Lite update från midsommar

Bloggade ingenting i går, orkade knappt starta datorn. Riktigt seg var jag, iof är ja det nu också. Men ja ska cykla till jobbet snart så det är ingen ide och sega ihop för mkt ^^,

Midsommar morgonen började i hängmattan i stugan där ja låg i flera timmar och brände mig. Sen började gästerna komma, en efter en kom de. Men när alla var på plats då skulle jag iväg och jobba. Lite tråkigt, men va gör man.. är i behov av pengar och ända sättet till att få pengar är att jobba.


Milja, min kusins dotter & Bell, min systerdotter.


Amanda & Bell, underbara syskon barn



GLAD MIDSOMMAR!

Glad midsommar på er!

Ja slänger in ett litet inlägg snabbt. Mamma och Micke är redan i trappan på väg ut. Haha ja sitter självklart vid datorn och segar som vanligt.

Vi ska åka ut till stugan och njuta av solen, vänta på att syrrorna med familjer ska komma! Jag börjar jobba kl 4, och ska ha värdens mysigaste kväll på jobbet med de boendena och min arbetskolega ( kändes riktigt vuxet! ;)).

Berättar mer i morgon då ja slutar kl 3, hörs efter det!


Haha, juste!

shit, hände verkligen en as rolig grej när vi va påväg till bussen efter vi ätit på stan förut. Glömde av att berätta det för er.

Det kom fram två killar och frågade vart en väg låg och om vi kunde beskriva hur man kom dit. Självklart pratade de engelska och vi förstog va de sa, men när vi skulle förklara så brast vi i as garv. Vi hittade inte ett enda ord..

Jonna: Yes, min pappa bor där! I know!
Dom: hm, Is it far away?
Hanna: no, go dit åt!
Jonna: go under the.. VA FAN HETER BRO?
Hanna: Come! Look! Where the bus drive over, you most go under!

Vi brast ut i värdens as garv och kunder verkigen inte sluta och vi visste inte vad vi skulle säga till killarna. Men de bara skrattade och sa typ "Okeyy..We are sure to find there".


Ibland är det riktigt pinsamt att inte kunna engelska.


Någon som prövat?

För ett tag sen delade de ut prov-"påsar" med olicka lotion, solskydd och aftersunlotion på stan. Fick för mig nu ikväll att ja skulle pröva en utan dem, Hawaiian Tropic-Lime coolada- Aftersun. Ingen aning om den är bra, så tänkte kolla med er om någon utav er prövat den?
Ja kan säga att den känns mjuk och luktar jätte gott!


Dagens inköp;

Det var en underbar shopping runda på stan med Jonna!
Tänkte göra som alla andra och visa upp lite vad ja köpt ;)


På marknaden hittade jag;
En riktigt bra och snygg väska, med långt axelband som ja letat efter så länge. 100:-
En fot länk med kors och rosa (syns inte på bilden) pärlor. 50:-



Söta thits med urklippta fjärilar. 100:-




Unnade mig en bok ja viljat läsa länge, Vår lilla hemlighet.
Eftersom ja redan läst ut den ja började med för någon dag sen så passade det bra!


Efter några timmars shopping blev vi sugna på thai mat. Så vi gick till Orient palace och åt oss riktigt mätta! När vi sen skulle gå till bussen så orkade vi knappt gå och vi mådde nästan illa. Haha! Men vi hade det riktigt kul, satt och pratade om alla våra dumma grejer och fester vi vart med om, minnen ♥

Sen avslutade vi allt med 3 timmar i solen med kokosolja, härligt!


Lööööning!

Fan va gött när det klirrar tilll på kontot och det ramlar in några tusen!

lön och marknad samma dag, hm?
Det funkar nog inte så bra, så ja drar med Jonna in på en shopping runda i stan så får vi se om ja har ngt kvar när ja kommer hem ;)


Shit, skulle aldrig klara mig på studiebidraget längre, har blivit så van vid mer. Tycker synd om er som får dras med en tusen lapp i månaden!

Ne, nu ska ja borsta tänderna och gå iväg med Jim till fritids först och sen tar vi bussen till stan, puss på vädret idag!!!

LUCKY!

Mitt hemliga uppdrag är nu halvklart! Underbart, ja kan inte tro att det är sant. Ska berätta mer en annan dag, då det är helt klart!

