därifrån.







Ser ni bron på den sista bilden? Dit vill jag gå en dag, ska tvinga med mig Cajsa och hennes pojk.
Skulle vart as häftigt!


*

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering!
Det började med att mitt internet inte fungerade, efter jobbet i söndags så satte jag mig i vår gunga ute på balkongen med datorn i knät och sen la det bara av. Typiskt.
Fick inte i gång det förens en vecka efter, men då visste ja inte va ja skulle skriva så.. därför har det blivit såhär.

Har egentligen ingenting att skriva nu heller, men tänkte ja kunde berätta vad som hänt, om någonting intresant nu harhänt vill säga.

Har haft en underbar ledig vecka och legat uppe i stugan och solat nästan varje dag. as gött!
Umgåtts med vänner, haft en riktigt rolig vecka måsta ja säga. Shoppat i göteborg, spelat monopol ;) och ja, va mer ska ja säga ?

Igår åkte jag och min vän Cajsa till hennes Pojkvän i Trollhättan, dunka musik och prata om allt mellan himel och jord påväg dit och hem. Var på någon klippa i närheten av va han bor. As fint och ja vill dit igen! När ja har ork att ladda upp några bilder så ska ni få se va ja menar.
Inte ikväll tror ja inte, börjar jobba kl 3 så inte innan det iaf.

Förövrigt har ja AS ont i min rygg och kan knappt röra mig.. äter alvedon stup i kvarten och hoppas på att det ska gå över.

Nu ska ja vila innan ja börjar min cykel färd mot jobbet, kolla på Wallander och hålla tummarna för att min rygg kommer bli bra igen.

Lovar att ja inte ska dröja lika länge tills nästa uppdatering!