Liseberg 19 maj

Gårdagen var kanon!
Började med yrkes sm vi fick nagelvård, vi blev stylade i håret av elever inom frisör, fick svara på massa änkäter o skit ^^
Sen gick vi övervägen till liseberg, åkandet satte igång så fort vi kom innanför portarna och sen sprang vi emellan åkatraktionerna. Ja är som en 10 åring när ja är där, I LOVE IT! Helt underbart att nästan hela klassen gick tillsammans vissa tillfällen, fast det är ju svårt att hålla ihop en sån stor grupp pluss att ettorna var med så man gick ju lite med de man kände för ;) Men kul hade vi och varmt var det, kanon dag!

Men ja måste då säga att det roligaste var när vi gick och letade efter något ställa att käka på, så ser ja i ögonvrån någonting som kommer ner flygandes (ett löv, tänker ja) SMACK hör ja och direkt efter AAHHHHH, ja vänder på huvudet och see att sandra har en stor fläck med fågelskit på axeln HAHAHA... hon får panik och rycker blad från buskar, blommor och det hon kan få tag på medans ja, ronak och Amanda står och asgarvar.. hahahahaha! Förlåt sandra, men det var så himla roligt ;)

Här kommer det några bilder från både sm och Liseberg, tyvär tänkte ja inte ens på att ta upp kameran då sandra fick fågelskit på sig ;)





                




















Tack alla för en super rolig dag! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: