Inköpslista 3

Byrån längst ner har jag redan, så de får följa med i flytten!
Fortsättning följer..

Ritning

Jag har flera gånger ritat och funderat på hur jag vill ha möbleringen. Men jag tror att det kommer att se ut ungefär såhär;
Hoppas ni förstod mina kråkfötter.

Inköpslista 2

Allt finns på IKEA.se

Inköpslista 1

Allt är från IKEA.
Fortsättning följer..

IKEA.se

Idag har jag drömmt om min lägenhet på IKEA.se min shopping lista är lång.. lite längre.. LÄNGST! Det är mycket som behövs köpas, eller kanske inte behövs? Men ja vill köpa! Jag prrr:ar hästarna och stannar upp lite då min ekonomi är lite sur på mig just för tillfället. Men jag är glad för alla nya möbler som jag snart kommer att visa er!
-
Hoppas ni är nyfikna! För ni kommer att få följa min flytt som är nästa vecka.. IIH :)

Nervositet

Nu är det inte många dagar kvar och det är MASSOR av tankar som snurrar i huvudet. Ska jag klara av att flytta ifrån mamma? Ifrån en lägenhet där det alltid är en massa folk och fullfart helatiden till en lägenhet där det bara är jag och min kanin charlie? Tur att han finns iaf. Och självklart kommer min fina pojkvän och mina vänner va välkomna dygnet runt! Jag är rädd för att gå och lägga mig själv i denna mörka tid. Jag önskar ja hade flyttat på sommaren ist, men nu har jag den framför mig och ja har så många planer och mål ja vill göra under sommaren och fram tills nästa årsskift. Ett utav dem är att växa i mig sjäv genom allt som har med flytt och papper och göra.
Jag har fått hem massa papper som ska fyllas i ang adressändring osv. I mängden blir det jobbigt.
-
Men ja ser framemot flytten, tapetseringen och alla fina möbler!
-
Varje kväll när ja ska försöka sova ligger ja och tänker på hur ja ska möblera.. åh! Jag vill flytta nu!! Denna kännslan är underbar, att längta efter någonting som kommer bli så bra.

Just nu;

Så här ser det ut hos mig för tillfället, det är fortfarande mycket att packa. Men det är alltid en början!
Lägg märke till min sötnos i högra hörnet som är med över allt, kommer bli tomt utan dig!
Är du klok nog förstår du att det inte är papperskorgen jag menar..
Jag börjar bli nervös.. allt är så spännande och ja önskar dagarna kunde gå fortare. Lovar att ni ska få se foton på hela lägenheten, innan ja flyttar in, under tiden och sen när allt är klart.