påskrivet och klart!

Idag har jag vart hos hon som har hand om kontaktperson osv och skrivit på papper! Nu är jag kontaktperson, UNDERBART! ska ringa A, som ja kommer att kalla henne, imorgon och bestämma första träffen ;)

Känns riktigt bra, och ja är glad över att hon blivit så glad när hon äntligen fått en kontaktperson!! :D

Godmorgon!

När jag ser ut genom fönstret så lyser solen, vilken underbar morgon! Jag känner värmen från solen nudda mina kinder. Va ska man ta på sig idag? Någonting säger mig ändå att det får bli vinterjacka, halsduk och vantar. Och mycket riktigt, när jag kliver utanför dörren möts jag av en ruggig kyla, jag fryser! Även om jag plockade fram vinterjackan och tog på mig den, även om halsduken virades runt halsen och vantarna gled på mina fingrar.. Jag fryser och vintern närmar sig fort!

Ledsagare

Sådär, nu har jag lagt mig till rätta i sängen tillsammans med mitt dumtäcke ;) Blev lite stressigt efter jobbet förut. men nu är ja här som ja sa att ja skulle va!

som ni säkert vet så jobbade jag hela sommaren på ett gruppboende ute i stöpen (skövde typ) och efter mitt sommar vik så frågade de mig om ja ville vara ledsagare för en kille i 20 års åldern. Varför inte tänkte jag, och tackade ja! Så nu på tisdagar jobbar jag mellan 18-20 och söndagar 10-12. På tisdagar går vi på öppet hus, som är som en aktivitets grupp kan man kanske kalla det. De hittar på olicka grejer, vi har tex grillat korv och gått tipspromenad, sjungt kareoke, käkat pizza och idag hade vi blombingo! På söngagar spelar vi Boule, men ja är sämsta på det.. haha! så vi har aldrig vunnit än så länge ;(


YES!

Idag när ja satt på bussen hem från gymmet så ringde de en dam till mig, och kan ni gissa vad hon berättade?

Jag har länge försökt bli kontaktperson, tycker det låter som en rolig grej. Ja har sökt flera gånger, men fått svaren "Du är för liten" "Vi vill inte att du ska bli kontaktperson till någon som är yngre än dig" osv.. men där ja extra jobbar finns en tjej som inte har någon kontakperson. Och en av personalen sa att hon länge tänkt fråga mig, och det gjorde hon till slut. Och ja svarade att ja ville bli kontakterson till henne. Så hon skickade in papper och tipsade om mig. Så när ja svarade i telefonen förut så lät det ungefär så här;
Hej, ja heter --- och kommer från ---. --- har ansökt om att få kontaktperson, och hon har tipsat om dig. Det kanske du känner till? 
Självklart gjorde jag det, så länge som jag väntat!
Så på torsdag ska jag till henne och skriva på papper och fom oktober så är ja kontaktperson. Vi kommer ha så kul! Känner värkligen hur glad jag är nu. Och till en tjej ja desutom känner, kommer bli kanon! :)

Nu ska ja snart iväg ovh jobba som Ledsagare desutom, ja tror inte jag berättat för er om det än va? Vi kan ta det när ja kommer hem igen. Nu är ja på riktigt glatt humör så det passar bra ;)


Kvällens planer

Ikväll ska jag, Jonna, sanna och Andrea ha en riktig mys kväll. Vi ska laga tacos och spela spel. Har precis lagt mitt kamera batteri på laddning så det blir lite bilder förmodligen :)




Andrea och Sanna


Godmorgon

Ligger vaken i min säng och kollar på vakna med the voice, klocka är typ 7 och ja börjar kvart i 12!

tycker om dig, tycker om dig, nanana..

När jag vaknar
Ja då vet jag att jag kommer vara
den som vaknar upp här bredvid dig
Är det utgång och en krogrunda som väntar
ja då kommar jag att gå där bredvid dig
Och om jag dricker
Ja då vet jag att jag kommer va
en drucken man som klänger efter dig
Och om jag vinglar
ja då vet jag att vara den som vinglar
sakta fram till dig



Massage!

Hej på er! Ligger just nu och gottar mig i massage sängen på gymmet, as gött! skulle egentligen sprungit, men eftersom att jag var och lämnade blod i tidigare så fick jag inte sporta! ... Suck... Va riktigt taggad för det! Men det är lika skönt att ligga här, lite skönare faktist ;) en kompis är där upp och springer.. Så jag har ju tid på mig, hihi (à) igår var vi här också och körde ett bodypump pass, riktigt jobbigt var det! Kan ju säga att det känns i kroppen idag.

