Vilken dag!

Riktigt kul dag i Göteborg i dag, men usch va vi skämde ut oss.. HAHA!

Det första ja gör är att hitta en as snygg västa för 1,000kr, men som tur var den på halva priset. Men den fick ändå vänta.. Sen en as snygg klocka för 250kr. Den kanske ja åker och hämtar i morgon om den finns kvar. För det var mycket ja och Jonna inte hann med, så vi åker dit i morgon igen!
Jag köpte thits, tröja, bh, ett skärp och lite smycken. As billigt, and i like it.

Nu till det pinsama.. Vi följde med Tajma, dedde och några mer till Aladdin för de skulle röka vattenpipa. Så vi var lite nyfikna hur det såg ut där, men det va fan as ruttet ^^, så vi tänkte att vi letar upp en pizzeria ist och käkar. javisst, vi kollar utanför en pizzeria och priserna värkar okej så vi går in och sätter oss, men blir nästan iväg visade med en gång för att vi satt oss på förstort bord! Sen fick vi menyerna och så letar vi upp pizzorna.. 99kr! herregud, 100 spänn för en pizza.. vi visste inte va vi skulle göra för ingen av oss ville betala så mkt. Så när servitören (eller va han va) frågat oss 2-3 gånger om vi bestämt oss så visste vi inte vad vi skulle svara utan sa att vi ville tänka lite till.. och när han vände sig om började vi plocka våra saker och springa därifrån. Men vi han inte mer än 5 meter så kom han efter och ropa " Hallå, ni glömde mobilen".. då hade jonna glömt sin mobil på bordet där vi satt.. HAHA! usch va pinsamt!!

En till pinsam sak var när vi skulle hitta tillbaka till Nordstan.. Vi gick och trode att vi kände igen oss. Gud va vi hittar bra i Göteborg tänkte vi. Då Plötsligt Jonna utbrister.. Jag ser Liseberg! men vafan tänkte vi, man brukar ju inte se Liseberg ifrån Nordstan. HAHAHA, då fattade vi att vi var helt fel ute.. så vi frågade en jämngammal kille hur man kom till Nordstan och han ba: ööh gå ditåt och sen till vänster. Då pekade han åt de håll vi kom i från, så vi fick gå tillbaka värsta vägen.. Haha! Och killen ba: hm, ni är inte härifrån va? vi ba.. neeh? (a) haha..

Shit, i bland hittar man inte så bra som man tror..!

Men nu ska ja lägga mig så ja orkar upp till tåget i morgon igen, Puss på Göteborg! <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: