Höstlov, icke!

Då va ja hemma efter kvällens arbete. Och nu är det äntligen lov! HA HA HA .. trodde jag ja, icke sa nicke. Jobber lördag och söndag kväll. I like it! Det blir mycket pengar och det tackar jag inte nej till.

Imorgon blir det äntligen ullared. Jag har skrivit en lista på vad jag behöver och vilka ja ska köpa julklapp till. Men min lista är längst! haha.. konstigt? Ne men ja hoppas på många kassar i morgon. Riktigt sugen på julpyssel nu faktist. så om ja hittar så blir det mycket pyssel prylar.

Men nu ska ja hoppa in i duschen och sen ska ja bara ta det lungt och vänta på att sömnen ska falla. Kanske kolla på oskyldigt dömd, men det får bli efter duschen!

får se när ja skriver nästa inlägg, puss! / Hanna

Onsdag, höstlov

Nu är det ca en timma kvar innan ja ska cykla iväg till jobbet. Lagat lite mat som ja ska ta med mig, brukar oftast vara potatis och det tycker ja inte om! haha.

Har precis kollat på http://www.tv8.se/adaktusson/bloggtjejer-och-edward-gaestar-aschberg, då Kissie, Dessie och Paow intervjuvas/pratar om vad man får skriva ut i sin blogg o annat. Lite kul att se efter som man följer några av deras bloggar. Men ja förstår inte hur man kan vara så självsäker. Kissie säger att hon är hennes egen förebild, kan man verkligen vara det? Jag tycker det är intresant att läsa deras bloggar. De är tjejer som ser livet possitivt. Så fruktansvärt tråkigt att läsa bloggar där inget händer. "hej, idag har det inte hänt så mycket." eller " hej, idag har jag vart inne i stan och köpt en gul tröja, en blå mössa och ett par ursöta vantar" *bilder visas under* . Vilket föredrar man? Jag tycker iallafall det är mer lockande att läsa de som går lite mer in på detaljer, var de vart, vad de köpt och ah, ni fattar? Inte för att jag kanske uppfyller mina egna önskningar, men men! haha, jag läser inte min egen blogg (; Älskar folk som lägger ut mycket kläder. Åh det är så kul att se tex hur fan dom klär sig. eller hur fint dom andvänder "fula" kläder. Ja, ja tycker om bloggar. och ja läser ett par stycken.

Men jag skulle aldrig vilja vara en känd bloggerska. Okej, med 20 läsare men inte mer. Skulle inte vilja att alla vet vad jag gör och vart jag håller mig hus. Lite läkigt el? Vi alla är olicka, som tur är!

Nu tänkte jag fixa mig inför jobbet och sen iväg och träffa mina underbara gammlingar. jag verkligen älskar dom, de flesta iallafall (; ne men ja tycker om alla. Alla är speciella på sitt sätt. Btw, sista dagen idag, för denna vecka! ska bli riktigt härligt. Sen har jag lov! Puss på det!

En ny dag och nytt försök / Hanna

Tisdag, höstlov

Idag har jag jobbat 7-15, det är så skönt. man har lixom hela eftermiddagen framför sig när man slutat! Så idag efter jobbet har jag möblerat om. Ovanligt? Nej. ja älskart! och måste hela tiden hålla på med någonting. Men nu är jag mest inne på att hitta några nya gardinger, nytt överkast och få upp fönsterbrädan som ja rev ner en gång för många år sedan för ja fick för mig att ha sängen där! haha (y

Blir inte mycket bloggande nu, eller jag menar jag skriver inte så mycket. och ja tycker det känns så konstigt att bara skriva några få rader. Men men!

Ska jobba i morgon också och sen ska ja få lov! några dagar iallafall.. Blir blandannat ullared, fest och bio tror jag! Blev ju aldrig att gå på bio med amanda i måndags för att hennes systers kille fyllde år eller hur det nu var, men det finns fler dagar!

Ibland känner jag en stark kännsla av oro, att jag en dag i framtiden kommer sitta aldeles ensam i värden.. ingen annan kommer finnas vid min sida. jag är så rädd. Vem ska finnas för mig när det är dags för dig att gå din väg? Jag är så rädd, jag vill inte vara ensam, aldrig någonsin!

Jag vill föralltid att du ska finnas hos mig, jag klarar inte livet utan dig! / Hanna

Lång promenad

Inlägget innan var meningen som att fotoalbum, blev inte riktigt som ja tänkt mig. men va tycker ni? Skulle det va roligt med bilder i ett litet fotoalbum?

Blev ingen bio idag, istället blev det en promenad på två timmar med Carro och hundarna! Togs lite kort, som kommer upp ikväll,orkar inte nu. Men det var riktigt härligt! Drack minst 7 (stora) glas vatten när ja kom hem och åt som en gris! hahaha, aja. 

Fick sms från jobbet förut också, ska jobba i morgon igen! Ingen vila som ja trott. men ja gillart! Money money <3
Skriver ett lite bättre inlägg ikväll. Och om det kommer mera bilder så är det för att ja ska lägga in de i kategorin "fotoalbum" så kolla gärna där sen!:)

puss och kram / Hanna

Bilder på mig!





  



  




  




  



   


Måndag,höstlov!

Då var det en ny vecka igen, egentligen skola. Men icke, nu är det höstlov och det är underbart! Jobbat nästan hela helgen så nu börjar min ledighet. Eller ja jobbar en stund på Onsdag, men det går fort! Känner på mig att veckan kommer bli toppen!

Idag ska jag iväg till stan och träffa Amanda, om det blir som vi planerat blir det bio! Haha, jag går inte ofta på bio men när ja väl gör det så blir det så tajt! Aja, man lever bara en gång. Ikväll ska vi nog se Flickan som lekte med elden. Någon som sett den ? Va tyckte ni ?

Nu ska ja torka håret och sen ska jag och Carro ut på lång promenad med hundarna!

Vi hörs nog efter bion med Amanda! :) // Hanna


gårdagen

Jag hatar när allting försvinner! allting ja skrivit bara försvann!:(

Aja.. nu orkar jag faktist inte skriva om allt /:

Men ska försöka sammanfatta gårdagen lite.

Jobbet gick kanon, ska jobba även i dag 14-21.30. Money money!<3
Efter jobbet for jag hem och bytte om och iväg igen. Carro och ja drog på bio, vi såg fame. Inte den bästa kanske, men den hade sin poäng! Inte någon speciell handling, men men!

jag hinner faktist inte skriva så mycket mer, måste fixa mat till morsan och micke. Dom renoverar i tv-rummet och vill inte slita sig ifån det (; Sen måste jag även damsuga ovh hänga upp massa kläder, in till stan och fixa lite innan rabbaten går ut! (; Sen iväg till jobbet. Vi hörs i kväll!

Puss och Kram/ Hanna

Tummen upp!

Gud va mätt jag är! Idag har jag lagat maten här hemman, och det händer inte ofta! Men det blev en lite couscous röra, as gott var dett. Tummen upp till mig! Snart ska jag åka till jobbet och tjäna någon krona, det är behövligt nu när julen smått börjar närma sig. Har redan börjat stryka namn från min julklapps-lista. tummen upp där också! Verkar som vi kommer att fira julen hemma i år, efter som att ja hoppas att ja kommer få jobba några dagar. Annars verkar det som att vi reser till katrineholm och firar julen där. Men vi får se, måste ju va hos pappa någon dag också! 

Ja, som sagt ska jag snart åka iväg till jobbet. Riktigt längesen ja va där, känns lite konstigt. Men ändå kanon! jag saknar mina gammlingar <3 Jobbar 15-20 ikväll, rätt soft pass!

Så mina vänner, vad händer ikväll? Hanna vill inte ha det lika segt som i går! Hoppas någon har någonting trevligt för sig, och kanske messar mig? Va tycker ni, bra ide va? (;

Nu ska ja fixa lite innan ja åker, vi hörs ikväll tror jag. Beroende på vad som händer. Puss // Hanna


Nagel tips!

Nu har jag snart rensat alla mina lådor. Börjat ha lite koll på vad jag har och inte har!(; Haha.. Idol har gått på tvn medans jag suttit på golvet fullt med grejer. Börjar tröttna lite på idol faktist, men måste se hur det går med Calle! Annars kvittar det. Tidigare i dag hade jag så jävla tråkigt att jag letade rätt på mina pärlor och plattor och började pärla pärlplattor, as länge sen. Har inte många pärlor kvar, men det ska inköpas! Ska göra massa mysiga tomtar,jul strumpor,snöflingor mm inför julen! Hittade massa annat kul i min pyssel låda också, men jag har inget färgat papper /; så det måste också inhandlas! Måste snart börja göra lite julkort, tiden går fort. Det är snart jul!

Har också skickat sms till chefen om julen, att ja kan jobba.Hoppas jag får julafton, skulle va as mysigt!


Jag har sånt problem med mina naglar. Dom vill inte bli långa! Antingen biter jag, dom går av, ojämna.. ja allt händer mina naglar. Men för några veckor sedan sökte jag lite på internet om just tips för att få långa naglar. Och det har faktist funkat, de växer så det knakar! Men det gäller att sköta dom. 

Tips för långa naglar:
  • Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.
  • Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.
  • Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.
  • Eftersom nagelbanden är nagelns fäste och grund är det viktigt att ta hand om dem. Det finns speciell nagelbandsolja som man kan köpa. Den gör det lättare att peta ned nagelbanden så att de inte lossnar (vilket även påverkar nageln). Det finns även speciella nagelbandspinnar som man kan använda för att peta ner nagelbanden.
  • Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.
  • Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.
  • Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.


Tipset är hämtat från http://sminktips.theinformationguru.com/langa_snygga_naglar.htm

Nu börjar snart idol igen, måste som sagt hur det går för Calle! Och sen ska jag fixa naglarna (; // Hanna


Öppet hus!

Jag sitter här och funderar på om ja ska blogga innan eller efter dusche, kan verkligen inte bestämma mig!

Men efter som ja nu börjat får jag vell fortsätta (;

Idag har det fram till 12 vart en vanlig skoldag. Då det var håltimma till 4, för då öppnade öppet hus! Som faktist var mycket roligare än vad jag förväntat mig. Pratat med mycket roligt och nytt folk, dissikerat (?) hjärta,lungor,lever,njure och luftrör från ett får. Riktigt läskigt, satt och skakade helatiden typ haha!

Jag,Sandra,Ronak och Mickpick bestämde att vi skulle ha godisförbud och börja gymma. Efter fyra timmar kom sandra ner till mig och sa att hon ätit godig och lite glass, och jag hade ätit två kakor. Hahah, börjar bra! När vi står där upp och ska försöka få ner folk till op så står Ronak och vräker i sig massa godis och ingen reagerar. Tillslut utbrast jag " men du har ju godisförbud" as seriöst, haha! Mickpick hade också käkat massa så vi låg jämt till. Men nu är det på rikigt! Vi ska också börja gymma på måndagen efter lovet. Och ja hoppas verkligen ni håller det! jag litar på er tjejer <3

Jag vill verkligen gå ner i vikt! Jag lovar, ja ska skärpa mig på riktigt nu. Jag vill jag vill, jag kan jag kan, jag ska jag ska!

Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske skriver lite senare (:

Jag hoppas på någonting ja inte vill! // Hanna

Blogg tips!



Jag vill tipsa om min vän Emelies blogg. En blogg om allt och ingenting! (;

Vi vart as bra vänner förr, varje dag sprang vi mellan varandra och hade så mycket tankar om allt, speciellt killar. Satt och räknade hur många snygga killar det gick på vår skola, vi hade också våra favoriter! men jag ska inte säga för mycket. Haha, fan vilken tid det var.

Vi har också bråkat mycket, om allt! Minns inte själv. Killar kanske? Hahah!
Nu har vi åter funnit varandra efter en lång tid, vi nästan vridit huvudena av varandra (; haha.
Men nu pratar vi igen och jag saknar den tiden vi var som närmast!

Kanske kan ses någon dag? :)

BESÖK HENNES BLOGG : www.timetorun.blogg.se

// Hanna


Du är värdens bästa!

Orkar ni med ett klago/depp inlägg?
Det måste ni för ja har så mycket på hjärtat!


Killar, mig själv och framtiden

Ja, som ni nog märkt gick det inte så bra med den killen ja skrev om för ett tag sen. Jag var jätte kär och had kanske lite för höga drömmar. Drömmar som inte blev till verklighet. Självkart är ja jätte ledsen, men varför? Jag har ju lärt mig att man inte kan lita på killar. Att ja inte lär mig på RIKTIGT snart! Eller kanske det finns EN snäll pojke? En sån som verkligen menar det han säger, och inte ljuger eller som bara låssas tycka om mig för det är kul? Aja, ja vet inte. Kanske ska leva singel livet ut? Skulle vara rätt gött egentligen. Men nej. Det finns en till alla, har jag hört?

Men jag tror det är mig det är fel på. en person som mig kan inte vara kul att leva med. Ibland känner jag mig så misslyckad, sämst, som en förlorare, en mäniska som ingen bryr sig om. Andra dagar är helt tvärt om. Jag är glad possitiv och dansar fram på gatorna! Men jag tror att jag är mest glad? Hoppas att jag är det. Jag vill vara en glad och bra person. Utsidan ska vi inte tala om, jag hoppas man kan ändra på den också.

Framtiden, Jag vill flytta hemifrån. Men inte flytta ifrån min mamma, jag vill bara he ett eget. Ett ställe jag kan inreda själv. En plats som är mitt! Men inte utan min mamma?! Jag kommer inte klara mig utan min mor, hon är den bästa i hela värden! Och nu gråter jag snart. Vart ska jag ta vägen när hon en dag säger att här skiljer sig våra vägar? Jag vill inte tänka på det, men den tanken kommer varje dag. Min mamma, min bäste vän. Hon som alltid ställer upp,hur risig situationen än är så finns min mamma där. En person jag kan prata med allt om.

Jag älskar dig mamma,finns ingen annan som du!


Känner mig så sjuk och nere idag! // Hanna


Melissa Horn



Vilken underbar mäniska!


Omogna jävlar!

Sitter och dricker te och fryser som fan. Precis sovit i en timma.. Sjuk? Ja vill inte va sjuk. Som tur är är jag ledig i morgon, får ta det lungt då. Skriva klart om Downs syndrom så det blir klart. Har iaf vart i skolan i dag och gjort någon kyckling, ris och räk röra, haha. as gott! Till efterätt blev det kladdkaka, grädde och varma bär! (;

Nu sitter ja som sagt och dricker te, MINT! Ska snart fixa till mig lite, mascaran sitter i hela ansiktet ? :S

Men what ever, va spelar det för roll va ja gjort idag ? x'D Märkt att det nog inte är så kul när ja bara skriver om vad ja gjort under dagen ^^,

Fått reda på några som läser min blogg. och det är ju kul! Lite oväntat att just de personer läser men man blir ju happy (;

Men iallafall, när jag och Sandra stog och vänta på bussen satt det också en gubbe där. Helt plötsligt skriker han AJJ, VA I HELVETE! VA FAN SYSLAR NI MED? ERA SVIN! OMOGNA JÄVLAR..över vägen till ett gäng killar i 17 års ålder. Dom har altså tagit ett äpple (eller något liknande) och kastat det mot oss så det träffar mannen på armen, VARFÖR ? varför i helvete gör man så? Stackars den oskyldiga mannen som bara satt där. Va har han gjort lixom ? Ja tyckte verkligen synd om honom. Vi frågade hur det gick med honom. och försökte lugna ner honom. Men usch vilket folk det finns. tänk om någon kastat ett äpple på ER hade det vart så jävla kul? Tänk lite förhelvete!

Men det roligaste va att ja o Sandra tidigare stått och pratat om killar då ja säger "åh, ja orkar inte med vissa. Dom är så otroligt omogna" då har ju han så klart hört det och efter "händelsen" så säger han " jag håller med dig, fan vilka omogna killar det går här. Vilken linje går dom? Vad är det för jävla omogna ungar? Vilka svin!" Haha.. aja, man kanske inte pratar så tyst som man tror ändå!

Men nu mst ja fixa mig lite. och sen gå till bussen och möta Carro så ska vi åka iväg på ett litet möte (;

Kan du inte bara finnas där, du behöver inte säga någonting. Bara finnas hos mig.. // Hanna

En dag utan rubrik!

Ny duschad och klar för sängen (;

Idag har vart en lång dag. Började med skolan, stan och sedan möte inför vår sex kväll. Gjort tipspromenaden nu. Haha.. gud va vi skratta! Jag och Ronak va uppe på bibblan för att låna lite böcker,

vi- Hejsan, har ni några sex. böcker?
Kassörskan- Ehmm.. ja. Hur gammla är ni?
vi- 18 ?
Kassörskan- okej, följ med mig då.
vi- okej!

vi- ehm asså.. vi ska göra en tipspromenad och behöver lite tips på vad vi kan ha som frågor.
kassörskan - Jaha, haha! , men då kan ni kolla här. Det finns lite olicka t.ex. fråga olle och så.
Vi- Okej, tack!

Haha, snacka om pinsamt! men kul var det, gud va vi skratta när vi läste dom. typ "Hej jag är en tjej på 28 år och undrar om ja fortfarande är oskuld, ja onanerade med en morot!" Hahah..

Nu sitter jag här och funderar på vad ja ska handla på ullared, och hur mycket pengar ja behöver föra över.

Påtal om att handla så har jag köpt ett as sött halsband ifrån guldfynd för BARA 39.90 kr! As snyggt var det, sen blev det en rosa bandet reflex också, i like it!

Fick lappar från skolan också om att vaccinera sig mot svininfulensan eller den nya infulensan med ett finare ord! (; Och ja ska absolut ha den, även om ja redan är ett svin! Haha..

Ne nu ska ja fortsätta lite med min lista och sen ska ja måla naglarna, haha. Känner mig som en kärring. Men så är det! Ha det bäst så hörs vi i morgon! /Hanna

Kort inlägg

Godmorgon! Nu fick ja precis sms utan chefen, och hon skriver att ja får ledigt torsdagen då vi ska till ullared,JIPPIE!! (:

Jag har precis sminkat mig, ska bara fixa håret sen är ja klar och ska gå iväg till bussen. Idag är det åter måndag, ny vecka och nya förhoppningar.

Men detta blev ett väldigt kort inlägg, mst fixa håret nu!
Puss / Hanna

Ännu en helg har gått..

Och ja har inte hunnit skriva något. Har inte gjort så mycket.. softat mest. Ifredags var ja hos min älsta syster och fika lite. Sen åkte vi till Rusta för att ja vill ha fler handdukar (Fick de utav mina syskon när ja fyllde år) och gissa hur länge vi fick stå i kö! 2 och en halv timma!! för tre handdukar :s.. men det blev lite mer undertiden vi stod i kön. Halva priset på allt. REA PÅ RUSTA REA PÅ RUSTA! Sen åkte vi hem och kollade på IDOL och rev tapeter, tummen upp! I lördags hände inte så mycket, upp klockan nio för att åka och byta min dvd på media market (?) " Jag vet inte vad det är för skit dom har köpt in!?" får en som jobbar där säga så? :s HAHA, lät fett kul! tog en sväng förbi pappa också, hälsa på honom lite. Och det blev inget gymmande.. blev lite fel mellan mig och Carro. vi hann inte planera så bra. men vi tar det nästa vecka hoppas ja! Och gissa när ja somnade sen? KLOCKAN SEX! jag hade sån huvudvärk och vill bara somna, så direkt när jag la mig i sängen så somnade jag och gick upp klockan sex i morse, hoppade in i duschen och åkte iväg till syster och isabell i kathrineholm! (: Vi har vart ute hos hästen och bara myst, hann inte göra så mycket. Men det var underbart! Imorgon åker dom till spanien och är borta i 10 dagar :( Hoppas ni får det kanon så ses vi när ni kommer hem! (:








Moster älskar dig! / Hanna

Ute faller .. SNÖN ?!

Det är inte sant ?!
Imorses när ja vaknade och drog upp rullgardinen så ser jag att det faller små vita prickar ner från himlen. Nej?! det kan inte snöa nu? ja måste drömma.. ja la mig ner i sängen igen och kollade ut, prickarna blev fler och större. Det snöar! Ja vill inte, ja har inte kläder till detta väder. ja kommer frysa igäl! ja hatar snö, speciellt när det blir slask. Usch fy och blä!

Aja, över till något annat.
Igår fick vi (tre) i vår opklass en uppgift. Att skriva om en utvecklings störning, ja fick Downs syndrom! Börjat leta lite fakta idag. Jävligt intresant faktist! Och när ja läser så vill jag tillbaka till tallstigen!! Saknar alla därborta riktigt mycket. Får ta och hälsa på någon dag (: Kanske skicka iväg ett kort ? Ja, det ska ja göra (a)

Åh, va ja hatar reklamen på spotify!
Men ja läste en kompis blogg för någon dag sen och hon skrev rätt mycket om en tjej som heter Melissa horn, en artist då. Som hon lyssnar på väldigt ofta. Och då sökte ja på henne, och herregud vilken underber kvinna. Melissa horn, ett namn att lägga på minnet!

Ne nu ropar mamma, vi ska till tvättstugan! Ska hjälpa henne att mangla.. JIPPI!! Haha.. men känner mig väldigt duktig att ja kan hjälpa till! (;

En förhoppning och ett svek  // Hanna

Torsdag

Nu har ja städat mitt rum, blev rätt så stor skillnad! haha (y)
Solat med Carro idag också, as gött!

Vet inte riktigt va ja ska skriva om men..

Snackat med N i dag, riktigt längesen vi hade sånt snack. Men det var mycket förr! (; Riktigt gött att någon bryr sig. Någon som vart något mer än bara en vän. Haha, gud va kul vi haft det! Haha.. finns så mycket som ja bara sitter och skrattar åt. inget ja vill skriva här, men jaja! haha... synd bara att allting försvann.. bara en dag så var allt borta och det spreds massa ryckten.. hahah! vilket ryckte! att du skulle ha.. mig ? HAHAH.. nej nej! Aldrig. Mer jag som.. dig! haha..

Ne, ja har verkligen ingenting att skriva!

Kollade på mammas pojkar förut, haha! Helvete vad ja älskar det pogrammet. Jag,mamma och micke satt och as garva.  Tummen upp!

Ne nu ska N ringa så vi får höras i morgon.

Föresten, kan man sjunka lägre än dig? IDIOT! // Hanna


Väntar på bussen!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka så ja kan börja gå till bussen. Sitter och kollar på vakna med the vois, inte en bra morgon utan det! Därför är det så gött med sovmorgon för då kan ja kolla lite längre (; Rätt gött också att ja är ledig på onsdagar, då är ju olle med. Och det är alltid lika kul! Haha (:

Nu är det lite mer än tio minuter kvar till bussen går. och ja får panik för ja vet inte vilka skor ja ska ha :s Jag har aldrig haft sån panik om SKOR förut!! Menmen, blir antagligen mina stövlar (; I love them!

men det värsta är att min väska ja köpte i Rhodos gått söndör :'( så nu blir det till att köpa en ny väska också, fan då. Har ju inga pengar kvar, haha!

Men nu ska ja börja stänga ner och sen gå till bussen. Vi hörs sen! / Hanna

åh vad söt!

Såg precis den nya ica reklamen, då det kommer en praktikant. "har ni aldrig sett en praktikant förut elle?" Fan va söt han är!:*

Syrran ringde förut och frågade om ja ville åka till ullared på höstlovet,och det är klart jag vill! Äntligen, men sen kom ja på att ja har ju inte alls mycket pengar.. men jovisst! Det har jag ju, ja har ju på sparkontot. JIPPI! Nu blir det till att shoppa, underbart! Ska kolla på lite grejer man kan ha när man flyttar hemifrån, en locktång, ett kul spel, finns nämligen ingenting man kan göra här i skövde /: så vi får hoppas att ja hittar något kul spel!:D Kanske kolla på någon jacka, ah vi får se vad det blir. Finns ju inte så mycket fina kläder längre, men något!

Nu sitter ja och kollar på efterlyst. Vart nära att lipa flera gånger. speciellt i början, fy va hemskt. Och nu vet inte gubben vem han är.. stackarn!

Var ute förut med Carro, Jessica och hundarna. Haha sprang på dom hela tiden typ^^, Men fyfan va ja frös! när ja kom in och kolla på tv kände ja verkligen hur det värkte i händer och fötter. usch ja hatar kyla!

Imorgon blir det skola,varmkök igen! Det är riktigt roligt faktist:D Efter skolan blir det nog att cykla bort till pappa, den blev ju inte så idag /:

Nu ska ja kolla färdigt på Efterlyst och sen ska ja lägga mig och kolla på film tror jag, godnatt! / Hanna

Tänk om det snart är min tur?

Åh, va underbart livet är ibland!

Precis drukigt mint te, det är så.. så.. GOTT! Går inte beskriva på något annat sätt. Sen låg ja i solariumet i 45 minuter, så mysigt! Sen bokade jag tid för Carro i morgon också, måste få dela med mig av min underbara dag (;
Snart ska jag städa lite, ser ut som ett bomnedslag här, IGEN. Jag försår inte va ja gör. Kläder överallt, sängen är obäddad, ligger pennor, papper och böker över allt, suck /: Bara ta fram "monstermaskinen" och döda alla damråttor! ><

Haha, snackade med en på msn sist ja städade och då kom vi på monstermaskinen, haha! Kuuuuul.. eller inte :D


Usch, va inne på bilddagboken och kolla lite. Hörde nämligen i går att en kille gått bort igen. Så ja kollade runt lite och läste vad folk skrivit.. seriöst, ja började lipa! Sen i sommras är det 6 "ungdommar" som gått bort, det är hemskt, en efter en försvinner alla. Det är min största rädsla, att alla heltplötsligt ska falla bort. En dag är det eran tur, mina vänner, min familj, kanske min tur? Finns ingen som vet. så därför vill ja berätta en sak.

Om det en dag skulle vara mintur,
då vill ja att ni ska veta att ja älskar er allihopa!
Om ni (de närmaste vännerna, och ni vet vilka ni är) skulle försvinna från mig skulle ja inte klara av dagarna,
ni gör mitt liv värt att leva.
Utan er skulle ja ALDRIG ha någon livslust.
Ni, alla, förstår när ja är ledsen,
Antingen är det ja som ser för ledsen ut,
eller ni som ser för bra.

Om ja skulle försvinna,
eller det kommer ju alla göra
så när ja försvinner så vill jag donera mina organ och krameras (?)
Sen skulle jag vilja "ligga" i närheten av farfar!
och när ja blir till en själ kommer ja att kolla på er,
varjedag,
så låssas inte om något annat!:D

Neh, nu får jag sluta deppa. En dag får alla en plats där uppe och kollar ner på de andra. Undra om dom har internet där upp? Kanske kan fortsätta blogga där ifrån (A)

Ne, nu låter det som att ja kommer dö snart, eller som att ja kommer sitta och blogga när jag är 80! Haha, tänk er, om ja sitter på mitt hem med min laptop i knät och bloggar! Haha, snacka om att min blogg kommer vara gammal, haha! Sen ska ja ha en rosa rullator där det står " The king" på, pimpad mormor! Ska även ha rosa slingor i det gråa håret (y)

Ne nu ska ja ta fram monstermaskinen, och gå på monster jackt.

Kyss // Hanna

Vill du ha gratis presentkort?

Gratisbio är en fantastisk sida där du kan vinna massor med roliga grejer. Du ska få ihop poäng av att tex göra olicka tävlingar. När du har tillräcklingt med poäng byter du ut det mot biobiljetter eller present kort, as bra! Det är lätt och roligt att samla poäng.

Genom att skriva några rader och spånsra så hoppas ja på att vinna 500 kr till Nelly. Så lätt är det (;

Gå in på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175511 och bli medlem, bli vän och skriv ett gb så får du dina första poäng!

Lycka till!! // Hanna

Gårdagen

Blev inget inlägg i går, orkade helt enkelt inte!!


Men i går var det skola, hade varmkök för första gången. Vi gjorde Ost & skink paj och blåbärs paj till efterrätt. Smakade vell sådär ^^, Ost & skink pajen var as god! Men blåbärs pajen blev blåbärs soppa! HAHA Men den va rätt god ändå. Sen Skulle vi göra ett resept och en efterätt som alla ska göra någongång. Och det gick vell sådär, haha. Det blev iaf kyckling spett & ris och choklad mousse till efterätt.
  


När vi slutat åkte ja in till stan för att träffa Carro. Så vi gick upp till vasastan för att hämta pengar från hennes mamma. Sen tillbaka till stan, jössös va trötta vi va efter det. Haha.. Sen gick vi och kollade efter en trafikskola. Vi fick lämna en lapp med våra telefon nummer på så skulle dom höra av sig sen. Sen gick vi o kolla i lite affärer, köpte smink och ett par thits! Sen tog vi 4an till friskis & svettis och kollade lite priser o så. och det känndes kanon så där börjar ja o Carro så fort som möljigt! Sen tog vi bussen hem för vi båda va så trötta. Men vi hoppade av vid centrum för vi blev plötsligt sugna på kebabbrulle, och så fick det bli. Efter vi käkat så följde vi med mamma och Micke upp till stugan. Ja fick köra, haha.. gick inte så bra. Blev as nervös bara för det satt så många i bilen ><'
Vi gick nästan direkt ut i skogen och fotade lite.

Våran söta stuga


Karstorp


Karstorp


Carro, hon kommer inte tycka om detta! (A)



Karstorp


Karstorp


Och till slut en oerhört snygg bild på mig! (;




När batterierna till kameran tog slut så tröttnade vi och gick hem. Men väl hemma kom ja på att nycklarna låg kvar i stugan, så vi fick sitta ute och vänta på att mamma skulle komma hem, men istället gick vi till Carro en sväng. Vi kollade lite på datorn och snackade. Sen när ja tänkte lägga mobilen i jackfickan och gå hem så ringer det. Det var från körskolan och ja blev as glad. Han babblade hur länge som helst, trodde aldrig ja skulle få gå därifån. Haha!


IDAG
Är jag ledig, vet inte varför ? Antagligen ingen som vill ha lektioner med oss idag? Hehe (a) Vi kommer vara lediga alla onsdagar fram till jul tror ja? Hoppas ja!
Va ska man göra i dag då? Tänkte ja skulle gå ner och lägga mig i solariumet, det var riktigt längesen och ja börjar blekna :( Men det hör till vintern att vara vit, men inte så vit att man försvinner när det snöar (a) Sen ska ja iväg till pappa och kolla hur det ser ut hos honom efter att killarna var där och gjorde om hans framsida. Sen ska ja möta carro o ja tror vi ska ut o gå!

Men vi får se vad som händer, vi hörs sen!


It´s over / Hanna


Äntligen

Helvete va bloggen ska sega ikväll då, blir riktigt sur!

Har precis duschat, vilket betyder att ja snart ska fläta mitt hår och sen lägga mig. Jag är as trött så ska bli bäst att krypa ner under mitt underbara duntäcke, kolla på något bra på tvn eller någon film.

Var ju på möte i dag om sexkvällen, komit framåt en bit nu. Men ja säger ingenting här, de ja bjuder får se vad som händer. Lovar att det kommer bli kul! Får ta med mig tre stycken som kommer att få spec VIP kort, woooohoo! Hemmagjorda vip kort, kan det bli bättre? Ja är jätte sugen på att berätta, men nej. ja ska hålla mig. Någon som är sugen på att gå på sex kväll? Får ta med mig tre stycken, det är bara att säga till.

Efter mötet i dag åkte vi lite längre än skultorp så körde ja hem därifrån, (på utkanten av stan) med lite omvägar. Upp på berget o så. Fick kärringstopp mitt i en korsning och ja fick inte igång bilen. Fick verkligen panik och det kom bara fler och fler bilar, och ja kännde bara mer stress! Haha, aja. Sen gick det la bra, lite mycket fart i kurvorna bara, glömde blinka ett antalgånger. Men annars gick det kanon!:)

Imorogn blir det skola, sen kommer Carro och möter mig i stan så ska vi kolla på en annan trafik skola och kanske beställa en lektion, får se. Sen ska vi iväg och kolla lite på ett gym hur mycket det kostar o så. Hoppas det inte är allt för dyrt för ja vill verkligen börja så snart som möjligt.

Föresten, köpte en teori bok idag, så det blir till att läsa igenom den och försöka få in lite grejer i huvudet! haha, lycka till hanna!

Men nu tänkte ja skulle ta mig en tomat och sen ska ja kolla på någon bra film! Godnatt / Hanna



Hemma en sväng

Då kom ja precis hem från skolan. Rätt trist dag i dag faktist. Gick igenom det vi skrivit om abort i relgionen, kollat på film på svenskan och gjort quiz på engelskan, Roligt,NOT! Sen blev det att vänta på bussen och gissa om den var seg? Blev ett stopp inne i stan som tog ca 10 minuter, vilket betyder att ja missade bussen ifrån rese! What ever, 10 minuter tills nästa buss går. Behövde inte vänta så länge som tur var. När bussen sen precis kommer in i ryd så är det två bilar som krockat. Hmm ?  Lite nyfiken blir man på vad som har hänt när man bara ser brandmän, poliser, bäriningsbil (?), två bilar och en väldigt skadad skylt! ^^, Någon som vet, tell me!?

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så ja får lite energi! Sen ska ja pröva om min locktång funkar (a) och sen runt 4 blir det att gå ut med hunden en sväng och sen åka in till stan för att planera lite mer för sexcafet, riktigt kul! :) Vi hörs efter det sen.


Jag kan inte råför mina känslor för dig,
det bara finns där,
jag vill ha dig nära,
men ändå inte,
jag hoppas du förstår,
för det gör inte jag.

Kanske man ska slägga allt och tycka ingenting om någon? / Hanna

Nu kör vi gumman!

Nu har ja precis duschat. Men innan jag gick in i duschen tänkte jag att ja skulle ställa mig på vågen för att se hur mycket ja gått upp under helgen då ja ätit som en gris! men icke sa nicke, istället har ja gått ner 2 kilo. Okej för er kanske det inte är så mycket. men 2 kilo är alltid 2 kilo. Och mer ska det bli. Nu är ja fett pepp till att börja gymma! Carro, nu kör vi! Hejja oss, Hahah <3



Vi är de bästa av de bra! ;D // Hanna


Min lycka!

Har suttit och kollat på massa videobloggar på youtube. Det ja la märke till att det var BARA blonda fjortisar som lagt upp. (Iallafall dom ja hittade) Och gud vilket skratt man fick sig! Haha..  Ett exempel är dessa tjejer, tror iof inte att de är seriösa men , http://www.youtube.com/watch?v=AOltisHUrRA&feature=related ! Kolla, ja lovar ni kommer att skratta!

Nu har ja precis kommit in från att vart ute och gått med Carro i drygt 45 min, och sen stod vi och snacka. Massor att prata om när man inte träffats på bara några dagar. Nu ska vi fanimig ta tag i det där med gymmet. Vi ska börja. Nu nu nu..! Hoppas ja!;)
 
Skrivit klart intejuvn med min handledare också. så allt är klart inför skolan nu!:) Ska bli skönt att börja gå i skolan på veckorna nu. Två veckor kvar till höstlovet. Händer det ngt kul?


Här kommer en bild på den som får mig lycklig!




Det är bara att acceptera och gå vidare!
Jag är glad att du finns iallafalla, lilla söta Isabell <3 // Hanna


Sammanfattning

Torsdag: Kvällen + natten på praktiken

fredag: sista stunden på Tallstigen, usch va jobbigt det var! Ville inte sluta. Jobbigt när man träffar nya mäniskor och sen måste man lämna dem /: Fick en choklad ask och ett kort från personalen. så gulligt!
Sen kom mamma och hämtade mig, så åkte vi hem och ja la mig och sov direkt, i fyra timmar! Haha..
När ja vaknat så blev det till att hoppa in i duschen, sen följa med hanna till Maxi och kolla lite kläder (y)
När vi kom hem så var det bara att börja bära ner allt i lokalen, så va festen igång.

Blev inte riktigt som ja tänkt mig, men tack till alla er som kom!
Vissa utav er vet helasanningen och andra inte. Men så blir det ibland, och förlåt för att jag är så känslig!

Förlåt också till värdens underbaraste pappa! Inte meningen att förstöra kvällen för dig.. <3

Lördag: Syster åkte iväg till sin pappa, och lill tjejen också. Saknar henne redan,dufår mig glad lillan!

Söndag: En riktig depp dag! Usch på söndagar.


Det finns alltid ett hopp, ett hopp om allting.
Men nu släpper jag det hoppet och hoppar vidare i min lilla värd.
DET har redan förstört hela min helg.
Fram med leendet och en ny början!
// Hanna


Hur är jag?

Förstår inte varför!
Är jag verkligen så konstig, ful och dum?
Kanske,kanske inte.
men vem har bestämt det?
inte jag.
Jag kan påvärka.
Men är min näsa sne eller öronen förstora.
Så är dom det.
Vilken "grupp" tillhör jag?
Måste alla ha en speciell stil?
Nej, nej, nej!
Jag är mig själv.
Jag har en egen liten namnlös grupp.
Som ingen annan är med i,
så är det!
Varför är så många beroende utan sitt utseende?
Varför inte bara se ut som man gör?
Är det inte finast att vara sig själv?
Eller kanske det är finast att det finns två utan samma sort?
Nej.
Alla ska få ha sin egen stil.
Alla ska vara glada över att dom lever idag.
När som helst kan du få stryk eller till och med dö,
BARA för att du har fel lag på halsduken,
eller köper kläder från fel butik.
Fel butik?
Finns det sånt?
Alla butiker borde vara rätt!
eller?
Allt som säljs ska få köpas.
Hur är ja egentligen?
Är jag den som köper kläder ur de dåliga butikerna?
Är jag den som umgås med fel personer?
Är jag den som gör allt på fel sätt?
Är jag den som härmar alla andra?
Är jag nummer 1 eller 2?
Jag är mig själv och ja hoppas ni accepterar mig som jag är.
Är det du eller jag som ska må bra över hur jag är?
Jag.


// Hanna


Suck.

Då var det torsdag och städningen är i full gång här hemma, även maten är i förberedelser, allt för att få så mycket tid som möjligt i morgon. 

I kväll blir det praktik, har natten så börjar kl 4 och slutar kl 10 i morgon.
Sista dagen i morgon. Känns både skönt och sorgligt (?). Jobbigt att inte få åka dit och träffa alla igen.
Det är det som är det jobbigaste med att jobba med människor, att det alltid finns ett slut. En dag måste man skiljas, och der är min rädsla. okej, ja ska säga er att ja blivit mycket bättre på det. Jag vet att ja kommer få träffa alla igen. Om inte i morgon, så en annan dag.

Imorgon är det.. min födelsedag!
Haha, nu låter ja som en barnunge, men vem har sagt att man inte får vara barnslig? (a)
Åh, imorgon får ja träffa mina syskon och deras underbara barn.
Isabell, jag saknar dig massor!



Orkar inte med att vela fram och tillbaka, ja förstår ingenting.
Alltid är det något som är fel, och förstår inte att alla säger likadant.
"Vi kan inte prata mer"
Något måste det ju vara efter som att ja får samma mening i från alla. 
Ändå förstår jag inte..
"Vi tar det lungt, det går för fort"
Okej, ja är på.
Men ja förstår inte, vad är det som har gått för fort?

Ingen ska behöva känna sig obehaglig.
Man ska säga ifrån, och ja är glad över att du vekligen gjorde det.
Men det är.. så konstigt.
Vet inte om det är påhitt eller sanning?
Samma sak har ja hört från så många..
Alla kan vell inte ha samma problem?

Det är vell bara att ta dagen som den kommer antar jag.
Ingen kan förklara vad som händer,
Ingen kan veta vad som kommer att hända.
Framtiden är en överraskning!

Jag är så vilsen, ja har ingen aning om vart jag är.
Jag måste få hitta mig själv. // Hanna

Då var den lyckan över...

Förstår inte, nu har jag gått rakt in i fällan IGEN.
jag sa ju nej, varför lyssnar jag inte på mig själv?
Jag vet att ja har otur i kärlek, även otur i spel.
Men varje gång luras jag, att jag aldrig förstår.
Ännu en gång trampade jag i fel fil, och där satt ja fast.

Aja, sånt är livet.
Det är jobbigt, men vem har sagt att livet ska vara lätt?
Vem sa att just kärleken skulle göra en människa glag?


Usch, dagen i sig har inte vart så lyckad överhuvud taget. Gick upp klockan 11 och hann inte göra något annat än att handla lite. men men..

ne för fan, sluta deppa hanna!

Har ju hänt en kul grej iaf, ja tog ratten och far ut på vägen. De ni, nu är jag igång!:)

Nu fick ja en obotlig lust att kolla på eva och adam, och så får det bli.
Hörs i morgon / Hanna


Tisdag

Usch va trött jag är, ändå har ja sovit till 9. Tror det skulle behövas flera timmar till, iallafall en timma.

klockan är lite över 12, så ja skulle kunna lägga mig en timma, men vi får se. Låter väldigt lockande!

Idag har ja vart och hämtat mina kläder ja bestält, klänningen var hemsk. Såg ut som ett enormt fetto i den ( visserligen gör jag det i alla kläder men, detta var hemskt) Men byxorna var okej. de skulle ju kunna vart snyggare! ;D men iaf, byxor var jag i stort behov att ha.

Skulle behöva städa mitt rum också, men det känns inte så värt att göra i dag, blir nog lika skitigt i morgon. och det är inte många dagar kvar nu, börjar bli mycket att göra! Vi ska vika servetter, städa, handla, baka och ah, lite sånt man kan göra i förväg. Har ju bara två dagar på mig, för på torsdag kväll kommer jag ju inte hem! Då har jag natten och sen slutar jag klockan 10. underbart!

Men ja tänkte skriva lite om vad som händer på fredag. Rätt många som undrar.

På fredag fyllar då kungen 18 (; och det blir ett stort partay!
Klockan 5 får vi lokalen, så vi hinner knappt fixa i ordning påt innan min släckt kommer. Så ska vi äta tillsammans och lite så, sen kommer de flesta gå. Men mina yngre kusiner/syskon och så kommer stanna för att festa med oss. Så runt 8 är ni/mina vänner välkomna! Bara ni sagt till innan. För vi kommer att bjuda på någonting som för mig fortfarande är oklart. Men ja tror mamma har kolla på det. Så jag måste veta vilka och hur många som kommer. Och det får inte bli förmånga. Har räknat på 20 pers och ja hoppas det håller. För vi har nämnligen en vaktmästare som kommer ha STOR koll på oss. och vi får egentgligen inte dricka. men vi kommer att ha persiener och så nere så, han kan dra åt helvete! Vad har vi vår lokal till om man inte får festa i den? :S Iallafall, ni får värkligen hålla koll på er själva. Händer något och han får reda på det eller ser der ( han ser ALLT) så åker vi alla ut. Typiskt! Men ja hoppas att ingenting ska hända. Har ni fler frågor så får ni kontakta mig på annat sätt! ;D


Tillsist måsta ja också berätta en sak ja glömde i går. När ja och Ronak satt på bussen till Trollhättan så ringde pappa och sa att ja ÄNTLIGEN fått tillstånd till att övnings köra, YES!

