Party time!

Nu är vi i gång o fixar oss, hanna and jonna gose best! Sing star rullar för fulla muggar, och vi sjunger för fulla halsar, snart kommer emil och sen drar vi vidare till Andrea på förfest och sen till Becca på fest!

Hoppas ni får det trevligt i kväll! Det kommer iaf vi att ha, kyss på det!


GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER <3



01.07 + rosa!

Klockan är lite över ett och ja o Jonna kollar på Rosa the movie, haha! Vi ska försöka va uppe till.. typ 3, för att vi ska kunna sova i morgon så att vi sen inte är så trötta på nyår! 

Idag har vi fixat det sista inför i morgon, raketer och tacos o så. Kvällen kommer bli kanon, om allt går som planerat! Kommer att ta en hel dels bilder (;

Men det där med att va uppe till tre funkar nog inte.. är as trött nu!!


Och alla killar... usch på er! /:

kort om dagen,

Ja o jonna åkte som sagt till stan och träffade Sanna, fixade lite dricka till nyår. Skulle egentligen köpt sånna party hattar o sånt också men det får vi fixa på rusta i morgon. Även raketer om det finns några kvar! Vi får hoppas på det bästa. men iaf, sen träffade vi Jonnas kille Antonio och hans kompis Daniel (eller om han hette david xD) som vi typ bråka med i går.. haha! aja, sånt händer. Men iaf, vi chilla lite på stan, visste inte rikigt vad vi skulle göra. Men till slut bestämde sig Jonna och Antonio för att bowla. Men ja o sanna va så hungriga så vi tänkte käka ist. (haha) Men det var inte det blilligaste precis. FYFAN va dyrt det var. Vi tog varsin hamburgare och pommes och gissa vad det kosta.. SERIÖST, ja tänkte att det skulle kosta runt 50lappen, men i helvete heller, 129 kr! Helt jävla sjukt !

Aja, någongång ska man vell äta dyrt, men då kanske man väljer att äta något annat än HAMBURGARE!

Imorgon blir det bio med Patrik. Vi ska se Lufftslottet som sprängdes, hoppas den är bra! Sen blir det Rusta med Jonna.


Vi hörs i morgon, godnatt!

på G till stan,

Ska snart in till stan med Jonna och möta Sanna. Ska köpta lite party prylar till nyår, mums! Vi vet inte riktigt vad som händer, men vi kommer på något, i sista minut som vanligt (haha) Men om 10 min går bussen som vi ska med så om ja ska slippa springa får ja nog skriva mina sista ord nu. .. eller iof.. jonna är inte klar än så det spelar kanske ändå ingen roll.

Nu skrev hon, vi hörs sen! <3

Nattinlägg,

Sitter en stund vid datorn nu, vart i stan med Jonna och Sanna och bara pratar lite om allt möjligt! Väntade vell egentligen på Jonnas kille, men han var LITE seg.. så ah..! Det slutade med att jag och Jonna tog bussen till Ryd ist och hem till henne o chilla lite, sen fick vi för oss att kolla på Skräck film, så hon tog sitt pic o pak o nu sitter hon här och pratar i tele  och jag bloggar, men strax blir det skräck film.
Först ska vi kolla på EDEN LAKE, Jonnas syster sa att den var jävligt läskig! Så vi får se om vi vågar somna i natt;)



Om vi håller oss vakna efter den så antar jag att det blir att titta på House of voices (den har tydligen två namn, Saint ange), någon som sett den ? Ingen aning om den är bra eller inte, men är sugen på att se den.




Alla som tror att ja kommer att hålla mig vaken räcker upp en hand!
(HAHA)


Oj, va tiden går!

Hoppsan, ja har sjung i 3 timmar nu.. haha! Tiden går fort när man har roligt, som sagt. Men nu får ja gå över till det tråkiga och städa lite. Plocka kläder damma och dammsuga! USCH..

men men, ska inte sitta här och deppa, då blir det ALDRIG klart !



Btw.. vet ni va ja kom på.. hur jävla kul man hade det när man var liten! Man bara lekte och brydde sig inte om någonting annat. spenderade alla pengar på leksaker, det gick inget skitsnack i luften, livet flöt på även fast den snygge killen var en idiot!

på tal om skitsnack.. förstår inte hur folk orkar hålla på! Bara de tre senaste så har ja pratat med hur många som helst som är ledsna, förbannade, arga och besvikna på folk som snackar skit. Och ja menar verkligen SKIT. Sånt de själva kommit på, små saker som att ha två olicka strumpor på sig. Och ja pratar inte bara om ungdomar! Även VUXNA mäniskor som man förmodar har växt ifrån tonåren, men icke då!

Vilket samhälle vi lever i.. seriöst ? :S

Godmorgon klockan är 13.14 och jag har nyss vaknat! ;)

Är lite stressas för om en halvtimma kommer mammas kompis och vi ska in till Elins Esplanad igen.. Tänkte köpa sing star spel (y) Men vet inte vilka ja ska köpa.. ja är riktigt sugen på ABBA <3  men vi får vell se!

Men nu måste ja fixa mig!


Pulka åkning, tummen upp!

Ja fick med mig killarna till slut, det va nära att emil balla ur, men bra som ja är så följde han med!
Så jag Emil och Anton åkte till Karstorp och åkte pulka, as kul. Det va as länge sen ja satt på en pulka ner för backen, riktigt längesen!





Bilderna är tagna med den gammla kameran! (;

Efter att vi åkt en stund i backen blev det så kallt att vi åkte till mig och chilla lite ist.

Tack för en kul kväll grabbar! <3

YES!!

Äntligen har jag hittat guldpluppar, de översta på bilden!
Och ni ser klart och tydligt vart i från dem kommer, Gina tricot 69 kr.


Mellandags rea,

Precis kommit hem från Elins Esplanad, vart där med Jonna och hennes syster jaana. Blev Lite kläder, Bh, hörlurar och lite smycken, mycket billigt!:) har även 700 kr kvar utan det ja fick i julklapp, UNDERBART! 

Påtal om julklappar, så bytte jag och min Gudson, Jim, julklappar idag! Fick jätte fina smycken från honom, tack gullegris!

Ikväll blir det förhoppningsvis att gå till karstorp och åka pulka med Anton och Emil, om grabbarna orkar!;) haha


Julen i bilder,

Jag orkar inte skriva till alla bilder, men ta er en titt hur min jul vart i lite bilder!:)











































tyvär blev det bara bilder hemifrån mamma, men tack alla för en bra jul <3

Äntligen,

Nu har jag tid för ett litet inlägg!

Men snart ska vi börja med maten och städningen igen, även i dag ska vi bjuda på middag, haha! Mat hit o dit, ja mår verkligen illa av all mat, godis och dricka. blir långa promenader framöver!

Julafon gick vell bra, men nästa år tänker ja inte jobba! haha, gud va ja fick stressa efteråt.. aja!

Fick massa roliga saker, mycket grejer för framtidens flytt och även massa roliga grejer som andvänds redan idag. Och pengar (y) Mellan dags rea är det bästa! Någon som vet om affärerna är öppna i morgon? (A)

Nu ska ja fixa lite innan middagen, vi hörs i kväll och då kommer även bilder! :)


Skratta INTE!

HAHAH, hittat massa gammla bilder här hos pappa. ja laddar upp de när ja har mer tid! Men ni kan få ett smakprov ;)



HAHA! hur har man sett ut ?! ><

jag vart bara tvungen,

Kunde inte hålla mig, ja mst få skriva ett inlägg. Det är ju lixom julafton i morgon!  och allt är en enda stor röra!
Det ända jag vet säkert är att ja ska jobba mellan  7-15. Sen att pappa kommer och hämtar mig så blir det några timmar hos honom o sen iväg till mamma innan de somnar där borta.. haha! åååh, att allt blev så mycket.. först skulle mamma o de åkt till kathrineholm så ja tänkte att ja kunde jobba, och sen åka iväg till pappa. men hepp. nu ska mamma va hemma och alla ska komma till oss. De har jag önskat i flera år, att få fira jul hemma. men det är klart, då kan ja bara vara där i några få timmar ;(

aja, what ever.. Nu sitter jag hos pappa ska snart käka o åka iväg till jobbet!

Vi var hos farmor en stund förut, hon fick lite julklappar o så. Fotade lite på min underbara tant! Hon är en super duper farmor och jag älskar henne hur mycket som helst! Bilder kommer när ja kommer till mamma igen. Har ingen kabel med mig ><' klart ja skulle glömma den! :(

Men men.. vi hörs! <3


Ursäkta min dåliga uppdatering,

Nu ligger ja i sängen och är hur trött som helst! orkar inte blogga.. tyvär! kommer nog va så de tre kommande dagarna! både skola jobb och förberedelser inför julen. Så jag förvarnar er att ja inte kommer o blogga under de närmsta dagarna så slipper ja tänka på det också! Vi hörs på .. Fredag då? :) <3


Redan hemma,

Vi fick sluta en timma tidigare idag, YES! Det betyder att allt ja tänkt göra på en timma kan ja dra ut på två, eller så gör ja lite andra grejer som jag planerat för de kommande dagarna, vi får se!

Skolan i dag bestog bara utav film, först en om jesus och sen såg vi klart på min vänstra fot.

ne, nu måste ja börja med mina syslor, ja ska packa o städa, slå in de sista julklapparna, sätta på snöre på alla packet.hmm.. tror ni ja hinner? jadå!:)

nu blir det musik och packning!


Godmorgon!

blir ett litet snabb inlägg nu på moron,

Ska snart iväg till bussen.. orkar verkligen INTE! men va gör man inte för sina klasskamrater? ;)
en kort dag idag, 8-11.30. Fast sen börjar jag jobba 14.30, så vi får se om ja hinner kasta in ett inlägg mellan passen!


jobbar fyra dagar framåt nu,
måndag 14.30-21.30
tisdag 14.30-21.30
onsdag 14.30-21-30
torsdag 7-15

sen har jag jullov, så fyra dagar kvar!

