Godnatt onsdag..

Nu ligger jag i resesängen hos pappa med iphonen i handen, som är det enda sättet att blogga på nu. Förutom att låna en annan dator då.. Tråkigt nog är min dators dagar förbi och jag tänker redan på en annan.. Men vad säger min, inte riktigt bästa vän, ekonomin om detta?! Vi får se, skulle va kul med en ny fräsch dator! - (blir konstigt här nu, kan ej göra styck-indelningar med iphonen) Jag slutade kvällens praktik med tårar i ögonen då det var sista passet! Har trivts toppen bra där och är inskriven som timvikarie där nu, så jag hoppas jag får komma tillbaka dit!!:D Nu säger jag Godnatt här i från resesängen, Godnatt!

...

Min dator är väldigt dålig och måste in på sjukhus eller ersättas av någon annan! Känns perfekt nu när ja snart är arbetslös och ingen inkomst.. Kanske ska man skita i att köpa dator? Tror ni ja skulle klara mig utan? Har jag ingen dator leder det till att ja mst sluta blogga..vilket ja inte vill nu när ja kommit igång så bra.
-
Några bra tips på datorer? Laptop så klart :)
Tror inte ja klarar mig utan..

Fan fan fan..

Min dator stängdes av och vill inte starta mer.. Vilket leder till att jag inte kan blogga så mkt. Inte sådär jätte bra att skriva från mobilen :( ska försöka få igång datorn så snart som möjligt!

Översättning

Nyss hem-kommen från jobbet, eller ledsagar timmarna. Vi har vart vid i sjönöstern och kollat på fåglar. Det va trevligt, men nu är ja rödbiten av alla jäkla mygg, usch!

En annan sak, jag skriver med min kusin på MSN, ifrån finland! Tänkte tipsa er om en sida på internet där man skriver in en mening på ett språk och sen översätter pogrammet hala meningen! Vilket gör det jätte lätt för mig att kommunicera med mina kusiner på andra sidan havet. Jag pratar flytande finska men kan inte skriva. Så bugar och bockar för denna sida http://ordlista.se/ !!
-
Nu ska mina ben lida och bli fina - Fram med epilatorn!

Oskar Linnros - Genom Eld

Spelas i högtalarna flera gånger om! 
-

Godmorgon Tisdag

Klockan är strax efter 9 och jag har precis vaknat. Underbart! Idaghar jag en ledig dag och jag har så mycket som behövs göras. Så antar att det bara är och sätta igång? På schemat står -Läxor, städning och allt vad det omfattar, dusch, promenad i det fina vädret och ja.. idag känner jag mig pigg! La mig 22 igår, hur underbart som helst :)

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!

I skolan idag fick vi stora lådor med prylar i, och kan ni gissa vad det va?
STUDENTMÖSSAN SÅ KLART!!
-
-
-
-
Beställde även mjukis byxor och två munktröjor
-
-
-
Idag är det 67 dagar kvar tills det smäller!

Jag ska bara..

Jag är redan hemma, vilket är underbart! Fick sluta 19 ist för 21.30.. helt underbart. Så jag var hos pappa och visade lite prylar som jag strax ska visa för er också. Jag ska bara.. äta och fota först :)

Godmorgon måndag!

Jag har precis duschat och välkomnar en ny vecka! Ska aldelesstrax steka ägg till frukost, mums! Sen ska jag sätta mig i bilen och dra iväg till skolan, även plocka upp en klasskompis på vägen, och ja är inte helt säker på vart ja ska plocka upp honom.. ups!
Kl 9.00 idag ska jag ha Historiaprov.. vilket ja inte ser framemot!
Sen direkt efter skolan så drar jag till praktiken och kommer inte hem förens rätt sent, vi hörs då!

Solskydd

Inköp från apoteket hjärtat.
Tänkte att ja mst skydda min hud ordentligt i sommar.
Aldrig andvänt produkterna innan, men damen på apoteket tipsade mig om dessa.
Det är deras egna märke och hoppas att de är bra!
-
-
Hjärtats solspray 139:- (solkräm/skydd)
Hjärtats Aloe vera gel 89:- (After sun)
Hjärtats sunstick 55:- (Skydd för ansiktet)
-
Någon som provat dessa produkter? Tror de är nya för i sommar kanske?
-
Hoppas på en sommar och resa utan bränna!
Vill ha en riktigt BRUN sommar <3

PS. Väldigt dåliga bilder, eftersom att ja inte har något bildpogram på datorn för tillfället. Så ni får nöja er med det ni får! DS.

Första grillningen <3

Igår innan praktiken var jag somtidigare sagt ute i stugan, där det blev grillning för första gången i sommar! Vilket alltid är speciellt. Tänkte läska er med några fina bilder!
-
Först och främst den speciella styg-stylen. Plasttallrikar, dukar osv vi haft hemma för några årsen.
-
Jag behöver kanske inte förklara vad detta är?
-
Erkänn att ni är sugna ?!
Speciellt en viss CAJSA HÖGLUND?

Kvinnor har bröst!!!!!

Ligger i soffan i stugan just nu och har precis ätit. Grillat för första gången i år, mums!! Solen lyser och jag är på toppen humör. Ska snart cyckla iväg till praktiken och spendera kvällen där. - Var somsagt på Elins tidigare och hittade två as snygga student-klänningar! Men den ena var för thait (?) vid brösten och den andra var det typ för lite tyg vid brösten. Tub-modeller va båda två. Men tänk er att en tubtopp är för kort i brösten, inte vackert! Men Till er som stylar kvinnokläder, kom ihåg att det är till oss kvinnor ni gör kläder och vi har BRÖST!!! - Blir så iriterad. Okej, jag är inte smal och har bröst, ska inte jag då kunna ha på mig fina klänningar?! Åh.. Köpte iallafall en utav dem, men det är öppetköp i 7 dagar.. Så jag måste bestämma mig fort..!

Vårväder

Bilder ifrån stugan 8/4-11
Mysigaste stället på sommaren!

-
-
-
-
-
-
Inte fått iordning så mycket eftervintern, men ni ser väll ändå hur mysigt det är?
Nu ska jag och min rosa cykel bege oss dit igen för att sen cykla vidare till Praktiken.
Sen sover jag troligtvis hos far min, så vi hörs i morgon!

Lördag

Vilken underbar morgon, solen lyser och jag har ätit första frukosten på balkongen. Myyyysigt!
Ska iväg till stugan strax, även en sväng förbi Elins esplanad, vårt shopping centrum här i skövde. Och sedan vidare till praktiken.. Nu är min ledighet slut, suck!

Fredag

Har vart hemma sen i morses, men nu fick ja äntligen tid att kika in!
Igår kväll rensade vi hela min dator.. va det nu heter? Tog bort exakt allt och sen in med det igen. Så det känns så fresht nu :) Har instalerat hela dagen så inte kunnat göra så mkt annat med datorn. Sen har jag och J även vart på Maxi eller Elins esplanad som det nu så fint heter och shoppat lite. Jonas har blivit en riktig stor shoppare, HAHA! Precis som Carrobarro.. och båda typ skyller på mig ^^  Påtal om Carro så sitter jag och väntar på att hon ska svara på mitt sms, om hon vill följa med ut och fota vid stugan. Men vet dock inte när hon slutar.. surt!
Fint med solen nu och alla fina vårtecken! Visar er bilder sen, som ja lovat med allt annat.

Tjolahopp tjolahej!

Ärligttalat så visste ja inte vilken dag det var innan jag kollade upp det, på dator står det att det är torsdag och ja litar på det ;)
-
Sitter i Jonas soffa nu med laptopen medans han har låst in sig på toaletten.. haha! Kanske blev han dålig i magen då han åt upp mina ballerina kladdkakor?! - Nej, han skulle ringa ett hemligt samtal.. hm?
-
för att uppdatera er lite så har det inte hänt ett skit här ^^ haha.. stannar tills i morgon iallafall. Skulle egentligen åkt hem ikväll, men inte kul o va hemma heller.. så mkt skit som ligger överallt i mitt rum, så mycket saker som ja blir påmind om..
Får se vart eftermiddagen tar oss, matlagning står på schemat iallafall. Spagetti och köttfärssås, mums! Tror det va tal och att Jonas vän skulle titta förbi också.
-
Men nog om det. Kom på att ja inte laddat upp bilder från festen hos sanna och Bells 3års kalas. Så kanske ja skulle sätta mig och pilla med det? :)
Har dröjt pga att mitt bild pogram inte funkat.. men vi kör ändå!

Go kväll!

Sitter nu vid min egna dator och försöker plugga.. vilket inte går så bra. Har ingen ork, ingen tålamod och ingen konsentration.. Känner att skolan kommer gå rätt mycket ner det sista.
-
Vi tog oss en promenad till Hem & Hobby här i hjo och ja köpte lite pyssel grejer som jag tänkte visa er när ja kommer hem. Eftersom att jag valde att inte ta med kameran! Köpte lite papper och klistermärken bara, men visar er på fredag eller så.
Nu ska ja skriva lite på en upg och kolla på Efterlyst, jag är brud och kan göra flera saker samtidigt ;)

Hämnden, In a better world

Godmorgon, blev inget inlägg mer igår och dåligt med det idag också. Sitter inte så mycket vid daorn då jag är med pojkvännen eller andra vänner. Och här gör vi inte så mycket,  jag njuter av att vara ledig! Idag sov vi till 11 och brunch vid 12 samtidigt som mumin gick på tv. Mys!
Igår kväll när ja kom hit kollade vi på Hämden, In a better world. Persbrant är med i den.. det kanske va det com lockade mest ;) HAHA.. men den va riktigt bra! Så den rekomenderar jag er läsare att titta på!

Bussinlägg

Har precis klivit på bussen mot Hjo. Vart en sväng på stan med mina vänner Hanna och Niclas. Åt god lunch och shoppade lite kläder! - Ajabaja! Som mamma kommer säga ;) har också hunnit jobba några timmar, blommbingo stod på schemat och vi var de första som fick bingo, jag och killen jag är ledsagare åt. Var ju på praktiken idag också, och som jag berättade i morse så kom min lärare och kollade hur jag hade det. Och aldrig har någon sagt något negativt om mig på en praktikplats eller arbetsplats och inte heller idag. Vilket är ett mycket bra betyg! Jag trivs toppen bra där och de trivs med mig. "Det känns som att du jobbar här, jag tänker inte på att du är elev!" fick jag hörd en utav de första dagarna och det värmer. För om de inte tänker på att jag är elev så måste jag vara erfaren och smälta in. Ska bli tråkigt att avsluta min praktik, men kul att börja på ett nytt ställe och där emellan en vecka på IVA (påsklovs veckan). Blir mycket text i bussinläggen då jag skriver för att tiden ska gå och skriver från iphonen och kan därmed inte ladda upp bilder:/ tråkinlägg kanske jag ska döpa om de till ^^ ne, nu sätter jag punkt så hörs vi när jag kommit fram till jonas:)

Godmorgon Tisdag!

Tisdag Fredag!
Idag är det min sista praktikdag inför helgen, är ledig nu i npgra dagar. Börjar inte jobba förens lördag kväll :) Gött som fan! Så idag åker jag iväg till Hjo, där Jonas bor. Ska bli så skönt att vara ledig!
Idag kommer också min lärare till praktiken, vi får väll se va ja får för omdömmen.. haha!

Äntligen hemma

Åh, va skönt det va att krypa ner i sängen efter denna jobbiga dag. Trodde ja skulle somna flera gånger på praktiken.. men ja höll mig vaken! Nu är ja iallafall hemma och jag har redan lagt mig i sängen för att koppla av och kunna somna tidigt.
Eftersom att det inte hänt något annurlunda idag så tänkte jag visa er en konversation mellan mig och pojkvännen min.
Jag - Jag tänker på dig varje morgon och varje kväll, gissa varför? :)
Jonas - För du gillar inte att sova själv? (A)
Jag- Nej, för att din tandborste står i koppen på toaletten :D

Hihi..
Godnatt!

Godmorgon Måndag!

För mig är det Torsdag idag.. har ju inte haft någon riktig helg om man säger så. Men idag är det skola + studiebesök (Som jag inte har någon koll på , vart när hur?) + praktik efter detta också.. suck vilken dag!
Så jag kommer inte vara hemma förens 9-10 ikväll.. Räkna inte med några inlägg!
Plugg plugg plugg.. och praktik där emellan!

Tidsfördriv

(Wanna be http://callmesuperman.blogspot.com/ ) ;)
SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person

[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.



KÄNSLOLIV

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[x] Du är kär nu

[x] Du har sårat nån så de börjat gråta

[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta

[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år



ÄRLIGHET


[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[ ] Jag har smygit ut utan lov. (har aldrig fått utegångs förbud eller liknande och ja fick gå ut då ja ville. Aldrig sprungit ute mitt i natten och sådär som mamma inte vetat om)

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel

[x] Jag har struntat i ett prov.




DÅLIGA TIDER


[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[ ] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.



UTSEENDE

[ ] Jag är längre än 170cm.

[ ]Jag tycker att jag är ful

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. (Möjligtvis rött, brun rött)

[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. (Min naturliga hårfärg är mörkbrun) 

[x] Jag har en tatuering

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[x] Jag har haft/har tandställning.

[x] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (Fett sugning?)

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 

[ ] Jag har mer än två piercingar.

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (näsan)

[ ] Jag har fräknar



FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har mist ett barn.



SKOLA/JOBB


[x] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] har stulit någonting från min skola/arbetsplats  (Pennor, sudd, block.. ja ni vet ;))

[ ] Jag har fått sparken.



SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


Anorexia

[x] Du känner dig svag.

[/] Du hatar din kropp.

[ ] Du har svält dig själv.

[/] Du har dåligt självförtroende

[ ] Du använder laxeringsmedel

[x] Du tycker att du behöver vara smalare

[ ] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med

[ ] Du skadar dig själv

[ ] Folk har sagt att du är för smal

[x] Du fryser väldigt lätt


ADHD

[ ]Du är ofta/mestadels hyperaktiv

[x]Du har koncentrations svårigheter

[ ]Du kan inte samarbeta med andra människor

[ ] Du sitter nästan aldrig still

[/] Du pratar hela tiden

[x]Du behöver uppmärksamhet

Säger i samma veva godnatt!