Men nu kom mamma hem,ska prata lite med henne! :) 

Men vi ses på fredag! / Hanna 


lite sammanfattning sen sist.

Helgen var katastrof, men inget ja nämner här. Lite jobbigt, eller rätt så jobbigt.

Lördag blev det fest hon victor, haha jävligt kul (y) Orkar inte gå in på detaljer, men så var det!

Söndagen va inte heller något att prata om ;)

MÅNDAG Skola börjar klockan 8 med religion, slutade lite innan 9 och tog klassfoto. Alla tjejer utom ja fick sitta, ja fick stå med alla killar -.- SEXIGT! Sen hade vi ingen lektion för vår lärare var sjuk. Så ja hade rast till halv 2 då vi hade klassråd. Inte så jätte kul, men undertiden då vi hade rast bestämde jag att Ronak skulle följa med mig till Trollhättan, och så blev det. Vi satte oss på den LÅNGA men roliga buss resan mot trollhättan. Där träffade vi Tobbe, som är urgullig! (; Gick in mot "stan" och kolla lite, käka på max och snacka, gick tillbaka till resesentrum och tillbaka till stan igen, KUL! hahha.. men tiden med honom var underbar, och ja hoppas vErkligen ( ;D ) vi ses på Lördag. Vill bara tillbaka och ha din hand i min, det känndes så rätt och ja hoppas det stämmer.

Sen var det en lång resa hem också, sova läsa messa, sova läsa messa,, osv sen var vi hemma!

När ja kom in på msn så är min kusin så rolig att så fort hon får reda på att ja träffat en pöjk så blir hon så NEGATIV, 

(Vi är inte seriösa i så mycket, hoppas ni märker det!;) )

S- är det en kille så är han inte underbar, det går inte. det finns inte, det är alltid något fel på dom, förr eller senare. tyvär

H- Åh, nu ska du vara tyst! Din kusin är såå kär!

S- Haha, så är det alltid i början och sen hittar man små fel här och där.

S-
är det inte fel på sexet är det fel på kroppen, är det inte det, är de fel på utseéndet, är de inte de så är det attityden, är det inte de så är det hans personlighet, eller hans ständiga kontroll behov, eller dåliga kläd stil, eller så är han för oengagerad, eller så är han för kär, eller så är han toffel, eller oxå är han otrogen, eller så har han ful hårfrisyr eller äter med öppen mun, eller går på ett konstigt sätt, eller hmh nu kommer jag inte på något mer :P

H-
hahaha, okej. ja har inte knullat han, kroppen än underbar, utseendet är fantastiskt! attityden är bra än så länge ;) personligheten är... så otroligt söt. kontrollbehovet har han inte visat^^, kläderna är okej, osv osv ; D hahah han är kanon!;)

S-
ibland har dom till och med för stort självförtroende, eller oxå är dom för envisa, eller oxå ska dom alltid ha rätt, eller så är dom bara allmänt dumma i huvudet :P

H- ELLER SÅ HAR DOM 36 I SKOSTORLEK!

S- har han 36 i skor? HAHA.. isf har han inte något stort i byxorna;)

H- nej, men mitt ex hade, HAHA!

S- Då hade han inte mycket att ge alltså? HAHA
Ja, F har ju då 45 i skor, massor att ge, nästan för mycket alltså haha!

H- Hm, tror T också har något sånt, om inte större ;) Haha!
....
S- Han varken dricker, snusar eller röker, den du! :o

H- Min (Han SKA bli min ;)) han snusar, röker och bor i fosterfamilj, men han är underbar!

S- hmm, okej då, jag ger det en chans! :D
Jag hoppas det för din skull, du har haft ganska mycket otur i kärleken den senaste tiden <3

H- ja om ja har! små fötter kan man inte lita på, men nu är det stora fötter och ja hoppas på det bästa!

S-
haha bara han inte har stor näsa oxå, för då blir du ner snorad varje gång ni ska pussas! :D

H- HAHAHAHA, så dum du är <3



Nu ska ja snart lägga mig, i morgon blir det praktik 15- 21.30. Hörs innan eller efter det.
Jag hoppas, drömmer och längtar / Hanna

!

Säger bara bakfylla.

Ååååh.

Kunde inte skriva igår, men kvällen tillbringades med sötCarro. Vi spelade massa olicka tv-spel och fjantade oss, som vanligt!;) Sen bar det upp till statoil, pratade massor på vägen upp och tillbaka. Riktigt skönt att komma ut lite i går..

Idag vaknade man av att Malin dunka musik, runt 9 tiden på morgonen! Stackars de som vill sova..! Aja, efter ett tag fick ja knalla upp, hur trött som helst. runt 11 kom mickes föräldrar pch vi käkade o så :) Väldigt längesen jag träffade dom, jätte kul var det!

Ta ett ljup andetag, lugn, räkna till tio. Vi klarar detta.
Det är nytt för oss alla, och vi måste anpassa oss.
Det är svårt, tre plus ett.

Va händer i kväll ?
Party?
Bara ta det lungt?
Ja vill iaf någonstans, långt bort!



Vi hörs i kväll/natt. då ska ja snappa åt mig datorn, ses! <3 / Hanna


1 OKTOBER

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg.
Praktik i dag, läst färdigt pojken som kallades det, i kväll börjar ja läsa Pojken som inte fanns, riktigt sugen! Och ja har fått så mycket boktips från min handledare på praktiken. Åh, hur ska ja orka läsa alla bökker ?..

Vart i stan med mamma idag också, kollat upp hur ja ska göra med skatten som inte är betald. men det löste sig och ja fick ett papper ja skulle fylla i och skicka in. Sen köpte ja ett par skor, men vette fan om ja ska lämna tillbaka dom.. vi får se..! Vill iaf byta till en minde storlek,dom är as stora och det ser ut som ja har värdens störta fötter!:(






När vi kom hem så började vi städa, hela huset! Stor städ, sen fick vi besök och då var det bara mamma som orkade städa, stackars dig. Rent och freasht i rummet, i like it! :*

Äntligen oktober, snart, snart , snart så blir det krogen!!

Nu ska ja kolla klart på inlåst, sen ska ja ringa T och sen läsa!
Godnatt så länge / Hanna