Men nu ska ja fixa det sista och sen springa iväg till bussen.

åh,

Ingenting blir bättre av att deppa ihop,
ta nya andetag och gå vidare.

Ibland känns livet hårt
det går inte att hålla allt inom sig

jag vet inte vad ja gör eller vem ja är,
allting bara snörrar och ja kan inte hitta stop knappen,
inte heller den knappen som får allt att bli bra.

 ett djupt andetag,
 nya tankar,
 nya mål,
 ett stort smile, 
 och börja om!


Bilder från sjön!

Här kommer bilderna som ja tog i morse, har inte orkat ladda upp dem förens nu. Och de blev rätt många, men då har ni lite tidsfördriv iaf! :)










































Godmorgon!

Vilken underbar morgon, snön ligger tjock och frukosten serverad, tack mamma!

Nu ska ja ta på mig massa kläder, packa ner kameran, kopla hunden och ge mig ut på promenad. Tänkte dra upp till sjön, Karstorp. Gå förbi stugan och sen hem, får se om hunden orkar det ;) haha!

kvälls inlägg

Riktigt härligt att sola, känns så freasht! (?)

Nu ligger ja i sängen och gör absolut ingenting!  Vet inte ens va ja ska göra, skriver lite här, men sen då? Kanske kolla på film? Orkar ja de? -Vi får se! Är inte så värst trött heller, men ja kan ju inte börja o göra någonting nu! Det får nog bli film ändå, måste faktist sova.
Imorgon ska mamma utsätta mig för en stor julstädar dag, kuuuul!

På måndag blir det jobb, även tisdag, onsdag och torsdag. Jag längtar lite faktist, det är rätt skönt att känna sig lite vuxen! (;

Ne, nu ska ja krypa ner under täcket, Godnatt <3

Ps, va tycks om den nya designen? Ds.

Bilder,

Idag har vi glaserat pepparkakor, jag Alex och Amanda!

Alexandra & Amanda!

Pepparkakor







I slutet börja vi bli lite trötta, haha!

Som sagt, vi blev trötta och glaserade inte bara pepparkakorna uten varandra också, haha! <3




Tack för en mysig förmiddag, moster älskar er! <3


yes,

Fick sol-tid 22-23,äntligen!

Mamma hade bokat tid till mig en dag, men hon glömde o säga det, HAHA! Smart (y)

Så nu ska ja städa lite och sen blir det att sola :)



Ny kamera!

Nu har ja vart och bytt kameran, fick en sprillans NY! Tummen upp (y)

Vet inte hur mycket nu lagt märke till det, men det är en mörk rand i alla bilder. Jag ser det när ja förhandsgranskar bilderna, eller kollar på dem i datorns bildpogram. Det är riktigt iriterande. Men nu är det bytt, så det blir många fina bilder i jul :)


Åh, va ja älskar snö. Underbart vackert! <3



Ignorera att plantagen är i bakrunden!;) haha!

mornmorn!

Mamma väckte mig för 10 min sen och säger att syrran kommer om en halvtimma, YES!.. eller inte. JAG VILL SOVA! Aja, det får man göra när man blir gammal :)

Jag, Alex och Amanda ska glasera pepparkakor, och papparkaks hus, jul mys!

känner att ja borde bädda sänge, käka frukost o så innan de kommer !

Vi hörs sen med bilder !


Gokväll,

Nu blir det sängen och film, ikväll blir det she hate me. någon som sett den, är den bra? :)



Godnatt <3

Ååååh!

Tröjorna vart slut, båda två. Provet gick åt helvete. Jag är så jävla less!!

Aja, what ever. kommer nya kläder och nya chanser för prov.

Efter provet åkte vi hem till affe o sen emil, haha! vilka bönner (A) mitt ute i skogen bor de både två. Och folk kallar mig bonne som bor i RYD?! haha.. fortsätt drömma!

nu har alla dratt och ja har ingen aning om va ja ska hitta på. Kan inte dra någonstans heller eftersom ja lovat mamma att hjälpa henne o städa i morgon.. surt! men det får gå!:)


Godmorgon!

Har precis fixat mig, jag och Mamma ska snart ta bussen in till stan och köpa julklappar till mig! (; Sen blir det skola, PROV i mäsk! och ja ska säga att ja känner mig inte så säker.., typiskt! /:

Ikväll blir det att umgås med några vänner, blir tackos o så!! göttgött (Y)

Just nu sitter ja och tittat på Vakna med the vois, säsongs avslutning. Hur ska ja klara mig under julen utan dem ? /: I love them! Men som tur är de tillbaka efter julen.

Ne nu mst ja städa lite och sen iväg till staden (a)

Vi hörs!


yes!

Var på stan en snabbsväng med Ronak efter skolan, och hittade två as snygga tröjor. Nu ligger de på önskelistan, och ja har två köp villiga! haha :D Mamma och pappa, de tog varsin tröja! Allt går om man vill (a)

Märkt att statusen sakta går uppåt, och det är jätte kul! Kul att ni kommenterar också, inte många läsare som gör det!(; haha. Men det är verkligen ett plus, och kul att ni tycker om min blogg <3




K A L L T, B R R !

Brr, usch.. acsh.. JA FRYSER! Märks tydligt att vintern är här. Det är så jävla kallt. Usch.. ja gillart inte! men snön är kul och ja hoppas den stannar :)

Har precis kommit hem från mitt hemliga uppdrag, Ronak var med mig i dag :) Nästa uppdrag är inte förens i Januari, så nu har jag jul ledigt från det!

Skolan i dag gick bra, fick GODKÄNT på svenskan, trode ja aldrig! Har blivit as dålig i skolan.. fråga inte varför. Ja skyller på vinterna och de mörka vädret. Vem orkar plugga när det är mörkt lixom?.. På tal om att plugga så har jag prov i morgon, och om ja ska ha en chans att få något betyg måste ja plugga.. NU!

Vi hörs senare! :)

Mina nyårslöften!

  1. Gå ner minst 10 kilo till sista maj
  2. Inte äta godis, chips och kakor /bullar
  3. Börja gymma, hoppas på i januari!
  4. Sluta andvända platt/lock tång varje dag!
  5. Tänka vad ja lägger pengarna på! (spara mera!!!)

Detta är min lista än så länge, kommer säker att fyllas på innan nyår! :)



Gokväll!

Var i affären förut med Ronak och kollade vad som skickats till mig. Och det var ett paket ifrån Enter home, och ja har inte beställt någonting! Jag tog inte emot det, pallar inte krångla med det. Haha, stackars Ronak, hon frös igäl typ! haha, så jävla kallt är det! mina öron var helt röda när ja kom hem :( (haha) Sen var ja tvungen o springa ut igen för Affe o Emil hittade inte hit ><' De hade gått runt hela kvarteret.. stackarna! Jag hittade dom gående på en väg.. det hängde istappar i håret och fingrarna var blåa.. HAHA.. skoja! men iaf de kom förbi en sväng. Vi gjorde la inte så mkt, satt och snacka kolla på tv och fika, men kul hade vi!

Nu ska ja snart hoppa in i duschen och kolla på film. Ännu en skoldag i morgon, med varmkök! älskar den lektionen, as kul :)

Imorgon blir det ännu ett hemligt uppdrag!


pysslade lite förut!

Designade en gammal tändsticksask! blev rätt söt, eller hur?


Hm ?

Va kan detta vara?
Någon som skickat något till mig ? (A)




Jag har iaf inte beställt något. Får vell gå upp och titta vad det kan vara.. haha! Ska möta Ronak vid affären, pallar inte gå själv (a) Ska posta lite jukort också :)

Ringde precis till Ronak, hon va på rydsbussen så jag får byta om och gå upp! Spännande!

Bilder,

Tänkte ladda upp lite bilder utifrån!
Linus tyckte inte det var lika kul som mig att vara uta och ta kort.. haha! Så fort ja satt mig när för att ta ett kort på honom så sprang han iväg! haha..

Men här kommer några bilder: (ursäkta sträcket i alla bilder, men SIBA SUGER K*K!)



 
















Godmorgon och välkommen underbara snö, hoppas du stannar!

Idag är det onsdag, vilket betyder att jag är ledig! Underbart! Sista lediga onsdagen, efter julen blir det nytt schema, suck! Men men, jag njuter av denna dag. När jag drog upp rullgardinen i morse såg det ut såhär..



Vilken underbar morgon! Så nu ska ja in och borsta tänderna och sätta upp håret, sentar jag med hunden och kameran ut och fotar! (a)

Så räkna med bilder sen, KRAM!


Hoppsan,



Detta händer inte ofta! Fyra irad, betyder inte det tur? (a)

Onödig rubrik,

Sitter i min säng med någon slags olja i håret (sägs att det ska va bra), ska sitta en timma sen ska det tvättar ur. Så ja tänkte att varför skulle ja inte kunna skriva ett litet inlägg undertiden!

Hm, dagen idag har vart bra, som vanligt! (haha) Gjort Friterade räkor och ris på varmkök i dag, as gött! Efter skolan blev det stan med Ronak och hennes vän. Men tiden sprang iväg och ja höll på att missa mitt hemliga uppdrag! Men jag hann, och ja älskart! Efter min lilla hemlighet sprang ja iväg in i stan igen och letade efte Ronak och hennes vän. (minns inte va hon heter xD) men det blev några affärer och sen bussen hem!

Här hemma har det inte hänt så mkt, behövs städas! men hur ska det funka när min lampa är trasig? jag får PANIK! men men, har massa små lampor tända (a) HAHA!

hm.. va har mer hänt i dag? - Jo! min vän Emil har fått körkort, äntligen (; (haha) Skoja, men GRATTIS! Nu vet ja vem man ska ringa, tur att ja har ditt nummer ;) haha!

Nu ska ja fixa årets sista julkort tror jag (:
Vi hörs <3


Längesen,

Guuud va längesen ja solade! Måste springa ner och boka tid i veckan! Saknar det riktigt mycket, att bara ligga där och slappna av, lyssna på musik och tänka för sig själv. Och samtidigt blir man brun och snygg!

ILOVEIT!



Snyggt!

Köpte riktigt tuffa tändstikor inne på hem och hobby förut idag!


Men de va kassa! Luktar skit och tar en evighet innan de tar eld /:

10kr på hem och hobby!

Misslyckad bakning!

Jag har vell aldrig sagt att jag är bra på o baka?
Ifall ja har det så kommer beviset här!
Men skratta inte, detta är pinsamt (;


Receptet..


Ingedienser


Haha, smeten va hård och det kostade oss en visp!


Smeten


Former


Fylda former, och det är nu det pinsama börjar!


När ja ställer in de i ugnen så börjar en form o "öppna" sig, så all smet riner ut på plåten!


Gör en, gör fler! tre muffins ligger ute på plåten! (Y)


Katastrof!



Hm, va ska ja göra med detta?


Det var bara att ropa på Micke och Andreas så var det problemet borta!


RESULTAT! Det värsta ja sett!


De sa att de va ätbara iallafall, de tog varsin efter att de ätit det som låg på bakpappret!
Så ja hoppas dom smakar bättre än va dom serut!

Aja, första gången får vell bli misslyckad? (;

Äpple är gott!

I skolan idag fick vi tillbaka våra Religions prov, och gissa! JAG BLEV GODKÄND! ja som var berädd på omprov, snacka om att ja blev glad. Hoppas det gick lika bra på svenska provet i dag, och att det kommer göra det på fredag på Mäniskan socialt och kulturellt. Men det tror jag att det gör!:)

Riktigt kul dag i skolan idag, gillar vår klass! Helt underbar <3

Efter plugget gick ja o Ronak en sväng på stan. Köpte frukt,korv och papper! HAHAHA.. Så idag blir det lite julkort som sen ska skickas iväg. Måste göra några med finsk text också. Mamma vill skicka iväg de till finland. påtal om finland så saknar jag mina kusiner något enormt!

Men nu ska ja pyssla med julkort! Vi hörs kanske mer i kväll.


?

Vad gör man när man börjar bli kär i fel person?

Fuck it..!


13 december, 3 advent och lucia!

Jag började min dag med att åka till jobbet och diska i fyra timmar, pengar pengar är min drog! Men tyvär måste ja lägga undan allt och spara till restskatten/: Helvete.. men men, det är bara o spara ihop vart enda öre!

Efter jobbet tog jag med hunden på promenad, jätte skönt! Det var lite kallt men ändå var det härligt, och efteråt känns det toppen. Imorses satt jag och mamma o prata lite, och vi kom fram till att vårt nyårslöfte ska vara att gå ner 10 kilo till i sommar! och ja håller på det! Så önska mig lyckatill?

När vi nästan var hemma kom ja på att ja inte vart hos pappa på länge, så det blev en sväng förbi där också! Fick lite pengar till mitt hemliga uppdrag (hm, vad ska ja med pengarna till?) Vi kollade på baksmäll, eller va den heter, haha! as rolig! Sen tog ja med mig min lilla hund och fortsatte hem igen.

Nu har jag precis skrivit klart dagboken för min praktik tid, ska strax skicka iväg den!

Juste, en sak till! Satt percis och läste Foki´s blogg! Vilken lyckost! Hon är typ i thailand (?) eller något och har det as gött. medans vi andra är i sverige och fryser röven av oss! hon ser ut att ha det hur bra som helst. Men en sak.. ja skulle aldrig vilja fira jul utan min familj! Men gissa om jag är avensjuk på henne! :(

Nu ska ja fortsätta plugga, och skicka iväg dagboken!
Vi hörs!

en snabbis.. ?

Godmorgon, eller middag ? klockan är några minuter över ett och jag är ifullgång med pluggandet!
O så kom på på att ja inte fått reda på vad ja fick för betyg på den senaste inlämningen.
och titta .. (->) DET SER BRA UT :) Klicka på bilden för att få den större!
Jag hoppas på ett VG.
Nu fick ja mer energi till att plugga.

Jag gör ett litet inlägg om gårkvällen efter att ja pluggat. ja kan bara säga att ja fortfarande är rädd efter filmen!


HAHAHHAHA,

Har ni sett Kniven i hjärtat?

Här är ett kul klipp ur det!

HAHAHAH, gud!

skabbarabbaribbirabba va har hänt med ditt vackra ansikte ? <3

http://www.youtube.com/watch?v=lVvCB0No1uo&NR=1


akta så din näsa inte ramlar!


Ändrade planer,

Istället för att plugga och kolla på idol så blir det att åka iväg till stan med Jonna och möta Sanna. Vi får se vad som händer. Men ja skriver mer i natt eller i morgon :)

Godmorgon, godmorgon!

Nu sitter jag här igen! HAHA.. Klockan är 20 i 8, och min buss går om 10 min ^^, 
Det har alltid blivit så att när ja bloggat innan bussen så har ja fått springa. Men vi får hoppas att ja skriver tillräckligt snabbt i dag så ja slipper det! haha..

Idag blir det sista dagen på praktiken, Dagcentralen på Frejan. Ska bli skönt men ändå tråkigt. Man har ju klart lärtkänna många nya mäniskor. Men man får bara hoppas på att man ses igen!

I eftermiddag /kväll blir det IDOL och plugga till alla kommande prov. Känns att det är behövligt. Och att sitta hemma med tända ljus, idol, popcorne och skolbäckerna kan nog bli en speciell men bra kväll!

Men nu måste jag iväg, hoppas ja hinner med bussen ^^, haha!

en fruktans värt dålig blogg-dag!

Kan ju kanske berätta vad ja gjort på praktiken! jo..jag fick vara plåster påsättare! haha, coolt va? Idag fick de äldre vaccin mot "vanliga" inflensan, och ja fick va med sjuksyster när hon tog den, och hon visade hur man skulle göra o så. Så ja har fått vara en sån där hjälpare som stod brevid. och eftersom att det inte fanns något annat att göra än att sätta på ett plåster så fick ja göra det. haha!

Skulle vara rätt kul att vara sjuksyster!

Jag har ingen aning om va ja vill bli...! Får nästan lite panik faktist, åh!

Men änsålänge har den roligaste praktik platsen vart på TALLSTIGEN, vilket fantastiskt ställe! Viktoria gården har också vart bra, och ligger o topp! men ja har tröttnat lite på äldreomsorg nu. Jag mår psykiskt dåligt när man lär känna folk och sedan dör dem. Vilket de nästan väntar på att få göra på äldreboenden. Jag vill häldre hjälpa mäniskor att göra saker, lixom vardags syslor. Det är skönt att veta om att de går i skolan och jobbar och har en tid kvar i livet.

Men nu blir det förmycket tankar. Vi hörs i morgon! :)

<3

Eftersom att ja inte har någon aning om vad ja ska skriva om idag, så tog jag några få kort på mina gerbiler.
De är lite över 3 år, och är nog i sina sista dagar. Men de är väldigt pigga!
De har inga namn för ja har inte hittat någon skillnad på dem än.. HAHA!
Men den ena har tappat en bit av svansen, så honom kallar ja (pelle) svanslös (a)




 


undrar...

Jag har hört att det är bra för kroppen/huden att sova naken. Är det sant?

Ja tror faktist det är det, varför skulle våra kön vara "instängda" hela tiden? Fast det är ju otroligt obehagligt att sova HELT naken.. eller va tycker ni? Känns väldigt obehagligt att ligga i sängen helt naken och tänk om täket ramlar av, och mamma kommer in.. hm? Visar ni er nakna för era föräldrar? Det gör inte jag! Vet inte varför men.. känns inte bra!

men över till min fråga, är det bra för kroppen att få andas? Och ska man alltid sova naken? och hjälper det om man har en stor tröja på sig utan trosor? Någon som vet?

haha, detta inlägg kanke blev lite crazy.. men ja kom och tänkta på det efter som att jag har MASSOR av torra fläckar och nu efter duschen när man smörjat in sig så känns det konstigt att ta på sig.. haha!

Misstolka inte detta inlägg!

Det är tillåtet att vara depprimerad!

Ibland känns livet hårt..




"Själen är förlorad, kan någon hjälpa mig?
Någon som kan lyssna, få mig att känna lycka!
Själen är förlorad, kan någon hjälpa mig?
Någon som kan älska, få mig att känna kärlek?"





Tummen upp!

Äntligen hemma! Jag tror jag är lite hemma kär, ja kan ju inte ha hemlängtan efter en halv dag bort? hm..?

Praktiken gick mycket bättre än va ja tänkt mig, kanske pratade man med en mycket trevlig person på bussen dit? Vem vet!
Suttit och läst, löst korsord och bakat ischoklad. Värdens änklaste recept eller vad? 160 g block choklad och 80g coccos fett, typ. Men jag blev iallafall jätte sugen på att baka! Så när ja kom till skövde sprang ja in på Hem och hobby och köpte jätte söta formar, små med tomtar och stora med hjärtan på. Varför inte piffa till sina bakelser? :)

Sen blev det hemligt uppdrag! Gick kanon bra, och ja blev på sånt TOPPEN humör. Underbart!

Nu sitter ja här och funderar om ja ska baka muffins eller knäck.. vad tycker ni är godast?

  VS 


Godmorgon!

Nu sitter ja här framför datorn igen, tidigt på morgonen! Vilken nörd aj börjar bli ><'

Ska snart iväg till praktik platsen, trååååkigt.. orkar inte med praktik. Rätt tråkigt. Jag saknar Tallstigen.. /:

Slutar en timma tidigare, efter som ja också denna vecka ska på ett hemligt uppdrag (y) 

Men nu mst ja börjar dra mig till bussen, så vi hörs i kväll!