Vill ha!

Det är inte många dagar kvar till ja fyller år! och pappa har frågat mig flera gånger va ja önskar mig.. men ja har inte kommit på något roligare än "flytta hemifrån grejer" och allt i rosa! ;) men nu när ja ligger här i min säng och kollar runt lite så ser ja en sak ja önskar mig, och blir helt tokig! Tur att det snart är jul (a)

Just nu överst på önskelistan så ligger... ;

I anneli

"I anneli", svt1! Riktigt roligt :) Någon mer som kollar på det? Går iof samtidigt som "lite sällskap" på 5an, så vet inte rikgit va ja ska kolla på.. Men som tur är ju finns allt på internet sen.

Godmorgon!

Jag hade ställt klockan på 6.30 för att kolla på vakna med The voice... Vaknade när klockan ringde, satte på tvn, kanal 5 och somnade om.. Mamma ringde 7.00 och frågade om jag var vaken, Jap! Svarade jag och somnade om IGEN! När klockan var 8.20 vaknade jag i värdens panik. Skulle jag hinna göra i ordning mig på 30 min?! Jag hann inte ens tänka utan flög mellan mitt rum, köket och toaletten.. Borde sett väldigt roligt ut! Men jag hann iallafall och i sista sekund hann ja komma på att jag ska träffa min tränare efter skolan så mat ha med ombyte till det och. Fram med första bästa väska och ner med allt,kom på nu att jag glömt vatten flaska .. Åh! Aja, sitter på bussen till skolan nu, halv sovandes...!

Mot stallet!

Står nu och väntar på syrran & Bell. Vi ska ut till stallet, syrran ska träna herkules och jag & Bell ska busa ;) har ett jätte sött klipp på henne som ja tänkt visa er, men som vanligt så kommer jag inte ihåg mitt inlogg -.- typiskt mig... Men ska försöka när ja kommer hem igen :)

Ute i stugan

Sitter ute i den KALLA solen! Usch, inne ifrån ser det så varmt och mysigt ut. MEN när man kommer ut så är det inte så mysigt längre.. Sitter med jackan på och fryser ändå! Mamma och micke arbetar i trädgården och jag och Andreas ( mickes son) sitter och kollar på ;) har faktist hjälpt mamma och måla så mina fingrar är helt röda! Haha..

Äntligen på väg hem!

Nu sitter jag med en klasskompis på bussen hem. Även fast vi fick skäll i går för att vi stack så lät dom oss ta bussen direkt till Skövde ist för att åka till skara för att efter det ta en buss in till Skövde. Lite gulligt av dom!;) nu har jag verkligen hem längtan. Jag får alltid sån hemlängtan när jag sover på gammla skitiga ställen. Okej, det va rent och fint men det käluktade gammalt, så som det brukade lukta i morfars stuga.. Usch!

Godmorgon!

Har nyss vaknat, efter en jävligt hård natt, fyran vilka sängar... Hann inte blogga så mkt i går, eller jag tänkte inte på det så mkt faktist! Men igår när vi kom hit, till sjöhaga( är på mini läger med skolan) så lekte vi lite lekar, gick tipspromenad o lite så. Sen när det var dags för korv så smög vi oss iväg 2km bort till pizzerian! Efter vi ätit så orkade vi inte gå tillbaka så vi raggade upp några små pojkar som skjussa oss tillbaka;) men nu ropar de på oss och vill att vi kommer ner och äter frukost!

På bussen på väg till skara..

Hej igen! Nu sitter jag på bussen med min rosa resväska;) vi ska som sagt iväg på lite äventyr. Vet inte vad som kommer att hända, men det får ni se i bilder sen. Dock mobil bilder, men det duger gott! Orkade inte packa ner kameran.. Men en sak jag packade med mig var mitt duntäcke.. Haha, mys!

Godmorgon!

Ligger kvar i min säng och kollar på vakna med The voice! riktigt skönt. Men snart måste jag upp och packa, för vi ska iväg med skolan, på typ ett litet läger. Vi ska sova över, mer vet vi inte... Vet inte om det kommer bli så kul, men tur att det är bra personer som följer med ;) Vet inte ens vad jag ska packa,panik!

