kvälls inlägg

Nu ligger ja i sängen och har precis kollat på oskyldigt dömd och Idol. Nu väntar ja bara på att få se vilka som går vidare. Sen ska ja sova, upp tidigt i morgon och praktisera.

Idag har ja sovit, sovit och sovit. Inte alls mått bra faktist. Var borte och grattulerade Malin förut, men vi firar henne här på Lördag. Hoppas du haft en bra dag!

Har suttit och haft frågestund med T, haha.. aja rätt sjuka frågor, men varför inte ? :) Längtar tills vi träffas!!

Har också bestält en tunika från halens, och ja dom har väldigt snygga kläder imellan åt. Beställde även ett armband för 49 kr! haha..

Men nu ska ja lägga ifrån mig datorn, fast det får nog rulla en film om en stund, och krypa ner under täket! Vi hörs i morgon!! / hanna


vikingalagen

  • Tillvarons största gåva - det är jag själv.
  • Alla människor kan lära sig något av mig.
  • Mina tankar är mer komplicerade än alla datamaskiners.
  • Mina känslor är lika viktiga som andra människors.
  • Det jag säger är väl värt att lyssna på.
  • Det jag gör är värt att uppmärksammas.
  • Jag respekterar mig själv och finner att andra gör det också.
  • Jag skrattar åt mig själv med ömhet och värme.
  • Jag har full rätt att må bra på alla sätt.
  • Jag är unik, det finns ingen mer som jag.

  • Grattis Malin på 15 års dagen!:)

    Nu är ja hemma igen, praktiken gick jätte bra. I går var jag ute och gick med två boenden, helt själv. men det gick bra. sen låg jag bara och kollade på tv, hahah! visste inte vad ja skulle göra. En utan personalen spelade tvspel med en boende och den andra öppnar inte sin käft, så ingen sa va ja skulle göra :s... Aja, fick iaf se idol och andra avenyn. Sen var det dags för sängen. Ringde T en snabbis och pratade lite, sen messa vi istället och ja läste lite i boken. Snart klar med det faktist,längtar tills ja får läsa den andra boken. Sen kunde ja inte somna, as störande. Låg och vred på mig hela natten, snörrade runt flera gånger. när ja äntligen somnade så skickade någon sms så ja vaknade igen ><' sen somnade jag igen. Gissa om ja vaknade av klockan sen när ja skulle? Ikke då, ja sov. men sen 14 minuter över 6 vaknade jag och fort upp ta på mig kläder, plockade ihop sängen och gick ut till köket, där min handledare satt. Sen gick vi och väckte nästan alla. Sen när de åkt till jobbet började vi städa och sen var det dags för att åka hem. Och eftersom att det var så kallt i går när ja cyklade till jobbet så bestämde jag mig för att ta bussen, väl på bussen tänkte jag att ja skulle åka in till rese för att sen kunna byta buss. men nej då, ja gick! Tummen upp.

    Väl hemma startar jag datorn och läser lite fort igenom aftonbladet.se och ser en rubrik som ja reagerar över "Hon får orgasm – genom att andas " (http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5865150.ab) Helt skjukt, kolla!

    Och efter som att ja har så tråkigt nu så tänkte ja svara på lite frågor! :) Hittade dom på någons blogg, hoppas ja fick printa  ;)

    tidsfördriv

    1. Är du singel? jap
    2. Är du lycklig? jap
    3. Är du uttråkad? ´jo..
    4. Är du ledsen? nep
    5. Är du italienare? verkligen inte!
    6. Är du gravid? NEJ
    7. Är du full? nepp
    8. Är du en cooling? självklart
    9. Är du från Irland? nep
    10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej, aldrig vart

    -
    1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? hm, nej.
    2. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/kille flera gånger under natten innan du somnat? Många gånger!
    3. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för han/hon? jap,
    4. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? hm.. ja!
    5. Har du haft en hemlig beundrare? hm, svårt att veta (?)
    6. Är du kär? kanske de kanske !;)
    7. Vill du gifta dig i framtiden? vet inte..

    -
    1. Kärlek eller lust? kärlek
    2. Hår eller ögon? hår :D
    3. Katt eller hund? hund
    4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? bästa vänner
    5. TV eller Internet? internet (Y)

    6. Coca-cola eller Pepsi? coca cola 
    7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? både
    8. Pengar eller lycka? lycka
    9. Dag eller natt? kväll ;D
    10. MSN eller mobil? mobil

    -
    1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? ne
    2. Brutit ett ben? jap
    3. Gjort nåt du ångrar? jap
    4. Hoppat Bungee Jump? nep
    5. Ljugit för någon du tycker om? tyvärr,
    6. Ätit en hel tårta? aldrig, hatar tårta! ( bort sett från smörgås tårta (a)
    7. Gjort bort dig offentligt? har jag nog
    8. Gråtit när ett husdjur dog? jap
    9. Velat försvinna? jap
    -
    Vad såg du på tv sist? Andra avenyn
    Vems blogg läste du sist? www.caaberg.blogg.se
    Vad åt du sist? macka
    Vem pratade du med sist? carro !;)
    Vem ringde du sist? Tobbe
    Vem messade du sist? Tobbe
    Vad läste du för bok sist? Pojken som kallades det
    Vem pussade du sist? hm.. (a)
    Vem kramde du sist? johnny ?
    Vem bjöd du sist på något? minns inte, är nog för snål!!
    Vad köpte du sist? klubba och tuggummi


    Nu tänkte jag ta mig lite kaffe och läsa! / Hanna


    drömmar, drömmar, drömmar

    Vaknade nyss efter att ha sovit en timme, as gött! La mig och läste Pojken som kallades det , rekomenderar (?) värkligen den boken! Men efter att ja läst en stund så somnade jag. och kan ni gissa va drömmde?!

    Jo, jag låg i en bassäng på skara sommarland. Solen lyste och det var as varmt, aolen värmde min kropp och det brände så gött. sen av någon konstig andledning gick ja ut genom bakdörren för att träffa min syster. Hon frågade vart hon skulle hämta mig nästa vecka. Som vanligt förstog ja ingenting och frågade henne Vadå nästa vecka?
    -Ja, på rese eller i stöpen?
    -hm.. i stöpen då? men varför?
    -men har du redan glömmt el? vi åker ju nästa vecka.
    -Åker ? Nästa vecka ? Vartå?
    -Till rhodos.
    Jag blev överlycklig och ville tillbaka till sommarland för att hämna mina grejer. MEN med min otur så var dörrarna låsta. så ja fick gå runt hela nöjesparken, men som tur var så kom pappa åkandes och han frågade va ja gick mitt i skogen med bekini för. Jag berättade vad som hänt och att ja nu måste in och hämta mina grejer för syrran väntade. jag var så glad, men plötsligt kom ja på att ja lovat att jobba på höstlovet.
    Och då vaknade jag och var på väg att skicka sms till chefen och säga att ja inte kunde jobba, men fan.. det var ju bara en dröm..

    Ibland hatar ja drömmar!!

    Nu sitter ja och försöker få i mig kaffet för att sen ta en sväng med hunden, bädda sängen igen! och sen cykla iväg till stöpen.

    Puss, vi hörs i morgon!:) // Hanna


    Sex-kväll

    Godmorgon!

    Idag är jag ledig på morgonen fram till klockan 4 i eftermiddag, as gött. Sover natten och slutar klockan 10 i morgon. Så idag tänkte jag att jag skulle städa lite till, lite fin puts lixom ^^. Har inte så mycket att skriva om i dag, så jag tänkte jag skulle berätta om sex-kvällen.

    Jo, i går träffade jag happy go lucky och vi har länge velat arangera en sex-kväll. Så i går började vi att planera lite smått. Men vi fick inte fram så mycket. Mer än att vi ska försöka ha någon som har ett sex party (säljer sex leksaker) en i från RFSL,RFSL - Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och ... , ska komma. Kanske att någon porrfilm skulle rulla? Haha, låter sjukt. Vi ska ha en kväll där vi har inriktat oss mot sex helt enkelt. Vi är ca 15 st i gruppen och fick ta med oss högst 3 st var. Jag berättar mer sen när det blivit bestämt allting, så det ja skrivit nu kanske inte alls är samma nästa gång. Vi får se :) Och datumer är självklart den, 6/11.


    Tror min hund är påväg att bli sjuk.. igår hade han kissat och bajsat inne, även nu när jag vaknade. Vi var ute med honom två gånger i går kväll och en gång i morse innan mamma åkte till jobbet /: Tänk om han börjar bli gammal och sjuk..?! jag vill inte.. min älskade Linus.. Jag vet inte vad ja skulle ta mig till om han försvann.. :( Han som alltid finns där för en.. som alltid lägger sig MITT i sängen för att ja inte ska kunna röra mig, han som ÄLSKAR när ja har sängen bredvid fönstret för att han ska kunna titta ut.. han som är värdens bästa hund. 






    Jag vill inte att ditt liv en dag ska ta slut.. / Hanna


    GRATTIS!!!

    Åh, ja älskar dig!





    Lycka till, hoppas du kommer gå långt! /Hanna


    Heja Calle Kristiansson!

    Måndag, ny vecka, nya tag!

    Idag var det skola, när man bara har det en gång i veckan händer det faktist att man längtar dig. Inte till att sitta och lyssna på de tråkiga lärarna utan att träffa klass kompisarna, berätta allt som hänt under vecka! Och det finns så mycket att prata om. Nu är det bara två veckor kvar, sen ses vi nästan varje dag!

    På religionen skriver jag och Sandra om abort, vad som är bra och dåligt. Rätt kul faktist :) Även fast jag och sandra bara pratar om annat så fick vi ner rätt mycket, bra jobbat!  Sen på svenskan så sa våran lärare att hon blivit kallad till rektorn (vet inte om ja skrivit att vi vart och klagat på henne ?) och att vi inte tycker om henne. jag kännde mig inte alls skyldig när hon kollade på mig när hon sa att vissa har svårigheter att lära sig. Hon är helt jävla cp, en tant på 65 år, nästa år är pansion. SYND FÖR DIG! Jag lovar, ja skulle göra allt för att få tillbaka vår käre björn. Förra året ville ja värkligen gå till ENGELSKA lektionerna, nu har ja fallit till båtten igen :( ..

    Efter skolan åkte ja hem o städa, flytta in en byrå. Den fick sin plats framför spegeln, as snyggt!:)
    Sen åkte jag in till stan för att planera en kommande sex-kväll. men det får ni veta mer om i ett annat inlägg för nu börjar idol, och ja HOPPAS att CALLE KRISTIANSSON går vidare. Gör han inte det så lovar jag att ja inte kommer kolla på idol mer för denna gång.

    PUSS !! / Hanna


    Söndag, snart slut!

    Idag har det var en väldigt trevlig söndag, faktist! Har haft praktik mellan 10-15. Började på Boulen. Satt och väntade in alla, valde klot och delades in i lag, sen var spelet igång. As kul var det faktist! Första förlorade vi med 0-13, HAHAH! jag fattade ingenting, hur man gjorde eller hur man räknade poäng.Sen hade vi fika paous (?) och då förklarade F lite hur det gick till, efter det gick det mycket bättre. Men vi förlorade ändå, 12-13. Så nära, ååh! Men det var jätte kul, och åter igen träffade ja på nya mäniskor med något slags handikapp. och varje dag lär jag mig något nytt! Var en kille i rullstol, han var as duktig! och att se honom vara så glad.. åh.. ja blev så glad utav att se honom och ALLA andra som var så glada! klockan 12 kom taxin och vi åkte till tallstigen. Gjorde mat till M och sen var det lunch. Idag blev det nudlar, tummen upp! Sen gick jag och A ut och gick. vi gick spåret på över 2 km, as gött! :) När vi kom tillbaka till Tallstigen så stog mamma och micke med Linus (min hund) där, och A blev jätte glad. Hon älskar hundar och sken upp som en sol. Så underbart söt!

    Nu är det ca 8 dagar kvar, och det känns jobbigt. Jag kommer inte klara av att lämna alla! :( Ja vill inte!! hoppas jag kommer tillbaka någongång!!

    Snart kommer Malin och vi ska fira micke lite, med glass tårta och jordgubbs sås, MUMS!

    Kanske skriver lite mer ikväll! Puss / Hanna


    BINGO!

    Då var ja hemma för kvällen, vart hos Carro och spelat Bingolotto (HAHA)med hennes syster, jävligt roligt faktist! Vann ingenting, men det var nära flera gånger, och vi hade det jätte trevligt tsm! Hennes syster bjöd på pizza, så nu känner man sig fet, haha. PLUS att ja åt pizza när mamma o micke kom hem också. Usch! TJOCKIS.. Blir att ta en långpromenad, helst nu. Men får ta det i morgon ist... Sen satt ja o vräkte i mig massa chilinötter under hela bingolotton, helvete.

    Imorgon blir det praktik, ingen lust faktist. Men bara att tänka possitivt! Trivs faktist jätte bra på Tallstigen, med både personalen och boendena. Det jobbiga är att ta sig dit, men när man väl är där så är det jätte kul. Imorgon blir det boule klockan 10 och sen åker ja till tallstigen med de boendena, och sen slutar ja klockan 3.

    Jag och T har bestämt att vi kanske ska ses till helgen, hoppas att det blir så nu. Hatar att förvänta mig någon som sen inte håller /: Men vi får se hur det går, skulle vara jätte kul att träffas nu när vi pratat ett tag, inte så länge. Men det känns ändå som evigheter. Det är bara att hoppas! :)

    Nu ska ja välja mellan att läsa Pojken som kallades det eller att se en film. Vi får se, det är iallafall dags för sängen strax!

    // Hanna


    torsdag,fredag och lördag!

    Nu har det gått några dagar utan att ja skrivit, har helt enkelt inat haft tid! Istället skriver ja ett långt inlägg nu :)

    Praktiken i torsdags gick utmärkt, även om morgonen inte alla var det samma. Morgonen var åt helvete och ja ville bara göra ingenting, bara gråta! Sen när ja kom till praktiken och började tänka på lite annat så blev det mycket bättre. Vi städade, handlade,spelade gitarr och slappa. Sen var klockan 4 och pappa kom och hämtade mig. Då bestämde vi att jag skulle sova hos honom i natt, och så blev det. Jag hämtade Linus och lite kläder så traskade vi bort till honom. Vi åkte o handlade lite smått o gott, kollade på IDOL sen tog ja min dator och la mig i sängen, somnade nästan direkt. Kollade lite på svensson svensson och sen sov ja som en stock.

    lite efter 7 på mogonen ringde de från finlandia och undrade om ja skulle jobba, och ja trodde dom sa "Vart är du, du ska jobba?!" Ja blev skit rädd, men dom frågade visst bara. men icke, det kunde ja inte. 
    Sen försökte jag somna om, men det gick inte så då ringde Hanna och så pratade vi lite, sen orkade ja värkligen inte ligga kvar i sängen så ja gick upp och satte mig i köket med datorn och pappa startade ett virus pogram. Efter en stund kom det ca 8 skotter (killar från skottland), fan ja höll på o kissa ner mig. Men dom skulle visst göra om i pappas trädgård, lägga sten istället för gräsmattan vi har nu. lite jobbigt att dom kom för ja skulle ju in i duschen, men ja hoppa in ändå, sen sprang ja in i mitt rum och drog ner rullgardinen, haha. såg säkert skit dumtut. När ja va klar så gick ja o Linus till mamma. Så fixa ja mig lite och sen tog ja bussen in till stan, med Ronak. Det är nämnligen "Shopping helg" här i skövde, kyss mig i röven, det var ingen skillnad mot att shoppa en vanlig dag. Köpte inte så mycket, tre böcker och toffsar! Sen mötte vi Jonna och hennes kompis, så gick vi och gjorde ingenting typ. Sen slutade Carro skolan så vi gick och mötte henne, efter det gick vi till donken och väntade på Carros syrra. Efter det åkte vi typ hem. Så åkte ja till pappa och hämtade min dator. Virus fri, äntligen! När ja va hos mamma igen så kom Malin, och en stund efter kom Carro. så käkade vi tacos och sjöng singstar. Sen fick Johnny för sig att komma. Då blev det typ bara tven, först IDOL och ja hoppas värkligen att CALLE inte åker ut. Jag lovar att ja inte ska kolla mer på idol om han åker ut:'(. Efter Idol var det Kändisdjungeln, sen kollade vi på Jag vet vad du gjorde förra sommaren usch, ja hatar det! så hemsk! Sen stack Carro, och Johnny skulle sova här, jippi! ja slipper vara själv! trodde jag.. Helt plötsligt skulle han åka till sin kompis. Aja ja va så trött ändå så det gick bra:) Tobbe ringde upp en stund och prata, och sen somnade ja direkt!

    idag har jag städat lite, vart ute med Linus, startat tvättmaskinen, hoppas den är klar snart! och nu sitter ja här och gör ingenting, pratar med värdens sötste Tobias! :) Får se vad som händer ikväll, kanske drar till Carro om det är okej för henne!;) hahha, nu bestämer ja grejer utan att du vet gumman ;)

    ännu en gång har ja hamnat i fällan.. aldrig mer !
    // Hanna


    Riktigt kul dag i dag på Bonus, vi har spelar trummor, sjungt i kör och fikat kladdkaka! Sen när ja sluta skulle ja vänta på micke i en timma. Så ja fick lägga mig i en vatten säng i vita rummet. As gött, men råkade stänga av musiken det första jag gjorde. så fick försöka komma upp ur den jävla sängen!! Haha, men gud va härligt det var.  Sen gick ja till Öb och köpte tidning till mamma och sen kom micke o hämta mig :)

    klockan 6 gick ja o mötte carro efter som att det var SÅÅ mörkt! men men, det var mysigt ändå. Vi kollade på vår älskade CALLE i idol och sen tog vi våra hundar och gick ut. Gick jätte bra, as kul att vi kan gå ut med båda hundarna på kvällen, jätte mysigt var det.

    Snart ska ja lägga mig, i morgon blir det praktik. och mamma och micke åker till stockholm. Någon som kan sova här? På fredag kommer iaf carro och gör mig sällskap!:)

    Fan va ja hatar falska mäniskor. / Johanna


    Today..

    klockan är halv 8, och ja börjar om en timma! Ska till Bonus i dag till två olicka avdelninga, Onyxen och Diamanten. Men ja har forfarande inga krafter. Tur att ja får skuss dit, skulle aldrig orka cykla dit! Jag slutar klockan 3 och micke slutar 4, Så jag får vänta en timma. Går vell in på Öb och kollar lite. Sen bort till slakteriet och hoppas på att ja orkat vara på öb i en timma ><' Sen ska vi åka och kolla om min mobil är färdig. Sen in och kolla ett par skor på .. COOP FORUM!! HAHA.. Aja, dom va jävligt snygga iaf. Får se om dom finns kvar. Sen ska vi hem och då vet ja fan inte va ja ska göra :O.. Carro slutar kl 6, så va ska ja göra framtill dess?! .. Haha :D får ta med hunden och möta henne, för i går sa hon att det är så mörkt klockan sex att hon inte vågar gå hem själv. Ändå var vi ute vid 8 i går, och det var inte så värst mörkt. Men visst gumman, tycker du det är mörkt så kommer värdens bäste HANNA och möter dig!! haha ;)

    Nu ska ja kolla va ja kan ha på mig, sen fixa matlåda och bädda sängen. Vi hörs i kväll!! / Johanna


    Jag saknar dig, sötnos!

    Blev ingen praktik i dag. Ringt och pratat med min lärare om hur många timmar jag gör i veckan, medans dom andra inte alls gör lika mycket. Vi ska göra 30 timmar i veckan och ja ligger mellan 30-36 timmar i veckan. Tycker det är lite väl mycket. Aja, i dag ska ja va hemma och inte göra någonting. Bara försöka hitta rätt i mitt liv.


    Jag saknar värdens sötaste unge, Isabell! Jag vill bara beställa tåg biljetter och åka till dig med en gång. Känns som att ja inte träffat dig på huuuur länge som helst! och ni kommer om 3 veckor, ja orkar inte vänta.
    Jag saknar dig och min syster yster.
     
    Varför bor ni så långt?
    Varför kan ni inte bo här, hos oss?
    Jag vill ha er här!










    Jag saknar dig så mycket att det gör ont, moster sötnos!
    Massor med pussar och kramar från Moster Hanna
    <3


    Tisdag, 3 dagar kvar till helg!

    Usch va jag mår dåligt. Det är en konstig kännsla, ja orkar ingenting. skulle hjälpa mamma med maten, men ja ville bara spy när ja såg all rå köttfärs, kännde lukten av gris, såg osen (?) dras in i fläkten. Usch, ja gick bara därifrån, får vell se om ja kan äta maten sen.

    Idag annars har jag bara suttit vid datorn, kollat på film och plockat upp massa kläder som låg slängda över hela rummet. Förstår inte riktigt vart dom kommer i från!;) Men nu är de borta, sängkläderna bytta och allt är som det ska! 

    Klockan 3 börjar min praktik, och idag känner jag värkligen inte för att gå dit. Vet inte varför men det känns bara så jobbigt. Tror jag sovit lite för mycket. Behöver energi, livs glädje. Men men, i morgon ska ja till bonus, till två andra ställen än va jag vart på förut. Sen på torsdag blir det tallstigen igen, och sen är det äntligen fredag och då blir det party!! :) Mamma och micke åker till stockholm, och micke fyller 45! Någon som har lust att parta på fredag så hör av er.

    Nu ska ja iväg och se om det finns någon matlust för det där köttet, usch..

    slutar klockan 9 ikväll, får se om ja skriver någonting då.

    Ingen dag är lik en annan. / Hanna


    Måndag, en ny vecka, nya andetag!

    Då tar vi ett nytt och friskt andetag, fyra dagar kvar tills det är fredag och då är det party!

    Idag var det skola, gick till rektorn och klagade på våran jävla lärare. Helvete vad ja hatar henne, hon skriver håll käften till oss o skit.. skolan va inte speciellt kul i dag faktist! Folk ska hålla på och klaga och kommentera helatiden, fan låt mig leva som ja lever.

    När jag kom hem gick ja och la mig direkt och sov. så jävla trött!! Sen runt 3 gick ja upp och fixade mig lite och gick till bussen för att möta upp L på bowlingen, L är altså en boende på Tallstigen. Väntade as länge och trode inte han skulle komma. Men han dök upp efter ett tag. Spelade en serie och vann med ett poäng, haha.
    Efter bowlingen fikade vi lite och sen tog ja bussen hem. Och då kom Malin så fixade vi lite bilder till micke som han ska få när han fyller år, jätte kul att se att du vill. Att du vill ge honom någonting när han fyller år, och ja hoppas allt kommer bli bra, någongång iallafall!

    Jag och Carro har ändrat utseendet på våra bloggar som ni kanske märkt, men det är lite smått som vi ska fixa i morgon. För nu ska vi lägga oss och glömma all skit om killar!

    Jag orkar värkligen inte alla problem med alla killar. Kan man bara inte leva en vecka utan problem?..

    Godnatt / Hanna


    Jadu,

    Åh, underbar kväll i går. var fantastiskt kul att se alla så glada och dansa så mycket! Själv gick ja inte ens ut på golvet (a) Kan bara säga att det var värkligen värt att gå på, fick se så många människor som var så lika men ändå olika!

    När ja kom hem förut så åkte ja o carro nästan direkt iväg och hämtade mina saker hos O, jävlar va kul vi hade det. Men palla en sån mäniska som ska va så sur:S.. skulle vart mycket roligare att se dig glad och kunna fortsätta som vänner, men det är upp till dig. du har gjort ditt val och ja hoppas du förstår det. Jag sa en gång till dig att jag alltid skulle finnas för dig, och det gör jag. Men så som du beter dig nu så vill ja inte veta av dig. Det var fett pinsamt! Men nu är det över, och ja såg att du också gått vidare.

    När vi kom hem till mig snackade vi lite. Sen åkte solkatalogerna fram, 1- gymnasiet. HAHA, oj vilka skratt vi fick oss!
    Men ja kan ju säga att vi var sötast när vi var små!!




    Nu ska ja gå och lägga mig, ska upp kl 6 i morgon och jobba! /:

    Godnatt <3 / Hanna


    Jobba, jobba, jobba



    Har inte skrivit på några dagar, men har inte haft tid. Praktiserat och jobbat helatiden! Har inte vart ledig på två veckor nu tror ja! Börjar ta på krafterna. Jag börjat praktiken om två timmar (16.00) och jobbar tills i morgon kl 2 /: Vi ska på Länsdans ikväll i Mariestad. Ska bli rätt kul faktist, man blir så glad av att se de boende ha roligt! Efter dansen ( ca 22.00) åker vi tillbaka till Tallstigen och där ska ja sova jour, roligt roligt! :)





    Tisdag - Vart med på Bonus där de "jobbar", daglig värksamhet, väldigt roligt! kul och se vad dom gör när dom inte är hemma. var på två olicka ställen. Citrinen och sjödalen, citrinen var lite mer "Komma hemifrån" ställe medans de på sjödalen hade ett "arbete" att utföra.

    Onsdag- började jag på Tallstigen, sen åkte jag med in till Arenan i skövde. Ny öppnat, och as freasht! Fick va med och bada, och leka med dom. jätte mysigt och jag lär känna dom mer och mer. Och ja tycker värkligen om dom , allihop!

    Känndes lite smått som att ha eget ansvar, även fast det var mer personal med från andra ställen så känndes det jätte skönt. ja och A gick in och bytte om tillsammans, ja fick hjälpa henna o tafram badkläder osv.. gick skit bra!:)


    Nu ska ja cykla iväg till praktiken, hörs i morgon!! // Hanna


    Jag förstår inte vad som händer..

    Allt snörrar, allt går runt.

    Jag är kär,
    i en person som själv inte inser..
    ja har svårt att förklara..
    svårt att ge ord,
    det ända ja vill är att det blir som förut.

    Jag ska försöka släppa dig,
    ja ska försöka ta en steg tillbaka,
    och börja om,
    börja om på en annan start.

    En ny början,
    utan dig,
    med någon annan.


    Okej, ett ljupt andetag ...

    Imorgon är en ny dag och ja ska inte tänka på någonting. // Hanna


    Jag är så ledsen!

    Åh, ja värkligen orkar inte mer. Nu har ja värdens ångest atack, tårarna bara rinner, allt inom mig stiger och ja vill bara skrika ut!

    Mobilen är inne på reparation, låne mobilen ja fick gick inte att starta, batteriet till min gamla mobil är paj, går inte andvända det. Jag saknar en viss person jävligt mycket, och vi har inte snackat på hur många dagar som helst, vet inte vart han har tagit vägen.. ? En annan person ignorerar och ja får inte tillbaka mina saker, ja får damp seriöst!! Trode inte det fanns så falska mäniskor. Jag har gått upp flera kilo, folk kallar mig fetto och ja mår bara sämre och sämre. Tror ni jag vill se ut som ja gör eller?! Hur mycket ja än försöker.. så är det ingenting som funkar. Jag är så fucking jävla rädd att ja vågar inte göra någonting själv, ja vill vara modig, ja vill kunna gå på stan utan att folk snackar.. jag vill bli lika mycket accepterad som alla andra, även om ja är fetare än dom!!
    Jag bråkar med allt och alla känns det som. Jag är så svag att ja inte vet vad ja ska göra.
    Det känns värkligen så ovärkligt, att ja ska få leva ett så konstigt liv. Och min pappa, ja älskar min pappa. Jag tycker så synd om honom. Jag är hans ända barn och ja väljer att bo hos min mamma, fast hon har två andra barn. Förlåt pappa, men ja hoppas att du vet att ja älskar dig över allt annat, och aldrig att ja skulle vilja ha någon annan pappa än dig! Förlåt också för att ja alltid är så otrevlig i telefon när du ringer och att ja aldrig kommer till dig.
    Nu känner ja mig värkligen kass! Jag har ont i huvudet för att ja har gråtit så mycket.

    JAG VILL VARA BRA!!

    / Jävligt deppiga Hanna


    Liseberg

    Igår tog jag och Carro tåget till Göteborg. Dö trist att sitta på tåget, hade värkligen ingenting att göra. Tillslut när vi var framme så visste vi inte vart vi skulle gå ><' Dit åt, mot ullevi sa Carro och ja följde efter och började känna igen mig. Men sen visade det sig att det var fan inte ullevi vi gick till utan en annan arena, men ifrån den arenan såg vi ullevi. Så vi gick dit, sen tog vi den vägen som känndes bäst, och då kom vi någonstans så att vi såg universeum och då märkte vi att det var ju dit vi skulle och inte till ullevi!! HAHA.. När vi kom fram till entren så var det värdens kö! Efter typ 20 min kom vi in och ställde oss i nästa kö för att köpa åkpass. Efter det så sprang vi iväg till Lisebergs banan. Efter en stund var det våran tur, vi hoppa i vagnen och åkte iväg, och jävlar va ja skrek! Hahah, carro fick damp på mig och det var så kul!! Åh, carro va ja skrattar åt dig nu (A) !!
    Vi sprang från karusell till karusell, och efter varje gång vi åkt något så hör man ååååh, aldrig mer! jävla skit karusell. Alltid den klagande carro som öppnar käften ;) och ja, ja ska inte säga något mer som hon sagt, men en sak ska ni veta, helvete vad vi garvade!
    Efter allt åkande så satsa vi lite pengar på choklad-hjulen! (?) Och gissa vem som vann ? HANNA så klart! Och efter det så fick Carro ryck så hon sprang från hjul till hjul och försökte vinna ngt. Sen gick vi tillbaka till marabo och då är det klart att hon vinner! Sen fick vi gå där och bära på två stora jävla choklad grejer. som tur var så skulle vi dra och kolla vilken spår vagn vi skulle ta, så slapp bära så långt.
    Spårvagnen skulle gå om tio min, och det va kallt som fan!
    På tåget bytte vi lite choklad så vi fick hälften hälften. Sen försökte vi sova men det gick inte så bra. Det satt två familjer framför och barnen va så söta så man satt mest och lyssna på dom. De hade också vart på liseberg och åkt massa grejer och dom tyckte det var as kul.
    På bussen till ryd sen så kom det en buss chaför och började snacka med oss, sen när vi skulle gå av började han fråga vart vi bodde. Ja blev skit rädd och trodde han skulle gå av på samma buss plats. men som tur var så satt han kvar på bussen.
    När Carro gått så sprang ja hem, så jävla rädd! Haha..















    Jag vill ligga i din famn, nu och föralltid. // Hanna


    Carro,chips och IDOL <3

    Är nu hem kommen från carro, en mysig kväll med den bäste!

    Först följde jag med carro när hon skulle köra lite, och det gick som det gick. Sen åkte vi till ryd och gick och köpte godis och chips, jävla fetto jag är! Men det är ju fredag. Så gick vi till Carro och käkade tacos, mums! Sen blev det idol. och ja säger bara att JAG ÄLSKAR CALLE KRISTIANSSON, han som va med i går. Jag och carro satt och kollade på honom om, om, om, om och om igen. Hans röst, hans utseende, han LEENDE, jag äslar det! Men idag fanns det två till kanon bra. Han i grön tröja och hon från lindex som blev tipsad, puss på er också.
    En annan sak ja och Carro gjort i dag är TECKENSPRÅK, hon har lärt mig massor :) Skit kul, kan nästan min lilla ponny låten, Coolt va ? ;) Efter idol gick ja hem, ringde A men han kunde inte snacka.. Ringde Sandra men det bröts säkert 5 gånger innan ja va hemma. HAHA

    När ja kom hem så sitter det folk i hela köket, KUUL! jävla kakkel hönor, hoppas de går snart.
    En gubbe snackar om att han vill att ja och hans mellersta son ska bli tsm, han är 26 men åldern spelar ju ingenroll. Yeah right!  Och hans yngsta son har min fd vän vart as kär i och sprungit efter i flera år, och han frågar om ja vet vem han är. Va säger man ? Ehm, jo ja vet. min kompis har vart kär i honom i hur många år som helst. hahhah! nej, men ja kom på massa andra förklaringar. men då kan ni ju lära känna varandra bättre, du kan få demo från dreas band, du kan åka med han och kolla bla bla bla...  Tror föreldrar värkligen att de kan passa ihop sina barn med någon som dom tycker om? Dom kanske gör så, men ja hoppas mina föreldrar låter mig välja som ja själv vill, och accepterar han precis som han är. Vem han nu är... ?? Aja, ska försöka lägga mig.. men hur ska det gå.. värdens ljud här!

    Imorgon blir det Liseberg med Carro!! Och självklart så är det ngn jävla bonne dag där i morgon. Jag, Carro och bönnerna, i like it!

    Full fart i morgon, gumman!! // Hanna


    Sova ? - Jatack!

    Godmorgon! Känns som att ja skriver i sömnen, men nej ja är vaken. Mamma skussar mig i dag så ja har lite extra tid. Men känner inte alls för att ha praktik i dag altså. Jag skulle vilja ligga hemma och bara vara..Under mitt duntäcke, en bra film och bara jag! Eller min hund också såklart. men han får golvplats, haha!