7 december

Har inte haft någon stor lust till att blogga i dag, men här kommer iaf ett inlägg!:)

Vart i stan i dag med Ronak, fixat lite på banke och kollat i affärer. Öppnade min spargris för att kunna köpa en väska (som vi kollat va kvar, efter skolan) men självklart när ja plockat ihop alla hundra lappar så finns den inte kvar.. HELVETE! Blev riktigt ledsen faktist..

Blev hem och göra om i rummet lite, och det blev riktigt bra:) Tänkte visa lite bilder.

Har satt upp tvn på väggen, ska fixa lite med kablarna som hänger ner, och lite snyggare grejer i hyllan 


o sen har jag satt upp en hylla över min säng (och för er som inte sett mitt rum, efter de senaste bilderna, så har ja bytt sida på sängen ;))




men nu ska ja krypa ner i sängen och kolla på tv (a) MYSIGT! :)

Hm, önskar att den där snygge kille kunde krypa ner bredvid.. !



Naw,

Är han inte söt?
min älskling!
<3




sugen..

på en ny garderob!
En stor och freash med spegel dörrar <3



Typ en sån fast med SPEGEL dörrar, MYSIGT ! :)

(y)

Ny header!:)

Tänkte att nu när julen närmarsig, så måste vi ju ha lite julstämmning på bloggen också, eller va säger ni?
Skulle ändra musiken också, men det var något fel just nu.. typiskt! men det kommer, jag lovar!:)
Någon låt ni önskar ? Vet att många inte tycker om min musik, eller att ja ens har det. Va tycker du? Kanske ja ska ha en sån som man får playa själv?


Lite mysiga bilder!:)









nu ska ja byta gardiner och ställa upp min ljusstake i fönstret :)

Andra advent

Vilken dag!
Vaknade halv 11 och startade datorn, då frågar Hanna om ja kan följa med när hon klipper sig. Och så blir det. så hon kommer och hämtar mig. Så blir det frisören, siba och rusta! Vi var inne på Siba för att kolla vad som är för fel på min Kamera, och killen sa bara Ring kundservice! IDIOT! jag har alltid hatat siba!!! Aja, vi åkte till Rusta
och köpte en ljusstake till fönstret, mysigt! 
Sen blev det hem till Hanna en sväng och hon bakade lite, sen kom mamma och micke o hämta mig. då blev det en liten shoppen runda igen. Hitta lite gott och blandat :)
Men vi gick in på Siba IGEN och kollade om det var någon annan som jobbade, och det var det så vi bad en annan kille kolla på min kamera och han bytte objektivet utan problem! Så nu funkar det igen, underbart!

Nu ska ja städa lite och lyssna på Religions CD:n så ja kan något på provet i morgon! haha.. IG IG IG! (;

Mosters söta favorit!

















Moster älskar dig <3

Bilder från igårkväll!





























Det är något fel på kameran, så det blir ett sträck i alla bilder!
Men ja ska byta den så fort som möjligt :)


Godmorgon, godmorgon!

Klockan är 09.07 och jar är vaken, fantastiskt! Mosters favorit kom och väkte mig. Hon är så jävla söt!  Hon ba: Hanna, Hanna, hanna ? .. HANNA!  haha, va ju tvungen o vakna. men men nu är ja uppe, haha.

Vet ni vad som är bästa med denna dag?
- Jo, att ja inte har någonting planerat förensn KANSKE ikväll då Jonna kommer hem från sin kille. Då kanske vi ska dra på fest. Men gud va underbart :)


Nu ska ja ta med min kamera och fota Bell! (; Puss på det!

=)

nu börjar kvällen lida mot sitt slut, men kvällen har vart myclet rolig!

jag och några i klassen, Anton, Emli, Affe och Ronak har vart på Rydspizzeria och käkat, haha. Va ju tvungen att visa våra varnhems (?)bor va vi har o bjuda på! haha.. Efter det blev det hem till mig, och då kom även Jonna. Då blev det Vattenpipa, film, kortspel och massa prat! Men det bästa är att.. ja har massa bilder! haha. Killarna hade lite gruppsex i min säng Oo.. hmm ? Bilderna kommer i morgon! Va tvungen och instalera ngt bild pogram, och det pallar jag inte nu, hoppas ni förstår mig? (A)

Men hörrni, kvällen blev riktigt rolig och ja hoppas på fler! Nu får det bli sängen och någon avsnitt från Riverside för mig. Ska ju kunna göra något vettigt i morgon också. Kanske städa..? Ser ut som det slått ner en bomb här! haha. Godnatt!

JIPPI!!

Nu är jag ägare till denna skönhet, TUMMEN HÖGT UPP!






Blev en Canon EoS 1000D, tack för alla som hjälpt mig att välja!
Nu hoppas vi på en blogg med mycket roliga bilder, eller va säger ni?

Nu ska ja städa det sista, snart kommer Fredrik och Bell.
Senare ikväll kommer några ifrån klassen, hoppas på det iaf!:)

Va ska ni göra en fredagskväll som denna då?

!!

