Vi gratulerar..

.. vi gratilerar vår Amanda idag!
Min lilla, mellan stora systerdotter, fyller 12 år idag.
Och det ska firas med presenter, god mat och fint sällskap!

Grattis underbara Amanda, nu är det bara ett år kvar och sedan blir liten, stor. treTON år, jaja.. det är långt kvar tills dess. Men du kommer alltid att vara liten i mina ögon ;)
Jag hoppas ialllafall att du får en toppen dag idag stumpan, och att du läser detta, så ses vi ikväll 
Charlie ♥


Shopping i morgon!

Hallå mina vänner, hur har ni det?
Jag är öm i hela kroppen efter fulla rullar på jobbet och brännande sol. Men i morgon bär det av mot ullared, super kul! Egentligen följer jag bara med som sällskap för systerdotter som inte vill åka själv med "mamma, mia och mummi" Alltså mina syskon och morsan. Men jag har en lång lista med mig, så vi får se vad ja kommer hem med.
Har ju nyligen köpt mig en kanin så blir en del grejer till honom :)
Godnatt!

Liten uppdate..

Hej på er!
Tänkte kika in och hålla er lite uppdaterade, jag har ju som sagt inte så mycket tid.
Eller jo.. nu ljög jag. Jag har rätt mycket tid nu, men inte för bloggen. Vi får se lite hur jag lägger upp det i framtiden.
Idag mår jag toppen, några hundra kliande myggbett men det får man väll leva med. Jag jobbar nu på Intensivvården på KSS, trivs toppen bra. Vart där i tre veckor snart, tiden går fort och snart är jag arbetslös. Men innan det åker jag en sväng till Finland! Förförsta gången i mitt liv kommer jag att ta mig till finland på egenhand. Tåg osådär har jag åkt själv, så det blir ingen match. MEN FLYGET.. Aja, vi får hoppas på det bästa.
Helgen har jag framför mig, men den ska jag spendera på IVA. Pojkvännen sticker till GBG och shoppar medans jag jobbar (Y)
Jag har också börjat med ett litet "lidande". Jag får endast andvända 1000 kr i månaden, efter att jag betalat räkningar plus tankat bilen. Det är något jag bestämmt själv, dels för att jag inte ska slösa mina pengar på massa onödigt utan jag måste tänka efter vad ja köper innan ja köper det och för att spara pengar tills min kommande flytt. Som jag hoppas kommer snart!
Såhär några veckor efter studenten börjar jag bli frisk, ska berätta att jag snorat och hostat nästan igäl mig.. men nu är jag pigg!
Men nu är det mat och sen cyklar jag iväg tilll jobbet!