Så ja har inte gjort så mkt mer idag än att vart glad! haha.
Jo det har ja faktist, ja har vart på jobbet och fått deligering (?) så nu får ja ge medicin, spännande! Har haft det förut med inte på samma ställe så det är lite kul. man blir så beroende utav alla andra när man inte har det /: Men nu är det fixat. Gud va duktigt jag är!

I kväll ska ja va med Jonna, riktigt längesen så det ska bli rolkigt. Vet inte vad vi ska hitta på men.. det löser sig!


Åh, gud va skönt det var med en dusch! Va skulle ja göra om det inte fanns duschar? I LOVE IT!

Iaf, jag och Anna har haft det jätte mysigt! Jag, hon en stor godispåse och Cola på bryggan vid sjön, och en massa snack. Hur underbart som helst, och vet ni va det bästa va? Den brännande solen.

När vi kom tillbaka till stugan va vi båda jätte sega och orkade inte göra någonting, vi tog fram en kortlek men orkade inte komma på ngt att spela så vi fortsatte vårat snack!

MEN i morgon är det Onsdag, och då hoppas ja att ni håller tummar och tår för mig. Kan berätta i morgon va det handlar om, gör bara som ja säger!

Efter onsdag kommer TORSDAG och då kommer min syster, BELL och fredrik till skövde, eller ah, de sover i Tibro en natt. och på FREDAG kommer min saknade Bell ♥


Bell och Milja, mitt kusin barn.
Så söta ♥


Ne, nu blev ja riktigt sugen på att läsa en bok, samtidigt som det går en bra film på tvn, hm...
Vilka problem!


Anna kommer på besök!

Uäääk vilken morgon, men det tröstades med choklad pudding!

Och Annapanna sitter nu på bussen och ska göra min dag till det bättre, ska också snart sätta mig på en buss in till stan för att möta upp henne. Sen åker vi till stugan och solar, underdunerbart!


Puss på dig sötnos!


Tankarna snörrar,

killar killar killar, va gör de mer än o pillar?

Ligger här och läser i Veckorevyn, om otrogna killar.
och i mitt huvud snörrar nu en jävla massa tankar, en tanke är om ja ska skriva ut vad ja tycker eller om ja ska hålla det inom mig. Kanske är bäst så ändå?

Har egentligen ingenting att säga mot otrohet, eftersom att ja själv vart det.
Men ja kan säga såhär Jag skulle ALDRIG vara otrogen mot någon ja älska, på riktigt.
Aldrig mot någon ja såg en framtid hos.

Ne, nu säger ja snart alldeles förmycket. Ja låter resten vara osakt.

Kvälls inlägg,

Har precis krypit ner i sängen för att SOVA! Yes, det är sant. Ska jobba i morgon och tänkte att det är lika bra att lägga sig i tid så man orkar upp. Haha, ne men tänkte ja skulle kolla på Systrar i jeans först som går på 5:an, och bli lite trött. Sov ju ändå till 11 idag, så det känns hopplöst. Men vi får hoppas att filmen är lång och att solen snart går ner så det kan bli lite mörkt!

Men först tänkte ja bjuda på två bilder på mig själv från igår, egoist- javisst!


(Förstår inte varför ja alltid gör så konstig min med munnen! xD)



Ne, nu säger jag GODNATT!


Pappas 50-års fest!

Nu är ja hos mamma och har äntligen lagt in bilderna från igår, det är rätt många så ja slänger bara upp dem.




















En riktigt trevlig kväll, Tack allihopa!


GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min far 50 år, GRATTIS!

Jag är fortfarande hos honom, och det finns ingen kabel till kameran här så ikväll laddar ja upp bilder från festen i går. Riktigt kul vart det!

Idag har vi städat och ätit en massa som blev kvar från i går. typ, jordgubbstårta och godis. Hahah. Men nu står pappa vid spisen och kokar bandpasta och köttfärssås, är as hungrig, eller kankse mer sugen såhär dagen efter? Hm, ja kanske det!

Ne, vi hörs ikväll då ja kommit hem till mamma igen :)

ZzZzzz

Jag ligge i sängen hos pappa nu och är HUR J'VLA TRÖTT som helst. Shit, mina ögon går i kors.
Imorses gick ja upp vid 8- halv9 för att fixa mig och cykla iväg till min kusin och kolla hennes små pojkar. Sen cyklade ja hem till mamma och packade mina väskor och kände mig som en cyklande packåsna och cyklade iväg till pappa. De borde sätt riktigt kul ut, en väska i korgen, datorn på ena styret, en stor skylt på andra och över axeln en stor bag. haha, ojoj!

Men iaf, här hos pappa har vi haft full rulle hela eftermiddagen. Vi har handlat, hela affären känndes det som! Vi har bakat tårtor, grillat (a), dukat fram för imorgon och annat små pyssel som behövs göras.
Och ja min klantskalle glömde kamera kabeln hemma hos mamma, typiskt! OCH MIN MOBIL LADDARE desutom. så det blir inga bilder från idag, synd!

Ne nu ska ja sova så ja orkar med morgon dagen då vi firar pappas 50års dag :)

Torsdag,

Torsdag idag, enligt mig den segaste dagen på veckan, och visst är det så även om det är lov. Torsdagar är verkligen riktigt långa och sega! Iof är klockan rätt så mkt och hade det vart skola hade ja redan duschat och legat i sängen och kollat på tv. Men nu är det inte skola i morgon, nu har ja inte duschat och ja ligger inte i sängen. Ja har inte ork tillnågonting, är riktigt jävla sur, men på vadå? - ingen som vet. Ibland får man vara sur och det är vell tur det!

Egentligen borde ja vara glad, riktigt glad! Har fått tre nya klänningar, kan bli så när man går med mamma på stan och hon betalar allt ;) Köpte en som ja ska ha på lördag då pappa fyller 50. Kommer bli en riktig fest!
Imorgon ska vi baka jordgubbstårta och fixa iordning, bara hållatummarna för att solen tänkt komma på festen. Eller.. heter det fest när man fyller 50? 50-års kalas, 50-års fest? Aja, ja ska iaf fira pappa när han fyller 50 :)

När man har riktigt tråkigt.

Idag har ja inte så mkt att blogga om, så vi får se vart detta inlägg tar vägen!

solen skiner utanför fönstret och ja har precis käkat frukost på balkongen där ja såg att kråk-jävlarna vart i vår sopsäck vi har stående där. Inte så smaskigt innan frukosten precis, satte mig med ryggen mot och njöt av solen ändå! Ur högtalarna sjunger Håkan Hellström att inget är logiskt, inger är magiskt och att det är tragiskt. jovars så kan det va. Emellanåt blir msn rutorna oranga och för med sig ett störande ljud.

Ne, vilket tråkigt liv ja har. Kanske man ska göra någonting åt det? - Absolut, ta med hunden och kameran på en liten promenad kanske. - LÅTER KANON KUL!

gókväll, gonatt eller kanske snart godmorgon?

Nu har ja precis kommit hem efter kvällens tokigheter. Det började med att ja, Carro och Jonna sjöng singstar, riktigt kul är det, var ett tag sen man spela nu faktist.Men ja är kung på det ändå ;)
Sen blev vi sugna på sån korv i bröd *Visar med händerna, för vi aldrig kommer ihåg vad det heter* så ja och Jonna tog på oss inlines och Carro tog min cykel så stack vi iväg till statoil, och till er som inte känner till vägen till statoil så kan ja medela att det är 70% uppför och 30% plan mark, så ja vi va genom svett när vi kom fram! Och inte va vi sugna på korv heller, typiskt! Men vi skulle ge oss själva någon belöning, så det blev choklad! Men det va så fruktansvärt mkt mygg så vi drog tillbaka till ryd isf, och påvägen hem i alla nerförsbackar som vi bara rulla ner i kom vi på att vi ville spela kubb, sagt och gjort! Vi ställde oss mitt i en grus väg och började spela, "ingen som är ute och går nu ändå ju ". Jag och Jonna mot Carro och hennes hundar ;) Vi körde i ca 1 timma, med klossarna flygandes fram och tillbaka, till slut sköt Carro ner sin sista men MISSAR kungen så ja och Jonna vann!

Det var min kväll det, hoppas det inte blev för mycket att läsa ;)


HAPPY!

Vilket underbart väder vi har idag! Ja älskart <3
Har precis vart ute och gått med hunden, ibland är det gött ett ha en hund man måste tvinga sig ut med!

Ringde och väkte Carro nyss, hon sov fortfarande och klockan är 12.40.. suck! Fast inte så konstigt, för ni som känner oss vet nog vad vi menar med "Våra dumma idér" Igår kväll när vi vart ute och gått blev ja sugen på att åka inlines.. och så blev det! Carro tog cykeln och ja åkte inlines, vi packade cykelkorgen med en filt och fika och sen drog vi. Kvart i 10 var klockan och vi skulle iväg på picnik, haha. Vi drog till stöpen, ca 5 km tror ja det är. Jag och Carro på cykel och inlines i en nerförsbacke, behöver ja säga mer? haha! Shit va kul vi hade det och det åkte ett x antal bilar förbi och tutade. Ibland kan vi minnsan slå våra kloka skallar ihop!

Snart ska vi ut i solen hoppas ja, om hon vaknar till någongång vill säga ;) kusinbarnen vill iväg och bada och då passar vi på att sola (y)

!!

I don't wanna see
I don't wanna know
I don't wanna hear
If you're all alone
Feeling so free now that you're gone


För att komma på andra tankar,

Senaste:
1. mening du sa: "Hur ska ja få råd med den då? - aha (I)"
2. personen du pratade med: Cajsa, som fått körkort idag. GRATTIIIIIS!
3. du fick sms av: Cajsa
4. du kramade?: Ronak och Becki

idag:
5. kläder: Svarta thits och en rosa randig big size tröja
6. bättre än igår: adå

Imorgon:
7. är det: sovmorgon som gäller!
8. planer: Rensa lådorna här hemma kanske? eller bara slappa! En LÅÅÅNG promenad skulle behövas!

favorit:
10. nummer: 9, alltid vart!
11. färg: Rosa (a)
12. årstid: får man välja två? Sommar och höst!

Frågor och svar:
13. saknar du någon? mest av allt saknar ja mina kusiner i finland som kommer hit i sommar!!!!
14. humör för tillfället: bil sugen!
15. det första du gjorde i morse: frågade sandra om hon va vaken ;)
16. vad åt du sist? Grill chips och dip!
17. vad irriterar du dig på? Att killar är så förbannat dumma när dom tänker, så ett gott råd killar; Tänk inte!
18. tror du på distansförållanden? Absolut, finns inget starkare än kärlek.
19. vem tänker du på just nu? hm, på bilen (A)
20. tror du att personen tänker på dig med? Haha, personen? Bilen ja vill ha tänker absolut på mig :) 
21. vart reste du sist? Va inne i stan tidigare idag och runt på massa bil "affärer". heter det affärer? HAHA!
22. vad gjorde du igår kväll? Carro & Sandra var här och fick mig på andra tankar!
23. liknar du din mamma eller pappa? Pappa tror ja :)
24. ler du ofta? Jaa, brukar får höra "Sluta va så possitiv helatiden"
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Absolut!
27. i vems säng sov du i igår natt? Min
28. vilken färg har din tröja? Rosa, svart och grå


!!


Ett väldigt passande inlägg till det under..
Ibland är allt så bra och några minuter senare så är allt åt helvete.
 
 



Tack Carro & Sandra igår för att ni fick mig på andra tankar, guld värt! ♥

Nu sitter man här ensam med hunden bredvid sig i sängen och tänker tillbaka.
Tänker tillbaka till då ja trodde allt va som bäst
trodde allt skulle bli bra
trodde detta skulle bli en framtid.
Aldrig hade ja kunnat tänka mig detta
aldrig hade jag haft tanken att du skulle säga dessa ord.
Aldrig trode jag att jag hade så många tårar..


..

En låt säger väldigt mycket, lyssna och tänk!


Kanon fredag!

Igår var jag på min systerdotters skolavslutning, hon slutade 4an. Hon sjöng i kör och var bara helt underbart söt! När vi kom hem hade hon överenegi (ovanligt? - inte alls!) för hon suttit i kyrkan så länge ;)





Mina syskon barn är så fina!
Mosters favoriter ♥


Efter fikat med busfröna så åkte jag iväg till Mariestad för att kolla på min vän Hanna när hon blev utkastad från skolan.







GRATTIS GUMMAN TILL STUDENTEN! ♥


Herreguuuuuuuuud!!

Glömde jag berätta igår att ja hittat en bil?

Jag och morsans sambo vart och kollade på bilar igår, och ja blev kär!
Ja lovar, det lixom kurrar i magen så fort ja tänker på min diamant ;)
Den lös upp hela parkeringen, och sen kändes den bara så jävla rätt! 

Renault megane



Och vet ni vad det bästa är?
Att ja har så stora chanser att få den.. allt känns så underbart!
Okej ja får välja bort många andra saker, men det kan det fan va värt!

I AM HAPPY TODAY!


Ullared.. haha!

Minns ni när ullared gick på tv:n?
Slå på kanal 5! Det går igen och ja kan inte sluta skratta, haha!
Bögen och hans mamma, haha, shit vilka människor.
Skönt med några go skratt såhär på kvällen ;)


Ska snart ladda upp ett videoklipp på våra fåglar när dom va ute tidigare idag! :)

SOMMARLOV!

Nu har ja nästan börjat mitt sommar lov, i morgon ska ja till praktiken för sista dagen eftersom att ja blev sjuk i torsdags. I skolan är det inget värt så.. ja, man kan säga att ja fått sommar lov NU! Och ja måste skryta lite, ja fick GODKÄNT i engelska!! Det trodde jag ALDRIG.. är så glad!

Det tråkiga är att även fast skolan är slut så kan ja inte sluta plugga.. eller rättaresagt ja FÅR inte sluta plugga, mitt hemliga uppdrag är snart slutfört så det är bara o ligga i!!


Crusing i Lidköping!

Ojoj, vilken kväll!
Ja va riktigt taggad och kvällen blev kanon. Det började med att Bergsten och hans kompis kom och hämtade mig, sen plockade vi upp Sandra i skogen i skara och sen va det hela igång!!

Här är några bilder;














Tack tjejer och killar för en kanon kväll!


PARTY TONIGHT

Ikväll blir det iväg till Lidköping på Crusing, är fett taggad!
Är inte 100% frisk än, men vadå, är det party eller party?
Har man inte vart i skolan får man inte gå ut på kvällen, men eftersom att ja jobbat idag får ja gå ut! ;)
 
första drinken borta, blandar en ny och dricker den, fler kommer så SKÅL på er gott folk!


sooool

Grattis till alla som tar studenten idag!
själv har ja ett år kvar.. känns lite sådär. Egentligen skulle ja tagit studenten om en vecka, men är man kass på engelska och mst gå IV ett år så får man stå ut. haha! Ne men ja ångrar ingenting!

Jag är fortfarande sjuk och blev hem skickad från praktiken i går och fick inte gå dit i dag heller.. surt! Men ska dit på tisdag och avsluta min praktik. 

Nu sitter jag och väntar på micke som slutar jobba om någon minut och sen ska vi iväg till stugan. underbart!


Godmorgon Torsdag!

Sitter här vid köksbordet med den största kopp ja kunde hitta fylld med tee och honung! Tror inte det är sant, men när ja i går va på praktiken så kännde ja plötsligt hur det började iritera i halsen och efter det blev det bara värre och värre.. riktigt jobbigt! Så har inte kunnat sova så bra inatt.

Men till praktiken ska ja, det är endast i dag och i morgon kvar och sen är praktiken slut för denna termin. Lite tråkigt faktist.. Har trivts kanon bra och det är verkligen ett kanon bra ställe, gynavdelningen på kss. Men ja skulle nog inte klara av att jobba där. Ja har hittat det ja trivs bäst med, omsorgen!

En sak till, klockan slog precis 6 och utifrån hör ja fåglarna kvittra och solen bränner redan igenom fönstret. ÄR DET SOMMAR ELLER ÄR DET?

Vi hörs senare!

Ps, i eftermiddag ska ja iväg på ett utav mina sista hamliga uppdrag.

YES!

Helt underbart. Fick riktigt goda nyheter idag och ja tror jag sprängs så glad jag blev!


Någon som kan gissa vad som fått mig på så mkt bättre humör?

TODAY IAM HAPPY!!! :D

Bilder från Mariestad

Ihelgen var jag, Malin och J i Mariestad och kollade lite, utan att vi visste det så vart det crusing där! Men ja kände mig inte hemma på crusing helt nykter? haha. Det va verkligen inte samma sak. Men vi tog oss en tur vid vattnet. Jätte mysigt och mycket fina bilder :)











Riktigt mysig kväll! <3

Underbart väder vi har idag!

Idag på praktiken har jag vart på Dagkirurgen, lite annat än att vara på Gynavdelningen. Men kul var det och mycket trevlig personal!

Nu är ja J'vligt taggad för att åka iväg till stugen och somna på gräsmattan en stund! Är hur trött som helst, kanske inte borde stå i så mkt som ja gör. Ibland måste man säga ifrån, men ja kan inte säga NEJ!



Tänk er att det är solsken, och grönt gräs! hur underbart som helst. Kanske ska man ta med sig spikmattan och lägga sig på den en stund, och en ljudbok och lyssna på. Underbart!