Kvälls inlägg,

Klockan är lite över 11 och ja har äntligen slutat spela, haha! Har spelat hela kvällen .. as kul är det ju!

Glömde föresten att berätta en sak som hände förut när ja o Carro va ute.. Vi gick runt karstorpssjön, as gött och många fina platser. Vi måste tillbaka med kameran! Men iaf.. när vi gått runt hela sjön och var upp för den lilla backen så hör vi någonting. Någonting som låter (enligt mig) ett skrik från en bäbis, ja blev skit rädd och började typ springa. Carro går sakta, kollar upp och börjar asgarva. Ja som fortfarande är skit rädd är snart upp på backen och skriver " Men skynda dig då förhelvete!" Vilket gör att Carro börjar skratta ännu mer. Haha..

På väg hem pratar vi om va de kunnat vart och min story är :

Det var en bäbis som blev stryp och försökte skrika ( ja är helt säker!) Och att det i morgon kommer stå på första sidan på alla tidningar " En bäbis strypt i Karstorps stuga i Ryd. Vittnen säger att de sett två unga tjejer och en hund springa ifrån platsen"

Medans Carro tror det var såhär:

Det var några vi kände som gömt sig och försökt skrämma oss (vilket de då lyckats med!) , och som åkte i bilarna bredvid och kollade hur vi sprang hem helt vett skrämda!

HAHAHA.. vilken kväll!

Nu ska ja sätta på en film och lägga mig o sova, Godnatt!

Postat av: carro

HAHAHAHA så jävla kul! ;D

men vetu de kan bara nått rådjur ele vafan nått sånt, dom låter visst så när dom bråkar (A) .. riktigt kul aldrig skrattat så mycket ;D

2010-01-11 @ 23:19:25
URL: http://caaberg.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: