Lägenhets kö..

Föresten!!
Så vill jag berätta att i går var jag hos min pappa och han hjälpte mig att ställa mig i lägenhets kö, vilket känns underbart. Men jag vill tillägga att jag inte har några planer på att flytta riktigt än..
Det är en sida där man samlar poäng varje dag, och ju mer poänge desto lättare att få lägenhet. Så jag samlar poäng samtidigt som ja försöker få ett hum om priser och hur lägenheterna ser ut osv.. ni vet säkert va ja menar. Men detta känns såååå BRA. Har velat detta länge, känns hur bra som helst!

Detta är en ja gillar skarpt, ligger på ett bra ställe och ser helt kanon ut!  Vill också medela att jag letar bil, eftersom att den ja åker i nu gick inte igenom besiktningen. Så blir till att skaffa egen.. Första egena bilen, känns lite speciellt! Jag vill ha en Renault Clio.. men hittar ingen här i närheten, har dock bara kollat på blocket. och den får desutom inte va i vilken färg som helst, och inte vilket skick heller ;)
Man är ju ändå Hannatheking..
Jag ska leta vidare och lovar att medela om jag blir bilägare!!


Godnatt ännu en gång..

Skolan + IVA

Min dag har gått så fort, har vart i skolan och sen nästan direkt till inskolningen på IVA. Men gud så kul det är där!
Jag ska inte klaga, så ger er en låt som jag iallafall blir glad utav. I´m yours med Jason Mraz, puss på honom..
mycket känslor och minnen som kommer upp. Men ja gillar låten lika mycket än idag.Nu ska jag sova, är rätt trött. Imorgon ska ja upp igen 6.20.. Godnatt!


NitizZ

En kompis till mig, i klassen under, splar in låtar och håller på med en egen skiva. Tänkte jag skulle dela med mig utav henne till er!
Text och sång ; Lenita Sjökvist

Jätte duktig är du gumman!


Dag 07 – Vänner

Hm.. ja tycker ja skrivit rätt mycket om mina vänner i de senaste inläggen. Så va sägs om en bildbomb istället ?


Fr vänster - Jag, Iitu, Lotta och Emma


Jag och Carro

Rohdin och jag (samma på de under)

       


Johannes och Cajsa

Jag och iitu

Galningarna i klassen;
Emil, Alfred och Anton

Annapanna och Hannapanna

Sanna och Andrea

Jag och Jonas


...

Ikväll mår jag inge bra, är trött och har jätte ont i halsen. Så ja hoppas ni förstår mig när ja säger att ja hoppar Dag 07 – Vänner ikväll, vi flyttar det tills i morgon. Om jag hinner i morgon, ska jobba på IVA igen, så kanske skriver om det ist! Men vi över låter det till morgondagen.

Krya på mig själv!

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Hm.. okej. Förstår inte riktigt va ja ska skriva. va ja skulle göra min sista dag i livet ?

Skulle en läkare komma fram till mig och säga att ja har en tickande bomb imig och kommer idag kl 20.00 att sprängas i luften. Så skulle ja bli så rädd att ja skulle inte kunna göra allt ja skulle vilja göra. ja skulle vilja ha alla ja älskar hos mig, hålla tal och tacka för allt dom gjort för mig. Ja skulle gråta igäl mig.. ja skulle va uttorkad innan 12 tiden. Jag är väldigt rädd för döden, tycker att det är väldigt speciellt. Att veta att någon snart ska dö, det gör ont i mig och en tanke ja tänker varje dag. Kan inte se filmer där folk dör utan att ja gråter och får ont i hjärtat. Ändå har ja valt Omvårdnad här i arbetslivet.. men ja ser inte det på samma sätt. Självklart är det sorligt och ja kan fälla några tårar. Men vilken mäniska tycker inte att det är jobbigt. Alla tycker det, men vi visar det på olicka sätt.

Ne, nu blir detta ett riktigt depp-inlägg. Vill ja inte! Klockan är 22.24 och ja är i livet, ingen läkare har sagt att ja har en bomb inom mig, så ja skickar iväg denna tanke till er ist. Ja vill inte ha den..

Godnatt


Imorgon - Dag 07 – Vänner


Bok tips!

Minns inte om ja tipsat om denna bok förut, men gör det isåfall igen. För så bra är den.

"Dotter önskas" av Katerina Janouch

Lästen somsagt förut, och nu har jag lagt in den på Iphonen och lyssnar på den på mina bussturer fram och tillbaka till skolan. Jag fastna för den lika mycket nu andra gången ja läste som första. En toppen bok, speciellt för oss tjejer som börjat tänka på barn osv.. (missuppfatta mig inte nu, jag är inte gravid, inte planerat något på några år och har kvar min maskot i armen!!) En riktigt tjejbok vill ja säga! 

"För Helena, trettionånting, en ung kvinna som inte är särskilt hårt förankrad i tillvaron, känns familjeliv avlägset. Men så möter hon Paul och bitarna faller på plats. Snabbt blir hon gravid och föder en son. Helenas mamma är en engagerad mormor. Släkten gläds åt det första barnbarnet. Och efter pojken kommer flickan förutsätter alla. Helena blir medveten om att omvärlden är fylld av kvinnor som föder döttrar. Alla utom hon själv, verkar det.

När Helena blir gravid igen, händer något som förändrar familjens liv för alltid. Hennes mamma avlider hastigt. Tragedin gör att Helenas önskan om en dotter växer sig allt starkare. Att mista sin mamma när man själv just håller på att bli en, är kanske livets svåraste utmaning. Helena blir smärtsamt medveten om att hon har alltför få nära kvinnorelationer i sitt liv. En liten flicka kanske skulle kunna fylla tomrummet.

Mitt i kaoset sker något oväntat. Helena hittar sin mammas hemliga dagbok. Sakta inser Helena att hennes mors liv på många sätt är ett mysterium. Vem var hon, denna på ytan lättsamma kvinna? Helenas saknad och svårigheter att finna sig tillrätta i den bitvis tunga modersrollen blandas med en önskan att få veta sanningen. Hon ger sig på jakt efter en svunnen tid. Sökan är både en tröst, en flykt och ett begär att få veta. Men jakten på svar leder in Helena till oväntade insikter. Kanske bör en del frågor förbli
obesvarade."

4 av 5
   


Dag 05 – Vad är kärlek?

Så, äntligen kan ja ta tag i detta igen. Sitter nu i min nyfärgade diva och med min ulliga rosa filt, tränat och duschat har jag gjort och nu blev det precis reklam i Familjen annurlunda. Lite passande kanske, för familjen är någonting ja tänkte ta upp i vad kärlek är.

Så.. vad är kärlek?
För mig
är det glädje, trygghet och fjärilar i magen.
Att bli kär, det har vi ju redan pratat om och ni vet va ja tycker. Det är sååå underbart att vara kär och ja flyger omkring på moln och allt känns så mycket lättare när man har någon bredvid sin sida. (Om presonen ifråga är kär tillbaka!!!) Finns ju även fölorad kärlek osv.. men ja tror ni vet va ja pratar om. Kille-tjej kärleken. Men ja tycker det finns så mycket annan kärlek också, Ja älskar min familj, min hund mina vänner och mina prylar i rummet.

Familjen är ju ett automatiskt kärleks-kedja (kan man kalla det så?) Man föds från föreldrar som inte kan ge en någonting så mycket som kärlek. Man känner trygghet och kärlek hela livet. Mina föreldrar har iallafall stöttat mig i över 19 år och tror inte de kommer sluta med de. Sen vet ja att det finns folk som inte gillar sina föräldrar. Men nu är frågan ställd till mig.

Min kärlek till min hund, kan nog alla hund ägare förstå? Min hund Linus, är som min lillebror. Han kom till oss när mina föräldrar skilde sig, och det ja ville ha det va en lillebror. Så kom min katt Simba och Linus och dem lekte jag mycket med när ja inte lekte med mina vänner. De tog platsen som mina syskon. Låter kanske konstigt? - men så kände jag.Kärleken till mina vänner är enorm, jag älskar mina vänner och skulle absolut inte va den ja är utan dem. De stöttar och tröstar, skrattar och ställer upp för mig. Jag säger det inte ofta, men vännerna är värda guld. Tack för att ni finns.

Blev ett långt inlägg, och ja skulle kunna skriva så mycket mer, men då orkar inte ni läsa ;)
Tråkiga torsdag

Oj, va veckan har gått fort! Igår hann ja knappt sitta vid datorn, och när ja väl satte mig så hade ja inget att skriva här. Nu tänkte ja skriva om vad kärlek är.. men ja får ingen ro. Så ni får vänta med det också. Ja vill gärna kunna sätta mig och skriva i lungn och ro. Men ja måste städa mitt rum, plugga på prov och packa ner lite kläder. Åker iväg till J över helgen. Så förvänta er inget bloggande i helgen! Kan verkligen inte skriva när jag är med någon ^^

Dag 05 – Vad är kärlek?  - Flyttat tills på Måndag!

Och.. en fråga!
Varför är Torsdagar så tråkiga och alltid en massor att göra ?!

Kvälls inlägg

Go kväll!

Ny duschat och hem kommen från gymmet. Blev Carro som följde med ist för Cajsa. Men vi kämpade på lika mycket ändå. Imorgon kör vi påt igen.

Herregud.. va man blir knäpp på alla kalorier och va de nu har med sig. Har börjat kolla lite på det.. och ja önska ja aldrig borde gjort det. Man kan ju inte äta någonting.. Eller? Ja fattar inte riktigt. Någon som vill förklara lite lätt för mig eller tipsa om någon bra sida?
Tänkte söka runt lite på google innan ja ska lägga mig. Men känner att morgondagens prov är prio 1.

Godnatt!

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

TACOS, helt klart!
Det finns många andledningar till det;

1. Alla tycker om det, eller alla ja känner iallafall.

2. Alla får göra sin "personliga" rulle/skal, med de dom själva vill ha. = Alla blir nöjda.

3. Det är lätt att göra. Jag är inte alls den som brukar så i köket och prova på massa nya grejer. Ja gör helst något ja kan utan till och slipper läsa mig till. Vågar aldrig pröva något nytt. Lite tråkig kankse, men sån är jag!

4. Mycket grönsaker = nyttigt (enligt mig, bortsätt från det vita brödet såserna osv!)

5. Man kan göra många goda maträtter med det som blir över.

Sen kanske en liiiiiiten procent för att det är min favorit rätt också ;)

På min tallrik finns;
- taco chips
- köttfärs
- gurka
- tomat
- majs- massor!
- lite lök
- sallad
- lite ost
- creme fraiche
- taco sås - mild


Inga bannaner och nötter och andra äkliga grejer ;)


Imorgon skriver jag om vad kärlek är, spännande!

Buss VS cykel

Blev bussen istället.. Gick ut till cykeln och insåg att det inte fanns luft i däcken!!! Så fick börja pumpa in luft i däcken och plötsligt va klockan så mycket att ja inte skulle hunnit till nästa buss. Men cycklade iväg och vände tillbaka :( imorgon blir det cyckel iallafall!!

Godmorgon Tisdag!

Inte många minuter kvar nu innan ja måste ge mig av till skolan, tänkte vara duktig och cykla in till station idag. ca 5-7 Km, och vill ha lång tid på mig och cykla första dagen + att det kan vara fläckvis med is. Så vi får väll se hur det går. Kan ju va en bra morgon gymnastik, eller va säger ni? Ska börja med godisförbudet nu igen också. höll mig i 24 dagar (y)

Var med Carro på rusta igår och köpte en godispåse och gissa vad.. ja slängde mer än halva! Den som är sugen kan ju komma hit o rota lite ;)

Dagens planer ser ut ungefär såhär;

-Skola, en lektion
-Gymma med Cajsa
-Jobba som Ledsagare

Hörs senare!


Dag 03 – Mina föräldrar

Höll nästan på att glömma av detta med 30-dagar.

Mina föräldrar betyder väldigt mycket för mig, vet inte va ja skulle göra utan dem. Vem skulle jag vara? Hur skulle jag vara? Hur skulle mitt liv se ut om jag inte hade så bra föreldrar som jag har. Mina föräldrar är skilda sen många år tillbaka och ja tycker det funkar bra. Dom har bra kontakt och ja har bra kontakt med dom. Vi har sluppit stora bråk och tråkigheter. Små tjaffs osv kommer man ju aldrig ifrån, så är det. Men jag älskar mina föräldrar mer än något annat och de har de största platserna i mitt hjärta.

Tack för allt ni gjort för mig ♥

Mamma
och jag, för ca 3 år sen.


Pappa och Annelie i sommras 


Äntligen hemma..

Sådär.. nu har jag äntligen landat hemma i min säng. Har vart en fartfull dag idag, skola, iväg med Carro och hjälpa Cajsa att flytta. Tog även en sväng förbi Media Markt och köpte en högtalare till Iphonen.. men den kommer inte förens om 2 veckor. Tråkig väntetid..

Imorgon i skolan har jag en fjuttig lektion, UNDERBART! Sen nästa vecka börjar en jävelsvecka.. suck.. och inte nog med det, hela vår-terminen ser ut så.. HJÄLP MIG!

Ska inte deppa nu men heller inte skriva, är så trött så ja ska hoppa in i duschen och sen ska ja faktist lägga mig.. ensam.. utan J! ;(

PS. Lovar även en bättre uppdatering i morgon, och framför allt ROLIGARE! :)

Flytthjälp

Ojoj, har en massa grejer att göra. Hela dagen är fullspäckad! Nu är det dags att hjälpa Cajsa att flytta!

Godmorgon måndag

Godmorgon! Ny vecka och nya tag. Helgen har vart härlig och avslappnande, även fast det hänt mycket så har jag kunnat vila och fått nya krafter. J har vart hos mig och följt med på släktträffen, fast han hade inte så mkt mer o välja på ;) nu blir det äcklig skolmat! Hörs när jag kommer hem.

Nattinlägg

Hej på er mitt i natten! Jag och J har precis kommit hem från Carro, vi har vart på Orient palace (stavning?) och käkat Kinamat för att fira Carro som fyller 20 år. Eller fyllde, eftersom klockan är över på en nydag. Sen vart vi en sväng hos Carro och spelade lite spel. Men nu ska vi lägga oss. Vi får ta presentationen i morgon, eller kanske på måndag då jag har lite mer tid att sitta vid datorn. Skriver från iphonen nu och ja kan bara skriva rakt upp och ner. Inga styck indelningar, inte ändra några texter och inte lägga in bilder. Så vi får ta det som det kommer. Godnatt på er och ett STORT grattis till min vän Carro!

Sommarjobb fixat!

Idag gick jag min 3dje intro dag på IVA och jag bestämmde mig för att göra mitt sommarvikariat hos dom. Så idag har jag skrivit på en massa papper, läst ännu fler och fixat mig ett passerkort till alla dörrar osv. Känns riktigt bra det här. Och innan sommaren nu ska jag göra 30 dagar där för att komma in i det hela. (Hur jag nu ska hinna med det?) Tror det kommer blir KANON bra! Ni förstår nog inte hur det känns, men ja vill hoppa upp i taket av.. stolthet! Jag har sagt det förut men jag är riktigt glad över mina vägar jag valt att gå igenom livet och det är så skönt när allt flyter på.

Berättar mer om mina två dagar ikväll eller imorgon.
Nu ska jag snart iväg och hämta J på stationen!

Dag 02 – Min första kärlek

För det första vill jag bara tacka för alla fina kommentarer! Det är dem som gör att man vill fortsätta blogga.

Okej, förstår nu att ni med spänning kommer att läsa min intresanta berättelse. Tycker själv det är lite små kul och samtidigt pinsamt!

Alla tolkar kärlek på olicka sätt, naturligtvis.

Jag skulle iallafall börja högstadiet och vi hade fått en klasslista över vilka som skulle gå i vår klass. Jag och min dåvarande bästavän satte oss för att leta upp varenda ny kille som skulle börja i klassen. Då såg jag honom för första gången. Jag minns att ja tyckte han var söt, men vågade inte säga någonting till min vän,vi kan kalla henne L, Men ja kan berätta för er att hela sommarlovet satt vi och kollade igenom denna skolkatalog, det började ramla ut sidor osv.. katalogen är helt förstörd. Tillslut märkte L att jag kollat väldigt många gånger på en och samma sida.. hon började misstänka saker och tillslut sa ja "Han är söt".

När skolan ÄNTLIGEN började så satt ja spännt i bänken och väntade på att han skulle komma in i klassrummet. När han sen går in och förbi min bänk så kan ja inte sluta kolla på honom.. jag minns forfarande hur han såg ut. En vit munktröja och svart halvlångt hår, hängandes i ansiktet. Jag blev helt varm i kroppen och vågade inte kolla på honom under de kommande dagarna.

