En annan del av köping ♥

Har precis kollat på en annan del av köpig, gud va söta dem är. Allihopa! Men nu rullar Wallander på tvn och ja har krypit ner undertäcket och ska försöka somna någolunda tidigt i dag iallafall, sov till 2 i dag så ja kan ju önska mig själv lycka till!

Var ute och gick med Carro och Anna förut idag, usch va kallt det är! Men det hindrar inte oss. Haha, inte så värst bra promenad idag, slutade med snöbollskrig mellan mig och carro. haha.. fyfan va kul det var. Hm.. sen måste ja erkänna att vi var inne på coop en snabbis och köpta choklad och cola. (a) Nu får det va slut på det där! ja har bestämt mig nu, STOP för allt onyttigt! eller.. ja menar sötsaker! Nyttig kan ja knappast vara ;)

Imorgon blir det skolan, hemligtuppdrag, träffa happy go lucky och gå ut och gå med bäste Carro!



Godnatt nu alla söta läsare!

Jonnas fest!

Feten var kanon och här kommer der bilder!

Anna och Jonna 


The king!


Jonna


Jonnas present


Jag och jonna sjunger singstar


Jag och Anna sjunger också singstar!


Jonna i fullgång med att sjunga


Ronak


Anna


Jim, jonnas bror och mitt fadder barn


Becki


Becki och Anna































Tack för kvälen allihopa!


-

Gårkvällen spenderades med bäste Carro. Vi Käka godis/nötter, mycket skratt och mycket nödvändigagrejer höll vi på med. Men så värst bra gick det inte efter som att det gick på tid och vi blev stressade så brast vi ut i skratt!

Idag ska ja städa, plocka undan emils madrass balndannat! Haha (A) och alla jävla kläder som ligger slängda över HELA rummet. Shit asså, minns inte när det var såhär stökigt sist..! Inte min stil att ha det stökigt asså.

Nu ska vi, jag mamma och micke i väg och kolla lite skor o in på mio och lite så. Men ikväll ska vi fira min lilla jonna som börjar bli stor, 17 år! Ett år kvar tills du är på samma nivå som kungen!(; Hoppas det blir riktigt kul!


^^,

Vart ute på en lite promenad med Carro nyss. Denna veckan har vi inte skött oss så bra. Men det kommer en ny vecka med förhoppningsvis MINDRE snö så man inte fryser när man är ute och går! Nu funderar jag starkt på att sova en timma eller så, sen ska ja in till stan och möta Ronak.

Hittade en lite rolig låt på youtube. En omgjort Botten Anna till Kåta hannah!
http://www.youtube.com/watch?v=VX_O9uSIzHA&NR=1

Vet fortfaranaden inte hur man lägger in klipp ifrån youtube eller video klipp. Så ni får klicka på länken för att se. Vi hörs i kväll!

Gårdagen på Olarry´s

Förlåt för att jag inte uppdaterade i går, men ja hann verkligen inte! Men ja ska berätta för er va gårdagen bjöd på. Men först.. VA HAR HÄNT MED BLOGG.SE ?! Hur ser det ut.. ? usch! Ja trivs inte alls i det nya..

Igår Följde jag och Sandra med Emil och Anton till Olarry´s. De skulle kolla på Hockey Modo - hv71 tror jag det var, och ja o Sandra var SÅ intreserade.. haha! Men kul hade vi fan ändå! Efter en stund kom Kristoffer och hans kompis,Martin. Tror inte de heller var så intreserade så vi fyra satt och snacka massor, och efter hockeyn va slut och hv förlorade.. haha! De som Emil och Anton håller på, stackars dem!;) Men iaf, slutade med att alla satt och pratade om .. ja det kanske ja inte ska skriva. Vet faktist inte vilka ni är som läser! Men vi hade en mycket trevlig kväll som måste göras om!

Här kommer lite bilder från kvällen;
Klicka på de små korten för att få de större!

Sandra som inte ville va med på kort


Grabbarna var inne i matchen


  

Martin och Kristoffer


Hmm, ja Sandra hittar alltid det mest konstiga!;)


Min lilla rosa kamera är kass!


Kristoffer


Martin


Anton, Emil, Sandra och Martin


 


Sen har jag bara två ord att säga och det är Chilinötter och Karlsborg!
Tack för en jätte trevlig kväll grabbar och Sandra ;)


?

Varför är det ingen som förstår?..

Orkelös

Usch.. Tanken på att det är skola i morgon gör mig så iriterad, uttröttad och ja önskade ja kunde få sova tills det blir vår! Att vi ska göra Nationellt prov i morgon gör det hela INTE bättre. Önska mig lycka till!


Ja är helt tom på ord, ord som förut flög om kring i hela kroppen.
Jag var så säker, trode på det du sa.
Men ännu en gång har ja gått rakt in i fällan.
Jag vågar inte längre hoppas.
</3

Underbara Onsdag!

Jag gillar Onsdagar starkt! Att få ligga kvar i sängen hur länge som hälst och att veta att hp;- och lp;arna  sitter i skolan medans op;arna ligger hemma och sover. Vilken känsla! ;) Haha.

Idag har ja inte tänkt att göra någonting. Fast det lär ju bli väldigt tråkigt så ja.. får helt enkelt hitta på någonting att göra. Kanske ta en promenad, städa lite eller varför inte sitta vid min älskade dum burk? Nej, ja sätter mig och läser en stund i min söta zackosäck (Stavning?). Någon som läst Kärlek och stålull? Fick låna den av min storasyster, det är riktigt bra!

Kan skriva om den sen när jag läst ut den! :)

YES!

Va precis inna på katedralwebben (En sida vi har genom skolan så vi ska kunna se hur vi liggertill osv!) Och ja fick G+ på omprovet i Mäniskan social och kulturelt. Trodde aldrig ja skulle klara det, så gissa om ja är glad nu? Oja!

Vart o handlat lite med pappa idag, som vanligt börjar vi o tjafsa.. förstår inte varför det alltid blir så /: Jag måste försöka få bättre kontakt med pappa! .. får värsta skuldkänslorna.

Imorgon är det onsdag och jag är ledig. Mums! Och ja mår inte alls bra med min feber och det, så det känns underbart att knappt behöva gå upp ur sängen i morgon. Fast det är klart jag måste, min stegräknare måste över 10.000 i morgon. Idag har jag 800 steg kvar, så ja ska snart ut med hunden på en kvällspromenad och hoppas att det är tillräckligt. Annars får vi gå en extra runda! haha (a)

Sen tänkte jag spela lite ******** *********** ****! hoppsan, va e de? Någon som kan lista ut det? Och efter det blir det sängen och film. Godnatt!


Godmorgon!

Klockan är kvart övert nio och mina klasskompisar har lagat mat i ungefär en timma. Kom på förut att de skulle göra muffins. TYPISKT! det som ja ville vara med på, hoppas att det blir på torsdag istället.

Men snart går min buss och ja har inte sminkat mig. ja skiter i det i dag faktist, ska bara träffa min .. ops! Höll på att berätta för er vad mitt hemliga uppdrag är. Aja, nu vet ni iaf att det är en person inblandad! (;

Måste ta på mig och springa ut till bussen, vi hörs snart igen!

usch,

Nu ligger ja i sängen, i feber igen!! Ja orkar verkligen inte vara sjuk. Det är nog det tråkigaste som finns. Sovit i några timmar nu men mamma väckte mig nyss, typiskt. Men nu har ja krypit ner under mitt älskade duntäcke!

Ja kämpade igenom mig dagen, med många mot gångar, men det gick! Imorgon har ja ett hemligt uppdrag att utföra, men vi får se hur det går. Orkar jag så pallrar jag mig dit, men det krokar med skolan som tur är!;)

Men nu ska ja kolla lite på film och hoppas på att ja somnar igen, Godnatt!


Ny vecka, ny start!

Fyfan vilken natt, inte sovit en blund. Mått så jävla illa, näsan bara rinner och ja mår inte alls bra! Hur ska ja orka med dagen? Antar att det bara är att kämpa sig igenom. Tog alvedon nyss och hoppas på att det kommer bli lite bättre.

Jag som hoppats på en bra dag, men den började långt ifrån det iallafall. Jag är vaken och snart klar, men inte ork att gå ut till bussen eller åka iväg till skolan. usch! Är hemma runt 5 om ja orkar utföra heladagen, och sen gå ut och gå också, det klarar vi!

Nu ska ja dricka upp min oboy och fixa håret, puss!

-

När allting känns jobbigt finns det inget annat att göra än att gråta!


Vilken jävla klantskalle!

Imorse när ja städade så la ja ut mitt täcke på balkongen för att förra natten va så fruktansvärt varm. Tänkte att den skulle få ligga ute tills ja städat klart. Men mitt i städningen så skulle vi äta och sen iväg till min syster och ja hade inte en tanke på mitt täcke. Nu när ja skulle lägga mig så kom ja på att mitt täcke fortfarande ligger ute på balkongen, helvete! Så nu ligger ja under ett iskallt täcke och fryser igäl! Tur att man har filtar som legat inne iaf <3


Imorgon är det måndag och då ser det ut såhär;
- Skola 8-11.30
- Shoppa med ronak
- 15.45 Hemligt uppdrag! (någon som klurat ut va ja håller på med?)
- Promenad med Carro (Om det inte är för kallt och mörkt!)

Men nu ska ja fortsätta att kolla på Johan Falk och försöka sova, Godnatt ♥


Lördaaaaag.

Idag har ja faktidt ingenting att blogga om. Har vart hos storasyster en sväng, städat rummet som fortfarande inte är klart, ska ut med Carro en runda senare. Sen ska även Andreas och Johanna få våra fiskar + akvarium, eller inte få kanske, men de ska få ha de hos dem eftersom att vi inte kommer ha plats när vi får fåglarna!

Ibland blir man så jävla förbannad på folk som bestämmer saker och sen hittar på annat. Jag förstår verkligen inte vad folk tänker med ibland, ofta att man inte hör av sig?

Aja, vissa folk kommer inte komma långt här i livet!


The wisher.. usch!

Carro och ja kollade precis på The wisher, fyfan säger ja bara. Har ni inte sett den så.. se den, men ändå inte!
Gillar ni skräck filmer så är den bra!



Ingen av oss vågade gå ut ur mitt rum, ut i hallen eller ner för trappan. Livrädda och ja som lovat att ja skulle följa Carro halvvägs hem. Emil va snäll och sa att ja fick ringa honom, annars hade ja inte vetat vart ja skulle ta vägen fan. Ska aldrig se på skräckfilm mer!!


Vi var också ute och gick, i två timmar! Och klantig som jag är så skulle jag sparka på en snö/is hög så det blev små bitar av den så ja kunde kasta till öje, men jag sparkar över den och ramlar in i all snö och öje tror ja leker med honom så han hoppar överlyckligt över mig och tar min vante som carro sen försöker springa efter och ta! haha. Allt blev bara värre och värre, haha och vi as garva och det gjorde ju inte saken bättre!


Elvis ♥

Nu har jag vart och hälsat på Elvis igen. Han blir bara sötare och sötare!

Elvis och mammsen

Elvis

Hans syskon, tvillingar ?

Elvis 

Elvis- Titta mamma va ja kan, stå på ett ben!

Söta lilla Elvis ♥



Åh, jag längtar så tills du kommer hit!


Friday, i im in love!

Ja, det kunde man ju iallafall önska att man var!
Riktigt längesen man kände sig kär, vilket kanske är en bra grej.
Kärlek leder bara till att man blir sårad, och ja orkar inte bli sårad fler gånger.

Fredag i dag ja, och ja sitter här framför min sega dumburk. kul kväll asså..! Men har man inte tråkigt så kan man heller inte ha kul, så idag har jag haft en såndär tråkig dag. FÖRUTOM när jag var på promenad med Carro.  Vi tog en lite längre promenad i dag, gick förbi ishallen, coop och aspö. Riktigt roligt och vi har alltid så mycket att prata om! 
Men iallafall det roliga är att på Timmervägen och Barkvägen här i ryd har varje träd täckts med svarta kråkor! Ingen aning om vart de kommer ifrån, men det blir fler och fler för varje dag man går förbi. Och det börjar bli rikigt läskigt! Månen var täckt av gråa måln, svarta kråkor som sitter i tätt i alla träd.. någon mer än ja som täcker på en rikigt rysarfilm?
Vi gick och va livrädda, för precis när vi går förbi träden så flaxar kråkjävlarna iväg och vi går och skrattar åt varandra som hoppar en halvmeter upp i luften varje gång de flyger iväg!

Snart ska ja lägga mig, tänkte göra en header till Carro och samtidigt bestämma vilken film ja ska somna till, Godnatt <3

Hoppsan,

Försökte fixa det snyggare och mer rosa.. men här är rasultatet. KASST! Fixar det i morgon, för nu är klockan mycket och ja tänkte kolla på film och försöka sova!

Imorgon börjar skoldagen kl 8 med psykologi (y)

aj aj aj,

Innan jag lägger mig ikväll så ska ja plåga mig själv med detta



Stackars mina ben, men vill man vara fin får man lida pin!

Torsdag,

Idag har min dag sett ut såhär:
- skola 8-14.15
- hemligt uppdrag
- en liten sväng på stan/maxi med Ronak och hennes syster
- plugga mäsk (SUUUUCK)
- fotografera "broshan" och hans tjej
- plugga ännu mer,

och ah.. nu har jag duschat och sitter vid datorn lite innan ja ska lägga mig!


Hahaha, här är då min låssas bror, tur att vi inte är släkt på riktigt ;)




Elvis!

Skrev ju i förra inläggen att jag vart och kollat på fåglar idag,
Min kusins nymfparakiter har fått ungar, och vi ska köpa två stycken!

Den älsta är då Elvis, och den ska vi ha. Sen ska vi ha en till också, men alla har inte kommit ut ur boet än så vi har inte bestämt oss än. Men guuud va söta de är!!

Här har vi våran konung, Elvis!










Elvis, sötnosen!



Lite bilder på Elivis, hans syster och mamma och pappa. Men jag har väldigt svårt att se skilnad så jag skriver inte ut vilka det är (A)

Men vi ska få dem om ca 8 veckor tror jag det var. Då de kan flytta i från föreldrarna. Jag längtar! <3

Glömde visst blogga i går,

Men i går hade jag en lektion i skolan, varmkök som var i från 8-11 sen stack man hem och pluggade lite. Fattar ingenting och ja har om prov på fredag.. poor me! men vi får vell se hur det går. hoppas på godkänd..

Var ute och gick med Carro och hundarna, men det slutade med att vi båda låg i snön och skrattade, haha! Så vi vände och gick hem igen. Vi fick iaf ihop våra 10.000 steg, gött som fan. veckan har börjat bra och alla dagar är gröna! (;

När ja kom in la ja mig i sängen och plugga. Det gick vell en timma och sen somnade jag.. haha! Typiskt. Ja blir så otroligt trött när ja läser.. mystiskt!

Sen är sökningen från sommarjobb klart! Tack Carro för att du tog med mig, och ja håller tummarna för oss båda (y) Ringde även chefen på det stället jag vill vara på och hon skrev upp mig och sa att ja nu stog högst upp på listan, UNDERBART!! Ingen annan har ringt än.. haha! (Y)

What ever, idag är det onsdag vilket betyder att jag är ledig! Har vart hos min kusin och kollat på fåglarna, skriver mer om det i nästa inlägg.

Btw, vill tipsa er om något riktigt GOTT! Ska vi kalla det kyckling tallrik? (a)
Det är altså Pommes, kyckling filé och paprika i en "röra" och brevid är det min special sås som består av creme freash (?) och pommes krydda och lite sallad brevid (Hade ingen gurka el tomat -.-) Måste testas!





 Betyg:
   



Till sist vill jag bara Grattulera min gammla klasskompis som skulle fyllt 18 år i går (19/1).
Jag hoppas din dag där uppe har vart bra, som du drömt om att den skulle vara fast på en helt annan plats.
Läste på din Facebook profil förut, och dina vänner behöver dig. Dem har firat dig, även om du inte var med så har de gjort allt för din skull.
Det är orättvist att livet var så kort för dig. Det är jobbigt att tänka på att du är borta, jobbigt att se alla op tjejer utan att du är där, jag ser på dem att de saknar dig!
Även jag saknar dig, tro inget annat. Men ja ångrar att vi tappade kontakten när jag bytte klass.
Men nu vill jag gratulera dig och hoppas att du kan se och höra alla gratulationer.
Du behövs här nere på jorden Amanda!

Promenad med Carro!

Sitter och väntar på att Carro ska komma hem, så vi kan gå ut o gå vår runda runt karstorp! Tycker vi sköter det rätt bra faktist, eller va säger ni? Hoppas vi kan hålla detta nu. För det är riktigt skönt att gå en runda om dagen. Fast det som är det jobbiga nu är att snön börjar smälta och det är inte alls lika kul att gå på, Isen på sjön smälder bort, träden är inte längre täkta med snö.. det börjar dras måt den där tråkiga perioden, ni vet den innan våren tittar fram! Först blir det slask och tråkigt, sen kommer solen fram och man får den där sommar känslan men när man kommer ut så är det hur kallt som helst! Usch säger ja bara.. Antingen ska det vara snö och kallt, inget slask. Eller så ska det vara sol och varmt och inget mittemellan väder!


Åh, hon är seg i dag lilla Carro, men hon messade precis och skrev att hon var på bussen, så ja får nog ta på mig nu så ja kan möta henne direkt! :)

Snabb inlägg,

Kom precis hem från jobbet. Usch vilken jobbig dag det vart i dag, både psykiskt och fysiskt! Mycket som hänt sen ja va där sist..

orkar inte skriva någonting nu. Är helt nere och shokad. ska kolla på tv lite läsa boken Kärlek och stålull, lägga mig i sängen och hoppas på att ja snart kan somna.

Godnatt!

Sista inlägget innan ja ska krypa ner,

Jag är as trött..! Klockan är snart 1 och Carro gick nyss hem. Vi har vart ute o gått, käkat kebabb sallad( Nyttiga har vi blivit!) sjungt singstar och fixat lite med vårat projekt ! Nu jävlar är det på allvar, nu sätter vi igång. Go Hanna Go Carro!

Nu är ja så jävla trött att ja ska krypa ner i sängen, sätta på en film, blunda, lyssna och hoppas på att ja somnar. Och för er som tycker det är konstigt så kan ja berätta att ja kan inte sova om det är tyst...! HAHA!

Godnatt sötnosar

Hoppsan, va tiden går!

Klockan är 10 över 7 och jag är uppe..? Hm.. jo jag har inte gått och lagt mig än. haha! Vi har typ inte gjort någonting i flera timmar. Snackat.. snackat och snackat! Men kul har vi iaf haft det. Vi 5 tiden, närmare 6 så åkte vi iväg till Statoil för Emil och Carro skulle köpa Cola. Först va det tänk att köpa korv, men nepp! Ja ska spara mina pengar. Men iaf, Emil åkte hem och ja o Carro gick en omväg hem till ryd. herregud va vi ska börja gå, vi kommer att gå över allt. Possetivt possetivt!!  Men iaf, nu sitter jag hemma och vet inte riktigt om ja ska lägga mig eller inte. Jag och Carro kom på bästa iden förut när vi stog ute och snacka. Men det får bli en hemlighet.. deni! ännu en sak att tänka på.

Ne, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film! + att jag ska tänka på Carro klockan 8 då hennes mamma kommer in med damsugaren och hon precis ha somnat. HAHA! stackars dig gumman!<3

Tack för en toppen kväll/natt! (Men DISCOT var ändå BÄST!!)

ONEJ, nu vaknade mamma också och GISSA VAD HON SÄGER?! - Skyll dig själv, men ja ska börja damsuga snart.  Nu är det inte så roligt längre..!

Discooooo!

Discot var as kul, som jag sa förut.. det är någonting alla skulle få vara med på. Vilken energi, vilken känsla. Man ler helatiden, skrattar och har kul. Måste nästan säga att det är roligare att vara på ett Disco för utvecklings störda än att gå på krogen! haha, man skrattar mycket mer, mår mycket bättre och samtidigt gör man någonting bra! (; 

Nu sitter jag, Carro och Emil och sjunger Singstar, Anton var också med oss. Men han va tvungen att dra.. och efter att anton drgo så tog ja o Carro alla vinster!!

Nu ska ja fortsätta att sjunga! (;

17:11, iväntan på bussen!

Nu sitter ja här och väntar på bussen igen. Alexandra och hennes klasskompis har vart här och ätit innan deras träning började. Mysigt att systerdotter kommer på besök i bland! (; Väldigt kort besök, men inte ofta man träffar dom så varje minut är dyrbar!

Bell ringde nyss också, men vågade inte prata så mycket med mig. (hon har nog inte vant sig vid att prata med moster i tele än, är mest mommi som gäller!) Men några ord sa hon iaf. Du gör moster lycklig stumpan <3

Strax ska ja och Carro iaf iväg till Valhall på Disco för utvecklingsstörda. Det är riktigt roligt måste ja säga, en riktig upplevelse som fler borde se, I love it!

Men nu ska ja fixa mig det sista och sen springa iväg till bussen.


Ursäkta min dåliga uppdatering,

Vart så mycket i går så ja glömde helt bort att blogga, ja ber om ursökt!

Dagen i går var rolig, både i skolan och efter! Orkar inte skriva nu, har precis vaknat. Men en sak måste ni få veta, och det var en sån händelse då ja blir rädd igen, självklart tillsammans med Carro!

Jo, när vi gått runt Karstorp i går så träffade vi på en hund utan för affärn och så utbrister ja "Den är lös, den är lös" Carro fattar som vanligt ingenting förens den står precis bakom henne och Öje. Jag lyfter fort upp Linus eftersom att han är så liten och skulle inte ha en chans mot den hunden. Då börjar Carro gå i väg med öje för han har blivit så stor att hon inte kan lyfta upp honom bara sådär, så jag står helt ensam och börjar ropa hallå, hallå? ihopp om att hon som städar i affären ska kunna se händelsen och springa in i affären och fråga vem det är som äger hunden. Men nejdå, hon fortsätter och städa. Sen vänder hunden sig emot mig o Linus och börjar gå frammåt. Vilket gör att ja blir ännu räddare och ropar HJÄLP! och då vänder hunden emot Carro igen och då kommer ägaren ut!

Vilken jävla hund som slet sig från kopplet!:(

Sen lovade jag Martin i klassen att ja skulle skriva med att han var duktig och hjälpte mig att diska på varmkök, vilket han gjorde kanske i två minuter och sen fick Ronak ta över. HAHA!

Idag börjar jag 12.50 och slutar 13.50, värt! Men men.. det är bara att gå.
Ikväll blir det Disco, jag ska "jobba" och Carro ska självklart med. Det är ett disco för utvecklings störda och ja längtar till att få träffa dem!

Blev ett långt inlägg men det är som en ursäkt för att det inte blev något i går (;


Bilder från promenden i går.

Linus var lika hög som snön,


Rätt cool bild! haha, Linus tyckte det va jobbigt med en sån "valp" som springde fram och tillbaka, han själv ville inte missa lukterna.

Öje, så söt!









Öje och Carro busade i snön och hon kunde inte komma upp! haha.. men hon ville inte va med på bild.

















Godmorgon eller goddag!

Kockan är snart 1 och ja vaknade precis.. Inte så bra eftersom att ja tänkte göra rätt mycket! Aja, what ever..!

Har försök nå en tant väldigt länge nu för att söka sommar jobb, men hon är förfan jämt upptagen! Det går verkligen inte och nå komuntanter i dagens läge.

Aja, Engelska läxan får vänta tills i kväll så drar ja in till stan med Amanda och sen ut på promenad med Carro och hundarna!

halv 8 hos mig!

Nu ligger ja ner bäddad i sängen efter en sväng runt Karstorp med Carro och hundarna! As kul hade vi. Hundar som hoppar över varandra, en springer fram och tillbaka den andra springer i full fart framåt, Carro ligger plötsligt i snön och hunden över henne! haha.. "Sluta skratta och hjälp mig upp!" 

Känns riktigt gött nu efteråt, riktigt friskt och bra! Även fast ja fryser så mkt att ja krypit ner under täcket.. Fast egentligen borde jag ta fram engelska böckerna och börja plugga. Men inne i mitt huvud hör jag en röst som säger S-I-M-S .. förstår inte varför?!

Jo, det gör ja! och nu ska ja sätta i gång spelet.. Bara en timma! (A)

Godmorgon, godmorgon!

Jag slänger in ett snabbt inlägg innan ja ska ta mig till bussen. Tänkte ta med min termos kopp till bussen idag, mysigt! Hittade också mina glasögon idag så på med dom. Längesen ja hade dom nu faktist, ser ju lika bra utan -.- men för att ja blir "åksjuk" så måste ja andvända dem. Mina ögon uppfattar saker och ting i olicka takt ^^ eller något sånt! Hahah.. vet själv inte faktist!

Men nu ska ja fylla på min termos kopp och bege mig ut i kylan och vänta på bussen.. kalllllllt!

Kvälls inlägg,

Klockan är lite över 11 och ja har äntligen slutat spela, haha! Har spelat hela kvällen .. as kul är det ju!

Glömde föresten att berätta en sak som hände förut när ja o Carro va ute.. Vi gick runt karstorpssjön, as gött och många fina platser. Vi måste tillbaka med kameran! Men iaf.. när vi gått runt hela sjön och var upp för den lilla backen så hör vi någonting. Någonting som låter (enligt mig) ett skrik från en bäbis, ja blev skit rädd och började typ springa. Carro går sakta, kollar upp och börjar asgarva. Ja som fortfarande är skit rädd är snart upp på backen och skriver " Men skynda dig då förhelvete!" Vilket gör att Carro börjar skratta ännu mer. Haha..

På väg hem pratar vi om va de kunnat vart och min story är :

Det var en bäbis som blev stryp och försökte skrika ( ja är helt säker!) Och att det i morgon kommer stå på första sidan på alla tidningar " En bäbis strypt i Karstorps stuga i Ryd. Vittnen säger att de sett två unga tjejer och en hund springa ifrån platsen"

Medans Carro tror det var såhär:

Det var några vi kände som gömt sig och försökt skrämma oss (vilket de då lyckats med!) , och som åkte i bilarna bredvid och kollade hur vi sprang hem helt vett skrämda!

HAHAHA.. vilken kväll!

Nu ska ja sätta på en film och lägga mig o sova, Godnatt!


Brrr..

Kallt är det ute iaf! Men vi var ute i lite över en timma, kanon! As gött att bara gå och snacka, det va riktigt längesen vi var ute på promenad. Det var behövligt kan ja ju säga. Ja fick reda på att o annat men inte allt. Men ja får vell nöja mig med det.. satan! (; haha.. !

Snart är klockan 8 och då blir det tvn, men innan det blir det tee och sims! (y)

Första dagen i skolan,

Ja, det började med en film om när jesus korsfästet. Minns inte va filmen hette men riktigt hemsk va den!
Sen på svenskan läste vår cplärare för oss. Om mobbning typ, och hennes röst tog kol på mig.. pallar inte o bara sitta o lyssna. Och nästa lektion då vi också har fröken CP så kunde hon inte komma på något bättre än FILM. Jag trodde seriöst ja skulle döööööö. Det handlade om en ung neger som fått barn och inte va tsm med sin kille o blablabla.. kunde verkligen inte konsentrera mig på den filmen.

Jag måste bara säga en sak.. vår klass. snälla.. HAHA! Helt underbar <3 Men ändå så jävla sjuk. Ingen är den andra lik.. och det gillar vi (y)

Efter skolan så följde ronak med mig hem, för hon har inte några hemnycklar (y) Men vi drack tee och kollade på Kniven i hjärtat. Men efter typ ett halvt avsnitt så somnade jag... pinsamt! Men ja från 2-5 o när ja vakna så satt Ronak fort vid min dator och kollade på Kniven i hjärtat. Haha stackars henne!

Men nu ska ja ut på en lång promenad med Carrobarro, KALLT men bra! (;


S+S+S

Slö söndag sims, ja det kan man säga! Idag har ja inte gjort någonting annat än o spelat sims 2! haha, Vilket tisdfördriv. Sista dagen på lovet och ja har vilat tillräckligt. Skolan skulle inte kunna börja på en bättre dag än i morgon!

Ja, som sagt min dag har ja ängnat åt att spela sims 2, underbart roligt! 

Men nu ska ja kila iväg till tvrummet och kolla på en annan del av köping tillsammans med Mamma och micke!(; Jag bara älskar hela gänget,puss på er! <3


Godmorgon,

eller host host host som är det enda jag får fram just nu! Jag är altså fortfarande inte helt frisk, men feber fri! Toppen, i morgon börjar skolan och ja blir frisk.. timat o klart?! Aja, skulle nog inte vilja vara sjuk första dagen heller, det blir en sån dålig start! Det vill ja verkligen inte, känns redan som att ja missat massor, som att alla vart i skolan under lovet och pluggat och när ja kommer tillbaka så ligger ja hur långt bak som helst.. men det vet jag att det är an uteav min hundra tankar som ja haft när ja vart sjuk. (Haha)

Jag känner mig så slö, ja orkar inte göra någonting. Vill bara sova! Kroppen är helt slut efter att vart sjuk. Jag orkar inte ens bädda sängen, vilket ja ALLTID gör..ja orkar inte plocka bort julpyntet, vilket ja har velat sen dan efter julafton! Hoppas det snart kommer tillbaka!


Hipp hipp hurra!

Grattis på 18-års dagen Anton!

(Har försökt och bilden vill inte laddas upp åt rätt håll!!)


Fotoalbum,

Sött va?
Satt och pysslade en dag och tänkte att ja skulle göra om det där rosa tråkiga fotoalbumet, som ja fick av Bell i julklapp! Ett album som ja har bilder på min lilla sötnos i. Och visst blev det bra? Kan inte bestäma om ja är klar eller om ja ska sätta på fler söta grejer på.. vi får se!


Värre och värre!

Sexkväll,

Hemma kväll, blev det ist!
Jag kännde mig riktigt dålig och orkade inte åka iväg. Som tur var. Har precis spytt hur mycket som helst!.. ja orkar inte bli ännu mer sjuk..

Micke gick iväg till pizzerian och hämtade pizza o vi kollade på tv en stund, sen helt plötsligt fick ja värdens host atack och hostade o hostade sen kom det bara upp, all pizza ja hade ätit! Usch.. Va kanske rätt bra ändå, åt så mkt!

Nu är klockan halv 9 och ja vill bara gå och lägga mig! Tänkte kolla på de sista avsnitten av En annan del av köping.

Sex kväll,

Minns ni att jag skrev om en sex kväll som vi i happy go lucky arrangerat? Idag ska den äntligen bli av! Jag är iof fortfarande lite sjuk. Men det får gå, kan ju inte avsluta mitt jullov med att ligga hemma och tycka synd om mig själv! Även om ja häldre skulle lägga mig i sängen och kolla på film. Men vila får man göra när man blir gammal.

Aja, nu får ja ta o börja sminka mig! ska egentligen vara där om 40 min, men ja pallar inte va där i från 4 till typ 11 Oo. så bra mår ja faktist inte! (a) Så jag väntar på att Jonna kommer hem från falköping och sen åker vi tsm, mycket bättre att åka buss med lite sällskap.

Ne, nu får ja sluta skriva. Ska ta med mig kameran så ni ska få se kvällen i bilder, ja lovar!


sjuk sjuk sjuk..

Ligger i sängen nu och kollar på sunes jul.
Känns som att ja aldrig kommer att bli frisk, ååh!
Hela golvet är fullt med papper som ja bara slängt ner, ligger och smörjer in näsan helatiden för den gör så ont när man snytit sig för mkt. Halstabletterna ligger i hela sängen(haha) te koppen står tom bredvid och ja hostar så ja tror ja spyr snart..!
Inget kul o va sjuk säger ja bara..


Tidsfördriv,

Finns inte så mkt o göra när man är sjuk, så ja tänkte göra ett sånt test el frågor el va man ska kalla det!:)


13 HAR DU?


Ett förhållande: nep
En bästa vän: jap
Haft ett seriöst förhållande: ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: hm.. tror det!
Fått ditt hjärta krossat: Många gånger.
Haft ett one night stand: jap
Skrikit åt en lärare: många gånger!!HAHA
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja!
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja, men det va längesen.
Några smycken som kostat över 1000 kr: jap
Snusat: prövat en gång,
Rökt: jap

12 DAGENS:

Klädsel: Rosa pyamas byxor, svart linne och svarta typ raggsockar <3
Smink: inget, brukar inte sminka mig när ja är sjuk!
Frisyr: inbakad fläta
Låt: -
Vill ha: Halstabletter och tee!!
Sjuka: Feber, ont i öron och hals
Drog: snyt papper och te^^
Saknad: -
Köp: gårdagens- väska plånbok och örhängen (y
Godis: GODISFÖRBUD!
Attityd: orkelös
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: har inte vågat kolla (a)

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: Cajsa
Bil: -
Kärlek: hm.. ingen aning:O
Husdjur: eget husdjur var fågel och kanin som ja fick på min 3års dag, annars hade vi hund innan.
Semester: hm, åkte till skåne när ja va runt 1, har ju varje år vart i finland, men utomlands va ja första gången 05 tror ja då va ja i spanien!
Jobb: Finlandia som extrapersonal/inringare
Köpta skiva: Ingen aning.
Piercing: den första va i underläppen.
Konsert: massa små i valhall! skulle gått på chris brown, men fick hjärnskakning dan innan:(

10 SISTA:


Personen som smsade dig: Jonna <3
Personen som du kramade: Mamma
Peronen som ringde dig: Amanda
Personen som du ringde: minns inte
Alkoholdrycken: cider och ngn sprit
Bilfärd: längesen ja åkte bil, men tror det va hem från jobbet
Filmen du såg: wallander prästen
Gången du grät: va ett tag sen nu, som tur är!
Måltiden: friterade räkor :*

9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: nej!
Våga hoppa bungyjump: ALDRIG
Dejta någon med väldigt mycket tatuerigar: absolut, men inte min favorit kanske ^^
Kalla dig själv lycklig: ja, varför skulle man inte?
Hellre ta bilden än vara med på den: beror på,
Kunna gråta över en kille: absolut
Kunna gråta över en tjej: kärlek el vänskap? - ja
Ljuga för någon: klart det händer, men aldrig för de som står mig närmast! (och aldrig om några alvarliga/viktiga grejer)
Kunna springa 50mil: Hahah.. ne!


8 VAD:

Gör du just nu: kollar på one tree hill, svarar på dessa frågor och funderar på om ja ska kolla på en film och krypa ner under täcket en stund.
Ska du göra imorgon: hoppas på att bli frisk!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: gråt ut tills det tar slut
Har du med dig in på bion: dricka o godis
Är det för färg på dina byxor: ROSA
Är det för väder hos dig just nu?: det snöar:(
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: håret och kläderna
Skulle du göra om du vann på lotto: oj, köpa mig en riktigt snygg garderob och åka utomlands! skulle ja sen ha pengar kvar skulle ja renovera toaletten till mamma! :D eller iaf betala, renovera får dom göra, annars kan det sluta illa!


6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: jap
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 19
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: nep
Använder du huvtröjor: JA!<3
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: jap båda:)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: båda, beror på vad det gäller


5 VAL:


Solnedgång eller soluppgång: hm,nedgång
Sommar eller vinter:  SOMMAR <3
Vilken ålder har varit bäst hittills: hm, ja vet inte faktist, varje år har det vart något spec!
Sova på sida, mage eller rygg: sida el mage!

högfeber, ont i halsen, öronen och huvudet!

Ursäkte min dåliga uppdatering, men efter att ja kom hem från göteborg i går, vid 5 tiden gick ja o la mig o hade hög feber. Låg och skakade för ja hade sån frossa! Det var verkligen inte kul. Hatar att va sjuk..

Lite kort om i går,
Tåget var över en timma försenat. Vi stog typ och frös igäl, det va hemskt! haha. Men när vi väl kom iväg så satt ja på tåget och frös igäl! Aja, vi gick omgkring i nordstan men hitta inte alls mycket. En väska, plånbok och örhängen. Sen blev det tåget hem för ja kände ba hur febern steg. Så när vi tänkte köpa varmt te så svettades jag så ja köpte mig en isglass ist! as skönt mot halsen (;

och en sak ja ångrar var att ja åt på donken, kyckling burgare pommes OCH COOLA + att ja sen köpte en glass.. helvete då ^^, haha!

Och idag ska vi göra friterade räkor och kyckling med ris o sötsur sås. hmm.. ska ja äta eller inte ? >< Vill iaf smaka på såsen, aldrig gjort sötsur sås förut. Hoppas det smakar bra, gör det det så ska ja ge er reseptet!


08.40, vaken?

Klockan är snart nio och ja känner mig död! Har hällt i mig tee och två alvedoner så ja borde vell piggnatill snart kanske ? Ska strax börja fixa mig, kläder har ja hittat iaf. Min söta mamma började tvätta kl 6 i morse. Stackarn, men är man en morgon mäniska så är man! Och hade hon inte gjort det så hade ja inte haft ngt att ta på mig, hon är en ängel!

Halv 11 går tåget tilll Göteborg, känner mig riktigt taggad över att åka dit! Inte för ja har så mkt klirr i kassan, men vi får hoppas på REA! Finns det något bättre än när man hittar sin favorit tröja i REA, haha NEJ!

Men ja har inte tid att sitta här och skriva en massa, måste fixa mig INNAN bussen går in till stan (;

Ha en bra dag medans ja o Carro unnar oss en dag i härliga Göteborg!

02.06 (Y)

Klockan är lite över två, och om 6 timmar ska ja upp... hm? Kanske ska försöka sova IGEN! kunde verkligen inte förut. Tror ja har feber och ni vet hur svårt det är att sova då /: .. Aja, hostan har ju inte blivit speciellt bättre!

Men nu ska ja inte deppa över lite feber o hosta! Imorgon blir det Göteborg med carroooos!:D

Ska vell försöka sova nu, GODNATT <3

Titta vad söt!



Så otroligt söt! 

Kejsartamarinen Wihelm föddes på Skansen för åtta veckor sedan.

Dagen efter dog hans mamma i tarmvred.

Sedan dess har han bott mellan två bröst.


Tänk att få äga en sånhär sötnos?
Jag har alltid viljat ha en apa.. och någon gång ska ja köpa en<3

Fler bilder hittar ni här!

 


Mums!

Har precis tröstat min onda hals med varmt tee och mjuka flingor, riktigt gott. Och ja hoppas på att jag mår bättre i morgon då det blir Göteborg med Carro! Ska bli riktigt kul, vi har inte umgåtts på länge och ja har inte heller vart i gbg på länge. Två flugor i en smäll (; 

         

Min prins ♥

 

Det är bara att inse att jag har värdens finaste hund!
Min lilla blonda favorit, en man som alltid finns till hands.
En som man alltid kan prata med,
en som alltid trösta,
en som alltid väcker en på morgonen,
en som aldrig kan sluta sniffa omkring när man är på promenad,
en som alltid är lika busig och hög ljudd när någon kommer,
en som är min absolut största favorit!




Beslus ångest,

Jag vet inte vad ja ska lägga mina pengar på.. hjälp! Antingen shoppar ja som en tok i Göteborg, eftersom att det nu är bestämt att vi ska åka i morgon! Eller så köper ja tågbiljetter till Katrineholm och hälsar på min underbara storasyster och bell! Svårt val.. Har iof inte ens pratat med syrran än, men ja hoppas ja får komma! För isf åker hennes killes föräldrar upp i veckan och då kan ja åka med dom, men de åker till Spanien på lördag. Så ja har ingen skuss hem.. typiskt! Men då skulle ja kunna lägga ut pengar på en biljett.. men ja mst ändå spara mina pengar.. men ja vill så gära shoppa i Göteborg också! Men till Göteborg ska ja iaf.. även om ja inte har pengar.. haha!

Mamma sa precis att hon iaf inte har några pengar till att betala någon biljett.. satan! haha..

Plus att ja måste ha en ny väska!! Det börjar krisa..!


Ursäkta min dåliga uppdatering,

Jag har tydligen fått halsfluss och ja hatar det!

Skulle egentligen åkt till Göteborg i dag, men vi fick inte fkortet och ja mår inte alls bra.. så vi sket it! Mår ja bättre i kväll så åker vi i morgon. Och på Onsdag el Torsdag hoppas ja på att få åka till Syrran och Bell <3

Men nu ska ja kolla på tågbiljetter, och sen ska ja lägga mig igen!


ojoj,

Klockan är 6 om någon minut och ja har inte lagt mig, kan inte sova.. har legat och kollat på flera olicka filmer hela natten, alvin och gänget har rullat två gånger nu. Jag väntar på att klockan ska bli 7 så ja kan hoppa in o duscha. Eftersom vi bor i lägenhet så får vi inte duscha innan sju och efter 11 för att respektera våra grannar!
Skulle de gå upp och duscha mitt i natten hade ja fått damp och därför ska man respektera reglerna! 

Nu är klockan 6, och det är en timma kvar tills ja kan hoppa in och duscha. Men frågan är vad man ska göra efter det, sova någon timma ? eller ska man skita i att sova och sen somna tidigt i kväll? Ja har ingen aning, vi får se!

Hoppas er natt har vart bättre, vilket ja inte tror!

Tips!

jag prövade en grej de pratade om på jobbet idag & det funkar!

Nu i kalla vintertider är det många som får torr hud, speciellt händerna. Torra händer vet vi alla att det är något fruktansvärt! Men skratta inte men kaffe sump funkar utmärkt. Det som blir kvar i "påsen" efter att man kokat kaffe. Ta det och massera det på händerna / armarna sen sköljer man av det med  vatten. Jag fick för mig att man skulle göra det tre gånger. vet inte om det behövs, men ja upprepade det tre gånger. torka händerna noga efter det, och simsallabim du har fått mjuka händer! Ingen aning om det funkar på resten av kroppen, men det borde det vell göra ? Kanske lite ansiktsmassage? Det är ju typ som peeling (stavning?) så testa på, och berätta för mig sen vad ni tyckte!

Jag sitter och "klappar" mig på armarna hela tiden nu, jätte mysigt!

Ni behöver altså:

-Torra händer (eller en annan kroppsdel)


-Kaffe sump


-rinnande vatten


-Och en handduk



(Bilderna är tagna från google!)


Ännu en bild!



Snodde en bild från Sanna från nyårsafton, snygga är vi!


Imorses blev ja väckt av att de ringde från jobbet och bad min komma jobba, och ja upp som en struts ur sängen tog på mig kläder, mamma fixa frukost och micke körde ut bilen, team work!

Aja, nu är ja iaf hemma igen, väntar på att jonna ska höra av sig om när hon kommer till skövde. Men undet tiden ska ja, mamma o micke kolla på alvin och gänget! Puss på det (y)

Nyår 2009-2010













































Tack för en trevlig kväll! <3

1 Januri + bakfylla!

Idag mår man inte speciellt bra, rätt jävla bakfulll måste ja säga. Men kvällen var bra, kanske inte så bra som det skulle bli. men vi gjorde det dåliga till bra!:)

Tänkte ladda upp bilder i ett egetinlägg'

Men kvällen såg ut så att vi började hos Andrea, käka tacos och spela spel. Sedan tog vi bussen vidare till becca, men hon hade deckat.. och ja fattade ingenting typ. (haha) men vi tog bussen in till stan och välkomnade det nya året där istället. Raketer åt alla håll och kanter, jag är nog inte så speciellt bra på att skuta raketer. dem bara åkte in i alla folk"massor" haha, och sen fick ja en på benet och det gjorde fett ont! Kvällen avslutades hemma hos Andrea igen, och sen skussa victors bror hem oss!

Tack för en bra kväll <3