    När ja kommer hem ska ja slänga mig i sängen, direkt! kanske kolla vad Carrobarro ska hitta på ikväll? Dansmatte eller sing star kanske ? ;) Annars ska ja till stugan med mamma och micke, och de vettja fan inte om ja vill en fredag kväll ^^, och juste.. lovade att ringa adam när ja kommer hem också.. blir inte sängen direkt. Men nästan! :)

    Vi pratade lite i går kväll, och plötsligt känndes allt som förut. Vi pratade, skämtade, skrattade och allt bara flöt på som om ingenting hade hänt.. men men ja vet inte.. /:

    Men ååh, ja lyssnar på han sista som sjöng i idol i gårkväll.. walking in memphis! Så ful att han blir skit söt!! HAHA, naw.. när han bara går ut därifrån med värsta smilet, så fett söt asså! Grr:G  Och när han går där ute och sjunger Iam walking to stockholm. Sötaste i idol än så länge! Eller han som dom åkte hem och hämta, i svart hår, han va också lite okej snygg! ;D

    Men nu hörrni nu tänkte ja bre några mackor och packa ner + en nudel påse!:D
    Hörs ikväll eller ngt, ha en bra fredag!:) / Hanna


    Fuck mobil j*vel !!

    Ååååh, min mobil startar inte!! Jag fattar inte vad som hänt. Batteriet går inte att ladda. Du måste använda ett Sony-ericsson batteri. JA, OCH VA FAN HAR JA FÖR NÅGOT DÅ!? jag förstår värkligen ingenting. och när ja skulle ta mitt gammla batteri så är det helt mjukt, det har altså smält eller ngt:S och då tar ja min gammla mobil och lägger i mitt batteri där i och då funkar det att ladda! hur kan det bli så?? Nu har ja iaf lite batteri, men det finns ingen täckning, så nej. ja har ingen mobil för tillfället /:

    Och ja känner mig väldigt duktig nu när ja och mamma fixat ett sparkonto till mig, och så sitter man och kollar på lyxfällan och då känns det fett skönt! jag vet ju många som har det svårt med ekonomin och ja är så jävla rädd att ja ska bli likadan. Usch säger ja bara. sån ska ja inte bli! och ja ska börja i tid! PLUS att ja o carro har en kassa tills i sommar, varsin stor burk ifrån lager haous som vi slänger i pengar då och då!:)

    Idag var pappa och Annelie här en litenstund och vi pratade lite om hur det kommer bli när ja fyller år, och han ville att ja skulle va med i tidningen men NEVER EVER! fyfan, inte ska ja skämma ut mig så mkt, hahah. Räcker med att folk ser mig på stan ><' men annars väkar allt lungt. och det känns skönt att förengångs skulle ha något bra som alla tycker!:)

    Nu ska ja tvätta av mig sminket och borsta tänderna och sen tänkte ja faktist lägga mig. En praktik dag i morgon igen och sen en dag ledigt! :)

    Godnatt och drömsött :* // Hanna


    Yes!

    Natten på praktiken gick utmärkt, lite svårt att somna bara. Men det gick! lite jobbigt att gå upp också men det gick det med! ;D Morgonen var lungt. fick väcka några, göra frukost m.m. Kl 10 var det slut och ja hoppal upp på cykeln och drog iväg upp för den jävla backen. usch va ja hatar den! Väl hemma la ja mig i en kvar eller ngt, men va för pigg för att somna så ja gick in och duscha och sen cykla ja och mamma iväg till stan. Kollade i massa affärer, öppnade ett spar-konto till mig, käka glass (a) morsan kollade på kläder och ja köpte min älskade jacka! så underbart vacker!! Sen cyklade vi till maxi och mötte micke, handlade lite och sen bar det av hemmåt. Ska börja städa snart, damsuga,byta matta och damma massa, usch! Men nu ska ja dricka kaffe med mor och hennes kompis. Hörs i kväll! //Hanna


    !!

    Godmorgon! klockan är snart 1 och ja gick upp för en drygt halvtimmesen, asgött!

    Glöm det ja skrev i går, jag ska inte binda mig fast vid en kille som bor flera mil ifrån mig. Även om ja skulle vilja ge det en chans.. men ja vet att det inte kommer att funka! Nu glömmer vi det, får se hur det går. förhoppningsvis finns det lika bra killar i närheten. Men ja lovade mig själv att inte bli kär.. men nu skiter vi i detta!!

    På lördag drar förmodligen ja också carro till GÖTEBORG och liseberg!! Sen på söndag ska ja jobba på Finlandia. Det var riktigt längesen, har inte jobbat sen i sommras. Saknar det lite faktist! sen ska ja jobba två dagar på höstlovet, rätt gött! får de pengarna lagom till det måste börja julshoppas! Längtar till det också, att gå i affärer med tjocka jackor och kassar i massor (a)

    ikväll ska ja ha praktik + jour. Lite spännande faktist! så i kväll blir det inget bloggande, men i morgon kommer ja hem runt 11 så skriver kanske lite då om ja hinner, ja och mamma ska in till stan och fixa lite grejer! Hoppas att jackan är kvar, då ska ja fan köpa den :)

    Men nu mst ja in och duscha och städa lite. Hörs i morgon!! // Hanna


    Fuck fuck fuck..

    Ska snart cykla iväg till praktiken, 15-21 ikväll vilket innebär att jag missar både IDOL och Andra avenyn, HELVETE! Kan ju kankse kolla på internet i kväll.

    Jag förstår inte att jag alltid ska förstöra allt, allt som gått så bra.
    Jag och mina tankar.. mina negativa tankar förstör allt!
    Jag ska sluta tänka, sluta prata, sluta förstöra.
    Jag ångrar mig, ångrar att ja en kväll öppnade min käft och förstörde allt vi hade.

    Nu vill du inte längre prata med mig och det gör ONT.
    Jag gråter så mycket att huvudet exploderar.
    Jag kan inte somna för allt i huvudet bara snörrar runt.
    Men är det så du vill att ja ska må, är det så här du tycker vi ska ha det, så okej!
    Jag kan inte tvinga dig, ja vill inte tvinga dig, men ja vill att allt ska bli bra igen.

    Jag vill att du skickar sms, jag saknar när det piper i mobilen och på skärmen står ditt namn..
    Jag vill att du skiver på msn, jag saknar när någon skriver mitt namn med stora bokstäver och glada smileys..
    Jag vill att du ringer upp på kvällarna, jag saknar varenda ord du sagt..

    En framtid, ett datum vi bestämt men som nu inte beyder någonting. Jag längtar fortfarande och tror att du ska komma. När ja sen tänker efter så kommer bara tårarna.. Förlåt, ja kan inte hjälpa det. Men ja vill ha dig bredvid mig, trösta mig, säg att det blivit fel men att vi kan fortsätta ändå!


    Nu måste ja packa ner mina saker och trampa iväg mot stöpen. Skriver några rader ikväll också.




    Ett nytt andetag är lätt att ta, men att släppa det som varit är inte lika lätt / Hanna


    Måndag, en ny vecka och nya bekymmer!

    Måndag, måndag , måndag! första och sista dagen i skolan denna vecka, och fem veckor till. Det är så tråkigt att vi inte är i skolan mer än en dag i veckan mellan 8 och 11.30 /: Tycker om våran klass mer och mer för varjedag som går, och så får vi inte ens träffa varandra!! Aja, som sagt så är det fem veckor kvar, sen går vi två veckor i skolan och sen är det höstlov.

    Annars i dag så har jag och ronak gått på stan lite, käkat med happy go lucky, utvärderat matfestivalen. Vi kom dit halv fem och efter 10 minuter är det någon som säger " jasså, så ni är också rätt tidiga, sådär en och en halvtimma? " vi ba: whaaat? är det inte klockan FEM ?! -Nej, klockan sex.
    Så det blev en sväng ner på stan. Jag köpte två långarmade tröjor och hittade en skit snygg jacka (bild kommer)  som ja förmodligen ska köpa på torsdag:) HAPPY HAPPY! :) 
     
    När ja klev av bussen så mötte jag Carro. Vi gick runt lite och snacka om allt som vanligt! Det börjar bli en sån grej vi gör i perioder. Vissa perioder ses vi inte alls och vissa är vi ute varjekväll. Men måste säga att det är jävligt skönt att gå ut och gå med bästa Carro på kvällarna!;D

    Nu sitter ja här och ställt in mig på att praktisera morgon, men nejdå kollade nyss i kalendern, 15-21! /: och på onsdag blir det 16 + jour slutar 10 nästa morgon./: Aja, ska nog lägga mig och kolla på film nu, personen ja vill prata med har nog loggat från msn för längesen..!! Ångrar mig så.. Förlåt!



    Så otroligt snygg!

    En dag utan misstag, existerar nog inte.. alla gör vi något fel. / Hanna


    :(

    Åh, ja är bara så jävla less!
    Less på allt mest alla killar ..
    När ja sitter här och tänker på allt som vart och allt som kommer att hända så rinner bara tårarna.
    Vet inte varför eller för vem.
    Men det är någon/någon ja saknar!
    Någon som tårarna rinner för och hjärtat känns krossat.


    Du tog mitt hjärta, slängde det i marken, nu ligger det där och värker! </3

    ---

    förstår inte hur ni kan, ni skämmer ut er.
    Tänk er om tio år och ni ser tillbaka på hur ni själva är.
    Ni är pinsamma, ja förstår inte vad ni tänker på.
    Okej, ni har jätte kul och flummar.
    Men ja säger bara tänk på vad ni gör, för ert eget bästa!

    ---

    Tack Carolin Åberg, för att du är den bästa som finns!



    Jobb + Carro

    Imorses vaknade jag vid halv 6, men ja skulle inte upp förens 7 så ja la mig igen och somnade nästan direkt. Sen kommer mamma in runt halv 8 och säger att ja mst gå upp nu. Gissa om ja flyger upp eller, helvete! Kändes som hela morgonen var förstörd. Jag kom iaf iväg i tid, äntligen en morgon för cykeln. Det är så skönt på morgonen att cykla iväg. Det är nerför nästan helavägen så det är bara sitta och lyssna på musik, underbart! Dagen på praktiken var lungn, fanns inte så mkt att göra. Men vi gick bort till skolan och kollade när de spelade handboll. Sen blev klockan 2 så ja tog mitt pick & pack o började trampa hemmåt. Upp för den jävla långa backen, men som tur var så mötte Carro mig! Så vi gick hem till henne och softa lite, sen förbi mig så ja fick på mig lite bättre kläder. Därefter gick vi och köpte chips och guacamole, MUMMA! Sen tillbringade vi kvällen med tv spel. Sonic och dansmatta, alltid lika kul med min carro! Tiden rusade iväg och nu sitter ja här hemma och ska snart kolla på en utav filmerna ja lånade utav henne. Imorgon blir det ännu en dag med praktik:(

    Jag och Carro har kommit fram till att killar inte är något att ha! Först får man så höga förhoppningar om en underbar kille, hur bra allt kommer bli och man är hur glad som helst. Men ett fel steg och allt är borta. Ååh, idag har det vart en killsnackar dag, eller det är det iof varje dag. Men i dag har vi bestämt oss att vi ska skita i alla killar, så vill ni något får ni komma till oss, vi slösar inte mer tid på något som ändå inte kommer att bli värklighet.
    Nu är det ja och carro, mot er alla!;)

    Nu ska ja kolla på Beauty shop, aldrig sett den faktist.. någon som vet om den är bra? :)

    Godnatt / Hanna


    en mysig fredagskväll på praktiken

    Nu har ja precis kommit hem från praktiken, som faktist blev en väldigt mysig fredagskväll! Började med att ja gick och köpte trälim med en boende. och så ville han ha några kakor, och vi leta och leta. sen kom en som jobbade där som han tydligen kännde, och ja frågade honom om han visste vilka vita kakor han skulle ha, "Det är inga kakor, haha" sa han och gick och hämtade två påsar marsmellos (??) haha, ja ba.. eehe. jaha! haha. Aja sen gick vi tillbaka och gjorde inte så mycket. Sen runt halv 6 gick vi till pizzerian med alla boendena och käkade, det uppskattade dom värkligen! jätte kul att se att en sån liten grej gjorde dom så glada! Åh, ska säga er att det var underbart. Alla är så söta och goa, en kille gick fram och skulle fråga personalen på pizzerian om han fick ett glas vatten. "Tjena puddingar" hörde man och när vi kollade så stog han bredvid två brudar. Hahah.. så skön är han! Sen gick vi tillbaka, och då började den ena boende klämma en av personalen på rumpan! haha, och hon ville inte sluta, så dom sprang runt där. Gubben som jag gick med blev lite sugen och började springa efter personalen också. haha fyfan va kul vi hade det! När vi sen kom fram satte vi på lite kaffe och gick in till en boende för han skulle duscha, så hjälpte honom lite. Sen gick vi tillbaka till huset och då var kaffet färdigt så vi satte oss i soffan med några boenden. Så frågade jag en boende om ja fick sitta bredvid honom. "Självklart! fredakväll, och en brud bredvid mig, SUVERÄNT" hahah.. efter en stund gick han och skrev en lapp till en boende, alla trodde det var ett kärleksbrev. men när vi fick se det så stod det "Hej ------ Får jag låna ditt tv spel?"haha, så gullig han är!  Sen började doobidoo och när det var slut så var det dags att sluta och mamma och micke stod utanför och väntade!

    Nu sitter ja här, som jag egentligen inte får göra!! Blir bara fetare och fetare för helvete!:( Aja, hoppas ja och carro kan börja gymma snart så ja får något att göra på dagarna. Går ju varken i kickboxning eller dans längre :(

    men men, får hitta på något annat. Kanske rita lite, eller rensa en låda.. kanske byta gardiner!? Finns så mycket ja vill göra och som behövs göras.. men ja är FAST vid datorn :(

    Godnatt / Hanna

    Fredag fredag fredag..

    Idag ska ja äntligen till praktiken, men börjar inte förens kl 3 och slutar 9 /: Ska cykla dit, och när ja kollar ut genom fönstret så tappar ja lusten direkt! Aja, det är bara trampa iväg, det är ju nerför som tur är :) Ikväll kommer mamma och micke o hämtar mig för ja får inte cykla hem den vägen när det är så mörk. barabra, efter som att det är en jävla uppförsbacke på hemvägen, den vid mariestadsvägen, usch. och hela vägen in till stöpen är kolsvart!:(

    Annars idag så har jag hjälpt mamma att städa lite, lagat tomatsoppa som inte alls blev så bra, men det var första gången ja gjorde det. bätte lycka nästa gång!

    Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, kollar lite på "designa din blogg" och hittade ett kul bild spel. tänkte ladda upp det här under för man va tvungen att ladda upp det tillsammans med ett inlägg /: Rätt fult att bildernas namn kommer upp underbilderna.. men men ..blev ett bildspel med massa bilder på mig ^^,  



    Snyggt? ;) kanske skriver lite i kväll när ja kommer hem / Hanna

    "Älskad och saknad av alla, Amanda Engström "

    (Musiken från begravningen finns i "ipoden" tryck på play om ni vill lyssna)

    Idag var det begravning för Amanda, söta glada Amanda, lämnade oss den 15 Augusti. Tror fortfarande att ja kommer att få se dig i skolan, men jag ser dig inte. Jag ser sig överallt, men när de kommer närmare eller vänder sig så är det plötsligt inte du.. men ja hoppas att du vakar över oss alla och ser den sorg vi har efter dig. Det känns tungt att se dina vänner gå utan dig, se dina vänner och familj fälla tårar. Begravningen var jätte fin och ja hoppas att du fanns med oss hela tiden, och varje dag framöver. Dina vänner och familj behöver dig. Hoppas att du ville att ja skulle komma, kände mig inte så inbjuden från andra håll. men ja kom för din skull och ja hoppas du skulle uppskattat det. Saknar dig gumman, ja vet nu att du är den finaste ängel i vårt himmelrike!

    Tack Amanda för den tiden vi haft i hop, det varade inte länge men den tiden kommer jag att minnas, länge!

    Ps. Hälsa farfar där uppe ..


    Bilden tagen av: Emelie Nyberg





    fick inte så många bilder, men hoppas det räcker.



    Efter begravningen träffade jag sandra och vi tog oss en fika tills min buss skulle gå, du är underbar gumman. Tack för att du lyssnar på mig:)

    När ja kom fram till ryd kom Carro och mötte mig och vi flötade oss med kebabbrulle, och pratade om allt mellan himmel och jord. Vill att du ska veta att du är en av mina få bäta vänner, du är den ja trivs bäst att umgås med. <3

    Carro hjälpte mig också att visa hur man fixa o trixa med bloggen, om ni inte har lagt märke till det så kolla lite till och se att den är ny designad (stavning) men den är inte färdig än!

    Nu ska ja se om ja hittar lite mer kul ja ska lägga till :)  
    Puss och kram, Hanna


    från en hemsk dag, till en riktigt bra dag!

    Tänk dig att en dag kan förvandlas så fort, från i morses när jag mådde skit till en underbar eftermiddag med sandra, till en trevlig kväll med carro!

    Runt fyra satte jag mig på bussen och åkte in och mötte Sandra i stan. Gick runt i massa affärer och shoppa, massor! Vi tramsa runt som vanligt, hitta massa roliga saker och hundralappar efter hundralappar flög åt alla olicka håll, in i nästa butik bara.Inne på hem och hobby hittade vi väldigt söta alfons åberg strumpor, som vi bara va tvungna att köpa för att det påminnde oss så mycket om en viss preson, ja nämner inga namn! ;)  jag ska säga att sandra är en brud man kan shoppa loss med! helt plötsligt va klockan sju och vi kom på att vi har ju inte fikat än, det var ju det som var meningen egentligen. Så vi gick till prinsess och tog oss varsin macka och caffe latte. Och när vi sen kollade i våra plånböcker så fanns det knappt en krona kvar, istället hade vi en jävla massa kassar! Efter en stunds fika var vi tvungna att gå ner mot rese för att åka hem. Men tack för en underbart rolig dag sandra! <3




    Lägg märke till dom söta strumporna!

    Och när ja kom hem plockade jag upp de ja slösat mina pengar på, fixa o trixa lite sen kollade ja på efterlyst, värkligen saknat det pogramet! Vid 10 tiden gick ja ut med carro, och fick äntligen se söta öje, en urgullig schäfer valp! Som nästan blev atackerad av att stort och ruggigt monster, usch. Förstår inte att mäniskor som inte kan ta hand om hundar ska äga någon. Ja blev skit rädd när den kom springandes, usch! När vi lämnat öje så satte vi oss på gungorna och snackade, det är så skönt att kunna prata med dig carro. Tack för att du finns och lyssnar på mig. Tack för allt du gjort för mig, du är bäst! <3



    Nu tänkte jag lägga mig, godnatt!


    Åååh.

    Allt känns så mörkt, jag är inte alls på livets goda sidor. Jag orkar inte gå upp på morgonen och sätta mig på cykeln och cykla iväg till praktiken. Jag orkar värkligen inte sitta där i flera timmar och göra ingenting, det finns värkligen ingenting att göra där. Jag är på ett boende med sex boenden och runt 8 åker alla iväg till dagcentraler osv, sen gör man inte så mycket innan dom kommer hem kl 4 /: rätt trist.. jag läser dagens tidning flera gånger om. Aja, idag stannade jag iaf hemma, va hemma igår också och nu får ja skuld kännslor för det.. Igår mådde jag inget vidare, men idag orkade jag bara inte åka iväg. Jag är ju iaf uppe, klockan är 07.20 och ja är inte alls trött, bara slö. Sitter här och på tven går vakna med the vois som ja lyssnar på med ena örat.
    Vill bara få i ordning i mitt rum, jag blir så iriterad när det ser ut som det gör. och ja vill ha sommar och sol. hatar detta väder.. just nu hatar jag allt! runt tre tiden ska ja in till stan och fika med sötsandra. annars ska ja städa efter vakna med the vois. Kanske skriver någon rad ikväll igen!





    Varje dag är en ny dag / Hanna