!!

Nu ger ja upp! Jag kan inte hålla det ja lovat. Ännu en dag har sprungit iväg.. och ja har inte laddat upp några bilder. vi gör så att de kommer när ja har tid,punkt slut.

För övrigt så har ja precis lagt mig i sängen efter att ha kvälls jobbat lite. Har haft min badgrupp för första gången idag. Vi är fyra ledare och 16 badare alla inom LSS, det är riktigt kul och ja hoppas ja kan hålla fast vid de regelbundna onsdagarna. Snart ska ja även börja läsa tecken språk tillsammans med min vän Cajsa, det ska också bli super kul. Jag har alltid velat läsa tecken språk!
-
Jag vet ej om jag nämde för er att ja fått ett vikariat? Oavsett vad ni hört så har jag nu tackat nej till vikariatet av många olicka andledningar. Så jag fortsätter som timvikare och halvstuderande!
-
Nu ska ja dricka te och äta choklad och sappa igenom kanalerna på Tv:n som kommer sluta med att ja sätter på en film och sen inte kommer kunna somna.. i morgon upp tidigt för att jobba.. Vi får väll se hur det går :)
-
Godnatt
(jag ursäktar att ja inte fått ihop det med styckindelningarna än..)

Tisdagskväll

Jag far och flänger och hinner aldrig ta tag i det där med bilderna jag lovade er. Det kommer någonting i vägen helatiden! Men ja kan trösta er med att ja tagit bilderna. och idag köpte ja lite mer smått och gott som ja tänkte fota innan ja la in allt här. Så tar vi det i samma veva. Köpte blandannat piprensare idag, tänkte ja skulle andvända det till ben och armar till julpysslet. men gud så mycker roligt man kan göra med dem.. kanske köpa ett pack till?

Åkte iväg till pojkvännen igår och sov över där, vi städade iordning där efter IKEA-resan. Stackarn jobbar så mycket så ja ställer upp och åker dit för o städa.. och så klart umgås med honom! (Jag har värdens underbaraste pojkvän! och för varje dag som går så blir ja mer och mer kär i honom.. undra hur mycket kärlek det finns egentligen?) Men till det ja ville berätta.. När ja kom hem nu runt 23.00 tiden.. så står vår ena tvättkorg här inne.. Jaha? tänkte jag.. Jag hittade snabbt ett ställe för den men förstod samtidigt att min tvätt ska läggas i den, tvätten som ligger där i ska ja tvätta meeen.. jag tvättar nästan aldrig så ja kommer inte ha några kläder att ha på mig.. jo det kommer jag, men de kommer att vara smutsiga! ÄR DETTA ETT TECKEN PÅ ATT JA BÖRJAR BLI VUXEN!? .. Jag ska sköta min egna tvätt, men det blir (förhoppningsvis) en enkel match! Så kommer ja ju få ha det när ja flyttar hemifrån också.. så jag vill bara tacka min mamma för alla dessa år hon tvättat mina kläder. - Nu har jag blivit stor och vi tar en sak i taget så ska jag nog också lära mig allt en dag :)

Ändrade planer.

Hej igen! De ringde nyss från polen (vakansförmedlingen) och ville att ja skulle jobba ikväll och imorgon. Så ja skjuter på det ja lovat, och visar va ja köpt i morgon ist, om ja hinner då. Ska nämligen på *hemligt* idag innan jobbet och beroende på hur det går så har ja fullspäckat schema i morgon också. Men ja kan säga att ja shoppade för ca 400 kr i går på panduro. Vad det är för butik och va mna kan köpa där får ni lista ut, så visar ja er när ja hinner!

Tjejer kan..

går var jag och pojkvännen i Örebro, vi tog oss en vända genom IKEA och mariebergs Gallerian. Pojkvännen köpte massor av nya möbler på IKEA som vi mitt i natte satte ihop hemma hos honom. Ja kröp på alla fyra för att torka golvet, eftersom att vi tänkte på grannarna och lät bli o damsuga. Möblerna skulle inte få plats så som han hade det möblerat innan, så vi började även möblera.. jag var hemma runt 3-tiden i natt. Det va inte roligt att köra hem själv i mörkret. Men nu har ja sovit och stigit upp och satt i hop min mini-byrå som ja köpte mig.
Visar er i nästa inlägg va ja köpte på Gallerian! 

 

 


Gokväll

Nu har ja äntligen kommit i säng, va jobbigare att jobba än ja trode.Eller.. ja inte jobbigt, utan ja känner mig bara trött. Hemtjänsten är mycket roligare än va ja trode, speciellt nu när ja kommit in i de och börjar kunna vart alla bor osådär. jobbar nämligen i tre små hålor, som ja knappt vart i tidigare.. haha. Men det går bra, det känns bra och ja är stolt över mig själv för att ja klarar mig så bra.
Nu har ja borstat tänderna och tvättat ansiktet och nu ska ja lägga mig och kolla på Hur många lingon finns det i världen? och hoppas på att ja somnar så snart som möjligt, då ja börjar jobba i morgon bitti igen 07.15.
Godnatt!
PS. ja rekomenderar verkligen filmen, Hur många lingon finns det i världen? Har du inte sett det, se den!

Fredags kväll,

denna kväll spenderar på hemtjänsten i stöpen, men ja deppar inte gänget är riktigt bra och det känns inte riktigt som fredag.. PLUS att ja tjänar heldre pengar än slösar! ;)
Men i morgon åker ja till hjo igen, pojkvännens kusin fyller 20 år så vi ska dit och fira lite, dock inte så långstund efter som han ska iväg och jobba natten sen.. stackarn.
För dig/er som undrar hur det gått med att flytta hemifrån, så har det inte gått alls. Jag bor fortfarande i mitt rum hemma hos mamma och söker lägenhet så gott ja kan.. men skövde växer och lägenheterna blir färre.. det går inte så bra. Men snart så, hoppas ja!
Vi hörs ikväll eller i morgon :)

15 min kvar till robinson..

Men först ska vi ta en snabbvända i skåpen.. har inte blivit av än. Haha..
Jag har aldrig tidigare följt robinson, men nu sitter ja fast framför tvn 5 min innan det börjar, och fan om någon öppnar munnen så ja missar va de säger ;) Ikväll har jag även köpt daimglass, så ja ska kunna locka pojkvännen att sitta i soffan en stund också!

Hej, de va längesen.

Hej på er! Har ni det bra?
Nu är sommaren snart förbi, all stess och fullbokade dagar är förbi. Nu när det börjar bli lite lugnare dagar för mig så har ja tänkt att ja ska ta tag i bloggandet. Jag har så mycket ja skulle vilja skriva om, mest pyssel och inredning. Något som skulle intresera er? Ex. en liten ask som ja förvandlade till en örhängs-förvarings-låda.. hihi
(Jätte dålig bild, tagen med iphonen och kopierad från facebook)
Jag skulle även vilja designa om bloggen, men kan inte ett piss av sånt.. och pojkvännen lovar att han ska hjälpa mig, men ja.. ni vet väll hur killar är ? 'Fniss'
Annars då?- sommaren är slut, sommarvikariatet är slut.. så jag är arbetslös och ja skäms! Fast ja jobbar rätt mycket ändå 50-100% i veckan, så ja är trött på min lediga tid. men det känns som ja har hur mycket tid som helst till övers, inga läxor och långa buss resor till skara.
Nu tänkte ja vila en stund, har fart runt i stan i dag och shoppat lite. Om några timmar åker ja iväg till Hjo och röjer i pojkvännens lägenhet. Var där i går också och städade, idag tänkte ja att vi skulle städa alla köks skåp.. utan att han vet om det, så han kommer nog få en schok när ja kommer och väcker honom och säger att vi ska städa igen.. hihi.. Bad girl (a)
Puss och kram, hörs snart igen!