Godmorgon!
Idag blev det en hemmadag, orkade verkligen inte åka till praktiken. Kännde bara press, har så jävla mycket att tänka på o göra, o massor som bara inte är bra just nu. så det blev att stanna hemma!

så ja har fått upp lite julpynt i rummet, as mysigt! lite glitter och lampor.. eller mycket lampor! haha,, ljus och annat smått o gott! men ja känner att ja mst ha ngt rött! alla är silver o lila Oo haha.. inte så värst julit kanske :P


En annan sak föresten.. sa ja att ja köpt ett väggfäste till tv:n? Om ja inte sagt det så har ja gjort det iaf.. och vi skulle sätta upp tv:n i går då. och gissa vad? SKITEN PASSAR INTE PÅ MIN TV!!! jag blev så jävla sur, så för tillfället ser det förjävligt ut i mitt rum!:( aja, det får vell gå! :/


Nu ska ja plugga lite på Religionen, suck! Prov på måndag.. mindre kul ! :(


1231048 Godmorgon! Nu sitter ja

418f6d3a3e1a29ffaa06a98e43c90b6b.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg till skara. Är jätte trött!, Kunde inte sova i natt, låg bara och tänkte på massa saker. Framtiden, hur kommer det bli efter gymnasiet, va vill jag läsa vidare till? Vad finns det och vart? När ska man flytta hemifrån? Vart ska man flytta? Vad kommer det att bli i mitt rum då?. Killar, när ska man hitta den rätta? Hur vet man att just han är rätt?. Vänner, hur vet man vilka som är de äkta vännerna? Orkar inte med er som säger att ni alltid kommer att finnas där, Men så fort det händer något så vänder ni ryggen och bryr er inte ett Skit. Kallar ni det äkta vänskap? Inte jag. Jag har många bra vänner, Men jag vet inte vilken dag ni vänder mig ryggen. Säger nu inte att alla gör det, utan vissa. Och ni vet vilka ni är. Det var mycket att tänka på i går kväll/natt.
Idag blir det mycket att göra, praktik 9-16 baka med happy go lucky sen måste jag hinna iväg till pappa också, måste städa mitt rum, för i morgon kommer min prinsessa! Men nu ska jag läsa lite, vi hörs sen om jag hinner!


hitta en till sak,

titta, visst är de söta? finns massa kul grejer på happystore.Ta en titt, ni hittar säker något ni vill ha! :)



den rosa, gråa och lila är ju sötast (A)

jag vill ha!

åh, titta va ja hittade. Hur söta är dom inte eller? Jag vill ha, helt klart!



Mumin, i love it!

189 kronor på happystore

Fråga.

Idag har jag vart på vårdcentralen i skara. Kollat lite på hur sjukgymnaster, arbetsteraputer och "vaktmästare" arbetar där. Det var lite kul.

Men över till något annat, ja vill ha såna plast grejer som man trycker på en knapp så blir de varma! Tror det heter handvärmare, (står så iaf på bilden under) Någon som vet vart man kan köpa sånna el hur mkt det kostar? :)


Sova ? - Jatack!

Godnatt alla kära, ja orkar inte va uppe längre. Jag vill sluta ögonlocken och drömma mig bort till något riktigt mysit, med en speciell person. hörs i morgon! <3


mums!

praktiken gick bra, det var ett trevligt ställe. inte det roligaste kanske, men mycket roligare än va ja tänkt mig!:) Kommer gå 9-16, rätt gött ändå!  trode ja skulle få gå 8-17 ^^, så ja är nöjd! Imorgon är det tydligen studiebesök på äldreomsorg :S aja, får se vad det handlar om! haha..

Eftersom att ja hade ett uppdrag att utföra så fick ja sluta en timma tidigare, gött! Träffade Niklas inne i stan, snackade lite och sen gick ja vidare till det hemliga! ;) haha... efter det blev det en runda på stan med jonna!
Nu är hon hemma och pluggar och ja ska städa! Sen kommer hon hit och kolla på andra avenyn, och ja har precis bakat (?)  pannacotta till oss! Mums <3

Men nu ska ja börja flytta möbler, vi hörs!


Godmorgon!

Är skit nervös inför praktiken! Börjar halv 11, kul! Not.. Men vi får hoppas på det bästa! Kan ju vara rätt kul ändå, och vi ska va där i två veckor. Måndagarna i skolan och resten på praktik. så det blir 8 dagar, så det går fort! och sen är det nästan jullov, JIPPIE! :D men ja ska jobba de första dagarna, money! Kanske lägga de pengarna på KAMERA?! ja, varför inte?(a)

Nu sitter ja här framför datorn som vanligt ^^, Lyssnar på julmusik, as mysigt och ja längtar verkligen till julen! Snart blir det praktik, efter det blir det ännu ett hemligt uppdrag.. hm? Va e de ja håller på med? Vill ni veta? Efter det blir det stan en snabbis för o byta o köpa fler julklappar. Sen blir det hem o städa och möblera. Om ja blir klar i dag kommer det nog upp bilder på hur det blir. Förhoppningsvis!

Men nu ska ja sminka mig, vi hörs! <3

Ps. Tack till alla er som läser och kommenterar, jätte kul att så många kikar in!