Planet lyfter..

..runt 10tiden i morgonbitti. Vi lämnar Skövde kl 5! Jag och Carro ska dra iväg på en underbar resa, bort från allt här och återkommer om en vecka.
Alanya, turkiet

Jag vet att många undrar hur det går med mitt bloggande, men det är som om jag inte kan blogga längre. Jag vet inte hur man gör, vad man skriver om, om ni tycker om det osv.. 


ligger här och..

Back on track!
Som ni vet har jag mycket att göra och bloggen går tyvärr inte i första hand, även om ja skulle vilja det. Idag är jag hemma från praktiken för jag mår inte alls bra.. huvudvärk och känner mig allmänt nere.. förstår inte hur ja står ut! Men det är inte många dagar kvar nu, sen drar ja till turkiet! Ska bli så skönt, bara jag och Carro och vi kommer att lämna allt här hemma. Kommer sakna mina nära o kära men det är ju bara en vecka, sen är vi tillbaka!
Ligger i sängen och kollar på andra avenyn, har legat här sen pojkvännen for till jobbet och ja känner verkligen inte för någonting.. åh va ja önskar att allt var över nu!

3dje plats..

fan.. en tredje plats.. Jag som vågade tro att han kunde vinna!
Men man kan säga att att sverige vann ändå, eftersom att nästan hela vinnar låten är ifrån sverige.
Här är vinnar låten..

Heja Erik Saade!!

Aldeles nyss kunde jag nästan tro att vi skulle vinna eurovision song contest, men är inte lika säker längre. Men Heja Erik, jag håller på dig!
Och plötsligt får han 12 poäng, heja heja!

Alexander schöld - drömmen

Medans jag är på jobbet så kan ni underhålla er med min fame factory favorit, Alexander!
Hittade en bunt med gammla brända CD och singlar och när ja hörde denna underbara röst igen så kunde ja inte släppa det. Mmmh.. lyssna och njut!

upp och iväg

Ska strax åka iväg till praktiken, som sagt så ska jag med en brukare till "jobbet" idag. Till den dagliga verksamheten, som i skövde heter Bonus.
Tjejen ja ska följa med idag är rullstolsbunden, kan inte förflytta sig själv och har inget tal. Vilket jag har haft riktigt svårt för, tyckte det va jätte jobbigt när vi pratat om det i skolan osv. Men jag har nu jobbat mycket med denna tjej och hon är hur underbar som helst och jag nästan skäms när jag tänker på mina tidigare åsikter. Dagen idag kommer bli toppen, om "fredag den 13" inste spökar allt för mycket. Berättar mer när jag kommer hem!

Da da dam

Alla pratar om Erik saade och att han gått vidare i ESC blabla.. jag är inte alls insatt och hinner faktist inte kolla på tv över huvudtaget eftersom att jag jobbar så mycket kvällar, och är ja ledig så prioriterar inte ja min lediga tid framför tvn. MEN, jag satt precis här och lyssnade på finlands bidrag på youtube eftersom spotify har fuckat up sig. Tänkte ni skulle få lyssna på den också. Jag tyckte den va riktigt bra och jag hoppas han kommer långt.
Paradise Oskar - Da da dam

Fredag den 13

Godmorgon!
Idag är det fredag den 13 och ja vet inte om jag vågar säga ngt mer. Än sålänge har morgonen vart bra, men vi får väll se.. jag har iof otur i allt ja gör, så det kanske inte spelar någon roll att det är fredag den 13 idag?
Jag har iallafall sovmorgon idag, börjar inte förens 9.30 och slutar 15.00 vilket är riktigt härligt!

ett inlägg om ingenting

Har gjort tre konfirmationskort idag, men kan ej visa er dem än eftersom att konfirmationsbarnen kan lätt klicka sig in och kika. Jag blev nöjd, och tyckte de blev fina så pass nybörjare som jag är ändå.
Nu har jag precis duschat och målat tå och fingernaglarna och ska strax smörja in mig. ja, någonting roligare har inte hänt idag. Jag är rätt slut i huvudet och skulle behöva komma iväg och göra någonting roligt, eller bara vara hemma och kunna få rensa tankarna lite..
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag precis så känner jag mig i huvuder också..
Och jo föresten, syrran kom med kameran men självklart är batterierna slut.. och jag har bara ett batteri och det ligger nu på laddning, typiskt!

Spruta.. ?!

Godmorgon mina vänner!
Jag har precis druckit lite te och ätit rostatbröd och nu ska ja, lite nervös, cykla till kss och få min andra vaccin spruta för hepatit C. Som jag får eftersom att jag ska jobba på sjukhus i sommar. Jag är väldigt possitiv mot vaccinationer och tackade ja direkt! Spreciellt efter att ja träffat så många med hepatit C..
Känns väldigt tråkigt med googelbilder, men känns ännu tråkigare utan bilder så därför bjuder jag ännu en gång på en googel bild. Så ska ja försöka få hem min kamera idag som är motvilligt hos syster min ;)

Te och ingenting mer..

Gokväll!
Är nu hemma för kvällen, vilket är skönt. Har vart en lugn dag men ändå mycket att göra. Nu sitter jag och pojkvännen i köket och dricker te, Jordgubb och grädd te. Super gott!
hihi, en lustigsak som vi kan förknippa med inlägget tidigare är att jag tillocgmed nu tänker på hur vi sitter i min lägenhet och dricker te. I mina koppar, teet står i fina små plåtburkar i mitt kök, vid det vita köksbordet med en rosa duk på och köket ska vi inte tala om.. så snyggt kommer det att vara!!
Nu ska vi snart lägga oss för annars kommer pojkvännen min va en ET i morgon och inte fatta vad det är som ringer.. hihi!
Imorgon ska jag även till KSS, för andra sprutan för vaccinet mot Hepatit C! usch..