Söndag

Denna söndag har jag haft mycket att göra och blev inte så värst mycket sömn heller, men ja ska inte klaga. Fick vara ute med mina fina vänner!
-
Spelade Boule, som ledsagare 10-12. När ja kom hem fick ja en stor bamse kram från Bell som väntat på att moster Hanna ska komma hem från jobbet så hon kan busa. Och barnslig som jag är ställer ja upp! vi lekta Doktor med alla dockorna, kurragömma, "du kan inte ta mig" och en massa annat bus.
Detta är Bell med alla dockorna i knät. Killen till vänster heter Johnsson, flickan i den vita stickade tröjan heter Milja, i fram med rosa klänning sitter Frida och med den rosa mössan är Anna-bell, som hon fick i födelsedags present. Den suger på nappen, snarkar, skrattar och kan röra ögon locken upp och ner när hon är trött eller suger på nappen. Mosters sötnos!
-
När Bell åkt hem klistrade jag in foton i mitt fotoalbum, som ja tänkte visa men batterierna i kameran tog slut så det får bli en annan gång.
Körde Johanna, en bekant till familjen (som även var med på bilträffen i går!) till stationen för hon skulle med bussen hemmåt efter en helg hos oss.
Kom hem och försökte plugga, vilket inte gick.
-
Mina tankar handlar om dig, min oro om dina nära o kära & min sorg för det som hänt.
Jag önska jag kunde spola tillbaka tiden, göra någonting, säga någonting, hjälpa till, vad som helst som fått våran situation att se annurlunda ut.
Vi har en hårt tid framför oss och ja ska försöka göra det bästa utav situationen.

Bilträff/race

Nyss hemkommen från Skara & Götene.
Efter jobbet sprang jag bara upp och bytte om för att åka iväg med fina flickor på bilträff i skövde och sedan dra iväg på race i skara, vilket var riktigt kul. Alltid när jag vart med förr så har snuten kommit -.- men idag hans det med en del och det va riktigt trevligt!
-
Men nu ska jag sova. Berättar mer i morgon efter jobbet!
Godnatt

Mot jobbet!

Nu säger jag hejdå och cyklar iväg tilll jobbet.
Kom också på att jag har Historia prov på måndag.. Ops! Tar med mig boken och hoppas på att det inte är så mkt att göra ikväll ^^

Jobbar lördag

Helg? - vad är det?
Lördag idag och ja börjar jobba kl 14 slutar 21. Ska till Gruppboendet i stöpen och härja! Vet inte va som står på schemat hos dem idag, vi får se. Det är det absolut bästa jobbet jag haft, att va ute hos mina favoriter på Tallstigen.
Om några veckor ska jag praktisera på ett annat gruppboende och ja hoppas det är lika kul! :)

Settlers

Tänkte visa några bilder från ikväll då vi spelade. Orkar inte gå in på hur man spelar för det är så mycket regler och skulle ja börja förklara så skulle ja tappa bort mig själv. Haha.. Tycker ni det ser kul ut så sök på google, mitt bästa tips och läs mer ^^
Jonas visade detta spel för mig och ja fastnade för det, tyckte det va skit kul. Förra helgen spelade vi det med Jonna och hennes pojkvän som också fastnat för det. Det är mycket regler men super lätt när man väl förstått!
Spelet får faktist en 5 av mig, ser inga fel i det. Eller det enda felet är att man bara kan va fyra. Men hört att Jonas och hans vänner pratar om att det går att "Förstora" om man köper mer grejer till det. Men som sagt, googla! :)

Fredagskväll

Jag tänkte ja skulle sova en timma förut, men den timman blev tre! Hur ska ja kunna somna ikväll nu då? Typiskt.. Men min vän Jonna och hennes pojkvän kommer och vi ska spela lite spel. Jonas visade dom ett spel förra helgen och Jonna är riktigt tänd på det ;) Ska visa er senare!

Jag lovar att vi kommer ses igen, tro mig!

Du är en fin person, som kanske inte ser det som är bäst först. Men du försöker och ja ger dig en chans, jag och många andra i din närhet. Andra väljer att inte stå vid din sida, men det är upp till dom. Jag står för att du är min vän, att du är en ihopkopplad familjemedlem. Jag har länge gått och väntat, vad ska hända och vad har hänt? Nu är det bestämt och tårarna faller. För dig, och dina nära.. Hur ska detta sluta? Jag ängnar mina tankar åt er, och håller tummarna för att ni ska ta er igenom detta. Vi ses snart min vän <3