Jag var väldigt mobbad och ensam av mig på den tiden så ja vågade aldrig säga någonting till honom eller till någon annan i den nya klassen heller för den delen.

Men en dag så bytte vi bänkplatser i klassrummet och han får bänken snett bakom mig, och ja får platsen bredvid hans bästevän. Och L får platsen bredvid honom.. usch va avensjuk ja va på henne. Vi började små prata lite och jag blev bara mer och mer kär.

Jag umgicks också med en annan vän, henne kallar vi för E. Hon hade också hittat sig en kille i klassen och vi fnissade och tisslade så mycket om dessa killar. L var däremot kär i en äldre kille så det va inte riktigt samma sak. Jag och E hade så mkt gemensamt känndes det som. Vi pratade ofta om killarna och önskade att de skulle bli kära i oss. Varje minsta grej kunde ju va ett tecken.. han kollade på mig, han hälsade på mig, han råkade nudda mig när han gick förbi. Vi var inne flera gånger om dagen och spanade in deras sidor på Lunarstorm och Bilddagboken. Vi skrev ut bilder på killarna och hade hemma i smyg.

En dag körde vi sanning, konka och prosent. Vi bestämde oss tillslut att lova varandra att vi skulle ringa till killarna och fråga chans. Jag kan nog inte beskriva den känslan. Men ja ville inte, jag kände mig inte redo för det. Men efter att L och E hade gjort det så var det bara jag kvar. Ingen utav oss ringde själva utan det var någon annan som fick ringa. Och ja kommer ihåg hur nervösa vi var och planerade noga våra samtal. Jag ringde åt L, till den lite äldre killen. Men vi alla tre fick ett nej. Men usch va pinsamt det var att gå till skolan nästa dag! Jag hamnade såklart i samma grupp som denna killen på en gruppupg. i kemin.. shit va ja skämdes!

När vi gick sista året på högstadiet så bytte jag klass och efter det har jag inte tänkt på honom någonting. Jag tappade kännslorna för honom rätt snabbt, redan innan ja bytt klass till och med. Men det en rolig tid att minnas, och vilka kännslor.. tänk att känna kärlek till en killa för första gången. Flyger fjärilar runt i hela kroppen och dom flyger så fort att man blir helt varm.

Idagens läge hade jag nog inte blivit kär i en sån kille, inte bara för utseendet. Jag kände knappt denna killen.. Men vilka minnen, jag ligger här och flinar samtidigt som jag skriver och funderar på om ja ska skriva något mer.. Men jag tror vi stannar här.

Mellanlandning

Hemma nu igen. Fick lite tid över så mellanlandade här hemma för lite mat och tar med mig en matlåda ist för att köpa något på pressbyrån eller kaffeterian.

Köpte presenter istan till mina två vänner som fyller år nu i Januari. Carro fyller redan i morgon! :) Hittade riktigt roliga presenter och hoppas att båda kommer att uppskattas.

Ikväll när ja kommer hem, runt 11. Så kommer ni att få läsa om min första kärlek, som är nummer 2 på 30dagars-listan.

Föresten.. är det någon som har något tips på en bra blogg-app till iphone? Så det går lättare att blogga? För blogg.se krånglar lite när man går in genom internet-sidan med iphonen.. Tips tack!

Hörs ikväll!

Blodgivning

Godmorgon!

Nyss hemkommen från blodgivningscentralen. För andra gången i mitt liv har jag lämnat blod och kännt att ja hjälpt någon annan. Vilken otroligt skön kännsla! Sist svimmade jag i en trappa, berättade jag om det? HAHA.. hoppas det inte händer någonting idag.

Ska strax köra mamma till jobbet och träffa J i stan.
Och min kväll kommer att spenderas på IVA! 


Dag 01 – Presentera mig själv

Okej, det är väll lika bra att börja på en gång. Fast egentligen tycket ja denna frågan va rätt tråkig. För ja vet att de flesta som läser känner mig, ytligt iallafall. Och ni som följt bloggen en längre tid vet ju nästan också vem jag är. Så därför tänkte jag istället berätta vad ja har för konstigheter för mig!

1. Jag dricker inte kaffe längre, jag började med det för ett tagsen. Men slutade så fort min tandläkare berättade att man får gula tänder av det. Har ersatt kaffet med te,mjölt och två sockerbitar. (Vilket inte är så mkt bättre)

2. Jag "lyssnar" alltid på en film då ja ska sova, om jag inte sover tillsammans med någon. Kan inte somna annars och ligger och tänker på helt onödiga saker som ja klarar mig så bra utan. Jag "lyssnar" oftast på filmer ja sett varje kväll i en vecka så ja kan dom utantill.

3. Påtal om film så kan jag nästan hela Pelle Svanslös (julkalendern) utantill. Då jag kollat på det så många gånger.

4. När jag blir arg på någon så slutar det oftast med ett asgarv! Har väldigt svårt att bli arg.

5. Är jätte blyg utav mig och trivs mycket bättre här bakom data-skärmen.

6. Sitter oftast ner i duschen och sjunger i dusch.. där vattnet kommer ifrån.

7. Jag är jätte känslig, lipar lätt till filmer och när andra gråter.

8. Älskar förändringar. Möblearar/tapetserar och köper nya grejer till rummet väldigt ofta. Skulle behöva ett väldigt stort hus för att ja skulle bli nöjd.

9. Jag är kär..

10. Jag mår ALLTID piss efter att ja druckit alkohol och lovar mig själv varje gång att det inte ska bli likadant nästa gång. Men idag drog jag slutsatsen att jag är allergisk mot alkohol och det är därför ja mår som en avliven ko dagen efter.

Har ni något att tillägga är allt välkommet!


PS. Jag drömmer om att bli brandman.


Wannabe

Som alla andra bloggare så tänkte jag göra denna "30dagars-grejen".

En andledning till det är att ja ska få något att skriva om ^^ och en annan är att ja vill va som ALLA ANDRA!!!!

Här är iallafall listan för er som inte sett den;

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Hur var det första dagen på IVA?

Det va lite nervöst som det alltid är när man ska till ett nytt ställe, men ja blev bemött utav en super trevlig personal och nervositeten försvann nästan direkt. Kvällen gick super snabbt och det va så kul!

Som ni alla säkert vet så har vi tystnadsplikt inom vården så ja kan tyvärr inte berätta vad jag vart med om. Även fast ja skulle vilja dela med mig av ALL min lärdom.

Intensivvårdsavdelningen är väldigt speciell och skiljer sig mycker från de "vanliga" avdelningarna. Ja har vart på gyn-avd. och MAVA (Medicinsk akut vårds avd.) och detta är en helt annan miljö. Mycket mer.. hur ska man säga.. personligare vård. Istället för (som det är på avd.) att springa från rum till rum och svara på ringningar så finns man alltid hos personen. Lämnar de aldrig ensama, har koll på deras blodtryck, andnings frekvenser osv hela tiden.

En liten inblick av min första dag, han ju så klart inte bli expert på första dagen. Men tro mig det kommer ;)

Jag längtar tills på torsdag då ja ska dit igen!Bild: Google


Våga fråga!

Kolla till höger och ställ de frågor du länge funderat på! ;)

Fick en inbjudan från Jane, Tack så jätte mycket.


11 Januari - Första dagen på IVA

Äntligen känner ja riktigt för att blogga. Idag är ja riktigt glad och taggad! (Även fast det var första skoldagen)
Hade en lektion i skolan, Historia.. så det gick snabbt och lätt. Efter det stannade jag med Anton (en klasskompis) i stan för att köpa biljetter för ikväll, då det är 150 dagar kvar till studenten. soo.. PARTY TONIGHT!

Dock ska jag snart iväg och göra mitt första pass på IVA, intensiv vårds avdelningen på KSS, Kärnsjukhuset. Är riktigt glad över det :) ska vara där tre dagar denna veckan för o se hur ja trivs, hur dem trivs med mig osv. Om allt går bra så ska ja söka sommar-jobb dit.

Men det känns som jag har hur mycket tid som helst. För ja hade räknat med att ja började klockan 2 men när ja kollade i kalendern igen så stog det 15.. åh va glad ja blev. Har Valt ut kläder och allt för ikväll.. så efter jobbet så står skussen utanför och ja drar iväg till krogen direkt.. haha.. känns skit bra ^^,

Oj, känns som ja har hur mkt som helst att berätta.. Men det får vi ta en annan dag!