2 dagar kvar

Förlåt mamma att jag inte uppdaterat på några dagar. Allt är helt konstigt nu.. Jonna har börjat prata om att man blir mördad omman åker till grekland o ja vet inte vad, blir så iriterad! Jag har vart peppad i flera veckor och nu två dagar innan vi ska åka påstår hon att greker våldtar mer än andra.. och skit samma. ja ska dit och ha kul iaf!

Idag jobbade jag min sista dag innan grekland, allt är packat och klart, jag har städat o diskat o så hemma! så ja hoppas det ser bra ut. Jag och owe kanske sover hemma i morgon, jag har lovat minna att va barnvakt åt jami och joel en stund på kvällen när lotta och simon åker till honom.

Ne, nu orkar ja värkligen inte blogga mer, vi får se om det blir något mer bloggade innan ja åker, annars får ni ha det kanon!
'
Puss och kram! / Hanna

5 dagar kvar!

Hej Mamma!
Igår när pappa hämtade mig på jobbet, köpte vi pizza på värdens godaste ställe, ett måste när ni kommer hem! Det  var skit gott, och kyckligen var underbar! Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till Grekland! Jag har packat lite, kollat vad som ska tvättas o va som ska va kvar hemma o så, imorgon har jag tvätt tid, vi får vell se hur det går! ;) Hahaha... ska även damsuga och vattna blommor o så i morgon! Äntligen är det bara två dagar kvar innan min mini semester. jag är helt slut. Efter det har jag 7 dagar att jobba.. det får gå!
Snart ska ja o Linus gå iväg till pappa och äta, sen skussar han mig till jobbet och Linus får va hos pappa medans jag jobbar :)

Tog lite bilder i går, lite på allt möjligt, Dina blommor, hallen och linus ;)









Linus på balkongen


Linus sitter i trappan, och väntar på att mamma ska komma hem!;)


 Linus hemma hos pappa, fantastiskt söt :G


Mina tofflor ;)


Pappas snaps glas!


Och tillsist, vår vackra hall, tänkte om du ville visa vår snygga hemma gjorda spegel för dom i finland, HAHA :)

Nu ska ja tömma diskmaskinen, puss och kram!

/ Hanna

kom hem nu..

Hej Mamma!
Idag gick jag upp kl 8 och gick ut med Linus. Sen gick ja in och kokade kaffe, tog en macka och satte mig på balkongen. Owe har sovit här i natt igen. Jag tog lite kort på linus förut, men nu hittar jag inte kabeln till kameran.. Han bara sitter i trappan och väntar på att ni ska komma hem. Jag har vart och beställt tvätt tid också, 12-15 på onsdag. På onsdag är jag ledig. så då ska ja städa hela lägenheter, tvätta de ja ska ha med mig till grekland och sen ska ja packa det sista. Kollade i IKEA katalogen förut, och hittade ett skit snyggt skrivbord för 745Kr. Det är mindre än det jag har och inbygda lådor. så istället för att köpa lådor till det jag har nu som kostar 500Kr kan ja ju lika bra köpa ett snyggare skrivbord ;) haha, ne ja vet inte, vi får prata om det när du kommer hem. Åh, ja fattar inte varför jag är så jävla kännslig.. jag bara gråter och gråter.. fast jag vet att ni kommer tillbaka. VARFÖR?! måste jag va så känslig.. finns det ingenting som kan ta bort min kännslighet? Det är hur jobbigt som helst...
Och micke..Malin har börjat skriva till mig igen. Först skriver hon med stora bokstäver att hon inte vill prata med mig mer. och sen helt plötsligt skriver hon massor igen.. då skrev jag till henne att " Varför skriver du först att du aldrig vill prata med mig, och sen skriver du massor om att du förstår hur ja känner och blabla.. tänk nästa gång innan du skriver att du inte vill prata med folk"  då svarade hon bara "jaja"

Pappa ska skussa mig till jobbet idag, så jag lämnar linus hos honom så han slipper vara själv hemma. så hämtar jag honom när jag slutat jobba. 

Puss och kram / Hanna

Jag saknar dig mamma <3

I fredags åkte mamma till finland, till mina kusiner. Ja vill också! Ett år sen ja träffade dom, det blir inte någon sommar om man inte får träffa Emma och Iitu..


Hej Mamma!
Jag hoppas ni har det bra, jag önskade jag fått åka med. så fort ja tänker på att ni är där så gråter jag. Just nu är owe här, och ja sitter vid datorn och lyssnar på mombasa!!!(http://www.youtube.com/watch?v=-DIlHCdVg4A) Försöker tänkta på hur kul vi hade det i finland förra året. Den lilla ekorren utan svans, när vi hoppade studs matta mitt i natten och den sura tanten kom ut, när Alexandra och Amanda försökte lära sig finska, och lärde Emma och Iitu svenska. Hur vi nästan varje dag gick den långa vägen genom skogen för vi ville ha chips! Jag önskar så jävla mycket att jag åkte med er!!

