spontan köp, i love it!

Oj oj vilken dag.. Ska väll egentligen börja med att berätta att jag jobbar natt nu för er som inte vet det. Och Idag skulle vi ha vårt första APT möte. Där vi alla assistenter, förälder + brukare och chefen är med. Och gissa.. JAG FÖRSOVER MIG! Jag vaknar altså 15 min innan mötet börjar och det är resväg på ca 15-20 min.. toppen! Det var jätte pinsamt att komma sent när alla satt där och väntade..
-
När jag sen ska in på coop för att handla lite snabbt för i morgon då A (Tjejen som jag är kontaktperson åt) kommer, och vi ska käka kycklingsallad och jag hade varken kyckling eller dressing hemma. Men som tur var tog jag en vagn då jag tänkt köpa vatten melon, och ja av erfarenhet vet att allt blir så mkt jobbigare när man bär en melon med ena handen. Jag sprang iallafall på en kaffe maskin till medlemspris. Som snabbt hamnade i vagnen, och sedan några olika sorters kaffe och choklad! Supernöjd!
-
Jag älskar spontan shoppping, spec när man blir nöjd över det!TASSIMO T20

Dag 08 – Favoritsaker

Okej, nu kör vi igen! Fortsätter på listan "30 dagar" för att läsa tidigare dagar så hittar ni kategorin till höger.
- (Blir tokig..Varför funkar det inte att dela in i stycken?)
Hm.. Favoritsaker?
-
Saker jag inte kan klara mig utan är Mobil, plattång, ansiktskräm/bodylotion, DUSCH, pengar.. Kan det va favorit saker? Rätt tråkiga att skiva om.
Skulle istället kunna skriva om MUMIN! Jag var i finland för snart 2 veckor sen, och där finns det verkligen mängder av mumin prylar och jag skulle villja ha allt!!! Jag har ex börjat samla på Mumin koppar, de kostar ca 10€ =100kr/st (i sverige 200kr/st) Jätte söta och finns i massor av färger och motiv. Sen finns det allt från saxar, burkar och kannor till handukar, vaser och påslakan.
-
Här är en dålig bild på 4st mumin koppar som jag köpte i Finland. Tog detta foto för att minnas vilka ja köpt, då jag lämnade kvar dem hos mina kusiner för att mamma ska ta med de hem i slutet av sommaren då dom åker med bil och jag flög.
-
Fick även en förtidig födelsedags present av mina fina kusiner. Det är fyra mumin figurer. Mumin-mamma, Mumin-pappa, Mumin-trollet och Snorkfröken. Även de är kvar i Finland för att få åka bil hem.
-

UPDATE: En bild på de koppar jag har i skåpet hemma.

*Sötapan*

Har vart iväg med Carro i turkiet en vecka och tänkte bjuda på en bild på sötapan och jättefina-mig!
-