Godmorgon måndag!

Nu är det måndag morgon igen, trist. Så långt kvar till helgen!! Men det är inte många dagar kvar i skolan. Denna veckan är fullständig och nästa vecka har vi 1-2 dagar och sen är det sommarlov! Gud va härligt det ska bli. Har så många underbara planer för i sommar, känns underbart! Och ja hoppas ja får tillbringa hela sommaren med mäniskor ja tycker om. Ja är fruktansvärt glad övet att mina kusiner kommer ifrån finland, ja saknar dem hur mkt som helst, mina favoriter!

Ne nu mst ja ställa mig framför spegeln och försöka få något vettigt utseende, haha! Men vi hörs nog senare ikväll, inte hemma förens 9 tror ja .. /:

Morsdag ♥

Grattis på morsdag mamma! ♥




Som ni kanske redan vet så älskar ja min mamma över allt annat!
Hon är den ja litar mest på, den ja känner mig tryggast hos och den ja kan vara precis den ja är med. Kan man ha en bättre mamma än min? - nej ;)


Tack mamma för att du alltid lyssnar, bryr dig och bara finns till. Jag älskar dig, mamma ♥

Kladdkaka!

Eftersom att ja hade så mkt o göra, och så tråkiga saker som att plugga så kände ja att ja va tvungen och göra ngt kul. Så ja la ifrån mig alla uppgifter och bakade istället! (a) Nu ska ja fortsätta att plugga med en härlig special kladdkaka vid min sida och snart slinker den ner i magen :)


Neo´s trailer

Hahah, Susan och Annelie! Så söta (a)





Ni vet den arrangörs gruppen ja är med i, Happy Go Lucky. Annelie och Susan har hjälpt oss mycket med det och finns alltid när vi behöver dem ;) Man kan nästan säga att dom är föreldrar till Happy go lucky.. haha!

Gillar videon starkt! Speciellt att det är reklam om köttbullar på IKEA då de kör med Ful/söt testet. HAHA!

(y)

Här kommer filmen på när bell sjunger "gubben i lådan.."
Mosters sötnos <3



Jag är så himla glad över att dom snart bor i skövde! De håller på och kollar lägenhet, huset är sålt och vi håller tummarna för att Mia ska få jobbet här, HOPPAS HOPPAS HOPPAS <3

Äntligen..

Blev ingen praktik idag, orkade verkligen inte. ja är helt slut körd och kunde inte somna igår kväll. Slutade praktiken 22 och börjar igen 7, vem orkar det egentligen?
Ja stannade hemma idag iallafall. Så ja ska göra klart mina inlämningar till skolan så ja blir klar med dom.
Hinner nog blogga lite idag som tur är och ja ska ladda upp en film på Bell snart då hon sjunger :)

Imorgon är det äntligen fredag och ja ska ÄNTLIGEN få träffa min baby <3


-

Ursäkta min otroligt dåliga uppladdning, men ja hinner tyvär inte med!
Ja tror inte det kommer några inlägg på ett tag, kanske nått enstaka om ja har tid någon dag.
Om ja hinner i morgon tänkte ja att ja skulle ladda upp några filmer på Bell, Hon är hos oss nu och pratar och sjunger hur mkt som helst, Hon är så söt <3

hur ska detta gå?

Nu ska ja snart iväg till praktiken, börjar halv 10. Ja kunde inte sova mer än två timmar förut, Bell sprang och busade hela tiden "Hanna inte sova, hanna inte sova!" haha, och va gör man? Det va bara o hoppa upp och busa. Inte ofta man träffar henne, och desutom utan några andra som busar ^^

Men blir inga bilder idag heller, är hur trött som helst och förstår inte hur ja ska orka. Herregud, nu känner ja att ja behövde nog den sömnen förut. haha. Aja, man lär sig av sina misstag. Och gissa, på allt detta så rengnar det nu passade till ja ska cykla iväg, typiskt :/


Shasha bloggen! ;)

Nu har ja krypit ner under mitt rosa duntäcke, ute är det gråa moln och tror det duggar lite. Det är perfekt för ja ska försöka sova, och det måste gå! Inatt ska ja nämligen praktisera min FÖRSTA natt. Min första vakna natt, har ju haft nätter förut, fast med sovande jour. Så det ska bli riktigt spännande. Ja berättar i morgon om hur det var :) Och bilderna ja lovade er igår kommer när ja vaknat. Och gissa vem som kommer att vara här när ja vaknar? Lilla underbara söta Bell, i en ny frisyr ;) hehe! Syster och Bell sitter i bilen påväg hit nu, tror ja. Så nu mst ja sova så ja hinner busa med henne också (a)



Hörs senare, <3

Ojoj, vilken helg!

Vi kan ta det lite kort, KANON BRA!.. haha, nej kanske inte så kort :)
Men i fredags som ni kanske redan vet så "jobbade" jag och Carro på O-discot (omsorgs disco, för utvecklings störda) det va inte lika mkt folk som det brukar vara, men fart va det på dom ändå. Och gud va kul vi hade, vi låg dubbel vikta flera gånger och garvade TILLSAMMANS med gästerna. Dom är så underbara och så fruktans värt söta. åh, va ja tycker dem är mysiga!

Lördag;
Jobba 9-14, kort och härlig dag. 5 timmar mer än ingenting ^^, På kvällen blev det att åka iväg till Tidan med Carro hem till Linda efter många tänk om, men och andra krångligheter. Men vi kom iväg och in på en fruktansvärt lång grus väg som vi trode aldig skulle ta slut. haha, när vi kommit så långt att vi trodde vi var i värdens ändå så ser vi huset som Linda bor i. Vilken jäka bonne ;) hehe. Men det va jävligt gött att sitta där. Och många mysiga djur hade dom. Kaniner (♥) 1 mor & 4 ungar, och om den SÖTASTE är en kille så blir han min. Naw! massor av hundar, kunde inte räkna dom, men de va vell ett 10tal och två hästar! Mysigt ställe :D Sen blev det Olstorp och BJÖRN ROSENSTRÖM! Jävligt kul hade vi, bortsett från min huvudvärk som kom från ingenstans och ja kände mig spy färdig flera gåner.
Bilder kommer i morgon!

Söndag;
Är vell inte så märkvärdigt, jobbat 14-21. Nu sitter ja här och kollar på wallander med Mamma och micke. Söndags mys (a) Ska snart sova, i morgon är det skola och sen hem och sova, för på natten blir det praktik!

Godmorgon Lördag!

Sitter här och väntar på bättre tider, haha ne ja skoja.. eller nej det gjorde jag inte, jag sitter faktist här på min träpall från IKEA och väntar på att klockan ska bli halv så ja kan få bege mig ut i solen och cykla iväg till Jobbet. Väldigt kort dag idag, 9-14. Men det är gött! Ikväll blir det troligtvis Olstorp, även fast ja inte är taggad till 100% men det får la gå ändå ;D Ska prata med tjejerna först och så, ska iväg till en gammal klasskompis i Tidan och förfesta (y) Haha, såg ni va ja skrev? FEST I TIDAN... HAHA?! jag tror det är ett skämt, i den hålan? ;) ne ja skoja!

Vi får se vart dagen bär av, nu ska ja dra mig till jobbet iaf. PUSS!


Äntligen fredag!

Vilket egentligen betyder ledighet, men inte för mig! Om en timma, kl 7 så börjar jag min praktik. efter praktiken ska ja och Carro stå i garderoben på O-discot (y) As kul, längtar! På lördag jobbar ja 9-16 och söndag 14-21, så det blir ingen ledighet här! Är inte ledig förens på tisdag. Men det klarar jag :)

Åh, gissa om ja blivit myggbiten i natt! Först va ja o Carro ute med hundarna i går så stog vi och pratade lite och då blev ja biter, och i natt ännu mer.. USCH! Ja hatart, PLUS att ja är över känslig mot de små djuren så mina bett blir ju mellan 2x2 och 5x5.. usch! Finns inga värre djur än mygg!


Wow!


Min garderob är ännu ett steg närmare

Blev ingen praktik för min del idag, orkade verkligne inte gå så ringde och sa att ja hade huvudvärk.. ja vet, dåligt av mig. Men ja har inga krafter för det idag, och när ja tänker efter så har ja nog lite ont i huvudet ;)

Men ja har suttit en stund och funderat på min garderob, det är vell ingen som missat att ja ska skaffa mig en riktigt stor och super snygg garderob med spegeldörrar? Men det är ju det är med hur inredningen ska se ut, ja vill ha så mycket i min garderob, tex alla kläder så klart, skor, väskor, halsdukar o skarfar, underkläder ytterkläder och ja.. ni vet säkert. men så loggade jag in på IKEA´s hem sida och hittade ett superbra pogram för just garderober, så ja har nu suttit där och funderat lite. Kom fram till en rätt så bra lösning, som kommer vara aktuell tills en ny idé kommer ;D

Såhär är min tanke ;


1. Förvaring av stumpor, trosor & BH (Lite tveksam över plaseringen)
2. Plats för hängande överdelar (jag gillar mer när det hänger än när det ligger ;))
3. Plats för byxor, linnen och tshirts (Lite sånt som inte andvänds så ofta)
4. Ännu mer plats för hängande (Men nu är tanker ytterkläder, tex jackor. Och det vita som hänger på stången är en kanon bra hängare för halsdukar osv )
5. Små fack där ja tänkt förvara väskor (Dock inte alla, men de som andvänds)
6. Sko hyllor (Räknat på 3 skor på varje hylla, så förvaring för 9 par skor, det borde räcka!)


Men ser ni det där ... vill inte säga vad, men i höger kant.. ehe?! Vart fan ska ja få alla dessa pengar ifrån ? - Sommarjobbet? - Ajjemen!

plus att i det priset (Vet inte om ja gjort rätt) men så är bara en glasdörr med räknad, den andra tog ja i trä för det fanns inte två glasdörrar att välja, men ja vet att det går.Ja tror ju glasdörrar är dyrare än trä, så det blir la några kronor extra! ><


Liseberg 19 maj

Gårdagen var kanon!
Började med yrkes sm vi fick nagelvård, vi blev stylade i håret av elever inom frisör, fick svara på massa änkäter o skit ^^
Sen gick vi övervägen till liseberg, åkandet satte igång så fort vi kom innanför portarna och sen sprang vi emellan åkatraktionerna. Ja är som en 10 åring när ja är där, I LOVE IT! Helt underbart att nästan hela klassen gick tillsammans vissa tillfällen, fast det är ju svårt att hålla ihop en sån stor grupp pluss att ettorna var med så man gick ju lite med de man kände för ;) Men kul hade vi och varmt var det, kanon dag!

Men ja måste då säga att det roligaste var när vi gick och letade efter något ställa att käka på, så ser ja i ögonvrån någonting som kommer ner flygandes (ett löv, tänker ja) SMACK hör ja och direkt efter AAHHHHH, ja vänder på huvudet och see att sandra har en stor fläck med fågelskit på axeln HAHAHA... hon får panik och rycker blad från buskar, blommor och det hon kan få tag på medans ja, ronak och Amanda står och asgarvar.. hahahahaha! Förlåt sandra, men det var så himla roligt ;)

Här kommer det några bilder från både sm och Liseberg, tyvär tänkte ja inte ens på att ta upp kameran då sandra fick fågelskit på sig ;)





                




















Tack alla för en super rolig dag! <3


Lång dag,

Som ni redan vet så har ja haft en lång dag idag, började med praktik och sedan cyklade ja vidare till jobbet. Och med den otur jag har så rengnade det just då ja cyklade! Typiskt min otur..
Men denna långa, men inte alls förjobbiga dag belönas med Klassresa i morgon!

Ska bli riktigt kul att åka iväg till Göteborg med klassen och ännu roligare att gå på Liseberg! Underbart, sommar kännsla och ja hörde att det skulle bli 20+ i morgon, mer underbart! haha.


I ..k. y.u <3

Åh, vilken gulle gris!

Robins körskola, johan är den första eleven.. haha!


Hahaha,

Fan va kul, värdens roligaste pogram asså, sitter och garvar HELATIDEN! Och ROBIN ÄR VÄRDENS SÖTASTE (A) När han förklarar för johan hur han ska köra "Bromsa, bromsa, GASA GASA! BROMSA, ser du inte hur fort det går? SVÄNG, SVÄNG, GAAASA" HAHAHAA.. stackars lilla fulingen johan!

Jag har riktigt saknat att kolla på det vackra ansiktet! ;) haha, ännu en gång måsta ja säga att han är värdens snyggaste! :D <3

Åååååh,

Alla som inte kollar på femman nu missar något UNDERBART!
ROBIN BENGTSSON är med i djävulsrallyt!! Verkligen saknat att kolla på honom (a)

Gud va snygg han är, grrr! <3


Måndag

Nu har jag äntligen kommit hem!
Vi hade bara en lektion i skolan i dag som va typ 1 timma, sen var de andra två inställda.. typiskt! Hade ja vetat omd et hade ja stannat hemma hela dagen. Men ja o Ronak kom till gymmet tidigare och körde riktigt hårt pass! Ja sprang i några minuter.. haha! herregud.. trode ja aldrig men fan va gött det va, kanske någon man ska börja med? sen tränade vi styrka också, massor och höjde tyngderna på det mesta, så vi får vell se vart det gör ondast i morgon?

Sen gick vi runt på stan lite och kollade, köpte fina blommor till håret och två par strumpor ;) Sen gick vi till willys och köpte naturgodis, riktigt gott!

Men nu har ja krypit ner undertäcket och tänkte kolla på Kniven i hjärtat en stund och sen iväg en sväng till pappa. Bara hålla tummarna att det går så bra som möjligt, har ju som sagt inte så mycket tid denna veckan.

Men håll tummarna, önska mig lycka till och bara va glada för min skull!


Ny vecka, ny start!

Godmorgon måndag! Sitter vid mitt lilla skrivbord nu på en hård IKEA pall och väntar på att Vakna med the voice ska börja, och dricker lite kaffe samtidigt! Men det är fortfarande sådär brännande varmt så det går inte dricka riktigt än.

Veckan som kommer, kommer att se ut typ.. ... äcsh. ja följer trenden och gör ett schma. Prövar och göra ett iaf ^^, Eller schema kanske man inte kan kalla det, utan en veckoplanering. Denna veckan ser fruktansvärt bra ut!:)

       

Söndags kväll = wipe out

Äntligen en lungn stund!
I fredags jobbade jag och sen skulle det ju bli lidköping. Men det blev aldrig av, och ja orkar inte gå in på varför.
I lördags kom mina syskon o co vi firade mamma, lite sent men det är inte ofta vi ses allihopa! Grabbarna blev lite väl fulla och natten blev va de gjorde den till. Katstrof ^^,
Idag har man busat med Lilla Bell och vart och firat min kusin som fyller år idag, GRATTIS! Sen åkte syster, fredrik och bell till tibro. Saknar dem redan, hoppas försäljningen av huset går fort så de kan flytta hit så fort som möjligt!

Nu ligger ja i min ny bäddade säng och kollar på Wipe out. Markoolio är med, haha riktigt kul! Synd att finland inte är med!! Men markoolio får vell representera finland, eller nej! Han åkte nyss ur tävlingen.. hahah! Typiskt.


Gókväll!

Sitter och mumsar på en kvällsmacka nu, blev en nyttig och stor macka ^^
Ska snart lägga mig också, känns inte så bra att äta innan man ska lägga sig, men ikväll får det bli så. Har inte hunnit äta annat än frukost idag ^^
Har vart hos Carro idag och typ.. spelat på king (a) HAHA!
Imorgon blir det att jobba 7-16 och sen åker troligen jag och Carro till Julia i Lidköping. Va ngt snack om grillning men vi får se hur det blir. OM vi ens åker dig, vi får se vi får se.

Men jag har inte så mkt speciellt att blogga om nu det sista.. blir rätt tråkigt att alltid skriva ut vad man gör, kom med tips! :)


Min nyttiga kvälls macka! ;)


-

Nu blir det jobb, slutar kl 9 ikväll och hoppas på att Lotta o co kommer och hämtar mig!
Mamma skussar dit mig eftersom nyss när vi kollade ut så spörengnade det.. typiskt! :/


Rosa, en tjej färg?

Godmorgon! Idag blir det ingen skola eller praktik. Men ska iväg till jobbet om några timmar, börjar klockan tre.

Klockan är halv 9 en onsdag morgon, och kan ni gissa vad som går på tv?
- Jo, vakna med the voice, och olle waller ska ha sex snack (y)

Tidigare i pogramet pratade de om fötter och skor, att folk tänder på skor. Och så sa de "Vem skulle gå i gång på ett par crocs (?)" Okej, miss uppfatta mig inte nu, men ja tycker det är riktigt gulligt när killar går i rosa foppa (a)
Ingenting jag går igång på, haha. men jag tycker killar är as söta i rosa! Kanske just bara för rosa är min favorit färg? Va tycker ni?


Tankar,

En konstig tanke som slog mig tidigare idag, som gör mig stolt och höjer mitt självförtroende!

När ja gick i mellan och högstadiet så hade jag jätte dåliga betyg, orkade inte med skolan och allt var jätte svårt. Många i klassen retades om att ja skulle få jobba som städerska på någon sliten fabrik. Varje dag i skolan fick ja höra kränkande ord. Varje dag kände jag att ja inte dög till. Det va jobbig och ja såg ingen utväg. Jag skulle bli en städerska. "Men det är kul att städa" va mitt försvar, jag tyckte om att städa och gör fortfarande, men det va inte min framtid. någonstans inom mig visste jag det. Ja försökte de det possitiva, och sket totalt i skolan.

sen va det några korta perioder på Synapsen (1år) Iv, kavelbro (1år) Omvårdnad, Katedral (halv termin).

Nu känner ja att ja har en jätte bra utbildning, jag trivs med det jag gör och ja jobbar inte som städerska!
Idag på praktiken så säger många att jag är duktig och att min framtid ser bra ut. Får beröm från både personal och vårdtagare. De pratar om mig till anhöriga och andra vårdtagare och mitt självförtroende ligger på topp. Det känns så bra! Så fruktansvärt bra, mycket bättre än alla de ord ja fick höra i skolan. Jag duger, de tycker om mig.
När jag städar på min praktikplats, som är KSS, kanske står och spritar av en säng och ska bädda rent den. Så tänker jag att "Jaha, nu står ja här. Här som mina klasskamrater såg mig stå för flera år sen." Men de visste inte att ja skulle få så många möjligheter att pröva på olicka ställen inom vården, få se så mycket och lära mig någonting viktigt. Jag tycker plötsligt det är kul i iskolan och allt känns bra.

Att gå från den fula, trötta och dåliga flickan i skolan till att bli en tjej med mycket bättre självförtroende, glad och känner att min framtid kommer bli kanon!

Tillsist undrar ja hur de går för mina gammla klasskamrater, har de några jobb? eller kanske står de och städar i någon vrå? Jag är så glad över att ja har extrajobb och jobb för hela sommaren. Så glad att flera stycken ringt och frågat om ja skulle kunna jobba hos dem! Det känns fruktansvärt bra.

Tack!

Herregud..

Jag har blivit helt beroende utav BINGO! Och skriv nu inte att ja är en tant, för det är riktigt kul (a)
Det roligaste är att carro är lika tokig hon, haha! Igår kväll låg vi och spela hela kvällen ^^,



Spel är riktigt farliga..


Kvälls inlägg

Ligger här i sängen och kollar på tv, är någon polis serie som går på ettan. Vet knappt va den handlar om, men ändå^^, Idag har vart en lång dag och mycket att göra. Var på brandutbildning, med en MYCKET bra .. hm, ja ni vet, han som... föreläser? Jan heter han och var rolig och allvarlig på samma gång, riktigt nyttigt! Han gick igenom allt från strömuttag till att släcka elder, och vi fick pröva släcka en eld med en sån släckare. Minns inte va de heter just nu (a)
Annars idag har det vart skola, rätt ovärd dag om ja får säga det själv. Sexualutbildning åter igen, de borde värkligen tycka att vi suger på det på Katedral, vi får fan gå på sånt jämt ^^, Sen har jag vart hos farmor en sväng och även hos pappa, och så har ja hunnit ta en liten promenad med Carro och pluggat lite smått på allt möjligt!

Men nu börjar dagen gå mot sitt slut och ja ska få sova, ibland älskar ja det värkligen. AS GÖTT!

Så nu säger ja godnatt och hoppas ja snart somnar ;)

Ibland..

Gör man saker man inte får göra..



som tex att äta godis! Det borde jag egentligen inte göra, men det är ju så gott, och inte många kvar! Tihi(a)

Vilken underbar kväll!

För ca en timma sen såg det ut såhär utanför vårat fönster.
Åh, våren är påväg :'D



Nu till något mycket tråkigare, plugga till religions prov.. ISLAM! Kan man ha en tråkigare helg än va ja haft?
Fredag: sov hela kvällen, för ja hade sån huvudvär och även värk i örat.
Lördag: gjorde typ ingenting förutom att ja la mig tidigt, för att ja skulle upp kl 6
Söndag: börja praktisera kl 7... KUL... not.


Mina tankar under helgen har verkligen snurrat hur mycket som helst,
Va har hänt, va kommer att hända?
Hur ska det gå?
hur känner du, hur känner jag?
Vart ska detta sluta?
Hur tänker folk egentligen?
Kommer ja att klara allt detta?
Kommer du?
Kommer vi gå igenom allt tillsammans?
Eller har du redan försvunnit ifrån mig?
Herregud, de va bara få tankar som snurrar i mitt huvud nu.

Rip firren

Igår kväll dog min söta tjocka golfboll!
Innan ni börjar klaga om att det är ett litet akvarium så kan ja säga att hon legat där i högst 5 dagar, lilla firren har nämligen flyttat väldigt mycket. Först köpte jag henne och hade i mitt akvarium, sen när ja sålde mitt så flyttade hon över till mamma och mickes akvarium, och när de sedan gav akvariumet till Mickes son så fick firren flytta igen, men nu kan mickes son inte längre ha kvar dem, och vi har inte plats till ett så stort akvarium. Men ja ville inte spola ner min favorit i toalettstolen, så ja fixade en fin glas burk och la henne där i. Vi visste ju alla att hennes sista dagar var inne. Men min tjocka golfboll fick börja sitt liv hos mig, och även avsluta det här.




Godmorgon!

Eller ja.. klockan är snart 6 och ja är hur trörtt som helst! Börjar praktisera om en timma.. suck!

Men igår kväll jobbade jag iaf min första dag på Tallstigen, och det gick skit bra. Fick även se lite på sommar schemat, och ja har hur mycket som helst i sommar, mycket nätter! det gillas :D Ska även jobba HELA midssommar helgen, pengar pengar (y)

Men nu sitter ja och försöker hälla i mig kaffe, och det är inte det godaste så det går inte så bra ^^

Har ni fått några sommarjobb?

Hemma efter kvällens praktik

En mycket trevlig kväll på praktiken! Men eftersom att ja har tystnadsplikt så kan ja inte säg så mycket. Men det är lärorikt och ja lär mig något nytt varje dag. Trivs jätte bra måsta jag säga!

Men i morgon är jag LEDIG..Trodde jag, ja. Men det gör ingenting för ja ska Jobba på Tallstigen! Förstår inte, tror knappt det är sant. Kan man trivas så bra på ett ställe att man knappt tror sina öron när man först inte får sommar jobb där, sen ringer de igen och då är sommarjobbet mitt och sen ringer de ännu en gång och undrar om ja kan stå som timvikarie. Haha, helt underbart!

Jag måste säga att jag valt rätt linje iallafall. Jag ska inte säga att ja inte skulle kunna tänkta mig jobba som något annat, för det skulle jag! Jag skulle vilja jobba i en blomster affär. Nog för att ja inte kan någonting och blommor men det värkar vara så mysigt. I en liten butik i hörnet på en gammal byggnad med massa fina blommgrupper. Ja, skulle ja få byta yrke för en dag skulle det bli till florist! Fast... ja tror inte ja gjort något bättre val än va mitt gymnasieval var, haha! Ibland väljer man rätt väg.


Önskar bara att kärleken kunde gå samma väg.
Jag är så rädd,
rädd för att förlora dem jag har
rädd för att bli lämnad ensam kvar.
jag vill kunna älska, bli älskad och kunna vara glad för det.
Jag hoppas du förstår!

Jag gillar dig, och det menar jag! <3

Kaffe time

Sitter här med kaffe i koppen och kollar igenom min kalender. Det är inte många veckor kvar tills sommarlovet börjar! och det är mycket som händer;
Denna veckan är det inget spec, nästa vecka är vi lediga ons-fre så det blir en dag på praktiken och sen långledigt! ^^ Veckan efter det, altså vecka 20 så åker hela Lärlings gänget till göteborg på lite studiebesök och sen LISEBERG! Vecka 21 är det inget spec, men vecka 22 blir sista veckan på praktiken, varav en dag blir en natt, så det blir inte många dagar den veckan heller, och sen är det den absolut sista veckan i skolan för denna termin och sen är det äntligen sommar lov! Och då ska även mitt hemliga uppdrag vara klart, hoppas ja!

Men nu måste ja lägga på ett kol så ja kommer iväg i tid!

Godmorgon!

Eller morgon och morgon, det är ju förmiddag! Men idag har ja kvällen på praktiken så för mig är det en riktigt lång morgon ;) Så jag har möblerat (IGEN) i mitt rum, men nu är det riktigt snyggt! och damsugit har ja gjort så nu åker skobäckerna upp på bordet.

Men en annan sak... en väldigt tråkig sak. Ikväll är det sista avsnittet av Andra avenyn... och en tråkig sak på det är att jag praktiserar då det går på tv. Så ja kommer svika dem och kolla på Internett. Kanske redan nu? JA, varför inte? Det ska jag nog göra. Läxorna får vänta!
Men tillbaka till det ja täkte fråga, är det bra eller dåligt att det kommer att få ett slut?
- Jag själv tycker att det blivit dåligare och dåligare ju längre det blitt. Men ändå tråigt att de ska sluta sända det för man är ju lixom... FAST! hur ska ja klara mig utan Andra avenyn.. hahah! Kommer de ut på box sen så kan ja lova er att ja ska köpa den och så kommer ja o jonna sitta och kolla igenom den. ISTRÄCK!

Ne nu ska ja in på svt och kolla om den kommit upp! (a)


Grattis till värdens underbaraste mor!♥

Idag fyller värdens bästa mamma år, grattis!


Vi firade henne på prima, åt god mat och bara njöt av att få vara med varandra! Hon fick många fina blommor utav släckt och vänner som var här. Hoppas du fick en bra dag mamma, det är du värd!

Du ger mig styrka, du ger mig mod. Du är den bästa min kära mor! <3


Annars idag har jag vart i skolan och gjort Nationella prov i Engelska A, gick åt helvete..! Men men, ja kämpar på. Efter provet åkte ja nästan direkt till praktiken. Vilket ja helt glömt av att berätta för er hur det går där.

Jag är altså på Gyn-avdelningen på KSS, kärnsjukhuset här i skövde. Trivs jätte bra och var inte alls som ja trode det skulle vara. Utan mycket bättre, Personalen är underbar, och de förklarar, visar och låter mig prova på mycket nya saker vilket jag tycker är jätte kul!

På tal om kul, en annan mycket KUL grej som hände idag var att de ringde mig från Polen, typ.. om ja förstått det hela rätt så är det där dem tar hand om "oss" timvikarier o så. ah, där ifrån ringde de iaf och frågade om ja kunde jobba några dagar denna månaden på Tallstigen, där ja ska sommarjobba. Så självklart tackade jag ja till det!! Och det känns helt underbart att få gå tillbaka dit. Saknar hela stället, boendena och personalerna hur mycket som helst! Så det blir som en liten början på hela sommaren. Underbart!

Nu ska ja sova så ja orkar upp i morgon, visserligen har jag kvälls skiftet i morgon, men ja tänkte va så redig och plugga i morgon innan ja ska praktisera! Godnatt <3

Haha, oj vilken kväll!

Ikväll har jag och Cajsa vart på Loke, där det var typ smink visning och så, med Oriflame. Jätte trevligt var det, dock va det bara ja och Cajsa där, plus de som höll i de, men det va mycket trevligt! Jag blev medlem och beställde lite grejer. Men herre gud vilken galen kväll asså,Våra dumma kommentarer asså ^^,

Det kom in en dam och frågade vart freja salen låg och ja svarar:
- Gå dit åt och sen in genom dörren som sitter på väggen!
HAHAHAHAHA..

Vi skulle få bada fot bad och då frågar Cajsa:
- Ska man ta av sig skorna?
HAHA, nehe?

Shit, du är crazy Cajsa! <3


Godmorgon måndag!

Ny dag, ny vecka och nya äventyr.

Va inte på så bra humör i går, kanske ni märkte. Men alla har vi dåliga dagar och ja kan ju inte säga att det är bättre nu precis.. Men men. Det får gå ändå!

Tänktre berätta lite om helgen medans ja sitter här och dricker kaffe och äter lite frukost.
Vi börjar från början då, Fredag, Valborgsmässoafton. Jag och Carro tog vårt pick o pack o for till Lidköping Festade med mycket trevligt folk, en riktigt trevlig kväll/natt vart det. Sen va det meningen att vi skulle åka natt bussen hem, fast både ja o carro kände att det inte va aktuellt o åka buss i över en timma i den situationen. Så J va så gullig och lät oss sova hos honom. Och ja kan säga att ja låg och små skratta hela natten. Carro är nämligen skit rädd för Katter och J har tre stycken.. haha, Stackars Carro! Hon låg iaf och små skrek hela natten då hon fick en katt på hoppad eller öppnade ögonen och blev mött med två stora katt ögon. HAHAH!;)

Lördag; Hände inte så mkt, vi var med Julia, Melinda och Johan en sväng tills våran buss skulle gå. Vi var hemma vid 5-6 tiden tror jag och då blev det flöt och sen blev det promenad!

Söndag; Jag och Carro tog cyklarna ut till stugan och pysslade lite. Men sen blev vi så sugna på att grilla så vi åkte hem och fick för oss att grilla på min balkong.. haha! Och ja kan säga att det inte börja brinna iaf, men det hände mycket annat. Vi fattade inte hur man andvände en engångs grill, så den startade aldrig, sen blev köttet bränt, pommeséna blev svarta, brandlarmet gick och sen kunde vi inte släcka grillarna. Det ända som var bra det va salladen^^, Jag och Carro är kungar på att laga mat. KLAGA INTE! ;D

Ne nu ska ja dricka upp kaffet innan det kallnar och sen göra mig i ordning för en dag som består utan skolan, gymmet och plugg!

Orka..

Orkar varken blogga, plugga eller duscha. Känner mig så deppig, så... så ... konstig. Allting bara snurrar omkring. Ingenting är som det ska och ja vet inte va ja ska tro, göra eller tänka! Hoppas du förstår..
Tack Carro gummsan för att du lyssnar och ställer upp! <3


Bilder från Valborg











Blev inte så många bilder, men några!
Och det är min så kallade party kamera som är med så bilderna är inte så jätte bra, men det funkar!:D

Bloggtips

Jag tycker det är rätt kul att några killar i klassen har börjat blogga! En utav dem är Martin, och ja har lovat honom länge att ja ska läkna hans blogg här. 
Han skriver dock bara om sport, haha. Men ta er en titt! ;)

Klicka här för att komma till Martins blogg.