Vi hade det jätte bra i går, vi åt tackos och satt ute på balkongen och pratade. Idag har jag diskat två maskiner och vart i affären och pantat burkar och köpt mjölk och toalettpapper. Men fan, vi glömde frimärke till mickes brev!! Men mjölken hinner nog ta slut, eller så blir ja sugen på chips och måste gå upp till affären igen ;)

Linus mår bra, och undrar vart du är. Han brukar sitta i trappan och titta på dörren om du snart ska komma. När ja kom hem från jobbet i fredags sprang han ut och försökte kolla bort mot tvättstugan, men tillslut gav han upp och gick in, vi saknar dig.

Hoppas att ni hittat hit och läser, jag ska försöka skriva varje dag så ni vet va jag gör !! :)

Mina rakastan teitä, Emma, iitu ja Pirkku!
Och ja älskar dig också mamma!
Hälsa allihopa från mig..


/ Hanna


Äntligen

Hej igen!

Jag och micke åkte iväg med bilen för att ja äntligen skulle få pröva på att gasa lite, as bra gick det. hoppas bara min starka vilja sitter kvar, så ja kommerigång! För ja ska värkligen ha körkort nu!: D

Detta får bli ett mini inlägg för i morgon ska ja jobba, så ja mst sova nu, godnatt!

Hanna

26 + 7 timmars arbete

GODMORGON

Äntligen har jag fått sova ut efter helgen, jobbar 7-20 lördag och söndag och 14.30-21.30 igår, men idag är jag äntligen LEDIG och min älskling är här! Kan det bli bättre ? :)  Han ligger och kollar på 8Mile som vi hittade i går när vi skulle kolla på herbie, men då hittade vi inte den utan 8mile låg där ist! What ever, nu är jag pepp, för om 12 dagar tar jag och Jonna vårt pick och pack och åker till soliga GREKLAND!
Igår va ja o köpte mig en as snygg resväska. Kan ni gissa vilken färg ? (a) ja, ROSA! Så underbart vacker är den (a) Åhh, nu vet ja inte vad ja ska skriva, sitter här och drömmer mig bort, nästa vecka på söndag åker vi!! Och på Fredag åker mamma och micke till Finland! Énsam hemma i en vecka, myspys! Någon som vill komma och hålla mig sällskap? Lite tackokväll någon kväll kanske ? (a) Sanna, Jonna, Andrea ? Någon mer? :)

Men iaf, i helgen när jobbade hände massa kul. En tant fick för sig att spå mig, o ja ba, avisst! Då skulle ja välja ut 5 kort ur kortleken, hon kollar länge på dom och sen börjar hon " Du hittar en stilig man" , " Ni är jättekära" , "Men han ska iväg på en lång resa" , " Han skriver ett jätte långt kärleksbrev " ," Och när han kommer hem så kommer... ni ha det kul i sängen" (HAHAHA) sen börjar hon med värdens av garv och vi ba: men hallå "hennes namn"! och sen sitter vi o pratar lite o plötsligt får hon ur sig " Har du gjort det någon gång" (HAHA) asså, en tant på typ 80 år, eller ja vet inte hur gammal hon är men vi säger det iaf ;D aja, hon flög än en gång i värdens as garv!

Hahah, ja helgen har värkligen vart jobbig men jätte kul! Skulle mata en tant också o ja ba " nu ska du få middag" (fast på finska då.) o då säger hon: åh, min herre!  (HAHA) Sen skulle ja lägga en gubbe, och vi smörjde in honom,vi borstade tänderna o tvätta honom i ansiktet, händerna mm, o ja rakade honom i ansiktet o sen säger han " sån här bra vård har ja inte fått på länge, vilken tur att du är här! ja minns knappt någonting längre, inte ens min fru, bara dig!" (HHAHAA )

Aja, blev väldigt långt, men hoppas ni läst!;) 
Nu ska ja äta frukost, är skit hungrig, kyss!

Hanna


Glass och melon!

Hallå, igår blev det lite dåligt med bloggandet, men vi kör dubbelt idag!


