Smycken

Eftersom ja inte har så mycket att berätta, än att ja ska praktisera ikväll. Så tänkte ja visa er mina fina smycken ja fick av mina syskon + fam. när ja fyllde år!



Super fint!
Och ett jättebra julklapps tips! ;)


Ett halsbandssmycke, där det står syster på ena sidan och älskad på andra


En ring med texten älskad


rosa osthyvel

Idag efter praktiken mötte jag upp Cajsa inne i stan och vi tog en sväng i affärerna! Hittade lite roligheter inne på Lagerhaus.. rosa såklart!
Till min rosa blivande lägenhet :)
Kan sitta och drömma mig bort, ståendes i köket och bakandes med allt runt om mig rosa. Skålar, vispar, bullformar, burkar med mjöl o förklä. ååh, ibland vill ja skita i alla planer och leta efter lägenhet nu direkt !!


Godmorgon

Usch va jobbigt det är att stiga upp halv 6 på morgon..det är inte kul alls. Men ja är uppe och ska snart iväg till praktiken. Igår bytte morsans sambo däck på bilen, så det blir bilen till praktiken idag. underbart!
Nu är det fyra dagar kvar på MAVA innan höstlovet, känns riktigt bra kan ja säga. Och ja har nog börjat små lata mig lite redan nu ;)


Ingen jacka...

Ååh!! Jag glömde mitt presentkort hemma = ingen jacka!

På väg in till stan

Sitter nu på bussen på väg in till stan. Ska byta storlek på en ring som ja fick i födelsedags present, gymma- utan Cajsa som är förkyld! Jag ska hadla lite på Willys, eftersom mamma inte är hemma denna veckan så får man sköta sånt själv, vi får väll se hur det går ;) sen ska jag kolla om den röda jackan finns kvar för i såfall blir den min! Skulle egentligen tagit bilen in till stan, men det är svinhalt ute, och jag har fort sommar däck på bilen. Så jag vågade inteta den risken.. Tur det. Bussen är jätte sen pga halka. Har åkt i snart 10 min och inte kommit någonstans alls -.- men det är bra, så jag inte ligger i diket nästa gång ja kollar upp!

Köpa jacka?

Nu har jag bestämt mig för att köpa en ny jacka, har tänkt på denna jackan länge men inte vetat om ja ska köpa den eller inte. Men nu när de varnar att det ska bli den KALLASTE vintern på 1000 år, så känns det rätt att köpa den.


Shopping sugen

Hittat en jätte snygg tröja på Nelly. Men ja kan inte bestämma mig för vilken färg ja vill ha..
Svart eller Marinblå?
 Svart.. Blå? Svart..blå..



Titta ut, titta ut, en minut!

Fotade ut genom fönstret nu när solen smyger sig fram. Och det är sant att en bild säger mer än tusen ord. Ja ser så mkt i denna bild!


Morgon promenad!

 








 




Min dröm i Google bilder!

Som ni vet så är ja jätte taggad på att flytta hemifrån. och det ska jag snart göra! men inte förens ja vet om ja kommer in på den skolan ja vill till eller inte. Känns så onödigt att fltta nu OCH i sommar. och sen kommer det ta några månader för att stå i kö och så, så det kommer inte löna sig. Så undertiden får ja leva i mina drömmar.

Nu ikväll kom ja på att göra en rolig grej, ja söka på google för vardagsrums inredning. Och hittade ett o annat, så om ni kan pyssla ihop mina Google bilder så har ni en bild över hur mitt kommer att se ut!;)


(Hoppas ni inte känner att det kommer bli mörkt, för det kommer vara vita väggar!)
 



En sånhär filt önskar ja mig i julklapp, en rosa!
 och gissa om ja har hittat den i garderoben inne hos mamma (a) 
Tänk va mysigt o ligga i den stora fina soffan med en sån mysig filt!


Sen kommer det även att stå en bur inne i rummet med en liten Charli i ;)



Ny vecka, ny start!

Äntligen hemma från praktiken! Eller, ja.. ja har faktist vart hemma ett tag. Hur gött som helst! I morgon är ja ledig och det ska ja njuta av :) Ikväll ska ja på Bio men tjejen jag blev kontaktperson åt. Vi kan kalla henne för A! Ska bli riktigt trevligt. Vi ska se I rymden finns inga känslor, någon som sett den? Hört att den ska va riktigt bra :) Har även börjat fundera på en ny designe, något ni tycker saknas?

Godmorgon!

Ska strax byta om för praktiken, men kom lite tidigt så tänkte jag kunde skriva lite;) idag runt 10 kommer min lärare hit för o kolla hur det går o så, och ja tycker det går jätte bra!:)

Fredag'

Idag är det fredag igen då.. men inte för mig. För ikväll är det praktik! jätte taggad för att praktisera en fredags kväll.. men det får gå! Har ju bara en helg så det är riktigt gött. Imorgon blir det mys med fina vänner så det är toppen på min helg.

för er som vill veta så ser min helg ut såhär;
Fredag, praktik 14.45-22
Lördag, praktik 7-16
Söndag, jobb 10-12 och praktik 14.45-22

Den bästa helgen på länge.. not! Men det fixar ja ska ni se!;)

Min lilla rosa samling

Här är en liten del utav min rosa flytta-hem-ifrån-samling. Sen har ja en del nödvändiga grejer som inte är rosa också, men de är inte lika roliga!


Här har vi en hel bild, med bla; städ, toalett, köks och porslins saker.


Lite närmare, och ni ser ju va det är. Hink, skur borste (utan skaft!) Party flaggor, toa borste, två pump, soppåsar, handuk, trasor, burkar, skärbrädor, någon slags "tång" och mot väggen står det underlägg.


Ännu en närmare titt, Här är köks redskap, mumin kopp, MCdonalds glas ;), pänslar, skålar osv.
 
Ska visa några grejer ja tycker väldigt mkt om eller som ja bara har lust att visa;)

Min favorit kopp som ja fått av mamma, den sparas fint i min samling.


En tvål pump som ja fick av min storasyster Sini i jul klapp, Gillar den starkt!


Rosa sop påsar som ja fick av min andra storasyster Mia, när ja fyllde år!


Hjärt-mått som jag vann på ett julklapps spel hos pappa förra julen!


Rosa penslar som ja fastnade för när ja var med mamma och Micke i någon tapet butik.


Sallads bestik som ja köpt på Indiska, de va på REA så de blev mina för en billig peng!


^^

Vet inte hur många utav er som vet att ja "sammlar" på grejer som ja ska ha när ja flyttar hemifrån. Men nu när ja städar rummet och tänkte packa ner det ja fick i födelsedags present så tänkte ja att ja skulle visa er lite grejer. Så jag har nu tagit fram mina låder och ska ställa upp dom så ska ni snart få se!:)

Party bilder

Idag är det Onsdag och ja har haft fullt upp sen sist ja skrev. Så nu tycker ja sådär mitt i veckan att vi kan tänka oss tillbaka till i helgen. Tänkte visa några fina bilder sen i fredags!


Party Alias, riktigt kul. Har många roliga filmer på det som ni kanske kan få se ;)


Bästaste Cajsa och Jag





Mohammed och Sanna


Cajsa och Johannes


Jag och Jonas





Johannes och Cajsa


Sanna och Andrea


Mohammed,Sanna och Andrea

Tack alla fina för en kanon kväll!


Godmorgon!

Klockan är 06.03... och ja är rätt så pigg och hoppas på att ja kommer att bli piggare av det ja har i min kopp, KAFFE, KAFFE MER KAFFE! Blir nästan pigg av att bara skriva det ;D
Ska snart ta bilen till kss faktist, det är ju fredag (a) Ne men ja hade ställt in mig på att ta bilen för att efter jobbet åka in till stan direkt och hämta en kompis, sen åka förbi affären för o köpa lite chips! Men så blev det inte, men ja tar bilen ändå ;D Lat som ja är!

Ikväll kommer några vänner hit för att fira kungen som faktist fyller 19 år i morgon, Grattis till mig!

Bara för att ja har tråkigt..

Jag gillar inte det där med att jobba kväll.. ja har lixom ingenting att göra. jag har städat mitt rum, torkat hyllor och dammsugit hela lägenheten och nu lagar ja mat.. men sen då? klockan är strax 12 och ja börjar 14.45!
Men det värsta är att ja slutar 22.00 ikväll och börjar 07.00 i morgon! KUUUL!

Men sen blir det party hela natten!:D


Om min praktik

Som ja nämnde i tidigare inlägg så har ja börjar praktisera igen. Nu är ja på MAVA på kss. Det är en medicinsk avdelning med mycket hjärtproblem. Har vart där två dagar än sålänge så inte lärt mig så jätte mkt. Men ja har fått följa med på allt som händer så har vart med om mycket ändå! Idag ska ja ha kvällen, så det blir en härlig förmiddag här hemma med en massa städ inför i morgon, då det blir partyy! Hoppas kvällen idag blir lika bra som i går, då vi hade två patienter! ^^ Rätt gött.

Men nu måste ja sätta igång och städa och sen ska ja koka nudelspagetti och äta det tsm med chilisås <3

Oj oj..

Har nästan glömmt av bloggen!

Det har vart så mkt runt omkring nu, så ni får förlåta mig :)
- Jag har börjat min praktik.
- Jag har träffat A, som ja är kontakt person åt.
- Jag har tappat bort mig själv.
- Jag har hittat en stor burk med fjärilar som ja bara svept i mig.

och i morgon börjar min praktik kl 7 så ja tror ja lägger mig nu så kan ja skriva om min praktik i morgon.

Godnatt

På bussen!

Nu kommer det ett sånt där roligt inlägg då jag sitter på bussen och har allmänt tråkigt... Är påväg till Hjo för att träffa en vän! Men dessa tråkiga bussresor, va ska vi göra åt dom? Bussen står fortfarande på station och ja har redan tröttnat och vill fråga " är vi inte framme snart?" "hur långt är det kvar?" "hur många gånger ska jag räkna till 60? - räkna till 60, 35 gånger så är vi framme! - äsch det orkar jag inte.. " kan ju säga att jag inte ångrar mitt iphone köp när det gäller buss resor, så skönt och sitta o surfa, spela spel osv. Men vi får se vart denna kväll leder, kan ju skriva ngt kul när jag ska åka buss hem igen ;)

Idag är din dag

Idag ska du ner under ett täcke av gjord, du ska få värmas utav våran planet. Du ska få ligga fint nerbäddad. Jag har fått berättat för mig att du har dina favorit kläder på dig, en snus dosa i Bakfickan, en bil tidning i ena handen och i andra har du bilder som barna har målat till sin far. En fru har förlorat sin man, tre barn har förlorat sin far, mor o far har förlorat sin son och två bröder har förlorat sin bror. Alla sörjer vi för dig idag, idag kommer många tankar att ängnas åt dig, idag kommer många tårar att fällas för dig, idag kommer många fina rosor läggas på din grav. 