Hipp hipp hurra!

Idag fyller mosters sötnos två år, ett stort grattis!
Eftersom inte Bell får sitt paket idag så får ja vell iaf lägga ut en bild på det!


Moster ÄLSKAR dig! <3

*Godmorgon måndag*

Ny vecka, ny dag och nya tag!

Förra veckan avslutades bra, då ja fick träffa min systerdotter! Alla tre faktist, Alexandra och Amanda kom också hit! Moster är så stolt över er allihop!

nåja, tillbaka till idag.
Mamma ligger i maginfulensa och ja ska åka iväg till skolan.. känns inte riktigt rätt. Vill vara hemma och stötta henne. men det vill inte hon ^^,

Skolan idag består av tre lektioner Religion, Svenska och Engelska. Tråkigt nog. Hade uppsats i torsdags på svenskan, så får vell se om hon nämner något om det. Och förra måndagen hade vi prov i religion så ja hoppas vi får tillbaka dom!

Efter skolan blir det gymmet med Ronak sen hem och plugga skallen av mig!

Vi hörs senare!

ojoj,

Har verkligen ingen tid att sitta vid datorn, eller tid har ja nog om ja tar mig! Men igår kväll var det UKM, då jag var med i urvalsgruppen. Jätte kul var det och många bra bidrag men utan 20 skulle vi välja ut 2, så det va svårt men gruppen tyckte rätt lika så det gick fort. Sen sprang jag nästan hem för ja ville träffa bell innan hon skulle sova. Hann träffa henne 20 min innan ja åkte också, men det va så lite. ^^,

Men nu idag har ja busat med henne hela morgonen, vi har kollat på moraträsk och vart i tvättstugan. Oj, va hon har busat!

Men nu ska hon sova och ja tänkte duscha! Vi hörs senare, om ja har tid^^


Sådär ja,

Då var ja tillbaka då!

Har vart jätte jobbigt att inte kunna blogga på dessa dagar. Men vi får se det possitivt och hoppas att ja får en bra "ny" start. Kommer knappt ihåg hur man bloggar.. haha skoja! Men känns som ja vart borta i flera månader (a)

Idag är det underbara fredag och ja är ledig från skolan! Våra lärare är på möte och lektionerna blev då inställda, ja gillart!

Klockan är lixom 12 och ja ligger fortfarande kvar i sängen! Hur skönt är inte det? Mamma har kört in damsugaren i mitt rum för att ja egentligen borde damsuga.. men.. ja har ju hela dagen på mig!;)


So where is the passion when you need it the most♥

sorry!

Jag ursäktar verkligen min ruskigt dåliga uppdatering!

Men det är såhär att min dator fått lite virus, så ja orkar inte sitta inne och klicka bort massa rutor. Men idag är ett undantag! haha..

Iaf, kan berätta lite kort om helgen.
Fredag; Umgicks ja med Carro, sen kom Linus och hämtade oss så tog vi upp Hanna och hennes vän Tobias. Så åkte vi runt lite i stan. Trevlig kväll!

Lördag; Sov ja Lääääänge! På kvällen kom Hanna och Maya hit och vi spelarde tjejkväll, sen blev det ut på stan och mötte Amanda och hade det jätte kul. Dock blev det inte som planerat, men vi löste det ändå!

Södag; sova sova sova...

idag har inte hänt så mycket, skolan och tränat.

Resten av veckan ser ut såhär;
Tis- Skolan, hemligtuppdrag, Träning (med Carroooooo!!)
Ons- SUPERHEMLIGT UPPDRAG! (Med bäste Carrooooooo!)
Tor- skolan och träning
Fre- LEDIG från skolan, underbart! Så blir vell träning då också.
Lör- UKM, sen kanske vidare till Mariestad!
Sön- Inget planerat!

Men förhoppningsvis kommer doktorn och kollar på min lilla älskling på fredag.. hur ska ja klara mig så många dagar till..? Hm..?

Men vi hörs igen när Datorn funkar som den ska!

PS. Förlåt också för att bloggen ser ut som den gör, men den är under reparation!; )


where is the passion when you need it the most..?