Kvälls inlägg

Känner mig jätte duktig efter gymmet! Och imorgonär det idrott med ettorna... Det får gå, får skylla mig sj eftersom att jag inte skötte mig på mina idrotts lektioner^^ var även inne och köpte en jacka på intersport, väldigt efterlängtat. Har andvänt en ullareds jacka hur länge som helst, ni kan ju tänka er hur den ser ut ;) men eftersom att jag gillade den så mkt så ville jag inte kasta den men nu var det ett måste och det kändes bra, speciellt när man hittat en ny!

På gymmet!

Sitter just nu på en cykel på gymmet, har sprungit några min precis med Cajsa. As duktiga har vi vart, svetten bara rinner ;)

Sånt där roligt test..

Namn: Johanna (Hanna) Piercingar: Yes, i näsan Tatueringar: Yes, tre stjärnor på foten Längd: 1,70.. någonting Skostorlek: 39-40 Hårfärg: Brunt Är du kär i någon: nep, inte för tillfälligt ;) Önskar du att du bodde någon annanstans: ne, ja trivs väldigt bra här. Men ja hoppas ja åker på ett äventyr nästa år! Tänker du på självmord: nej Tycker andra att du är attraktiv: hmm.. ? Använder du droger: Absolut inte! Röker du: Nej! Vilket shampoo använder du: Vet inte riktigt vad det heter.. Vad är du rädd för: Gillar du att tvätta: Vem gillar att göra det? men det måste göras! Gillar du Berg-och-Dalbana: ILOVEIT! SENASTE.. Film du hyrde: Hm, minns inte vad den hette eller va den handlade om, ja somnade så den va inge bra iaf ^^, Film du köpte: Det va däremot väldigt längesen! Låten du lyssnade på: "Bara döda fiskar flyter med strömmen" Låten du hade på hjärnan: "sånt är livet.." Låten du laddade ner: hm.. minns inte. Personen du ringde: Mia, tror ja film du tittade på: längesen ja kollade på film Personen du tänkte på: deni!;) FÖR ELLER EMOT... Långdistansförhållanden: Inte för långt, men en bit- För! Utnyttja någon: Emot Självmord: Emot Att använda droger: Emot Sex före äktenskap: FÖR! Köra onykter: EMOT Förhållanden: För FAVORIT.. Mat: Tacos ;) Låt: I touch myself ;) Sak att göra: hm.. sova! Sport: Hatar sport! Dryck: Vatten.. Kläder: thits <3 Film: hm.. vet inte Bil: vet inte HAR DU NÅGONSIN: Gråtit över en pojke: ja, många gånger Gråtit över en flicka: jo, på sätt och vis. Ljugit för någon: yes. Varit i slagsmål: nej :) Blivit arresterad: nej ANTAL.. Gånger du varit kär: oj, hahah tappade räkningen för längesen! Gånger ditt hjärta brustit: lika många!:O Har ngns hjärta brutist pågrund av dig?: ingen aning Gånger ditt namn varit med i tidningen: inte räknat! Ärr du har på kroppen: hur många som helst! SENASTE.. Personen du fick mail av: hm, det var väll ngn tradera grej ;) Personen du fick brev av: de som skicar från tradera ;) Personen du fick sms av: Cajsa Gången hela din familj åt middag tillsammans:.. Saken du köpte: Bröd! Vad har du gjort idag: Var ute med Bell Var det kul: ja, vi busar helatiden! Hur tidigt stiger du upp: 05.45.. suck! Gillar du att slåss: nej, Vad ska du göra idag: Iväg och gymma med Cajsa och sen iväg och jobba några timmar. Är du seriös: jaoo! Vad är du allergisk mot: hm.. idioter;) Var har du ont: ryggen! Använder du hårspray: yes. Kan du stå på händer: nej, haha! Håkan Hellström eller The Ark: HÅKAN<3 Bright eyes eller Lars Winnerbäck: ingen. Salt eller socker: salt tror ja ;) Gillar du ketchup: ja, men äter knapt det längre. Är du glad nu: ja:) Var du glad igår: nej. Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja, Cajsas föreldrar ;) Vad dansar du till: ALLT ;) efter lite alkohol så! Stockholm är: underbart! Göteborg är: bra! Kan du sjunga: ja är nya idol! Mer värt än guld: Mamma <3 Spaghetti eller makaroner: Nudlar (a) Ett land jag helst vill besöka: Hm.. Ngt varmt (a)

På väg mot skolan ...

Godmorgon! Sitter nu på bussen påväg till skolan. Bell vinkade av mig vid bussen, så söt! Hon har sovit hos i natt, så igår när jag kom hem från stallet så blev det massa bus;) Juste, skrev kanske ingenting om stallet igår, men jag åkte med syrran till stallet för att hjälpa till när de skulle träna hekules och tur var väll det för tränare hade ont i ryggen så det var tur att jag var där som två extra händer! Så roligt att se hur duktig herkules är. Mia åkte i vagnen bakom honom. Jätte lugn!

Godmorgon!

Uppe med tuppen utan någon huvudvärk! Hur gött som helst,ibland gillar jag att festa med den där måtta ;) Nu ska jag snart iväg och jobba i två timmar, är ledsagare på Boulen idag. Så mamma kommer snart och hämtar mig. Men nu mat jag fixa mig ifall jag ska hinna, ligger fortfarande i sängen!

Nu börjar det lugna ner sig. Synd att jag inte fattar hur man lägger upp bilder ifrån iphonen, för då hade ni kunnat dela kvällen med mig ;) men jag har förstått på er att ni reagerat på att jag först skriver om en döds händelse och sen drar ut och festar. Men riktigt så är det i te. Eller jo. Men min tanke var inte riktigt sån, jag tänkte så att jag åker iväg hemifrån för jag orkar inte sitta och lipa hemma, det gör jag så ofta ändå. Och att min mor och hennes sambo skulle få vara ensamma hemma och göra va de vill. Jag vet att K inte hade velat att folk blev ledsna, men självklart är vi (iaf jag) ledsna för det som hänt. Jag mår så dåligt av att en sån fin mäniska som du skulle lämna oss så fort. Jag kommer stå upp och stötta de som fanns omkring dig. Ta det lugnt, vi fixar detta ;) du lever kvar inom oss 

Ojoj

Kanske fel dag att festa, men är det party så är det!;)

Rest in peace♥

Nu har det vi alla oroat oss för hänt. Du har lämnat oss, för gått. Det gick så fort, du kände ingenting. Men vi runt omkring..vi är inte ledsna, du ville aldrig att någon skulle va ledsen. Därför är vi glada, glada för att du inte behövde lida. Läkarna gjorde sitt bästa. Men skadan var så svår. Nu har du iallafall provat på att åka motorcykel! Vila i frid ♥

Godmorgon...

God och god.. Min morgon är inte så god. Och inte min kväll heller. Att få reda på någonting hemskt ,att få reda på att när som helst kommer någon att försvinna från oss ... Om inte ett mirakel sker! Jag håller tummarna för dig min vän, jag har bett till vår herre att han ska vara med er idag. Jag tänker på dig, lämna oss inte♥

Ett litet medelande från iphonen

Som ni säkert misstänker så skriver jag från iphonen nu! är SUPER nöjd med den och lär mig nya grejer hela tiden. Lite osäker på hur det är med fri-surf men syrran skulle kolla upp det ikväll. Så vi får väll se ;) Ikväll är det disco tajm! Jag & Carro ska iväg igen och "jobba" på omsorgsdisco. Ser det inte så mycket som ett jobb utan mer ett nöje, kan lova er att man har det kul hela kvällen! Riktigt kul att skriva på iphonen så kan lova er att ja kommer hålla igång bloggen nu ;) Nu ska ja kolla på tv & sen ska jag fixa mig inför disco! Puss!

ÄNTLIGEN!

Imorse vaknade jag utav att det plinga till i mobilen och då fick ja ett mess med att ja skulle hämta ett paket i affären här. Och då förstog jag direkt att det va min iphone som kommit. så ja hoppa upp ur sängen och ropade på hunden att vi skulle gå ut, och han flög upp med samma fart som ja gjorde och så sprang vi iväg till affären.

Så idag har ja suttit och knappat på iphone (a)

Men sen fick ja ett mess till och då vart de från poolen och de undrade om ja kunde jobba ikväll. och eftersom att ja vart ledig från skolan idag så tackade jag ja. Så min kväll har tillbringats på jobbet :)

Bilder från Räddningsverket

Dagen på Räddningstjänsten var super kul och jätte jobbig. Så när ja kom hem idag blev det sängen direkt ochja sov till halv 8.. ups!

Kameran var med som ja sa, och ni ska få se några bilder. Tyvär tog batterierna slut mitt i.. typiskt!



















.. och där tog batterierna slut, tråkigt. Men vi kvaddade iallafall hela bilen.


Räddnings tjänsten

Igår kväll var ja på mina första ledsagar timmar ensam, gick kanon bra! Men ja tänkte ja skulle skriva mer om det sen :)

Idag är det ingen vanlig skoldag, utan vi ska till räddningstjänsten! slänger ner kameran i väskan så får vi se vad som händer! ;)

Tisdag 7 Augusti

Gud va skönt det är med korta skoldagar! Klockan är halv 1 och jag är redan hemma, UNDERBART!
egentligen skulle ja städa , men det får vänta lite. nu tänker ja lägge mig i soffan med en filt och kolla på Sjukhuset.


HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT JA FÅR ETT EFTERLÄNGTAT SMS I EFTERMIDDAG!


Måndag 6 september

Godmorgon!

Ihelgen har det vart fullt upp och därför har jag inte hunnit blogga någonting. Har bland annat umgåtts med mina vänner och jobbat. Men nu är det måndag och dags för skola igen!

Men vet ni vilken tabbe jag precis har gjort?
- jag vaknade kl 6 (klockan ringer kvart i) och fick värsta paniken att ja försovit mig, så ja slängde på mig kläder, fixade mig och skulle ut i köket och fixa frukost. Då kom ja på att ja skulle leta efter skåps nyckeln i väskan och hittade mitt schema och tänkte att ja skulle kolla va första lektionen var. Och då ser jag att vi har SOVMORGON till 9.50.. TYPISKT MIG. Aja, nu sitter ja här och njuter av att ja ska lägga mig i sängen snart och kolla på vakna med the vois :)

Fredag 3 september

Gud va skönt! Nu är ja hemma efter kvällens flängande. Klockan är kvart i 12 och ja är redan i säng. Känns skönt, eftersom att ja ska jobba i morgon.
Måste bara berätta, eftersom att ja är så himla glad. De ringde ifrån polen förut och undrade om ja kunde jobba, på ett nytt (för mig) grupp boende. Och absolut ställer ja upp! Så i morgon kl 10 ska ja sätta in foten på ännu ett boende. Ni kan nog inte förstå hur glad jag är! Att ha några dagar med jobb i månaden gör så mycket. Man får uppleva mycket, känna att man gör någonting vettigt, finnas till för att hjälpa andra och sen det bästa att det klirrar till i kassan ;)
Ja menar, hur många klarar sig på 1050kr i månaden? - Inte många. Speciellt inte om man vill köpa nya kläder, festa och göra någonting kul samma månad. Ne, ja har sagt det förut och ja säger det igen, ja är otroligt glad för att ja har valt rätt väg här i livet!

Nu ska ja kolla på film och sen sova, så ja är pigg i morgon. Godnatt!

Torsdag 2 September

Gokväll på er!

Ligger här i min säng och kollar på ngt "roligt" pogram på tvn, minns inte va de heter. Eller egentligen har jas inte den blekaste om det. Men det är inte så värst roligt ^^
Klockan är halv 10 och ja ligger redan under täcket. Men det är bra, eftersom att ja går upp kvat i 6 på morgonarna... usch!
Idag har ja vart så duktig så ja åkt till Skolan för att göra ett litet prov, som gick på ca 15 min. och sen åkte ja en timmas buss hem. Sen åkte ja in till stan igen och gymmade. Först vart det riktigt seriöst, men sen spårade det ur när ja och Jonna var ensamma där, vi slöade mest på maskinerna.. tihi!
Imorgon åker ja in igen och springer en halvtimma :)

Nu ska ja lägga mig och kolla på det otroligt roliga pogrammet på tvn -.-

Mot staden!

Nu ska ja springa iväg till bussen, ska möta Cajsa inne i stan och ta en sväng i butikerna. Får se vad vi hittar. Kanske dags att börja hålla i pengarna! ;)


Onsdag 1 September

Hej på er!
Hann inte skriva något mer i går innan ja åkte till skara. Men ja åkte iaf hem till Sandra och plockade upp Amanda på vägen. Så åkte vi och hyrde film och köpte godis (a) Men innan filmen lagade vi kyckling och ris/potatis (för er som inte vet så hatar ja potatis) och kollade på Fångarna på fortet. Mysigt mysigt! Men när det sen va dags för film så var ja så trött så ja slockna i soffan, hihi. Ovanligt? Sen väckte tjejerna mig och så körde vi hem Amanda och sen åkte ja o Sandra hem till henne och sov, muusigt!