Igår hände inte så mkt, städade lite sen cyklade jag iväg till jobbet. Men där hände det saker.
Jag hämtade "ettans" medicin och kvälls mat och matade henne, sen gick ja iväg till "tvåan" och frågade vad han ville ha för kvällsmat, två glas blåbärs soppa och en ljus smörgås. okej, jag gick och sa det till vå mattant. När ja kom till medicin skåpet såg ja att hans fack va tomt, men ettans medicin låg kvar. Det började snörra och jag förstog inte va som va fel, ja frågade vart tvåand medicin var, och samtidigt för stod jag va ja hade gjort. Helvete,va ska ni hända, vem ska ja berätta det för, ska ja inte säga någonting alls, jo det måste ja, de måste veta, men vem ska ja säga det till. " Hjälp, jag har jätt fel medicin" bara flög det ur munnen på mig, jag satt mig ner och tårarna forsa ur mina ögon, hela jag skakade, va kommer hända, ja kommer aldrig mer få komma tillbaka hit! Hon som va i kontoret gick och hämtade chefen och hon kom " Johanna, det är ingen fara. vi ska kolla upp vad det är för medicin hon har fått och så ska vi kolla va det finns för biverkningar"  Det var ingen fara, men gissa om ja va rädd, helatiden, tills i dag då chefen skicka sms o skrev " Ettan mår bra, du behöver inte oroa dig mer. kram"


Idag kom älsklingen, vi plockade upp honom på rese och åkte iväg till thai haous. Men när vi kom fram så var det stängt pga golvreparation, eller ngnting, så vi hoppa in i bilen igen och åkte till, hm.. det mittimot willys. Gud va mätt ja blev, är fortfarande mätt! (men ändå sitter ja o mumsar i mig vattenmelon som blev kvar från när vi fikade.) Efter att vi ätit gick vi lite på stan och köpte as bliliiga kläder på staidium! ;) sen gick vi till bolaget som älsklingen tjatat om hela dagen!;) Efter det blev det att åka till stugan och mysa lite. så kom jonna, men hon stannade inte länge. Sen kom mickes bror och barnen, så fikade vi lite, glass och melon, fysatan va gott det är :G sen åkte vi hem till lägenheten, och så var det dags för owis att åka hem :( ... vart en underbart bra dag med min honey! Han är min, och ingen kommer någonsin att få honom från mig! ;D <3

Imorgon blir det jobba i 13, 7-20! så nu ska ja sova så ja klarar av dagen i morgon, Godnatt!
Hanna

En trevlig kväll!

Hej igen, nu är jag hemma från pappsen! Det var en mycket trevlig kväll. Vi som ska till rhodos träffades, dvs jag,jonna, pappa, Annelie, Viktor, Emelie och Emelie, Vi åt grillad kyckling, pommes, tatsiki o sallad. Det var as gött! Vi satt och pratade om lite allt möjligt och gjorde beställningar från taxfree. Min och jonnas beställning var lätt bäst Parfym, väska, solkräm och GODIS, hahah! De andra beställde typ 10 flaskor sprit m.m, Kändes lite dumt, ja ville också ha! men efter som att pappa sagt innan att "Jag vågar inte ge dig någonting, för ja vet inte vad mamma säger" (För er som inte vet, så vet morsan om att jag dricker.) Så ja visste inte riktigt va ja skulle svara. Menmen, det var jätte trevligt att träffa alla! Nu är det bara 18 dagar kvar, sen ÅKER VII!

Nu sitter ja än en gång och kollar på sjukhuset, jag fattar inte att jag missat så här mkt! Har kollat på 20avsnitt av 48 nu! Men nu ska ja ta med mig min lilla älskade dator och lägga oss i sängen (a)

Godnatt på er, och tack för en väldigt trevlig kväll!
Hanna

Tråkigt + väntan = Test!;D

Sitter här framför datorn igen, mst lägga ner snart. Hela mitt liv går ut på datorn -.-  Men men, snart ska ja och Jonna i väg till pappa och träffa alla som ska till rhodos, äntligen! Om 18 dagar åker vi, jippi! Men just nu sitter ja o kollar på sjukhuset och väntar på att segjonna ska skriva på msn, haha!  Men medans ja väntar tänkte ja göra ett litet test/quiz, så hörs vi senare!

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - A!
Har du någon kille just nu? - självklart!
Har du dumpat någon? - mh..
Har någon dumpat dej? - ah.
har du sagt till nån att du gillar den för skojs skull? - ja:D
Vem kramade du senast? -  hm, mamma!
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - NEJ!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Nej.
Har du bra betyg? -   G-nivå
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - adå
Sköter du dej i skolan? -  Gör som alla andra i klassen!;)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Varjedag:G
Haft mobilen på lektionstid? - Alltid

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5
Trivs hemma? - ja :D
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har fått en rejäl utskällning på sistonde?  - nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - hm, har ja nog
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ALLTID, finns ingenting ja älskar mer än min familj.

VÄNNER:
Du har vänner? - nej du vet -.-
Du brukar vara med? - hm, mest jonna och carro :D
Vem/vilka var du med sist? -  Jonna! ;D
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - inte om dom har gröna tår -.-
Är det okej att ha kill-kompisar? - JA!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - japp..

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nästa,
Putar med läpparna på kort? - HAHA, ja. Ren reflex!
Tar kort på dina bröst? - Hm Oo
Använder foundation på läpparna? - ibland :)
Du har kysst en tjej? - ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar håret, ja!
Ditt hår e knallblont? - MÖRKBRUNT!