Drömmer om hur lägenheten ska se ut..

Ni som följt bloggen ett tag eller känner mig vet hur mycket jag vill flytta hemifrån. Jag har bloggat om det förr och visat hur jag skulle vilja att lägenheten ser ut. Nu har jag hittat lägenheten jag verkligen drömmer om, denna lägenheten fastnade jag för första gången jag klev in i en. Min fars sambos son bor i en likadan och ja gillar den starkt och även där den finns. Talar inte om vart lägenheten är då jag riskerar att de blir fler som vill ha den.. mohaha..
Ne men jag vill gå färdigt skolan först och veta hur jag har det med eknomin innan jag flyttar, så det blir nog inte än. Men jag kan ju alltid anmäla intresse och åka o kolla i den, och drömma mig bort i framtidens verklighet! 
Visa full storlek
Nu ska jag cykla iväg till jobbet i detta fina väder!
idag önskar jag att det vart längre till jobbet så ja kunde cykla en stund.. tar ca 5-10 min att cykla till KSS här ifrån.

Fisk predikyr / Doctor fish

Igår berättade min handledare att hon vart och fått fisk predikyr. Jag har hört och läst om det innan så ja visste va det handlade om och när hon berättade om hur det var så blev jag bara mer och mer sugen på att prova! Och det finns en salong, ev två här i skövde som har den behandlingen. Igår frågade jag pojkvännen om han ville dit men det var han för feg för så idag har jag förökt locka med morsan dit och jag verkar ha lyckats! Synd bara att ja inte täckte på detta en vecka tidigare, hon fyllde nämligen år för några dagar sen och det hade vart en perfekt present!

Fisk predikyr eller doctor fish som det också kallas är en kropps-behandling ifrån turkiet. Det är små tandlösa tänder som äter döda hudceller ifrån våra kroppar. De lever i akvarium som man sen stoppar fötterna i och de sätter direkt igång och äter, bara döda hudceller, de levande hudcellerna är inte lika lockande och ja vet inte varför.
Funderar på att vänta tills vi kommer hem från turkiet, eftersom att det kommer därifrån så kanske man ska prova på det där ? Men jag vet inte om Carro som ja ska åka med är lika sugen på det som jag ;) Vi får se! Och vi ska nämligen på hamam (Tror jag det heter) nere i turkiet, en kroppsbehandling som tar bort döda hudceller och vårdar kroppen så solen tar mycket bättre.
Här är en googel bild på fiskpredikyr.
Fish Spa in action hos Doctor Fish Spa i Stockholm

Klickat hem kläder!

Kläder ifrån bonprix

Billigt och bra storlekar för oss som har lite mer att bjuda på ;)

 

Jeans leggings 299:- (De ja beställt var blåa)

Jeggings

ljusrosa topp med motiv 129:-

Topp

Svart cardigan 199:-

Cardigan

jahapp. .

Jag ska skriva inlämningar som ska in till skolan..

Haha.. detta är skrattretade.. jag har inte world?! Så jag kan ej öppna arbetena som jag fått från skolan. Vart är pojkvännen min när man behöver honom ? - Jo, juste han jobbar! I onsdags förra veckan gjorde han sin första dag på sitt nya arbete, och jag är så stolt över honom! Men just nu när jag behöver honom så är han inte här.. suck! Och ikväll när vi ses, efter 22, så ska han sova för att orka upp och ja har precis slutat mitt kvällsskift.. surt! Men så är det! Idag är det ONSDAG och halva arbetsveckan är förbi och idag är det 37 dagar kvar till STUDENTEN!!

Läxor och tummen upp till IVA!

Godmorgon!
Har nyss käkat frukost och nu ska ja sätta igång och skriva inlämningar till skolan. Det är en hög som ligger här och vi får väll se hur långt jag hinner idag. 1upg är mitt mål för runt 14 ska ja till IVA och fortsätta min inskolning som nu närmar sig 30 dagar och ja ska efter det klara mig själv.. men jag tror det går bra. Ikväll jobbar alla mina tre handledare, så vi får se va min arbetsupg blir ikväll. Nu när jag vart på IVA ett tag så vet ja vad det handllar om och ja trivs toppen bra med både arbete och personal. Även om sjukhus inte är de ställe jag vill jobba hela mitt liv på så är jag tacksam för en sommar och ovetande fortsättning hos dem på IVA! Toppen ställe och mycket lärdom.

Tillbaka..

Hej mina vänner, nu är ja tillbaka!
Jag har idag vart och köpt mig en ny dator, SONY Vaio. Helt nöjd än sålänge, och tror inte det kommer att vara några problem. Men gud va svårt det är att välja vilken dator man ska köpa.. finns ju ett hav utav dem och ja är inte något insatt i vad allt är.. tur att pojkvännen min var med och hjälpte mig, och nästan bestämde va ja skulle köpa!
Här är iallafall en jätte kass mobil-bild på hur min nya favorit ser ut.
Va länge bestämd att ja ville ha en vit eller rosa, men kom ändå hem med en svart.
Tror inte jag skriver någonting mer ikväll.. har så mycket annat för mig. Men vi hörs i morgon igen!