Pirr pirr och CV

Sen i söndags har det pirrat i magen.. jag har vart pirrig hela jag. Undra varför? Ne, det är inte så konstigt. Ni vet ju alla hur mycket ja vill flytta hemifrån och idag har jag vart och kollat på en super fin lägenhet. Det va över mina förväntningar... men vi får se! ;)
-
Har ÄNTLIGEN skrivit rent mitt CV också, det har tagit riktigt lång tid.. men nu är det äntligen såpass klart att ja kan skicka iväg det. Finns fortfarande lite små grejer ja ska fixa :)

Peppar-kaks-bak!

Idag har Mosters favoriter vart här och bakat pepparkakor, en "tradition" vi har innan jul! Så otroligt mysigt att vi är samlade. Jag, Mamma, Alexandra, Amanda och Isabell, de två senaste gångerna har även "min Jonas" ( Alexandras pojkvän heter också Jonas) vart med, vi lyssnar på julmusik och bakar pepparkakor, pratar om vad vi önskar oss och andra tankar om julen.

 

 

Amanda får avsluta detta inlägg, med en bild och en önskan om att ni kikar in på hennes blogg.

http://aamandaajonsson.blogg.se/

 


Loppis-fynd!

I söndags var vi (familjen) på en loppis, Tidanloppisen för dem som vet. Jag gillar egentligen inte loppis, det luktar äkligt, oftast äldre nästan trasiga saker som säljs och tanken på att ex andvända kläder som någon annan andvänt innan får mig att må illa.
MEN jag fyndade, Riktigt söta mini-vinglas!!
-
-
Glasen är ca 6 cm höga och kostade 10kr/st.
Det fanns 3 oranga också, som man va tvungen att köpa eftersom att de va paketpris. Men dem gav ja till pojkvännen som är lite med för orange än va jag är.
Jag har faktist ingen aning om och vad man dricker ur så små vinglas, någon som vet?
Min idé gick direkt smycken.
Jag har ingen bra förvaring för de få ringar jag har, och sedan fylldes det på med lite örhängen och armdabd mm.
-
Va tycker ni?
HISS/DISS??
UPPDATE: Jag har fått många svar på vad det är för glas. Det är tydligen likör-glas, Tack för svaren :)

Tisdag morgon

Godmorgon, sitter med enkopp te och tittar runt lite på internet en stund på morgonen. Vilket kan va rätt skönt, aftonbladet osv. Idag ska ja jobba 7-16 på Tallstigen, ska bli skönt att jobba en hel dag igen. Som timvikarie får man oftast de lite udda tiderna som ingen vill ha ^^ , Har fått ihop lite jobb denna veckan iallafall. Och i går fick ja många bra mail och telefonsamtal, vill inte säga vad förens det är mer säkert! Men det har med CVn osv att göra ;)
-
Ha en bra Tisdag allihopa!

Ny vecka och nya tag!

Det har ju vart tyst på arbetsfronten ett tag, men nu känner ja att ja orkar ta tag i saker och ting igen. Efter en mycket lärosam diskution i går hos pappa så har det dykt upp många bra idér! Men vi får se vart dem tar vägen..
-
Idag blir det ett kort och skönt arbetspass på Dagligverksamhet, kylarvägen, 8-12 (Y) resten av veckan har jag 4 utspridda pass :)
-
Bjuder på en bild från sommaren -10 när mina underbara kusiner från finland va på besök!
Minns ni dessa bilder? Det gör iaf jag..
HÄR kan ni se inlägget.

Wohoo!

Fick just ett sms av min storasyster där hon skrev att hon sålt mitt försts scrapbooking kort, wohoo! Det kändes riktigt roligt. Att någon random mäniska köpt ett kort som ja pysslat ihop.
-
Syrran är nämligen på en loppis med massa gammla grejer från förådet och i går kväll när dem kom hit fick vi för oss att vi skulle prova att sälja mina kort där också, och än så länge verkar det funka!
-
Jag har tidigare sålt/gett bort till familj, släkt och vänner. så det är klart det känns lite spännande nu när någon köper.
-
Försökt leta upp några kort ja gjort, men hittar dem inte. Annars hade ja kunnat visa er :)

Hej i november!

Tänk er att det redan är November, nyss va det ju sommar och ja tog studenten och jobbade på KSS? Tiden bara springer iväg, nu är det snart snö på marken och ruggigt och kallt.
-
På arbets fronten för min del har det vart väldigt lugnt det senaste. Det är skönt, men ja får lite panik. Jag vill ju så gärna flytta hemifrån och kunna betala osv själv. Vilket ja börjar tveka på nu då ja inte får jobba så mkt. Så en possitiv sak med vintern är att människor blir sjuka, vill resa till varmare land och ja får hoppa in och jobba!
Bjuder på en bild på mig och Sanna på Haloween!